جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

56 کاربر(ها) آنلاین هستند (54 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
56 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخاب بهترین‌ها

هفتاد و هفتمین دوره‌ی ترین‌های سایت جادوگران برای انتخاب بهترین‌های فصل تابستان 1405، از 25 شهریور آغاز شده است و تا 28 شهریور ادامه خواهد داشت. از اعضای محترم سایت جادوگران تقاضا می‌شود تا با شرکت در عناوین زیر ما را در انتخاب هرچه بهتر اعضای شایسته‌ی این فصل یاری کنند.

[[continious]] دفتر وكلای پایه یک

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر وكلای پایه 1
ارسال شده در: چهارشنبه 11 دی 1392 23:29
نمایش جزئیات
آفلاین
بانو آیلین زیر دیپلم مشنگی حرف بزنید،ماهم بفهمیمدر هر صورت چون از فعالان حقوق ساحرگان بودید،این پیشنهاد رو دادیم.برای دادگاه بگمن خودتون رو آماده کنید که هر لحظه ممکنه به جایگاه احضار بشید.ممنونم از اینکه اطلاع رسانی کردید!

اووووف!
آلبوس از این طرفا؟یادی از ما کردی؟بیا تو دم در بده.دو تا کلپچ باهم تو سلول انفرادی می زنیمسنه دیگه آلبوس جان...جنیفر لوپز مشنگ ماهم دو روز دیگه به درد ما مبتلا میشهمهم دله آدمه که جوون باشه.فعلا که درگیر دادگاه بگمنیم!قطعا دادگاه قضایی هلگا از خیلی جهات فرق خواهد کرد.در هر صورت میل خودتونه.اگه هلگا رو از دستمون در نیارید،وکالتش با شما خواهد بود.در مورد شرایطش هم بعدا حرف خواهیم زد.

در صحنه ایم..!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 11 دی 1392 00:16
نمایش جزئیات
آفلاین
اووه!

من خیلی وقت بود پام به اینجور جاها باز نشده بود، مرلین نصیب کنه بازم نیایم.. اما، اهم جناب آقای تام ریدل پدر.. ای زنده شده به جادوی نکرومنسری! پسرجان یادمه می گفتن زیباییت با زیبایی گلرت در رقابت بوده در زمان جوانیت. چه بده که این شکلی می بینمت.. به هر حال بگذریم از اینا تام..

تو یه عضو محفل من رو مثل اینکه تو بازداشت داری. قصد اعلامم برای وکالت که نداری، من خودم با این ریش و این سن بلند شدم ببینم داری چیکار می کنی! البته اگه قصد ندارید به ضرب زور و کنک آزادش کنم اسم منو یاد داشت برای وکالت.. ای بابا تو هم که با استخوون نمی تونی بنویسی.. بده من اون قلم پرو!

وکیلی برای دفاع: آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 دی 1392 23:29
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر رییس محترم آزکابان

احتراما پیرو پیشنهاد جنابعالی مبنی بر اعلام وکالت از جانب متهم بانو هلگا هافلپاف، نظر به عدم پذیرش این موضوع از جانب نامبرده مراتب جهت تصمیم مقتضی به حضور اعلام می گردد.

با تجدید احترام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 دی 1392 19:26
نمایش جزئیات
آفلاین
چارلی عزیز!

شما به عنوان وکیل دولتی ما انتخاب شدید تا از این لحظه به بعد هر مجرمی رو به دادگاه کشوندیم،به عنوان وکیل ازش دفاع کنید یا در واقع به جونش بیوفتید و تیکه پارش کنید! منتظریم تا یاد توحید ظفرپور رو در دادگاه زنده کنید

بانو دلاکور!

شما خودتونم تحت تعقیب هستید!نمی دونم چطوری جرات کردید با پای خودتون اینجا بیاید ولی علی ای حال به عنوان یکی از وکیل مدافعان متهم دادگاه،لودویک بگمن،انتخاب شدید.هرگاه قاضی دادگاه شمارو به جایگاه احضار کرد،وظیفه دارید در سریعترین زمان خودتون رو برسونید.اگر در مدت داده شده در جایگاه دادگاه حضور پیدا نکنید،دادگاه بدون وقفه ادامه پیدا خواهد کرد!

و اما بانو آیلین!

دفاعیات شما از حقوق زنان و ساحرگان واقعا مثال زدنیه.امیدوارم برای این جادوگر ملعون یعنی بگمن هم اینطور باشه.شما هم مانند بانو دلاکور به عنوان یکی از وکیلان متهم دادگاه انتخاب شدید.هر وقت قاضی دادگاه احضارتون کرد،سریعا خودتون رو به جایگاه برسونید.در غیر صورت قاضی مجبور به ادامه دادگاه میشه.در صورت تمایل میتونید به عنوان وکیل رسمی ساحرگان استخدام بشید.چون متهم بعدی دادگاه،بانو هافلپاف هستند.اگر تمایل داشتید،مارو از هر طریقی که دوست دارید با خبر کنید.

بزودی نامه ای مخفی به سه وکیل عزیز حاوی قوانین وکالت و طریقه دفاع از متهم ارسال خواهد شد.منتظر باشید.

بعد.نوشت: دادگاه بگمن،به دلیل رام کردن متهم،یک روز دیرتر از روز تعیین شده،برگزار خواهد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تام ریدل در 1392/10/10 19:36:05
ارسال شده در: شنبه 7 دی 1392 00:50
نمایش جزئیات
آفلاین
با بگمن منــفور،تا چه آشنایی دارید؟(در پایان،گونه این جانور را مشخص کنید.)
حقیقت خیلی کم!بیشتر در حد سلام و علیک تو خونه ریدل و البته کمی کل کل تو چت باکس!اوه...یه دفعه هم که تولد ارباب بزرگ بود به من در تهیه کیک تولدشون کمک کردن!
جا...جانور؟ببخشید؟! خب اگر از این مقوله بخواین به قضیه نگاه کنین کل فرمتون میره زیر سوال!آخه متهم به دلیل نداشتن اهلیت و همینطور شخصیت مدنی از کلیه حقوق محرومه از جمله داشتن وکیل!البته زیاد هم خوشحال نشین چون شما هم علیه چنین شخصی(؟)نمی تونین اقامه دعوا کنین!

به نظرتون می تونید مجرم رو از چوبه ی دار نجات بدید؟(گرچه جواب این سوال برای ما مشخصه!!)
زیر این برف و بارون ،تو این سرما این دیگه چه سوالیه؟
حرفی که به همه می زنیم...تمام تلاشمون رو خواهیم نمود. (با این همه باید دید لودو چقدر حاضره خرج کنه و اینکه قاضی پرونده چه کسی هست؟البته با طرح ادعای جنون حین ارتکاب جرم هم میشه یه کارایی براش کرد! در حد تقلیل مجازات به حبس ابد یا تحت نظر بودن دایمی در بخش روانی سنت مانگو!خب هرچی باشه از اعدام که بهتره!)

تا چه حد با قوانین وکالتی آزکابان آشنایی دارید؟(اگه آشنا نیستید،آشنا خواهید شد! )
فکر کنم باید صبر کنم آشنا بشم چون هیچ آشنایی ندارم!

اینجارو انگشت بزنید!
انگشت نداریم جاش چکش می زنیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آیلین پرنس در 1392/10/7 1:17:53
ارسال شده در: جمعه 6 دی 1392 17:30
نمایش جزئیات
آفلاین
- با بگمن منــفور،تا چه آشنایی دارید؟(در پایان،گونه این جانور را مشخص کنید.)

اول بگوییم که اصلا و ابدا ازش خوشـــمــان نمیاید!
می شود شوهـــر اسبق خواهرمان! جانوریست خیانتکار، اهل از پشت خنجر زدن، به دنبال منافع شخصی و ساحره!
خواهرمان را با آن همه بچه ی قد و نیم قـد تنها گذاشت...
اعدام بشود خوشحال می شویم!

- به نظرتون می تونید مجرم رو از چوبه ی دار نجات بدید؟(گرچه جواب این سوال برای ما مشخصه!!)

مــا که چندان مشتاق تجات دادنش نیستیم! ولی خــب سعیمان را می کنیم، شــد شــد؛ نــشـد نــشــد!

- تا چه حد با قوانین وکالتی آزکابان آشنایی دارید؟(اگه آشنا نیستید،آشنا خواهید شد! )

در حــد صــفر و منــفــی صــفــر!

- اینجارو انگشت بزنید!
انــگــشتمان کثیف می شود، دوستــ نداریم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فلور دلاکور در 1392/10/6 17:36:21
بار دیگر سایتی که دوست می داشتم. :)
ارسال شده در: جمعه 6 دی 1392 17:23
نمایش جزئیات
آفلاین
بلهمردیکه تسترال میشناسمش سرش مال منه جایزه داره اونم 100گالیون نوع جانورش هم هست: تسترال

- به نظرتون می تونید مجرم رو از چوبه ی دار نجات بدید؟(گرچه جواب این سوال برای ما مشخصه!!)
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه اول چیز تقلبی می دم بعد میدمش دست شما.

- تا چه حد با قوانین وکالتی آزکابان آشنایی دارید؟(اگه آشنا نیستید،آشنا خواهید شد! )
بله خودم وکیلم بدجور اشنا هستم.

- اینجارو انگشت بزنید!
چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: جمعه 6 دی 1392 13:19
نمایش جزئیات
آفلاین

تصویر تغییر اندازه داده شده

نام مجرم: لودویک بگمن
جـرائــم: در حال شمارش..!
تاریخ برگزاری دادگاه: 10 دی مـاه 1392 شمسی مطابق با نوزدهم چیــز ماه سال یــکم آزکـابانی!
مدت ثبت نام جهت وکالت: از همین الان تا سه روز آینده
محل برگزاری دادگاه: دادگاه آزکابان

قـاضـی دادگاه : تام ریدل مقلب به داماد سرخونه!
چکش دار دادگاه : مورفین گانت مقلب به چیـزکش معـرکه!
وکیل مجـرم: ؟

از احاد وکـلای پایه یک،دو و ... جامعه جادوگری درخواست می شود تا جهت پذیرفتن وکالت لــودر بگمـن،فرم زیر را پـر کنند.از آنجایی که جرائم این منفور سر به فلک می کشد،لطفا قبل از پر کردن فرم کاملا دقت کنید.ضمن اینکه دادگاه یک طرفه اس!

- اینجارو انگشت بزنید!

در صورت که کسی برای وکالت این بشر داوطلب نشه،خودمون یه وکیـل به جونش می اندازیم!!پس بهتره خودتون از الان دست به کار بشید..!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تام ریدل در 1392/10/6 13:24:45
ارسال شده در: شنبه 1 تیر 1392 15:52
نمایش جزئیات
آفلاین
- نننننننننننننننه!
- بیل، بیل، پاشو.
- هان؟ چیه؟ چی شده؟
- حالغ خوبه بیل؟ باید بریم گریغمولد.
- تو منو کشتی
- حالغ خوبه؟ احتمالا خواب دیدی. چه زود خوابت می بره.
- درسته، درسته. خب بریم؟
- بریم.
شترق! خانه ی گریمولد.
مالی ویزلی با رویی باز جلو امد و گفت: به به. بیل و فلور هم رسیدند.
و ان دورا در اغوش کشید.
- دامبلدور نگاه عاقلا اندر سفیری به بیل کرد و سری تکان داد.
- سلام به پسر و عروس گلم!
ارتور ویزلی با خنده این جمله را گفت. بقیه نیز به تازه واردین سلام کردند. و سر کار خود رفتند: مالی به اشپزخانه، رون و هری و هرمیون طبقه ی بالا، سیریوس و سوروس نیز در کنار بقیه در اتاق نشیمن نشستند.
فرد: چه خبر چارلی؟
- هیچ خبری نیست.
- چغا دروغ می گی چارلی؟ یه خبر مهم براغون دارم.
- فلور، خواهش می کنم الان نه.
- چغا؟ خب می خوام بگم، چارلی می خواد مرگخوار شه.
ملت محفلی غیر از دامبلدور:
مالی از درون اشپزخانه غرید: چچچچچچچی؟
هری و رون و هرمیون نیز از اتاق بیرون امدند و پرسیدند: چه خبر شده؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شیفته یا تشنه؟

مسئله این است!
ارسال شده در: شنبه 1 تیر 1392 15:32
نمایش جزئیات
آفلاین
فلور:بیل بیدار شو صبح شده.
بیل:چه خبرته سر اوردی.
فلور:اه من سر اوردم.ایمپدیمنتا
بیل:این چه کاری فلور سرکارت گذاشتم...راستی اون نشانه روی دست چیه.
فلور:من مرگخوار شدم بیلی
بیل:نه تو روطلسم کردند.
فلور: آوداکداور
بیل:نه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.