اگه بخوا ـم خولاصه بگم؛ باید اعلام بدارم که نظر من منفی هست در این مورد!
البته در مورد جادوگر ها، خب، وقتی هیچ ساحره ای به اون ها جواب مثبت نمی ده؛ مجبورن برن با همون ماگل ها باشن دیگه. بیچاره ها چاره ـی دیگه ای ندارن.
مثلا همین لی جردن سوسک دوست: حتی یک ماگل هم به ـش جواب مثبت نداد و الان داره با همسر و خواهر زن ـهاش زندگی می کنه!

اما ساحره ها، اون ها هیچ دلیلی ندارن با وجود این همه جادوگر دور و بر ـشون برن با یک "ماگل" بی سر وپا ازدواج کنن!
۲) دالاهوف با چه اصواتي در كلاس خميازه ميكشيد؟ سه مورد ذكر كنيد. (3 نمره)
دلیل اول:اوشون خسته تشریف داشتن. چرا این قدر حرف پشت ـش در می آرین؟:vay:
دلیل دوم: اوستاد از این که دید که دافنه در سر کلاس اوشون تشریف داشته، دوچار ذوق و شوق غیر قابل وصفی شده بودن و برای این که نشون ندن؛ خمیازه می کشیدن!

دلیل سوم: پروف دالی دارای یک بیماری هستن که اگه داخل اول کلاس ـشون یک کاری نکن ـن که نتون ـن از ـش سوال در بیار ـن، شب ـشون سبح نمی شه و به فنا می رن. برای همین باید یک کاری می کردن!

۳) جاهاي خالي را با عبارات مناسب پر كنيد.
-شماره حساب گرينگوتز پرفسور دالاهوف _____ است. (۵ نمره)
ستاره، 144 مربع! اهم... نه خیر اوستاد! مطمئن نیستم. ممکنه مربع 144 ستاره باشه!
دوستان از پشت اوتاق فرمان اشاره می کنن که شوماره حساب شوما، @#$%^&*() می باشد با یک علامت تعجب جلو ـیش!
- دانش آموزاني كه با شنيدن عبارت ازدواج ماگل و جادوگر لب هايشان را گاز گرفتند خفنز هستند. (۵ نمره)
خفنز! البته برای همه نمی توان این گزینه رو در نظر گرفت. اما از اون جایی که من خود ـم جزو ـشون بودم و احتمالا هم فکر ها کنار هم می شین ـن؛ حتما من با بقیه اون ها برخورد داشتم و هم نشینی با هم نشینان خفنز مثل دافنه، همه را خفن می کند!
- دانش آموزاني كه موافق ازدواج ماگل و جادوگر بودند موافق ازدواج ماگل ها و جادوگرانهستند. (۵ نمره)
تحقیقات من در این موضوع نشان داده که همه اون ها موافق این وصلت هستند و هیچ شکی در مورد درستی جواب من نیست!
۴) اگر عاشق بشويد.. با يك ماگل ازدواج ميكنيد؟ فقط بله يا خير. ( ۲ نمره)
خیر (اوستاد، حتی نمی تونیم نقطه بذاریم؟ ارباب دعوا ـمون می کنه!)
۵) نام ماگل ها و جادوگرهايي كه در كتاب هاي هري پاتر با يكديگر ازدواج كرده اند را بنويسيد.(تحقيق - نمره اضافي - با اين توضيح كه اگر دانش آموزي وقت ميگذارد و جواب را به دست مي آورد و علاقه ندارد بقيه از روي او كپي كنند ميتواند جوابش را در پيام شخصي براي من بفرستد و حتما در پستش هم يادآوري كند.)
مروپ و تام ریدل
آیلین و توبی اسنیپ
آندرو و تد تانکس
مری و رج کترمول
...
نقل قول:
حساب دار گرامی، دافنه گرین گرس:
با سلام و خسته نباشید؛
مقدار 30 کیلو گالیون(!) به حساب آقای آنتونی دراگونی واریز شد.
مانده حساب: بی نهایت- هشت افقی(!)
سند شده: 30 هزار گالیون
دیدین اوستاد؟
یک هزار گالیون برای هر نمره!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

به من چه! اونا مشنگن ما جادوگریم، بذاریم مشکلاتشونو خودشون حل کنن!
اوه!

) ... اوووووم بله عارضم خدمتتون كه هوووووووم (