سالازار پشت در کلاس ایستاده بود و با خودش فکر میکرد که هنوز شاگردانش از کلاس تغییرشکل برنگشته اند چون هیچ صدایی از داخل کلاس شنیده نمیشد. با تعجب دستگیره را چرخاند و با بچه های کلاس مواجه شد که منظم و دست به سینه پشت نیمکت هایشان نشسته اند.
- برپا!
همه به دستور سوروس که خیلی خودجوش جلوی تخته ی پر از اسامی ایستاده بود، از جا بلند شدند؛ به جز چند نیمکت که آنها را گلدانهایی عجیب اشغال کرده بودند.
- اینجا چه خبره؟

سوروس گفت :
-قربان ، چندتایی از بچه ها به خاطر لذت های کاذبی که توی کلاس تغییر شکل داشتن ، سعی داشتن که توی این کلاس مقدار زیادی انرژی از خودشون آزاد کنند، بنابراین به خاطر اینکه من از همه بزرگترم و سابقه ی مدیریت بر مدرسه رو دارم و از همه مهم تر قهرمان جام آتشم ، یه چندتایی کروشیوی خفیف روشون اجرا کردم.
سالازار در حال گفتن آفرین به اسنیپ و تشویق او بود که ناگهان چشمش به مورفینی خورد که بر روی میز پهن شده بود .
-
به مورفین هم کروشیو زدی؟ این بچه انگار بیهوش شده ، چرا به این کروشیو زدی ؟ این نگه اصلا انرژی داره که آزاد کنه . میدونی اگه این بمیره چه بلایی بر سر "ج.ج.ج" میاد؟- استاد سر چی چه بلایی میاد؟
- ج.ج.ج ، جامعه ی جادوگرانی جهانی ، میدونی روزنامه ها چه تیتری میزنن؟
- ولی قربان ، من اصلا به این بشر کروشیو نزدم ، این از اینکه تو جام آتش دوم شده بود خوشحال بود ، واسه همین یه بیسکوییت چیز دار زد، بعدش هم پهن شد رو میزش.
- خب زودتر میگفتی ، حالا بوگو جریان این گلدون ها چیه؟
-راستش اینا گلدون نیستن ، یکیشون یاکسلیه ، اون یکی هم لاکهارته ، اینا توی تغییر شکل تبدیل شدن به گلدون .
- باشه ، خودم بعد کلاس درستشون میکنم
سالازار به سمت میزش رفت و روی صندلیش نشست.
- "وردهای کاربردی". امروز میخوام راجع به این مبحث صحبت کنم.
به شوخی گاهی از اصطلاح "چشم بندی" براشون استفاده میکنند. این دسته از وردها که طیف خیلی گسترده ای رو شامل میشوند در واقع باعث ظاهر شدن ناگهانی چیزی میشن که جادوگر در اون لحظه بهش نیاز دارد. مثلا" ورد "آگوآمنتی" که باعث خروج آب میشود یا "اینکارسروس" که دسته ای طناب از انتهای چوبدستی خارج میکنه و در نبردهای تن به تن معمولا" خیلی به درد میخورد. استفاده از این وردها هم خیلی ساده است، کافیه چیزی که لازم دارین رو توی ذهنتون مجسم کنید، با چوبدستی به نقطه ای که میخواین اون ظاهر بشه اشاره کنید و بعد ورد مناسب رو بگید.
دست سوروس به هوا بلند شد و با امیدواری پرسید:
- یعنی هر چی بخوایم میتونیم ظاهر کنیم؟ حتی موجودات زنده یرای راز و نیاز ؟!
- باید بدونین هر جادویی محدودیت های خاص خودش رو داره! شما نمی تونید هیچ موجودی رو خلق کنید. طبق قانون شما مجاز به ایجاد پنج دسته از اجسام نیستید که یکیش مواد خوراکیه.
ضمنا توجه کنید که اثر این وردها محدود است و حداکثر تا یکی دو ساعت دوام دارند پس همیشگی نیستند .
و حالا تکالیف شما:
1- چرا مواد خوراکی یکی از مواردی است که مجاز به ایجاد آن نیستید؟(10 امتیاز)
3- موجودات زنده و مواد غذایی دو مورد از پنج موردی هستند که طبق قانون مجاز به ایجاد آنها نمی باشید. درباره ی سه مورد دیگر تحقیق کنید. (10 امتیاز)
3- چند ورد کاربردی دیگر بیابید و درباره ی آنها توضیح دهید(10 امتیاز)
سپس سالازار به سمت گلدانها رفت تا درستشان کند.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

زیرکلاهشان تنها دهانی استخوانی و عضو استخوان دار دیگرشان انگشت های دستشان است.
) تعریف کرد. بعد از چند ساعت اونا هر دو با هم دوست شدن و قرار شد هرکس اول کار پیدا کرد اون یکی رو خبر کنه.

از اونجایی که این روان شناس ها فقط با مطالعه های نارسیسا وار زندگیشون رو میگذرونن و هیچ گونه خشانتی در برخورد با بیماران روانیشون ندارن، این طلسم رو اختراع کردن بلکه بتونن از سلامت جسمیشون دفاع کنند. ولی بعد ها که جامعه ی جادوگری متوجه شد که ان ورد چقدر میتواند در کاربرد های دیگر مفید باشد، استفاده از این طلسم بسط داده شد و اکنون در جاهای مختلفی از قبیل ازکابان...باغ وحش خونه ی ویزلی ها، کلبه ی مخروبه ی پاتر و البته اتاق ارباب در مقابل من مورد استفاده قرار میگیرد.
=