سلام
منو هرتیمی دوست داشتی بزار.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
78 کاربر(ها) آنلاین هستند (36 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
77
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

علیک سلام
دو هفته اس من دارم اعلام میکنم که هرچه سریعتر کارهاتون رو انجام بدید ، سه تا تیم تشکیل شدند و بازیکن هاشون کامل شد . من نمیتونم که به خاطر بی مسئولیتی بعضی ها حق آدم هایی که احساس مسئولیت کردند و کارهاشون رو سریع و در وقت مقرر شده انجام دادند پایمال کنم که .
در ضمن کاپیتان شما اول خودش باید برای کاپیتانی تایید بشه بعد بیاد تیمش رو اعلام کنه . من هنوز نمیدونم که کاپیتان شما کی هستش .
دو هفته اس من دارم اعلام میکنم که هرچه سریعتر کارهاتون رو انجام بدید ، سه تا تیم تشکیل شدند و بازیکن هاشون کامل شد . من نمیتونم که به خاطر بی مسئولیتی بعضی ها حق آدم هایی که احساس مسئولیت کردند و کارهاشون رو سریع و در وقت مقرر شده انجام دادند پایمال کنم که .
در ضمن کاپیتان شما اول خودش باید برای کاپیتانی تایید بشه بعد بیاد تیمش رو اعلام کنه . من هنوز نمیدونم که کاپیتان شما کی هستش .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز
گابريل گارسيا ماركز
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/05/29
آخرین ورود: سهشنبه 12 فروردین 1393 10:27
از: خوابگاه اساتید هاگوارتز
پستها:
288

سلام سالاز پیر!
شما چرا همینجوری مارو تیم دار کردی؟
بنده قصد دارم توی تیم دیگه ای تشکیل دادیم حضور داشته باشم، کاپیتان تا فردا اعلام نام و .. میکنه بنده رو به اون تیم منتقل کن!
شما چرا همینجوری مارو تیم دار کردی؟
بنده قصد دارم توی تیم دیگه ای تشکیل دادیم حضور داشته باشم، کاپیتان تا فردا اعلام نام و .. میکنه بنده رو به اون تیم منتقل کن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دربرابر شرارت وزیر و مدیر خیانت کار و مفسد و چیزکش جامعه ساکت نمی مانیم ... !

با هم، قدم به قدم، تا پیروزی ...
- - - - - - - - - - - - - - - - -

تا عشق و امیدی هست؟ چه باک از بوسه دیوانه سازان!؟
جزئیات کاربر

به چارلی ویزلی :
با توجه به شناختی که من از شما و سابقه تون در سایت دارم ، هنوز برای این کار آمادگی لازم رو ندارید . فعلا شما باید تجربه کسب کنید .
از اونجایی که من چندبار مهلت دادم و اعلام کردم که هرچه سریعتر تیم تشکیل دهید تا لیگ رو زودتر شروع کنیم اما بعضی از دوستان گوش نکردند، از این رو خودم با توجه به افراد باقی مانده ی بی تیم برایشان تیم تشکیل میدهم . تیم ها در پایگاه اطلاع رسانی کوییدیچ اعلام خواهند شد .
با توجه به شناختی که من از شما و سابقه تون در سایت دارم ، هنوز برای این کار آمادگی لازم رو ندارید . فعلا شما باید تجربه کسب کنید .
از اونجایی که من چندبار مهلت دادم و اعلام کردم که هرچه سریعتر تیم تشکیل دهید تا لیگ رو زودتر شروع کنیم اما بعضی از دوستان گوش نکردند، از این رو خودم با توجه به افراد باقی مانده ی بی تیم برایشان تیم تشکیل میدهم . تیم ها در پایگاه اطلاع رسانی کوییدیچ اعلام خواهند شد .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز
گابريل گارسيا ماركز
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/07/11
آخرین ورود: پنجشنبه 22 تیر 1396 23:55
از: دور شبیه مهتابیام.
پستها:
1495

هممم... تدی لوپین هستم و هر کی بگه تد،جفت پا میرم تو دهنش (ک.ر.ب. دنیس!) کاپیتان تیم فعلا "کیو.سی. ارزشی" ولی هنوز منگولهدار نشده ممکنه اسمش عوض بشه.
بعدم این مورف بین زمین و آسمون بود گفت خبر بدم کاپتانی خودشو تیمشو تکذیب میکنه. من که کلا خودشم تکذیب میکنم.
همین دیه!
بعدم این مورف بین زمین و آسمون بود گفت خبر بدم کاپتانی خودشو تیمشو تکذیب میکنه. من که کلا خودشم تکذیب میکنم.

همین دیه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر

اوهم..اهم! صابخونه. فسیل دوران کرتاسه!؟ سالازار..هوم!
قبلا هم گفتم اولین مرده که از مرگ برگرده راه باز میشه که مردگان همینجور گر گر بریزن بیرون.. ولی تو نباید میومدی سالازار! ببین نه قوای محرک داری نه قوای صوتی نه قوای جسمی نه قوای..هاوم! ژوزفین همش رو پشت بومه..
به هر حال ما اومدیم اعلام کنیم به شما. تو رو به روح سه برادر می بینی سالی.. همه جا خودم باید پیش قدم باشم، هیچ کس غیر از خودم جرئت اول بودن رو نداره، شاید واسه همین کلاه منو برد گریفیندور.. ولی خب خیلی به درد ریونکلا هم می خوردم، به ریش هرچی ریشی قسم به درد اونجا هم می خوردم!
دوستان اشاره می کنن باز دوتا پیرمرد همدیگه رو دیدن دارن وراجی می کنن، بالاخره پیری دیگه فرقی نداره اتوبوسه یا پارکه یا دفتر نظارت، حالا تازه حرف سی یا سی نزدیم، باشه واسه بعد.. تیم منو ثبت کن..
قبلا هم گفتم اولین مرده که از مرگ برگرده راه باز میشه که مردگان همینجور گر گر بریزن بیرون.. ولی تو نباید میومدی سالازار! ببین نه قوای محرک داری نه قوای صوتی نه قوای جسمی نه قوای..هاوم! ژوزفین همش رو پشت بومه..
به هر حال ما اومدیم اعلام کنیم به شما. تو رو به روح سه برادر می بینی سالی.. همه جا خودم باید پیش قدم باشم، هیچ کس غیر از خودم جرئت اول بودن رو نداره، شاید واسه همین کلاه منو برد گریفیندور.. ولی خب خیلی به درد ریونکلا هم می خوردم، به ریش هرچی ریشی قسم به درد اونجا هم می خوردم!
دوستان اشاره می کنن باز دوتا پیرمرد همدیگه رو دیدن دارن وراجی می کنن، بالاخره پیری دیگه فرقی نداره اتوبوسه یا پارکه یا دفتر نظارت، حالا تازه حرف سی یا سی نزدیم، باشه واسه بعد.. تیم منو ثبت کن..
ترنسیلوانیا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!
جزئیات کاربر

گودریک گریفیندور
نقل قول:
همچین گفتی در مورد قوانین اعتراض داری گفتم خدا بخیر کنه ؛ راحت بگو به یکی از قانون ها اعتراض دارم .
اگه چند تن دیگه از شرکت کنندگان هم مخالف این قانون بودن همانطور که قبلا هم گفتم قابل تغییر هستش .
در ضمن یه جواب دیگه : بعد از مشخص شدن شرکت کنندگان ، با دیگر رول نویس های خوب سایت صحبت میکنم تا به همراه "خودم" دو داور دیگه برای قضاوت بازیهای لیگ باشند .
خواهش میکنم
موفق باشید.
نقل قول:
با سلام
در مورد قوانين يه اعتراض داشتم!مي خواستم بگم داشتن بازيكن ذخيره رو اختياري بكنين! خب درست كردن تيم چهار نفره به مراتب سخت از سه نفره هستش! حالا هم كه بعد از مدت ها داره ليگ تشكيل ميشه به نظرم بايد شرايطش ساده باشه تا همه جمع بشن!
درضمن يه سوال ديگه: داور هاي ليگ چه كساني خواهند بود؟
با تشكر
همچین گفتی در مورد قوانین اعتراض داری گفتم خدا بخیر کنه ؛ راحت بگو به یکی از قانون ها اعتراض دارم .
اگه چند تن دیگه از شرکت کنندگان هم مخالف این قانون بودن همانطور که قبلا هم گفتم قابل تغییر هستش .
در ضمن یه جواب دیگه : بعد از مشخص شدن شرکت کنندگان ، با دیگر رول نویس های خوب سایت صحبت میکنم تا به همراه "خودم" دو داور دیگه برای قضاوت بازیهای لیگ باشند .
خواهش میکنم
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
گابريل گارسيا ماركز
گابريل گارسيا ماركز
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج