جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: بنیاد مورخان
ارسال شده در: چهارشنبه 25 دی 1392 00:29
نمایش جزئیات
آفلاین
مسئولین غاصب موزه ی وزارتخانه!

لطفا چوبدستی هاتون رو غلاف کنید چون بنده یک پاترونوس از مکانی نامعلوم و یک صدای ضبط شده می باشم و از همینجا اعلام می کنم زنده باد تابستان!

پروفسور کوییرل عزیز!
واقعا تاپیک و اطلاعات فوق العاده مفیدی بود و در زمان ریاست بیل ویزلی مفقود ازش استفاده ی فراوانی بردیم و اگر آمار دوره های بعد هم بهش اضافه می شد خیلی از زحمات بعدیمون کم می شد.
خیلی خیلی ممنونم.

و اما نارنجی!

هه؟!

نقل قول:
فهمیدین؟

نه والا!
هر چند فک کنم بیشتر منظورش توئی ها، دلوی فتنه گر رییس غاصب موزه!

ملت فرهنگ دوست و موزه پرور!
بنده به دلایل فوق امنیتی تا پایان دوران سیاه حکومت زمستان از حضور و حتی پاترونوس فرستادن در موزه تحت سلطه ی دولت کودتا معذورم.

به امید پایان هر چه زودتر زمستان!
زنده باد تابستان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 دی 1392 15:16
نمایش جزئیات
آفلاین
ننگ بر وزارت و موزه ی وزارت و همچنین ننگ بر مدیریت، به جز پروفسور کوییرل!

بعله!

همیشه دست استکباریون رو میشه! فک کردید می تونید رنک منو ازم بدزدید، آره؟ زرشک! اگه فایل پروفسور کوییرل رو دانلود کنید از اونجا، متوجه می شین که من رنک بهترین تازه واردو گرفتم توی سال 86!

اصلاً من نمی دونم پروفسور کوییرل به این ماهی چرا مدیره! باید توی رانده شدگان باشه به نظرم! مدارکش هم موجوده! چطور می شه طرف مدیر باشه ولی مغازه ی چوبدستی فروشیش پلمپ بشه؟ این قضایا بو داره به نظرم!

حالا یا رنک منو پس می دین، یا نمی دین! وگرنه باید پس بدین؟ فهمیدین؟

ننگ بر وزارت و موزه ی وزارت و وزیر موتاد!
ننگ بر مدیریت، به جز پروفسور کوییرل!
زنده باد رانده شدگان و نارنجی دوستان!

روز و شبتون به شر و بدبختی! (این فک کنم تاثیر خوندن مصاحبه ی بلاتریکس در دقایقی قبل بود!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نارنجی رو بخاطر بسپار!

طنز نویسی به موجی از دیوانگی احتیاج داره...

چه کسی بود صدا زد : لارتن!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 دی 1392 11:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نمیدونم از این تاپیک خبر داشتین یا نه در هر حال نتیجه ترینهای سایت جادوگران از ابتدا تا شهریور 1387 جمع بندی شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 23 دی 1392 21:06
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی خوش اومدی فلیت جان. ممنون از اعلام آمادگیت. ایشالا سر فرصت یه بازنگری می کنم هر جا نیاز به کمک بود اعلام می کنم.

مرلین جان دست شما هم درد نکنه. زحمت کشیدی. فقط یه موردی رو متاسفانه فراموش کردم بگم و تو همون پست 60 هم حواسم نبوده و رعایت نکردم و اونم لینک پست تاپیک های برگزاری ترین هاست. تو پست 59 لینک دادم ها ولی تو پست 60 فراموش کردم و متاسفانه همون رو هم به عنوان نمونه بهت معرفی کردم. البته خیلی مهم نیست ولی اگه باشه بهتره.

مورد جزئی دوم در مورد دلایل انتخاب جادوگر و ناظر ماهه که اگه اسم انجمن های تحت نظارت رو هم اضافه کنی کامل تر و بهتره.

مجددا تشکر می کنم و آرزو می کنم همچنان 4تا 4تا تکثیر بشی و کل آمار مورد نیاز رو با لشکری از مرلین های شبیه سازی شده در عرض جیک ثانیه دربیاری!:دی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 23 دی 1392 20:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نتایج ترین های شهریور و مهر 92

بهترین نویسنده در ایفای نقش: تد ریموس لوپین

بهترین عضو تازه وارد: سلستینا واربک ( مینروا مک گونگال )

جادوگر ماه: لرد ولدمورت ( فعالیت مداوم و مستمر ایشون در سایت و رسیدگی به مسئولیت هایی که بر عهده دارند از جمله نظارت بر انجمن خانه ی ریدل و انجمن خصوصی مرگخواران.)

بهترین ایده: آلبوس دامبلدور (وزیر دیگر ) ( ایده ای که برای ورود به محفل ارائه کرده اند. )

بهترین نویسنده ی هری پاتری: چون تعداد آراء به حد نصاب نرسید، این رنک به کسی تعلق نگرفت.

ناظر ماه: مروپی گانت ( ویولت بودلر) ( به دلیل نظارت خوب بر انجمن ویزنگاموت.)

این دوره توسط سورس اسنیپ آغاز و توسط ایوان روزیه پایان پذیرفت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 23 دی 1392 16:33
نمایش جزئیات
آفلاین
ای وزیرِ چیزکشِ زحمت کشِ جامعهِ چیزیان... (ما نه ها، فقط چیزیان ...)

ای شاگردِ عزیز، آمدیم تا در راستای اعلام موافقت با طرحِ پسندیده تو، ابراز علاقه مان را نیز برای همکاری با مورخانِ بنیادِ مورخان اعلام کنیم.

مورخ می شویم ... این دفتر کو؟ کجارو باس امضا کنیم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دربرابر شرارت وزیر و مدیر خیانت کار و مفسد و چیزکش جامعه ساکت نمی مانیم ... !

با هم، قدم به قدم، تا پیروزی ...

- - - - - - - - - - - - - - - - -

تا عشق و امیدی هست؟ چه باک از بوسه دیوانه سازان!؟
ارسال شده در: یکشنبه 22 دی 1392 21:26
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

مرلین نوشته:
سلام

من وقت اضافی زیاد دارم و میتونم بهتون کمک کنم،‏ اگه مشکلی نباشه و اجازه بدین،‏ خوشحال میشم جزو مورخا باشم.

هر ماموریتی هم داشتین بهم بگین.

سلام یا شیخ الساحرون!

خیلی خیلی خوش آمدی و خوشحالمون کردی.
شما همین الانشم جزو مورخان هستی چون جمع آوری اطلاعات کار بزرگیه و نیاز به کمک همه اعضای علاقه مند داره و بنابراین همه مورخند حتی شما مرلین کبیر!

متاسفانه خلاء مدیریتی در موزه و بعد هم کودتای ناجوانمردانه باعث شده کمی کار ما کند و متوقف بشه و بنده هم الان قاچاقی اومدم اینجا جواب میدم.

ایشالا بعد از سرکوب آشوبگران و بازگشت آزادی و پرواز به جامعه موزه با قدرت فراوان به وظایف خود ادامه خواهد داد و اون روز از مشارکت دوستان علاقه مندی چون شما؛ پیر بزرگ و کنده ی پُردود () بیش تر بهره مند خواهیم شد.

ضمن اینکه خیلی ممنونم از اظهار آمادگیت؛ برای شروع می تونید همونطور که در پست 60 بنده نتایج آبان و آذر 92 رو گزارش دادم شما هم نتایج مربوط به دوره ی قبلش یعنی شهریور و مهر 92 رو استخراج کرده و همینجا ارائه کنید.

بازم ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: یکشنبه 22 دی 1392 18:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

من وقت اضافی زیاد دارم و میتونم بهتون کمک کنم،‏ اگه مشکلی نباشه و اجازه بدین،‏ خوشحال میشم جزو مورخا باشم.

هر ماموریتی هم داشتین بهم بگین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 دی 1392 14:16
نمایش جزئیات
آفلاین
نتایج ترین های آبان و آذر 92

بهترین نویسنده در ایفای نقش : مروپی گانت

ناظر ماه : لرد ولدمورت (به دلیل نظارت موثر و پیگیر و مداوم بر انجمن های خانه ریدل و زیرسایه علامت شوم)

بهترین عضو تازه وارد : رون ویزلی

بهترین ایده : آلبوس دامبلدور و لرد ولدمورت به طور مشترک (به دلیل ایده ی دوئل میان مرگخواران و محفلیان)

بهترین نویسنده در بحث های هری پاتری : پرفسور فلیت ویک

جادوگر ماه : دلوروس آمبریج (مدیریت موثر در بخش های مختلف سایت اعم از فنی، ایفای نقش، اخبار و...)

این دوره توسط دلوروس آمبریج (آغاز و پایان) برگزار گردید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: چهارشنبه 18 دی 1392 13:56
نمایش جزئیات
آفلاین
چهاردهمین دوره (خرداد و تیر سال 86)

بهترین نویسنده بحث های هری پاتری(غیر رول) : پرسی ویزلی و مونالیزا به طور مشترک

ناظر ماه : لودو بگمن (به دلیل نظارت موثر بر تالار هافلپاف)

بهترین نویسنده در ایفای نقش : گراپ

بهترین عضو تازه وارد : سلستینا واربک

جادوگر ماه : مونالیزا و پروفسور کوییرل به طور مشترک (مونالیزا به دلیل فعالیت موثر در بخش اخبار و گالری و نظرات و پروفسور کوییرل به دلیل فعالیت های موثر مدیریتی و مدیریت عالی بر هاگوارتز و ایده ی رولی کردن تکالیف)

بهترین ایده (زننده بهترین تاپیک) : ایگور کارکاروف (به دلیل ایجاد تاپیک «چه کسانی به شما کمک کرده اند؟»)

این دوره توسط هری پاتر (آغاز) و استرجس پادمور (پایان) برگزار شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!