جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  138 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  251 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  329 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 13:27
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا، اینجا کی پاسخگوئه؟ هاگوارتز چی شد؟ 1.تمام شد؟ 2.تمام نشد؟

1.اگه تمام شده پس چرا جایی چیزی ننوشته؟ پس امتیازات نهاییش کو؟ کی قهرمان شده؟ چرا اسم تیم قهرمان تو سایت نزده؟ها؟!

2.اگه تمام نشده پس کی تمام میشه؟ الان دیگه بهار هم داره سپری میشه ولی از پایان ترم زمستونه خبری نیست...

یکی پاسخ بگه دیگه! :vay:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!

Elder با نام علمی Sambucus از خانواده Adoxaceae به معنای درخت آقطی است؛ در حالی که یاس کبود جزو خانواده ی Oleaceae (زیتونیان) میباشد؛ کلمه ی Elder در Elder wand به جنس چوب اشاره میکند و صرفا بدین معنا نیست که این چوب قدیمی ترین چوب باشد.

ارسال شده در: دوشنبه 8 اردیبهشت 1393 20:27
نمایش جزئیات
آفلاین
ای ریونکلاوی ها!

دمتون گرم که قهرمان هاگوارتز و کوییدیچ ترم زمستانی شدین!

والا! :|

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 16 اسفند 1392 10:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

آخرین اطلاعیه در مورد زمان بازی کوییدیچ این بود:

نقل قول:
پنجشنبه 8 اسفند ماه لغایت 15 اسفند ماه

گریفیندور - راونکلاو

مهلت ارسال پست های کوییدیچ مگه تا 15 ام نبوده؟ یعنی تا وقتی که تاریخ سایت زمان رو 15 اسفند نشون میده، حق ارسال پست هست، درسته؟

بنابراین در مورد پست فلور، کاملا حق با توئه. با تاخیر ارسال شده، اما پست فلیت ویک رو لطفا دوباره نگاه کن.

نقل قول:
پیام زده شده در: دیروز ۰:۰۰:۰۰

اما مال فلور:

نقل قول:
پیام زده شده در: امروز ۰:۰۰:۵۴

این داره نشون میده که پست فلیت ویک 15ام ارسال شده درحالیکه پست فلور 16ام بوده. اشتباه ما این بوده که فک میکردیم ۰:۰۰:۰۰ متعلق به روز بعده، اما این سایت رسما اثبات کرد که این ساعت همچنان متعلق به روز قبله! دم سایت گرم! امتیاز و قهرمانیمونو بدین بریم.

+ این امتیازای هاگ تو طول ترم رو که بالای سایت نذاشتین ملت جلو بودن مارو ببینن بهره ببرن، اما حداقل پایان قهرمانیارو دیگه بزنین! :(

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 اسفند 1392 23:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام 140 امتیاز از اسلیترین کم شده علتش چی بوده؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
ارسال شده در: یکشنبه 4 اسفند 1392 22:28
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا پادمور!

یک سنتی وجود داشت که در طول ترم هم امتیازا هاگو میزدین سردر سایت ... سنت بسیار نیک و حسنه و پسندیده ای بود! تقاضا داریم که بزنید، به هر حال تاثیراتی داره ...

با تچّکر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: جمعه 2 اسفند 1392 08:08
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

لودو بگمن نوشته:
استر!

بنده الان داشتم امتیازات کوییدیچ رو بررسی میکردم، شما فرض کن الان مثلا هر سه نفر هافلپاف 30 بگیرن، دو تا گریفی 22 و دو تاشون 23 (حالت مشابهش ممکنه پیش بیاد ... باید ببینیم نمرات داور ما چیه!)
اونوخ جمع امتیازات هر دو تیم میشه 90 که باید مساوی بشن طبعا اما اون .01 که به هافلپاف اضافه بشه برای رند شدن هافلپافو برنده میکنه !!!
خوب چه کاریه؟! بهتر نیست مطابق همیشه همه ی پست ها از یک عدد (مثلا همین 100) داوری بشه و نهایتا میانگین گرفته بشه؟ این سیستم باگ داره!

لودو جان اصلا اون 1 دهم رو نیازی بهش نیست که اضافه بکنیم من فکر میکردم داورها مثلا میان دقیقا اعشاری نمره میدن ولی دیدم نه همه عادی نمره دادن دقیقا حق با شماست ولی چه کنیم که اعضا در این ترم کم هستن و مجبوریم یک شیوه رو برای رعایت حقوق همه پیاده کنیم !
چون ما این ترم اعضا کم داریم فقط کسی قهرمان میشه که بیشترین امتیاز رو در مجموع همه ی داورها در طول سه مسابقه جمع کرده باشه پس نیازی هم به اون 1 دهم نیستش . الان هم من برای مسابقه ی شما و هافل اون 1 دهم رو کلا حذفش کردم که باگ سیستم به قولی برطرف بشه!

ممنون ازت که اطلاع دادی ... ببخشید که دیر پاسخ دادم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: سه‌شنبه 29 بهمن 1392 01:34
نمایش جزئیات
آفلاین
استر!

بنده الان داشتم امتیازات کوییدیچ رو بررسی میکردم، شما فرض کن الان مثلا هر سه نفر هافلپاف 30 بگیرن، دو تا گریفی 22 و دو تاشون 23 (حالت مشابهش ممکنه پیش بیاد ... باید ببینیم نمرات داور ما چیه!)
اونوخ جمع امتیازات هر دو تیم میشه 90 که باید مساوی بشن طبعا اما اون .01 که به هافلپاف اضافه بشه برای رند شدن هافلپافو برنده میکنه !!!
خوب چه کاریه؟! بهتر نیست مطابق همیشه همه ی پست ها از یک عدد (مثلا همین 100) داوری بشه و نهایتا میانگین گرفته بشه؟ این سیستم باگ داره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: جمعه 18 بهمن 1392 13:39
نمایش جزئیات
آفلاین
به هلگا :

...

به پروفسور تافتی:

ممنونم ازتون مشکلی نمیبینم برای برگزاری مجدد مسابقه ولی بد نیست که اعضای گروه شما یک کم به تاریخچه ی این ترم نگاه کنن و لحنشون رو یک کم تغییر بدن !
من سه روز برای تیم شما فرصت اضافه میزارم که از فردا شروع میشه به مدت سه روز !

شاد باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: جمعه 18 بهمن 1392 13:03
نمایش جزئیات
آفلاین
تافی وارد میشه ملت! چپ و راس نشین.. جان ِ من!

استر عزیز، هرچند ناظر ِ تالار حرفاشونو فرمودن، ولی من یه سری دیالوگ ِ جداگانه دارم با حضرت ِ بزرگوارت D: .

استر جان، چرا خراب کنیم همه چیو؟ من ِ انسان چرا باید از اِن تا کار دیگه‌ای که میتونم انجام بدم، تصمیم بگیرم بیام جادوگران و رول بنویسم؟ استر جان، بذار دور همی تو زمین بازی کوییدیچ رفاقت و رقابتُ با هم تجربه کنیم! گیــریم با این وضعیت یه گروه تو کوییدیچ قهرمان بشه، واقعن با این وضعیت ِ رقابت که تصمیمات ِ اخیر بانی‌شه، اون قهرمانی چقد میتونه لذت داشته باشه؟

آقا! اصن من دلم میخوام برم زمین کوییدیچ ببازمD:! یه چیزای دیگه‌ای وسط ِ زمین بازی اتفاق میفته که من اونا رو دوست دارم، برام مهم‌تر از باختن یا بردنه.

استر ِ عزیز و جیگــر، برادر ِ جانـی ، هر انسانی تو زندگی‌ش یه جایی کم‌کاری‌ای چیزی بروز میده... بگو کم‌کاری کردم و اشتباه ِ من بود، دیگه دلیل الکی و ایناا بروز نده... به ریش مرلین! خواهشــن بدوون مدیر ِ هاگی و مدیر ِ هاگ وظایفی رو دوششه... از مدیریتت تا اینجا شخصن کمال ِ تشکرو دارم، ولی قرار نیس همه چی بی‌نقص باشه که، یه اشتباهی پیش اومده... با بقیه رو مقصر اعلام کردن مدیریت ِ خوبتو خراب نکن.

والا تا بوده اعلام میشده که قراره فلان بازی برگزار بشه، بعد ملت میرفتن بازیو برگزار میکردن. د: اگه تو میخوای روالو تغییر بدی باید اینو اعلام کنی. نه اینکه الآن به ما اطلاع بدی که خودتون سرخود بدون اعلام ِ مدیر برین تو زمین ِ بازی.

نقل قول:
بعد از چک کردن تابلوی اعلانات در تالار گریفیندور اعلام کردم تازه دو روز بعد از شروع مسابقه ! یعنی حتی خود منم دیر یادم افتاده بود ولی به موقع تابلو چک کردم و تو تالار اطلاع رسانی کردم !

استر ِ عزیز! تو توی تالار اطلاع رسانی کردی، بعد توی هاگ این کارو نکردی... در حالی که من ترمای قبلو نیگا میکنم و با توجه به سوابق مدیریت‌های گذشته این کارو یه کم‌کاری از طرف ِ تو میدوونم... الآن هیچ توهینی نکردما، دارم سعی میکنم راحت باهات حرف بزنم! بتونم راحت نقدت کنم یا به خاطر ِ کارای مثبتت ازت تشکر کنم...

نقل قول:
شایدم داشته من اطلاعی نداشتم . سالهای سال هستش که مسابقات داخل اون تاپیک برگزار میشه !

استر ِ عزیز! ازت خواهش میکنم به عنوان ِ مدیر سعی کنی تنشو از فضا دور کنی، نه این که خودت عامل ِ تنش بشی...
با یه پاسخ میتونستی همین حرفا رو بزنی، ما هم اعتراض داشته باشیم، ولی لااقل التهابی که بین بچه‌ها هست به تنش تبدیل نشه.
راحت بهت بگم... من از ناظر ِ انجمنی مثِ هاگوارتز انتظار بردباری ِ بیشتریو دارم.

استر عزیز! دوسـِت دارم این هـــوا! به قصد دعوا و اینا نیومدم، اینو میگم که اشتباه برداشت نکنی، فقط ازت میخوام اگه خودت قبول داری اشتباهتو برطرفش کنی، اگه هم دلایلی داری که میگی اشتباه نکردی، بگوو تا صحبت کنیم... ولی به عنوان مدیر هاگ نذار این رفاقت و رقابت که خیلی هم قشنگه جاشو به چیزای دیگه بده!

یا یک دنیا احترام!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 18 بهمن 1392 12:03
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

اولین نکته این که بنده به شخصه کاملاً اطلاعیه های تابلو اعلانات رو چک می کنم و اون ها رو توی تالار خصوصی به گوش بقیه هم رسوندم. نمی دونم شما با چه اعتماد به نفسی میای اینجوری صحبت می کنه و انگار طرفت چارلی ویزلی یا توحید ظفرپوره.
مسلماً این وظیفه ی هر ناظریه که همه ی این چیزا رو زیر نظر داشته باشه و من و رز همون روز اول مسابقه که دیدیم پستی مبنی بر شروع مسابقه زده نشده و جناب مدیر هم هیچ اثری از آثارشون نیست فکر کردیم که این مسابقه برگزار نمیشه.

نکته ی بعد:

استرجس:
نقل قول:
من این ترم برای هیچ موردی اطلاع رسانی نکردم و نمیکنم

استرجس:
نقل قول:
کلاس چفت شدگی با تدریس پروفسور جیمز سیریوس پاتر!

*لطفا اطلاعیه ها و قوانین هاگوارتز را به طور کامل مطالعه نمایید.

با آرزوی موفقیت .

استرجس:
نقل قول:
کلاس طلسم ها و وردهای جادویی با تدریس پروفسور فلیت ویک !

*لطفا اطلاعیه های هاگوارتز و قوانین هاگوارتز را به طور کامل مطالعه نمایید .

با آرزوی موفقیت .

به حمد المرلین که این ها هیچ کودوم اطلاع رسانی نیست.

نقل قول:
یک قضیه ای هم هلگا عزیز اشاره کردن مبنی بر اینکه اعلام نشده ما کجا مسابقه بدیم مگه به غیر از تاپیک زمین کوییدیچ هاگوارتز تاپیک دیگه ای برای مسابقه وجود داشته ؟ شایدم داشته من اطلاعی نداشتم . سالهای سال هستش که مسابقات داخل اون تاپیک برگزار میشه !

والا ما از مدیرای محترم چیز های زیادی دیدیم، در نتیجه یاد گرفتیم کلاً هیچ انتظاری نداشته باشیم که همه چیز طبق قاعده پیش بره.
اون از ثبت نامی بودن یه ترم خلوت و پایه ی امتیازی 4 اول ترم. اینم که دیگه همه دارن می بینن اعلام نکردن مسابقات!
ظاهراً از ترم دیگه هم که دوستان در نظر دارن کلاً اعلام نکنن و از بیخ و بن خودشونو راحت کنند. اول ترم میان میگن فلان وقت ترم شروع میشه فلان وقت ترم تموم میشه. برین بازیتونو بکنین وقتی تموم شد بیاین به ما بگین!

به همین دلیل حتی اگه این مسابقات توی زنگ انشا گریفیندور هم برگزار می شد ما چندان تعجبی نمی کردیم!

در آخر هم توجه شما را به این پست و این یکی و این و این یکی جلب می کنم.

منتظر تکرار مسابقه هستیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!