جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

79 کاربر(ها) آنلاین هستند (61 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
79 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

اگر قرار بود با يكي از شخصيت هاي كتاب ازدواج ميكرديد ، آن شخصيت چه كسي بود ؟ چرا؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اگر قرار بود با يكي از شخصيت هاي كتاب ازدواج ميكرديد ، آن شخصيت چه كسي بود ؟ چرا؟
ارسال شده در: پنجشنبه 19 تیر 1393 15:14
نمایش جزئیات
آفلاین
تمام این داستان رو زیر و رو کردم یَک آدم درست و درمان از درونش نیافتم. لامصب رولینگ حوصلش نشده یک کرم کتاب طراحی کنه.. اما خب به دلیل نزدیکی اخلاقیات کرم کتاب وارانه هرمیون گرنجر، ناچارا او را برگزیدیم.

ملت! جدا ــِ جدا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[

بنفش! [ ]

پاسخ به: اگر قرار بود با يكي از شخصيت هاي كتاب ازدواج ميكرديد ، آن شخصيت چه كسي بود ؟ چرا؟
ارسال شده در: شنبه 14 تیر 1393 17:38
نمایش جزئیات
آفلاین
فلور دراکولار

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: اگر قرار بود با يكي از شخصيت هاي كتاب ازدواج ميكرديد ، آن شخصيت چه كسي بود ؟ چرا؟
ارسال شده در: شنبه 14 تیر 1393 16:55
نمایش جزئیات
آفلاین
ازپسرا:
جیمزپاتر
هری پاتر
سیریوس بلک
ازدخترا:
جینی
تانکس
بلا
البته هرمیون هم خوبه ولی جدیه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 14 تیر 1393 12:49
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه من بودم با هرماینی ازدواج میکردم دلیلشم خودتون میدونید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
درمیان برفها کناراتشی کم رمق نشسته وچشمانش رابسته بوددانه های سفید برف از اسمان به ارامی برروی اوفرود .
گرگ بزرگ خاکستری رنگی خون الود درحالیکه یک پایش میلنگیدوازان خون برروی زمین برفی میریخت به ارامی قدم برمی داش بادیدن مرد دندانهای تیزش رابه نمایش گذاشت چشمان زردش پرازوخشونت وسهوت خون بودگرگ به سمت مردحرکت کردقصد داشت دندانهای تیزش رادرگردن این سانتور فروببرد به مردنزدیک شد مردهمچنان بدون حرکت نشسته بود گرگ قصد داشت که به اوحمله کند ناگهان مردچشمانش راگشودگرگ خشکش زدچشمان مردبرخلاف هرانسان دیگری رنگ زرد داشت درست همرنگ چشمان گرگ بود
مرد برخاست
شکار اوکیست
به چه گناهی طعمه او میشود
ارام وبی صدا به گرگ نزدیک میشود
درچشمان او مینگرد
گرگ خود میداند که باید تسلیم شود
صدای شکارچی درون ذهنش می پیچد
واین اخرین صداست برای او
صدای گلوله وسکوت مرگ
ارسال شده در: جمعه 13 تیر 1393 17:48
نمایش جزئیات
آفلاین
انتخاب من لرد ولدمورت هستش .. نه به خاطر مماغ نداشتش که خیالشو ازبابت جراحی های زیبایی راحت کرده .. نه به خاطر شنل گل وگشادش .. نه واسه ناخنای درازش .. نه حتی واسه انگشای اسکلتیش..
فقط و فقط به خاطر بی رحم بودن و کله کچلش ‏

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Yeah...We will return to peak...

나한테 그렇게까지 잘해주지 마
... 그게 날 무섭게 해...🦊

ارسال شده در: پنجشنبه 12 تیر 1393 16:04
نمایش جزئیات
آفلاین
سیریوس بلک چون هم خوشگل و جذاب و باحال بود ، هم شجاع و نترس.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 12 تیر 1393 10:33
نمایش جزئیات
آفلاین
من اگر بودم با مالی ویزلی ازدواج می‌کردم چون نرمه و هورا هورا هورا !

کاملا هم جدی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: پنجشنبه 12 تیر 1393 10:25
نمایش جزئیات
آفلاین

من اگر بودم با هری پاتر ازدواج می‌کردم چون پسر برگزیده‌س و قهرمانه و گولاخه و همیشه اسنیچ را می‌گیره و پوز ِ آن جینی سه نقطه می‌خوره و به همه اکسپلیارموس می‌زنه و همه پخش و پلا می‌شوند حتی اگر لرد سیاه باشند و اسم اسمشونبر را هم خیلی "به بند کفشم"طور می‌گوید و گریفندوری است و هورا هورا هورا !

رفقا. جداً؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: چهارشنبه 11 تیر 1393 22:48
نمایش جزئیات
آفلاین
لونا لاوگود ...
بقیه اش هم شخصیه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 11 تیر 1393 17:56
نمایش جزئیات
آفلاین
مسلما رون... چون فوق العاده مهربون و شوخ و دوست داشتنیه و البته هیچ غرور و ادعای بیخودی نداره...!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!