جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

[[chat]] گفتگو با ناظران انجمن كینگزكراس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: گفتگو با ناظرين انجمن كينگزكراس
ارسال شده در: یکشنبه 26 مهر 1394 02:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
خسته نباشین!
بعد از مدت ها آنلاین شدم، گفتم یه خسته نباشیدی بگم.

یادش بخیر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو اتحاد اسلایترین
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 مرداد 1394 15:47
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

portter نوشته:
سلام
من قبل از اینکه راجب ایفای نقش بدونم رفتم گروه بندی شدم ، الان یعنی مشکلی نداره ؟
بعد یه سوال دیگه هم داشتم ؛ گفتید که باید بریم به کارگاه نمایشنامه نویسی و داستانی راجب عکسی که اونجاست بنویسیم ، خب کدوم عکس ؟

ایرادی نداره اگر از قبل تو گروهبندی شرکت کردین.هر گروهی که افتادین بعد از تایید در کارگاه و معرفی شخصیت دسترسیش بهتون داده میشه.فقط شخصیتی که معرفی میکنید باید گروهش با گروهی که کلاه شمارو به اونجا فرستاده هماهنگ باشه.مثلا اسلاگهورن نمیتونه بره هافلپاف چون تو کتاب اسلیترینی بوده.پس این مورد رو زمان معرفی شخصیت دقت کنید.البته میتونید از شخصیت هایی که گروهشون در کتاب مشخص نبوده هم استفاده کنید.

نکته بعد اینکه شرکت در کارگاه و معرفی شخصیت برای ورود به ایفا الزامین.عکس مورد نظر تو کارگاه نمایشنامه نویسیه.چند صفحه عقب تر.بچه ها پست زدن رفته عقب.چند صفحه به عقب برگردین پیداش میکنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 مرداد 1394 13:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من قبل از اینکه راجب ایفای نقش بدونم رفتم گروه بندی شدم ، الان یعنی مشکلی نداره ؟
بعد یه سوال دیگه هم داشتم ؛ گفتید که باید بریم به کارگاه نمایشنامه نویسی و داستانی راجب عکسی که اونجاست بنویسیم ، خب کدوم عکس ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شرلوک هلمز ، کارآگاه معروف ، و معاونش واتسون رفته بودند صحرانوردی و شب هم چادری زدند و زیر آن خوابیدند .
نیمه های شب هلمز بیدار شد و آسمان را نگریست . بعد واتسون را بیدار کرد و گفت : نگاهی به بالا بینداز و به من بگو چه می بینی ؟...
واتسون گفت : میلیون ها ستاره می بینم .
هلمز گفت : چه نتیجه ای می گیری ؟
واتسون گفت : از لحاظ روحانی نتیجه می گیرم که خداوند بزرگ است و ما چقدر در این دنیا حقیریم . از لحاظ ستاره شناسی نتیجه می گیرم که زهره در برج مشتری ست ، پس باید اوایل تابستان باشد . از لحاظ فیزیکی نتیجه می گیرم که مریخ در محاذات قطب است ، پس باید ساعت حدود سه نیمه شب باشد .
شرلوک هلمز قدری فکر کرد و گفت : واتسون ! تو احمقی بیش نیستی ! نتیجه ی اول و مهمی که باید بگیری این است که چادر ما را دزدیده اند !.
ارسال شده در: چهارشنبه 27 اسفند 1393 14:07
نمایش جزئیات
آفلاین
http://harrypotter.wikia.com/wiki/Alberic_Grunnion
آلبریک درسته:دی
اصلا به ذهنم نرسید برم تحقیق کنم کدوم درسته بیام اطلاع بدم!:دی نیمه راونکلاویم خوابه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1393/12/27 17:30:58
ارسال شده در: چهارشنبه 27 اسفند 1393 13:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

الادورا بلک نوشته:
سلام. تو لیست شخصیت ها یه آلبریک گرونیون داریم یه آلبیک گرونیون. جفتشون جادوگری روی کارت قورباغه شکلاتی ان.

اصلاح شد.

ولی از اونجایی که من نمی دونستم کدومش درسته و کدوم غلط و تحقیقات میدانی هم نتیجه نداد، آلبریک رو حذف کردم.

شما اگر درستشو میدونی بگو که اصلاح کنم دوباره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 27 اسفند 1393 12:15
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام. تو لیست شخصیت ها یه آلبریک گرونیون داریم یه آلبیک گرونیون. جفتشون جادوگری روی کارت قورباغه شکلاتی ان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 1 شهریور 1393 21:06
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اگه قوانین رو خونده باشی که دیگه نکته ی مبهمی باقی نمی مونه. به هر حال مراحل ورود به ایفای نقش به طور خلاصه این هاست که در مورد مراحل دوم تا آخر در همون پست قوانین توضیحات کامل داده شده:

1- خواندن قوانین ایفای نقش
2- شرکت در تاپیک کارگاه نمایشنامه نویسی
3- حضور در تاپیک سال اولی‌ها از این‌طرف: کلاه گروه‌بندی
4- انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی در تاپیک شخصیت خودتون رو معرفی کنید.

بازم اگه در جزئیات سوال یا مشکلی داشتی بپرس.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: شنبه 1 شهریور 1393 20:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من میخوام عضوایفای نقش بشم.قوانین روخوندم.حالا هم که اومدم اینجا.(کارگاه نمایشنامه نویسی رفتم یه نگاه انداختم...)...بعدبایدچکارکنم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 18 مرداد 1393 06:15
نمایش جزئیات
آفلاین
الا! با توجه به این که صلاح نیست دستمون پیش تازه واردا رو بشه ( ) پاسخ شما رو تو مجمع ویزن دادم. از کلاه هم تقاضا دارم اگه نکته ای قصد داره اضافه کنه همونجا پست بزنه. سپاس.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: شنبه 18 مرداد 1393 02:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
آقا یه مسئله ای الان مدتیه ذهن منو مشغول کرده.

ملت میان وارد تاپیک گروهبندی میشن و اینجور شروع می کنن:
سلام من الادورا بلک هستم و همونطور که میدونی نسل اندر نسل تو اسلیترین بودیم.
سلام من سدریک هستم و باید برم هافل!
سلام، من ماروولو هستم و از نواده های اسلیترینم.
سلام، من رولینگم و بزن به چاک!:|

نمیدونم چرا حس میکنم تاپیک معرفی شخصیت با تاپیک گروهبندی ادغام شده!
مسئله اینجاست که خب، یکی دو نفر با این روش وارد گروهی که میخواستن شدن(اشتباه نکنم با جینی ویزلی شروع شد) و بعد از اون کم کم هرکس وارد میشه یه شخصیت با گروه مشخص رو اسم میبره و به طور واضحی تلاش میشه که تو اون گروه بیفته مثلا تو مورد تدی ریموس یا سدریک که خب اصلا شخصیت رو گرفته بودن و اساس این ترفند زیر سوال بود

میگم خلاصه، رو اعصابه این زرنگ بازیا هیشکارشون نمیشه کرد؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!