تکلیفی از: خزپوش هافلپاف!
-برگه ها کو؟پس من چی بگم؟از خودم که نمیتونم در بیارم...آهان مرسی...
باری برگه ها را گرفت و خودش را در جلوی دوربین کمی راست و ریست کرد و يه لبخند تافتی نشان از خودش به در کرد!

-خب...احتمالا الان شما...پروفسور پاتر(!) و بقیه شناسه های فعال و غیرفعال دنیای جادوگری دارید این تکلیف رو می خونید و تا همین جای کار هم احتمالا ده بیست تا غلط و غلوط ازم گرفتید...ولی خب دیگه...ما که مثل ارباب نیستیم هیچ عیبی نداشته باشیم...به هر حال...
[d/]فیلم دیده اید؟[d] اهم...نه اینکه يه دیالوگ دیگه بود

خب...من باری رایان هستم مخلص شما...البته این که اصلا از اون ادوارد وسطی خوشم نمیاد يه موضوع دیگه ست...کلا تو خانواده رایان رسمه که پسر ها اسم بابابزرگشون و دخترها اسم مادربزرگشون رو داشته باشن...بنابراین تو شجره خانوادگی ما, چیزهایی که می بینید فقط باری رایان, ادوارد رایان, جنیفر رایان و آناستی رایان هست!
پدر ما هم خسته شده و رسم رو دگرگون کرده و اینطوری بود که اسم بنده شد باری ادوارد...حالا بماند که از این به بعد میشیم باری ادوارد رایان, ادوارد باری رایان, جنیفر آناستی رایان و آناستی جنیفر رایان!!! 
بعله...خب...حالا بگم که ورزشگاه بنده مجموعه ورزشی سکه های خزپوش هست!

اولا که من به سکه های تبدیل شونده علاقه خاصی دارم.یکی هم خودم پیدا کردم به اسم سه که...دلیل این نام هم اینه که ما يه بازی معمایی داشتیم تو موبایلمون...بعد این بازی يه تصویر نشون داده بود(تصویر که چه عرض کنم...نوشته بود بیشتر) که سه تا ک داشت.جوابشم میشد سکه...
حالا این که شما از این پاراگراف هیچی نفهمیدید مشکلی نیست...ما خودمونیم نفهمیدیم!!!
این شال گردن خز هم می بینید در آواتارم همون سکه هست!
بگذریم...خب...استادیوم کوییدیچ سکه های خزپوش در 4 طبقه ست (!) که سه طبقش در زیر زمین و یک همکفش بالای زمینه (؟) و این که اون پایین ها تحت تصرف پیروان مورفین هست یا نه؛ به من و شما مربوط نی. هست؟

زمین از چمن مخصوصی ساخته شده که والا ما نمی دونیم چرا بش میگن مخصوص؟! چون شخصا خود من يه چند باری با سر رفتم تو چمنش و خب معلومه که مزه ی همبرگر مخصوص نمیداد (
)هیچ نورافکنی هم تو زمین نیست.شبا بازیکنا باید لباس هایی بپوشن از جنس سکه!!!
خلاصه که روز و شب اونجا صدای جیرینگ جیرینگ میاد و این صدا برای کسانی که دچار رماتیسم خساست هستند بسی گیراست!
نزدیکترین نشانه ی حیات در اونجا يه درخته که در فاصله ی 7/5 کیلومتریش قرار داره و خونه ی يه خانواده لاشخوره
.اینم مشخصات آخرش:
رنگ چمن:طلایی
ظرفیت رختکن ها روی هم:7 میلیارد سکه تمام بهار آزادی!
قیمت:توافقی
پیشفروش نقد نقد!
مخصوص دله دزد ها!
بیا و بخر دانگول تا نفروختمش!
حرفی نی؟پس خدافظ.
و باری همزمان با کات گفتن کارگردان, کاغذ هایش را در هوا رها کرد!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

. این تیم در جنگل آمازون قرار داره که باشگاهش هم سبزه بازیکناش سبز میپوشنو جاروهاشون نیمبوس های جدیده که بهش رنگ سبز میزنن، این تیم تا به حال در لیگ آمازون،ایران،بریتانیا و آمریکا شرکت داشته که 30 تا تو آمازون برد داشته ،40 تا تو ایران،57 تا تو بریتانیا و 93 تا تو آمریکا که تا به حال چهل کاپ قهرمانی برده البته تو لیگ های دسته دو.
اینجوریاس یکی از مسابقاتشون با دورمشترانگ بود که ویکتور کرام جلوش کم آورد و این خیلی برای من خوشحال کننده بود هرچی باشه من ازش خوشم نمیاد.
اسمش هست لوسیوس واکر که 22 سالشه دل دخترارم میبره موی بلوند چشمای آبی و پوست سفید البته من دختر نیستم و باید بگم که دل پسرارو ببره اما جینی اصلا به زیبایی اون توجه نمیکنه و فقط میخواد پیش هری باشه(مرد ذلیل) .
مطمئنی؟

جم کنین بریم دیگه الان زنگه. بقیه ش بمونه زنگ بعد. 

میبینم که یه مدافع کم دارین!

و بعد گفت :
سرشون رو به در و دیوار داغون کالسکه میکوفتن .
به نوگلان باغ دانش خیره شد. یوآن که شلغمش را محکم تر از قبل توی دستش نگه داشته بود گفت:

]