نقل قول:
جیمز پاتر نوشته:
اول یه چیزی رو مشخص کنم که تاپیک ها پاک نشدن ، فقط از دید کاربران فعلا خارج شدن. من هیچوقت پست یا تاپیکی که مشخصا کسی بیشتر از 5 دقیقه واسش وقت گذاشته باشه رو پاک نمیکنم.
من بیشتر مد نظرم بود که جای اینکه انجمن فن فیکشن نویسی داشته باشیم ، مثلا قبلا هر کی مینویسه بفرسته واسه بخش مقالات (چون مسوول بخش مقالات هم هستم و میخوام اونجا هم فعال شه
)
من مشکلی ندارم با فن فیکشن نویسی ، فقط مطمئن نیستم که یه انجمن جدا واسش نیاز باشه. با این حال چون من فرد دموکراتی هستم
، یا انجمن مطالب اشتراکی رو تغییر میدم که هم فن فیکشن باشه هم کارهای اشتراکی و تاپیک های خوب فن فیکشن قدیمی رو منتقل کنم اونجا ، یا انجمنش رو دوباره تشکیل میدم.
شانس آوردی این دفعه بلاک نمیشی.
من متوجه شدم انجمن پاک نشده.. از رو پست اولت مشخص بود که قابل برگردوندنه.
در مورد اینکه بفرسته واسه بخش مقالات بیشتر توضیح بده. ببین .. کاربرد بخشهای سایت الان داره به نظرم قاطی میشه! مقالات اسمش روشه... همونطور که مطالب اشتراکی اسمش روشه!
مطالبت اشتراکی ۵ صفحه تاپیکه که توش هم بخشهای قوی داره مثل "و چه خالی میرفت" و هم بخشهای ضعیف که کاربردش فقط بالا بردن تعداد پست کاربر بوده یا هیچ نکتهی اشتراکی!نداره.
انجمن فن فیکشن وقتی نظارتش دست جاگسن بود خیلی مرتب اداره میشد.. تاپیک اضافی نداشت، انجمنی بود که کارکردش دقیقا آرشیو بود ضمن اینکه امکان بحث در مورد هر داستان تو تاپیک وجود داشت و کمک به بهتر شدن فصلهای بعدی فن فیکشنا میکرد.
برای همین میخوام ازت خیلی خیلی جدیتر به برگردوندن خود انجمن فکر کنی!
انقدرم منو مجبور نکن پست طولانی تو گفتگو با مدیران بزنم اول صبحی!