اما ظاهرا انقدر چرت بود حتي ج هم ندادين
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

گلرت گریندل والد نوشته:
میشه بپرسم چرا شناسه ی دومینیک ویزلی به شخص تازه ای داده شد؟!
دومینیک ویزلی آخرین پستش همین دیروز بوده...
5- ایفای نقش باید با فعالیت همراه باشد. در صورتی که یک عضو ایفای نقش سایت فعالیتی در ایفای نقش نداشته باشد، از ایفای نقش اخراج خواهد شد. همچنین هر فردی که بیشتر از یک ماه در انجمن ایفای نقش پست ارسال نکند از ایفای نقش اخراج خواهد شد.

آنتونین دالاهوف نوشته:
جیمز، دمت گرم. فقط شوخی شوخی، جدی جدی شد؟![]()
میگم حالا که اینطوریه، هر چی فکر میکنم میبینم تنهایی نمیتونم این انجمن وسیع با اینهمه تاپیک باز رو اداره کنم. تقاضای ناظر کمکی دارم. لطفا دختر خاله پریزاد فلوغ دلاکوغ فغانسوی را کناغ من ناظغ کمکی بگذاغید تا بتوانیم دغ کناغ هم انجمن هغی پاتغ به زبان فاغسی غا آباد کنیم.![]()

آنتونین دالاهوف نوشته:
بدون مقدمه برم سر اصل مطلب!
در بررسی انجمن حجیم و گسترده و بسیار وسیع "هری پاتر به زبان فارسی" دریافتم که من از بچگی دغدغه جادوگران داشتم و همه ش در فکر این بوده ام که چگونه بدین جا خدمت کنم و یهویی متوجه شدم چه جایی بهتر از انجمن هری پاتر به زبان فارسی؟! که آنجا را از دوش دوشیزه دلوروس آمبریج بردارم و ایشان را با خرج هری سابق بفرستید بروند فتوشاف بیاموزند تا در چتر نیایند بگویند "باید دو تا کارگر از خیابون آورد تا دو طرف عکسارو بکشن" و آبروی مدیریت را به اضمحلال بکشد.
میدانم این انجمن بسیار زمانبر است و تاپیک های باز فراوان و فقط یک تاپیک قفل شده دارد ولی در هر صورت من از بچگی مسئولیت پذیر بوده ام.
اِهِم