با سلام!
اعتراضی داشتم به نمره ی موجودات جادویی سامر بای. اول اینکه تاخیر بابت صحبت به خودش بود که تا امروز آنلاین نشد و دو اینکه می دونم احتمال بازگشت این دو نمره به هافل پایینه ولی از اونجایی که هدف ما و شما و اصل هاگوارتز روی آموزشه، لازم دیدم اینو بگم حتما.
نمره های کسر شده به دلیل زیر بود:
نقل قول:
سامربای: ۲۸ امتیاز
فکر نمیکنم مرگ پوشه بیاد و همدست انسان ها بشه. کمی هم اشکالات نگارشی داشتی که امیدوارم بهتر بشه!
رول ایشون جدی باشه و من قبول دارم که در یه رول جدی می بایست منطق حفظ شه ولی منطقی این وسط به اون شکل زیر سوال نرفته! ما توی کتاب دیوانه ساز داشتیم که به خاطر منافع به جادوگر ها کار می کردند و یا گابلین و جن های مختلفی که توی بانگ گرینگوتز بودن. این یعنی همدست بودن موجودات و انسان ها دور از انتظار نیس! این جا دنیای جادوییه!
حتی به نظر من این قضیه باید امتیاز مثبت می گرفت برای خلاقیت! کسی از این زاویه بهش نگاه نکرده بود و واقعا چیز جدیدی بین همه رول هایی بود که خوندم. و اینکه پروفسور توربین به طور واضح گفتن فضا سازی و شخصیت پردازی مد نظره که این دوتا خوب انجام شده بود.
و مسئله ی دیگه راجب اشکال نگارشی بود که من به نظرم چیزی نیومد. ممنون می شم بیاین روشنم کنین.
این شاید دو نمره باشه ولی برای تازه واردی که میاد و با ذوق می نویسه و می بینه سر چنین چیز ریزی ازش 2 نمره کم می شه یک دافعه ی شدید از کل سایته. پست های من و حتی خود پروفسور یا خیلی های دیگه پر از اشکال های به این ریزیه. گیر دادن به این نوع اشکالات ریز و ذره بینی اونم برای تازه واردین که این ترم اول هاگوارتز شون و احتمالا اولین تجربه شونه درست نیس.
بازم تاکید می کنم بحث نمره این وسط نیست. بحث اصل قضیه س و تاثیری که می ذاره.
با تشکر:)
با صحبت هایی که قبل از زدن پست با سامر کردم " راضی نشده " ولی به نظرش به هم زدن این قضایا سودی نداشت و برای همین پیگیر اعتراضات نشد.