- سلامت را نمیخواهند پاسخ گفت. سرها در گریبان است!
این صدا از آن گربهی خانم فیگ بود. گربهای که در طی این سالها هیچیک از پسران جوانی که خانم فیگ برایشان تعریف کرده بود «یه گربه دارم شعر سپید میخونه! تازه فضاسازی هم میکنه!» وجودش را باور نکرده بودند. دل خانم فیگ اما گرم بود. میدانست که آلبوس با این که دیر کرده، عادت همیشگیاش را که تبدیل به قرار به زبان نیامدهای میان آنها شده بود، فراموش نمیکند.
- یاالله! صابخونه؟
- اوه آلبوس! بیا تو ... از این طرفا؟ راه گم کردی!
- چطوری بلا؟ راستش سر زدم تا ببینم از هری خبری داری یا نه؟
- از هری؟ راستش نه، خبری ندارم. بیست سالی میشه که خونه خالشو ترک کرده. چرا نمیشینی تا یه چای بخوریم؟
- اوه ... عجب! راستش عجله دارم و باید برم ... اما برای یه استکان چای همیشه وقت هست. مگه نه؟
بیست سالی بود که این مکالمه هر پنجشنبه بین دامبلدور و فیگ تکرار میشد. پیش از آن هر بار که دامبلدور آنجا میآمد، خانم فیگ تمام اتفاقات خانه شماره 4 پریوت درایو را که از پنجره دیده بود برایش تعریف میکرد. اما با ترک همیشگی پریوت درایو توسّط هری، آلبوس این عادت را ترک نکرد و هر بار هر دو وانمود میکردند که این مساله تازگی دارد!
- بفرمایید. اینم چای ... بگو ببینم آلبوس ... چرا امشب انقدر در هم و گرفتهای؟ اتفاقی افتاده؟
- مرسی. اتفاق که نه اما ... تو میدونی که محفل برای من مثل خونوادم میمونه. سخته تحمّل این که محیط این خونواده سرد و سوت و کور باشه.
در این مدت به جای آن که خانم فیگ از اتفاقات پریوت درایو تعریف کند، جایشان عوض شده بود و دامبلدور برای او حرف میزد. او که همیشه توسط بقیه مورد مشورت قرار میگرفت و گوش شنوایی برای مشکلاتشان بود، خودش نیز نیاز به سنگ صبوری داشت تا سفره دلش را برای او باز کند. با بالا رفتن سن و سال و خسته تر شدن، از درونگراییش کاسته شده بود و او نیز گاه باید حرف میزد.
- میدونم آلبوس ... قبلا هم بهت گفتم. تو پدر خوبی برای این خونواده بودی و هستی ... اما خونواده برای گرم موندن نیاز به مادر داره!

این توصیهای بود که خانم فیگ بارها به دامبلدور کرده بود. حتی توصیهای بود که بارها به کسان دیگری نیز کرده بود. اساسا توصیهی او برای هر مشکلی و هر شخصی ازدواج بود! اما دامبلدور که نمیتوانست وضعیت محفل را تحمل کند، ممکن بود این بار به این توصیه جدّی تر از قبل فکر کند.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج