نه اصلا ! من حتی سابقه ی فکر کردن به عضو شدن تو محفل را هم ندارم.
2-به نظر شما مهم ترين تفاوت ميان دو شخصيت لرد ولدمورت و دامبلدور در کتاب ها چيست؟
دامبلدور به عشقی اعتقاد داشت که تا جایی من می دونم به دردی نخورد . خیلی هم زیادی اعتماد می کرد.
ولی لرد باهوش ما نه به کسی اعتماد کرد نه به آن کلمه ی نفرت انگیزی که برعکسش میشه قشع اعتقاد پیدا کرد.
3-مهم ترین هدف جاه طلبانه تان برای عضویت در گروه مرگخواران چیست؟
مسلما دیدن خود لرد . دیدن کسی به این با باشکوهی خودش هدف جاه طلبانه است .
4-به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
جینی ویزلی : هویج گندیده ( البته اگر هویج بگنده
)5- به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟
محفل ققنوس قادر به انجام هیچ کاری نیست در نتیجه ویزلی ها هم گشنه می مونند .
٦-بهترین راه نابود کردن یک محفلی چیست؟
زحمت نکشید ! کافیه یکی از دوستانشان باهاشون قهر کنه خودشون میمیرند.
7-در صورت عضویت چه رفتاری با نجینی(مار محبوب ارباب)خواهید داشت؟
رفتار عالی ! ایشون خیلی
8-به نظر شما چه اتفاقی برای موها و بینی لرد سیاه افتاده است؟
سعی کنید یک لرد پر ابهت سیاه را مو و دماغ تصور کنید . مسلما نمی تونید!
9-یک یا چند مورد از موارد استفاده بهینه از ریش دامبلدور را نام برده، در صورت تمایل شرح دهید.
اگر به دردی می خورد که روی صورتش نبود !
آلانیس!
هدف جاه طلبانهاتون دیدن لرد سیاهه؟ پس من متاسفم... انداختن هرگونه نگاهی به لرد سیاه مصادف است با دراومدن هر دو چشمتون از کاسه!
آلانیس مسیری که توش قرار داری مسیر درستیه. روند پیشرفتت راضی کننده است. اما باید روی سوژه و شخصیت پردازی بیشتر کار کنی. لازمه تا پستهات پخته تر بشن تا به سطحی که مدنظر ماست برسی و بتونی پا به پای بقیه اعضای گروه تو ماموریت ها و برنامههای گروهی شرکت کنی.
با توجه به نقدهایی که گرفتی، سه، چهار پست دیگه بزن و سعی کن اشکالاتت رو برطرف کنی. یادت باشه که خوندن رولهای بقیه خیلی میتونه بهت کمک کنه.
دفعه بعدی که اومدی اینجا، لازم نیست دوباره فرم رو پر کنی و کافیه فقط یه درخواست بدی تا من برم و دوباره پستهات رو بررسی کنم.
موفق باشی.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

)