جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

56 کاربر(ها) آنلاین هستند (41 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
55 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

در محضر بزرگان محفل (ارتباط با ناظرین)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: در محضر بزرگان محفل ققنوس
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مرداد 1404 00:09
نمایش جزئیات
آفلاین
درود پروفسور دامبلدور عزیز!
این هم از قسمتی از سرنوشت سنگ درک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

Only Raven

ارسال شده در: دوشنبه 27 مرداد 1404 23:10
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر تو لیلی عزیز!

خیلی خوشحالم که تا اینجا رسیدی و تونستی از پس تمام چالش‌های دیدار‌های مخفی خودت بر بیای. همچنین عذرخواهی می‌کنم که طرح ماموریت اولت انقدر طول کشید و منتظر موندی. امیدوارم آماده باشی که با انرژی و تمرکز بریم سراغ ماموریت اولت که برای انجام دادنش باید بری به تاپیک سفیدترین سفید، سیاه‌ترین سیاه...

خلاصه سوژه اینه که...

نقل قول:
دامبلدور سنگ دَرک رو به تنهایی توی مدرسه‌ی هاگوارتز ساخته و وقتی که می‌خواست از طلسمش استفاده کنه، متوجه می‌شه که سنگ گم شده...

خب، برای این ماموریت خیلی کار سختی در پیش نداری. سوژه‌ش تازه زده شده و فقط پست اول سوژه زده شده، پس دستت کاملا بازه بازه! همچنین منم دستت رو باز می‌ذارم. دلم می‌خواد ببینم خلاقیت تو مسیر سوژه رو به کجاها می‌کشونه. نتیجه ماموریتت رو بیار همینجا تا بررسیش کنم.

موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 18 مرداد 1404 10:25
نمایش جزئیات
آفلاین
-

سلام پروفسور عزیز
دیدارهای مخفی من به پایان رسید و حالا که دیگه پاورچین رفتن و مخفی شدن تموم شده، حس می‌کنم یه جور استاد ناپدید شدن واقعی شدم!
خوشحالم که حالا عضو رسمی خانه ققنوس هستم و می‌تونم آزادانه کنار شما و دیگر محفلی‌ها باشم.
امیدوارم بتونم نقش خودم رو در این جمع پرقدرت ایفا کنم.
تا اون موقع، آماده‌ام و انرژی‌ام رو برای روزهای پیش رو ذخیره می‌کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

Only Raven

ارسال شده در: یکشنبه 22 تیر 1404 16:32
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود بر دامبل الدلمبا!

ای بزرگ ریش مرد قدیمی! ای رئیس جادوکاران صمیمی! اکنون که محتاج توام بپا نـ... ام... خراب کاری نکنی!

قلب‌های سفید من و تو همیشه جایی در کنار همدیگه داشته و این از هیچ کس پوشیده نبوده و نیست. حتی اگر از سفیدی بگذریم، اتحاد گودریک و هلگا که در ادامه به پیوند ناگسستنی بین گروه‌های گریفیندور و هافلپاف تبدیل شد چیز قابل انکاری نیست.

حالا من اینجام و می‌خوام نه تنها دست روی زانوهای خویش، بلکه روی یک جاهایی از شما محفلی‌ها نیز بگذارم! تا باشد که صدایی باشم برای بی‌صدایان. دستی باشم که جلوی تجاوزهای پی در پی و گاهاً دردناک به دامان ققنوس را بگیرد. پایی باشم که برای ظالمان پشت پا ببندد!

پس با توجه به همه این خزعبلات بدیهیاتی که بالا گفتم، امیدوارم که الطاف شما و هر کسی که بویی از سفیدی برده را داشته باشم و از آن به عنوان توشه راه استفاده فرمایم!

با تقدیم احترامات
مامی دل‌ها

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: در محضر بزرگان محفل ققنوس
ارسال شده در: چهارشنبه 23 اسفند 1402 16:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به ناظرین گرامی.
درخواست باز کردن تاپیک کلبه‌ی سپید برای شروع سوژه‌ی جدید رو داشتم.
سوژه‌ای که می‌خوام شروع کنم جدی هست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I burned my soul to light my own pathتصویر تغییر اندازه داده شده
پاسخ به: در محضر بزرگان محفل ققنوس
ارسال شده در: دوشنبه 8 آذر 1400 12:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
دیدم تاپیک( ماموریت های مخفی ) کم داریم گفتم یکی بسازیم
---------------------------------------------------------------------------
سوژه اش هم هری پاتر و هرماینی از محفل کمک میخوان تا به مرگخوارها نفوذ کنن و ببینن که نقشه بعدیشون چیه
خوبه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اکسپکتو پاترونوس

قدم به قدم تا روشنایی از شمعی در تاریکی تا نوری پر ابهت و فراگیر!!
می جنگیم تا اخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی!!
برای عشق!!
برای گریفندور!!

پاسخ به: مشورت با آلبوس دامبلدور
ارسال شده در: چهارشنبه 26 آذر 1399 10:48
نمایش جزئیات
آفلاین
چشم پروفسور!
سعی میکنم تا فردا اسم مناسب تری براش پیدا کنم و سوژه هایی که براشم پیدا کردم هم براتون با یه خفاش(جغد)میفرستم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مارکوس فنویک در 1399/9/26 10:55:16
«هر چیز باید بمیرد، تا بیدار شود.»
ارسال شده در: چهارشنبه 26 آذر 1399 10:43
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام باباجان و اینکه خوش اومدی،
قبرستون محفلی‌ها؟! اصلا از هر موضوعی بگذریم این اسم تاپیک مشکل داره، زیادی سیاهه. اون قبرستان خانه ریدل که در خانه ریدل هست جاش درسته، توی کتاب‌ها بوده، به ایفای نقش مرگخوارها هم می خوره... برای زدن همچین تاپیکی برای محفل حداقلش اینه که اسمش تغییر کنه.

البته این تنها مشکل تاپیکی که پیشنهاد دادی نیست، مورد دوم این هست که خب... تاپیک خاصی یا تاپیک رول زنی معمولی؟ چون در حال حاضر محفل تاپیک‌های بدون سوژه کم نداره و چه کاریه یکی دیگه بهش اضافه بشه؟ اگر سوژه خاصی هم مدنظرت هست که بزنی به من اعلام کن تا بررسی بشه و باهمدیگه ببینیم کدوم تاپیک مناسبشه و اون رو بهت پیشنهاد کنم.

در نهایت امر اینکه متاسفانه نمی‌تونم پیشنهادت رو بپذیرم ولی بازم ممنونم که اومدی و ایده‌ت رو با ما به اشتراک گذاشتی.

من و گیل؟ کتک؟ پوووف... چی می‌گی؟ اشتباه شده باباجان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خیلی خب... از اوّل!
ارسال شده در: چهارشنبه 26 آذر 1399 08:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پروفسور!
من خب اومدم مجوز بگیرم!
خب دیدم اینجا قبرستون نداره!
گفتم بیام اینجا اگه بزارین تایپیک (قبرستون محفلی ها) رو اگه مجوز بدین باز کنم!
خب راستی من به اینجا حواسم نبود که قبرستون نداره حالا با یاد آوری ارباب به من تصمیم گرفتم از شما هم برا تاسیس قبرستونتون مجوز بگیرم پروفسور!

---------------------------------------------------------------
نکته:دامبلدور هنوز یادم نرفته با گریدلوالد میخواستین منو تو هاگوارتز کتک بزنین !
اما خب چون گریندلوالد از ما دورگه ها خوششون نمی اومد!
تقصیر شما نیست پس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مارکوس فنویک در 1399/9/26 9:47:27
«هر چیز باید بمیرد، تا بیدار شود.»
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 شهریور 1399 10:43
نمایش جزئیات
آفلاین

نقل قول:
با اجازه دامبلدور من یه چیزایی رو بگم. چون یه مقدار از حرفا مربوط به ما بود و یه چیزایی رو اگه من بگم بهتره تا این که دامبلدور بگه.

یه چیزایی هست که همه می تونن درموردش نظر بدن. یه چیزایی هم هست که مخصوص شخص یا گروه خاصیه.

ارباب ممنون از توضیحاتتون.
پرفسور توضیحات خودم رو با جغدی براتون ارسال کردم، فکر میکنم این طوری بهتر منظورم رو متوجه بشین.

نقل قول:
در مورد فعالیت، گذشته از سیاه و سفیدش، نظر من اینه که دلیلش هاگوارتزه. قسمت زیادی از انرژی و فعالیتی که قرار بوده صرف ایفای نقش اصلی بشه، صرف هاگوارتز می شه. من کسایی رو توی هاگوارتز می بینم که تو ایفای نقش اصلا نمی بینم. و متاسفانه به نظر من اصلا ارزششو نداره. این همه تلاش، این همه فعالیت و یه قهرمانی که دو روز بعد فراموش می شه! مخصوصا تازه واردا به جای آشنا شدن با ایفای نقش اصلی و سوژه ها، توی هاگوارتزن!

منظور از هاگوارتز چیه؟ یعنی کلاس ها ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.