اسم و نام فامیل ( در صورت تمایل): رضوان (؟)
جنسیت ( در صورت تمایل ): دختر
سن( درصورت تمایل) : 16
شهر محل تولد ( در صورت تمایل): تهران
محل زندگی ( در صورت تمایل): جغد دانی هاگوارتز
نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه( ضروری): وقتی 10 سالم بود و کلاس زبان میرفتم، معلمم خودش یه پاترهد خیلی شدید بود و همیشه از هری پاتر میگفت و تعریف میکرد و از اونجایی که کتاب هاش رو از قدیم داشت، به ما هم قرض میداد. بعد وقتی که منم خوندم به شدتتتت عاشق هری پاتر و دنیای جادوگری و هاگوارتز و... شدم و بعد از تموم کردن کتاب ها توی سایت ها مختلف میگشتم و دنبال اطلاعات بودم. قبلا هم سایت جادوگران رو دیده بودم ولی هیچ وقت اقدام نکرده بودم تا الان که دلم میخواد فعالیت داشته باشم
(من هیچ وقت فیلم های هری پاتر رو کامل ندیدم چون اعصابم به هم میریخت
اما جانوران شگفت انگیز و زیستگاه آن ها رو خیلی دوست داشتم)
علاقه های شخصی خودتون ( در صورت تمایل): نقاشی کشیدن (هم کاراکترای مختلف توی دفترچه یادداشت هام و هم مداد رنگی حرفه ای)، کتاب خوندن، گیتار زدن، به موسیقی گوش دادن (جاز و هیپ-هاپ)
کتاب هایی که مطالعه کردید ( چند مورد رو ذکر کنید):
کتاب های فانتزی رو خیلی دوست دارم : هری پاتر، مجموعه پرسی جکسون (میشه گفت تقریبا بیشتر کتاب های ریک ریوردن)، لرد لاس، گرگ و میش، کارآموز رنجر و... (هرچند که اینا اکثرن کتاب فیزیکی ترجمه شده اش وجود نداره...)
معمایی و ماجراجویی هم علاقه دارم : مجموعه ی الکس رایدر، کتاب های آگاتا کریستی و... (یادم نمیاد
)
موقع خوندن کتابای کلاسیک خوابم میگیره اما زیاد خوندم : جزیره گنج، زنان کوچک، فرانکنشتاین، صد سال تنهایی (هیچ وقت اخرش نفهمیدم کی به کیه)، جنایت و مکافات، موبی دیک، کیمیاگر (اگه کلاسیک محسوب میشه...) و...