پاسخ به: اعضاي سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: جمعه 31 شهریور 1402 13:38
تولد نقش: 1402/06/31
آخرین ورود: پنجشنبه 14 دی 1402 19:36
از: جایی که فکرش هم، زمان رو متوقف میکنه🌚
نام مستعار:هلگا
جنسیت ( در صورت تمایل ):دختر
سن( درصورت تمایل) : ...
شهر محل تولد ( در صورت تمایل):....
محل زندگی ( در صورت تمایل):....
نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه( ضروری): وقتی هفت یا هشت سالم بود درست به یاد ندارم اولین بار هری پاتر رو دیدم اولش ازش میترسیدم ولی واسم خیلی جالب بود همه چیز ،دنیای جادویی،کمتر کسی بود که به این چیزا علاقه نداشته باشه و دلش نخواد همه کاراشو با یه تکون چوب دستی انجام بدع ولی خب همون سال دیگه بیشتر پیگیرش نشدم ولی توی فکرم باقی مونده بود،سالها بعد همچنان قسمتای جدید رو دیدم ولی طوری نبود که زیاد پیگیر بشم و میگفتم به هرحال ک نمیشه اما تا چندین سال بعد ک تو ۱۵سالگیم علاقه شدیدی پیدا کردم و شروع کردم ب دیدن همه قسمتها تقریبا میتونم بگم اگه از زمانی که اولین بار هری رو دیدم بخوام بهتون بگم انگاری ۱۴ساله که پاتر هدم ولی از علاقه واقعیم کمتر میگذره ولی در کل خوشحالم که این سایتو پیدا کردم وبه جمع شماها پیوستم❤️
علاقه های شخصی خودتون ( در صورت تمایل):کتاب خوندن .نویسندگی . نقاشی. گیتار . والیبال . آرایشگری. فیلم دیدن.ساختن چیزای جدید.گیاهشناسی.خوانندگی.یادگرفتن زبان جدید
کتاب هایی که مطالعه کردید ( چند مورد رو ذکر کنید):هری پاتر و فرزند نفرین شده،خسرو شیرین،دونده هزار تو،زیاد خوندم ولی اسماشون یادم نمیمونه ایناهم چون کتابهاشو اخیرا دوباره دیدم یادمه
🦋💛
ما در سایه ها میجنگیم تا به روشنایی خدمت کنیم