آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
ضمن عرض ادب و ارادت خدمت جادوگران و ساحرگان ارجمند، تشکر میکنیم بابت حضور پرشور و فعالتون توی این دوره از ترینهای فصل زمستون و مشارکت بالایی که داشتین!
نتایج شصت و هشتمین دورهی ترینها، جادوگر فصل: لینی وارنر: ۱۳ سدریک دیگوری: ۳ کوین کارتر: ۱
رای من برای عنوان جادوگر فصل، لینی وارنره، با دلایلی بسیار واضح که همه هم گفتن، ولی بازم میگم!
به دلیل حضور پررنگ و همیشگیش، اینکه حواسش به همه چی هست و محاله چیزی از زیر دستش در بره، زحمت خیلی زیادی میکشه و واقعا از همهی اعصاب و توانش برای سایت مایه میذاره. با تشکر از خانوم وارنر!
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی دیوان جادوگران، ارشد گریفیندور
ضمن تشکر از زحمات سدریک دیگوری که سایر دوستان هم از ایشون بعنوان یک مدیر خوب و پاسخگو یاد کردند، رای من لینی وارنر هستش. لینی حضور مستمری داره که برای دوستداران جادوگران باعث قوت قلبه.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are
بر چهره گیرای و چون سنگ سرد جنابمان در سمت راست این بیانات تفقدی نمایید... حتی تم رنگی آن نیز مناسب فصل بوده و جنابمان را شایسته این عنوان قرار می دهد.
سدریک بعنوان مدیر ایفای نقش تمام تلاششو کرد که هرجا بهش نیاز بود حضور پیدا کنه و در کنارش پاسخگوی اعضا هم بود. مرسی که بودی سدریک (که اگه نبودی میدونی چه بر سر من میومد ).