آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
اگر دامبلدور نمی مرد؟! به نظرم مرگ دامبلدور قدرت بسیار فزاینده ای توی پیشرفت داستان داشت... ولی آمبریج جایگزین بسیار خوبی برای آلبوس، پیر فرزانه ی داستان ما خواهد بود. گرچه من دوست دارم مرگ اسنیپ، رو با زندگی آمبریج جایگزین کنم!
قطعا آمبریج ولی اگه آمبریج می مرد خیلی به هیجان داستان اضافه نمی شد اگه بخوام از این نظر که داستان مهیج تر یا غمگین تر بشه یه نفر رو انتخاب کنم حتما یکی از اعضای خانواده ویزلی رو انتخاب میکنم.
پاسخ به: اگر دامبلدور نمیمرد،دوست داشتیددوست داشتید به جاش کی میمرد؟
مالی ویزلی به دو علت مهم یک اینکه بلاتریکس لسترنج رو خیلی ناجوانمردانه کشت اصلا عادلانه نبود (فیلم رو ندیدم کتاب اینجوری بود)من خودم اون لحظه گفتم من اعتراض دارم خانم رولینگ که گفتن وارد نیست دو اینکه بین بچه هاش خیلی فرق میذاشت کلا بین همه فرق میذاشت و با اینکه خیلی به این مورد پرداخته نشد اما تو واقعیت اینکار باعث افسردگي و عقده روانی میشه