فن فیکشن (فن فیک، داستان پردازی طرفداران. به انگلیسی: Fan fiction)، داستان هایی تخیّلی که توسّط طرفداران یک کتاب، مجموعۀ تلویزیونی، فیلم یا گروه موسیقی نگاشته میشوند. نویسندگان این داستانها با الهام از شخصیتها و ساختار داستانهای نویسندگان اصلی، حکایت جدیدی را در قالبی نو پیریزی میکنند. این مجموعهها معمولاً بطور رسمی منتشر نمیشوند و در ابتدا تنها در مجلّات طرفداران جای میگرفتند. امّا امروزه همچون دیگر فعّالیتهای هواداران به سادگی قابل دستیابی در اینترنت اند.
فن فیکشن نویسی هری پاتر محبوب ترین نوع هواداری آنلاین و قلم محور طی یک دهه اخیر به شمار می رود. علیرغم پایان انتشار مجموعه کتاب های هری پاتر در سال ۲۰۰۷، طرفداران دنیای خیالی جی.کی.رولینگ همچنان با شوق خاصی به این نوع از فعالیت ادامه می دهند. طی تاریخ هفده ساله سایت، فن فیکشن نویسی همواره از فعالیت های پرطرفدار میان اعضا بوده است. دوران اوج فن فیکشن نویسی هری پاتر در سایت ما مربوط به پیش از انتشار کتاب های ششم و هفتم بود که از طریق مولفه هایی همچون خیال پردازی، خلاقیت و دقت، اعضا را با شوق خاصی به سوی پیش بینی قلم محور پایان هری پاتر سوق می داد.
🦉 آقا/خانم عزیز [جادوگر]
با افتخار اعلام میداریم که به مدرسه جادوگری هاگوارتز پذیرفته شدهاید
شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
کاپیتان تیم برتوانا صحبت میکنه. همه گوش میکنن؟ خب مثل اینکه دو نفر گوش نمیکنن! :تیکزدن دو اسم در لیست خود: حالا شد...
خب! اومده بودم خدمتتون عرض کنم که ما یهدونه پیکان گوجهای جوانان داشتیم، که مال گابریل دلاکور تیممون بود و گابریل خیلی خودجوش وسایل رنگآمیزی کودکانهش رو آورد و پیکان رو آبی ریونیش کرد. ما با همون جلوی تیم اوزما کاپا بازی میکنیم. روشنش میکنیم و میزنیم به دل... یعنی چی روشن نمیشه؟ آها. جارو روشن نمیشه؟ خب پس اشکال نداره سوارش میشیم و پرواز میکنیم.
و اینکه از جاروی جایزهی پنهانمون هم استفاده میکنیم و سوژه رو طنز میکنیم. باشد که آیندگان از پستهای آینده ما شاد شن و لذت ببرن. بالاخره فیناله و همه باید لذت ببرن و شاد شن دیگه... بهغیر از سران لیست من البته!
و همونطور که من و شما و همه میدونیم، اولین فینال اولین دوره از لیگالیون کوییدیچ، قراره در بزرگترین، بهترین، کراشترین، تودلبرو ترین، جیگر ترین و همچنین درحال تعمیر ترین ورزشگاه حال حاضر یعنی ورزشگاه نقش جهان، ورزشگاه با احساس تیم ما، تیم برتوانا برگزار بشه...
امید است که یک فینال جذاب، جوانمردانه و جاوید در یادها داشته باشیم.
خواستم به اطلاعتون برسونم که تیم اوزما کاپا تو مسابقه پیش رو از پاک جاروی 11 خودش جلوی برتوانا استفاده میکنه. همچنین میخوایم از قابلیت جاروی جوایز پنهانمون هم استفاده کنیم! (یک بار استفاده بیشتر از بازیکن ذخیره.)
همین. با تشکر از شما و دست اندر کاران.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Together we do whatever it takes We're in this pack for life We're wolves We own the night!
Hell is empty And all the devils are here William Shakespeare
سلام بر شما. ما از جارویی مقابل پیامبران مرگ استفاده نمیکنیم. سوار میمونهای پرندهمون میشیم. و برای تو زحمت نیفتادن فدراسیون، بازی رو هم بیارین تو ورزشگاه خودمون. یه نون و موزی هست دور هم میخوریم دیگه. با تشکر، همون خانوم گرگه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Together we do whatever it takes We're in this pack for life We're wolves We own the night!
Hell is empty And all the devils are here William Shakespeare
متاسفانه چون پاک جاروی 11 خریداری شده توسط کجول هات از تیم اوزما کاپا بعد از ساعت 23:59 دیشب بوده و در زمان تعیین جاروها خریداری شده، این جارو برای این دوره از مسابقات قابل استفاده نیست.
پاک جاروی 11 تیم برتوانا هم برطبق قرعهکشی انجام شده موفق به حذف بازیکن کجول هات از تیم اوزما کاپا شد.
حالا که تا اینجا اومدم یه تشکر حسابی از تمام کاپیتانهایی میکنم که پستای هواداری تیمشون در دور قبلی مسابقات رو لیست کردن.
همچنین بانو بلک خواهان این بود که صحبتهای بیشتری با اینجانب داشته باشه که منم افتخار میدم و پاسخگوش میشم. شایعاتی که به گوش شما رسیده کاملا درسته. اصلا مگه میشه دوست هرمیون گرنجر باشی و عضو چنین جنبشهایی نباشی.
ولی در مورد اون بچه، نهایت چیزی که یادمه اینه که یه بار جونشو نجات دادم و درهای آشنا شدن بیل ویزلی با خواهرش رو مهیا کردم. شما هم اگه خواستین دو کفترو به هم برسونم تا عاشق بشن، بیاین پیش خودم.
با این حال مراتب تشکر خودم رو به خاطر این که به فکرش بودی میرسونم.
احوالتون چطوره آقای برگزیده؟ خوب و چاق و سرحال هستین؟ آها... چاق نیستین؟ دادلی چاقه؟! چه منطقیه که شما دارین؟!... به هرحال... اومدم بگم که تیم برتوانا نیز تصمیم داره روبروی تیم اوزکا از جاروی خود خویشتن بنده یعنی پاک جاروی ۱۱ استفاده کنه. امیدواریم که تیم روبرو با حذف شدن یکی از اعضاش کنار بیاد به راحتی.
پ.ن: و البته که بازی در ورزشگاه خانگی تیم برتوانا یعنی نقش جهان همیشه درحال تعمیر برگزار میشه.