جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 02:10
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

نیوت اسکمندر نوشت:
کلاه جون، کج کلاه جون
کلاه خوب و مهربون
ای دانای شیرین زبون
بیا راز دلم بدون
تو گروه خوبی بشون!
خب کلاه جون، نمی‌دونم چی بگم. یعنی چی بگم که خودت ندونی. از بچگی زیر گوش ما خوندن که همیشه کار درست رو انجام بده، هیچ استثنایی هم قائل نشو، حالا هر بهایی هم داشته باشه. دیدیم چی درست‌تر از این‌که آدم‌ها رو بی‌خیال شیم و بچسبیم به حیوونا. حالا نه این‌که از آدما بدم بیاد ها! فقط از اونایی خوشم می‌آد که حیوونا رو اذیت نمی‌کنن.
خلاصه که کلاه جون، تو خودت محرم اسراری، دانای نادونسته‌هایی. حالا که می‌بینی این‌طوری دارم برات بلبل‌زبونی می‌کنم واسه این‌که تو رو چسبوندن به مغز ما، هرچی تو سر ما می‌آد و می‌ره رو می‌خونی. وگرنه اگه خودم بخوام زبون وا کنم که به تته پته میوفتم و یه کلمه هم نمی‌تونم بگم.
دیگه ببین خودت چی‌کار می‌تونی بکنی واسه من، راضی‌ام به رضای خودت. این شب هالووینی ما رو ناامید نکن.
حالا شاید بگی امشب هالووین نیست که! والا هرشب واسه ما هالووینه. تو بیا و مرهمی بر دل غم دیدۀ ما باش. دستی باش که اشک از چشم ما پاک می‌کنه.
چاکر و کوچیک شما، نیوتون اسکمندر.

درود بر تو فرزندم!

ممنون از اعتمادی که بهم داری. حرفایی که زدی و چیزایی که در تو می‌بینم باعث می‌شه بدون هیچ تردیدی ازت بخوام بری به...

هافلپاف!

فراموش نکن طبق این اطلاعیه دیگه مرحله‌ی بعدی وجود نداره و دسترسی کل ایفای نقش برات باز شده.
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 02:03
نمایش جزئیات
آفلاین
کلاه جون، کج کلاه جون
کلاه خوب و مهربون
ای دانای شیرین زبون
بیا راز دلم بدون
تو گروه خوبی بشون!
خب کلاه جون، نمی‌دونم چی بگم. یعنی چی بگم که خودت ندونی. از بچگی زیر گوش ما خوندن که همیشه کار درست رو انجام بده، هیچ استثنایی هم قائل نشو، حالا هر بهایی هم داشته باشه. دیدیم چی درست‌تر از این‌که آدم‌ها رو بی‌خیال شیم و بچسبیم به حیوونا. حالا نه این‌که از آدما بدم بیاد ها! فقط از اونایی خوشم می‌آد که حیوونا رو اذیت نمی‌کنن.
خلاصه که کلاه جون، تو خودت محرم اسراری، دانای نادونسته‌هایی. حالا که می‌بینی این‌طوری دارم برات بلبل‌زبونی می‌کنم واسه این‌که تو رو چسبوندن به مغز ما، هرچی تو سر ما می‌آد و می‌ره رو می‌خونی. وگرنه اگه خودم بخوام زبون وا کنم که به تته پته میوفتم و یه کلمه هم نمی‌تونم بگم.
دیگه ببین خودت چی‌کار می‌تونی بکنی واسه من، راضی‌ام به رضای خودت. این شب هالووینی ما رو ناامید نکن.
حالا شاید بگی امشب هالووین نیست که! والا هرشب واسه ما هالووینه. تو بیا و مرهمی بر دل غم دیدۀ ما باش. دستی باش که اشک از چشم ما پاک می‌کنه.
چاکر و کوچیک شما، نیوتون اسکمندر.
ارسال شده در: شنبه 29 فروردین 1405 06:50
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سفر با قطار همیشه برام هیجان انگیز بوده و امسال که فهمیدم هری پاتر هم توی همون قطاریه که من هستم سر از پا نمی شناختم. البته باید بهم افتخار بشه که صداش رو درنیاوردم تا آدمای بی ملاحظه نفهمن و پاتر اعظم رو اذیت نکنن. چطور فهمیدم؟ خواهر بزرگترم از فرد ویزلی شنیده بود و بهم تعریف کرد. حالا که بهش فکر می کنم احتمالا خود ویزلی ها انقدر به بقیه گفتن که دیگه مهم نیست. مهم اینه که عشق اولم رو امروز ملاقات کردم. ران ویزلی واقعا یه اعجوبه به نظر می رسه، حتی اگر از مد سر درنیاره مطمئنم حس شوخ طبعی همدیگه رو درک می کنیم . یا شاید هم عاشق اون اشراف زاده ی گستاخ بلوندی که با نوچه هاش به کوپه ی هری پاتر رفت و کلی سر و صدا کرد بشم آخه لعنت به اون چشمای خاکستری و مژه های بور. البته از معصومیت بی تکرار لبخند نویل نگذریم و همینطور وزغش. وزغ چیزی نیست که بشه ازش گذشت.
البته شاید بشه از همه چیز گذشت چون من امروز بلندترین سفر ریلی خودم رو تجربه کردم و مایل های زیادی از دشت های سبز رو تماشا کردم. و حتی هیجان انگیزتر از اون، بعدش سوار قایق های جادویی شدم تا برسم به این قلعه که انقدر قشنگه که ممکنه هر لحظه یه شاهزاده ی سوار بر اسب سفید ازش بیرون بزنه.
و در ضمن توی راه از هاگرید پرسیدم که آیا ممکنه بخواد من موها و ریش هاش رو ببافم و با اینکه کمی معذب به نظر می رسید بهم لبخند زد یادم باشه که حتما روبان کافی کنار بذارم.
و اصلا همه چیز به کنار ، سقف تالار اصلی شبیه آسمون واقعیه توش ستاره داره، ابر داره، ماه داره. این فوق العاده ست. باید تا نشستم از کتاب تاریخچه ی هاگوارتز دوباره درباره ی آسمونش بخونم. اوه ببخشید، قرار بود گروه بندی بشم! زرد مثل آفتابگردون، آبی مثل نیلوفر، قرمز مثل رز یا سبز مثل چمن تازه زده شده. کی اهمیت میده؟ یه عالمه ماجراجویی در انتظارمه.

سلام! از اشتیاقی که برای گروهبندی و ورود هرچه سریع‌تر به این دنیای جادویی داری خیلی خوش‌حال شدم.
ولی قبل از گروهبندی، مراحل دیگه‌ای هست که باید طی کنی. در مرحله اول باید براساس یکی از تصاویر کارگاه، داستانی در تاپیک کارگاه داستان‌نویسی ارسال کنی و از اونجا مرحله به مرحله راهنماییت می‌کنیم که در ادامه باید چی کار کنی. در یک چشم بر هم زدن می‌بینی که برای گروهبندی دوباره به اینجا برگشتی.
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1405/1/29 12:19:15
شاد و آروم و امیدوار باش.

به بیان دیگه شجاعانه زندگی کن.

ترسوها عرضه ی عشق ورزیدن ندارن.
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 فروردین 1405 12:27
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

روزالین اورست نوشت:
سلام کلاه مهربون و دوست داشتنی هاگوارتز؛
من روزالین اورست هستم و با کلی استرس و نگرانی اینجا نشستم؛
امیدوارم بتونی به شخصیت من پی ببری و همانطور هم به خواسته قلبی من گوش بکنی!
کلاه عزیز من به تمام گروه ها در هاگوارتز احترم میزارم!
اما من به قدر کافی برای ریونکلاو باهوش نیستم یا حتی به اندازه کافی برای هافلپاف مهربون نیستم و ارتباط خوبی با گیاهان و جانوران ندارم یا حتی نمیتونم به اندازه اسلدرینی ها دنبال منفعت شخصی و جادوی سیاه باشم.
علاقه قلبی من گریفیندور و امیدوارم به اندازه کافی برای گروه گریفیندور کافی باشم!

در کل زندگی سعی در عشق به خانواده دوستی و عشق کردم و سعی کردم شجاع باشم؛برای من شجاعت به معنای نترسیدن نیست بلکه به معنای ترسیدن به موقع اما انجام کاری است که وظیفشو به عهده گرفتم!

کلاه عزیز میشه به من کمک کنی که من میتونم در کدوم گروه به اندازه کافی صاحره خوب و قابلی باشم؟

درود بر تو فرزندم!

چه دیدگاه جالبی در مورد شجاعت داشتی. انتخاب من می‌تونست متفاوت باشه، اما وقتی تا این حد از خودت اطمینان داری منم ترجیح می‌دم به خواسته‌ت احترام بذارم و اجازه بدم بری به...

گریفیندور!

فراموش نکن طبق این اطلاعیه دیگه مرحله‌ی بعدی وجود نداره و دسترسی کل ایفای نقش برات باز شده.
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 فروردین 1405 12:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه مهربون و دوست داشتنی هاگوارتز؛
من روزالین اورست هستم و با کلی استرس و نگرانی اینجا نشستم؛
امیدوارم بتونی به شخصیت من پی ببری و همانطور هم به خواسته قلبی من گوش بکنی!
کلاه عزیز من به تمام گروه ها در هاگوارتز احترم میزارم!
اما من به قدر کافی برای ریونکلاو باهوش نیستم یا حتی به اندازه کافی برای هافلپاف مهربون نیستم و ارتباط خوبی با گیاهان و جانوران ندارم یا حتی نمیتونم به اندازه اسلدرینی ها دنبال منفعت شخصی و جادوی سیاه باشم.
علاقه قلبی من گریفیندور و امیدوارم به اندازه کافی برای گروه گریفیندور کافی باشم!

در کل زندگی سعی در عشق به خانواده دوستی و عشق کردم و سعی کردم شجاع باشم؛برای من شجاعت به معنای نترسیدن نیست بلکه به معنای ترسیدن به موقع اما انجام کاری است که وظیفشو به عهده گرفتم!

کلاه عزیز میشه به من کمک کنی که من میتونم در کدوم گروه به اندازه کافی صاحره خوب و قابلی باشم؟

افرادی که لایک کردند

فرزند تبعید شده مرلین، به کوه اورست.
ارسال شده در: دوشنبه 17 فروردین 1405 15:23
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

جیمز سیریوس پاتر نوشت:
سلام ای کلاه والا
میدونم که اگه روی سر من قرار بگیری از چیزهایی که درون من هست خبر دار میشی اما میخوام بهت چیزایی رو بگم که تو سرم نیست بلکه در خون من هست.
من جیمز سیریوس پاترم پسر هری جیمز پاتر فرزند جیمز پاتر و پدرخونده اش سیریوس بلک تنها بلکی بود که تو صلاح دونستی بره به گریفیندور
و من همچنین فرزند جینی ویزلی فرزند ارتور ویزلی(دیگه از اینجا به بعدشو نمیدونم) هستم که اون هم تمام خانواده اش تو گریفیندور بزرگ شدن
پس ای کلاه دانا خودت میدانی که تمامی اخلاقیات لازم برای ورود به گروه شیردال های افسانه ای دارم
اگه هم دلیل میخوای برای تمایل به رفتنم به گروه گریفیندور یکیش اینه که دوست دارم یادگاری های خانوادگی توی خوابگاه ها رو کامل کنم

درود بر تو فرزندم!

آه گروهبندی پدرت رو کاملا یادمه. می‌بینم که تو هم به همون اندازه رو خواسته‌ت پافشاری می‌کنی. ولی برخلاف هری پاتر که در گروهبندیش شک داشتم، در مورد تو کاملا مطمئنم که باید بری به...

گریفیندور!

افرادی که لایک کردند

در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: دوشنبه 17 فروردین 1405 13:25
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام ای کلاه والا
میدونم که اگه روی سر من قرار بگیری از چیزهایی که درون من هست خبر دار میشی اما میخوام بهت چیزایی رو بگم که تو سرم نیست بلکه در خون من هست.
من جیمز سیریوس پاترم پسر هری جیمز پاتر فرزند جیمز پاتر و پدرخونده اش سیریوس بلک تنها بلکی بود که تو صلاح دونستی بره به گریفیندور
و من همچنین فرزند جینی ویزلی فرزند ارتور ویزلی(دیگه از اینجا به بعدشو نمیدونم) هستم که اون هم تمام خانواده اش تو گریفیندور بزرگ شدن
پس ای کلاه دانا خودت میدانی که تمامی اخلاقیات لازم برای ورود به گروه شیردال های افسانه ای دارم
اگه هم دلیل میخوای برای تمایل به رفتنم به گروه گریفیندور یکیش اینه که دوست دارم یادگاری های خانوادگی توی خوابگاه ها رو کامل کنم

افرادی که لایک کردند

برو جلو یک قهرمان بشو فقط بجنگ و نا امید نشو
ارسال شده در: یکشنبه 2 فروردین 1405 11:45
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

گروگان استامپ نوشت:
- ببین کلاه جان، من از بالاترین و باهوش‌ترین مراجع برای رفتن به هافلپاف توصیه‌نامه دارم، پیشنهاد می‌کنم به حرفشون گوش بدی.

گروگان نامه‌ مفصلی را به طرف کلاه می‌گیرد که زیر آن نوشته شده "هلنا ریونکلاو".

درود بر تو فرزندم!

اوه این کلاه پیر شاید اولین‌باره که در کل تاریخ تهدید می‌شه! خوشبختانه خواسته‌ی تو با پشتکاری که در وجودت می‌بینم یکیه. بنابراین می‌تونی اون قیچی رو کنار بذاری و با خیال راحت بری به...

هافلپاف!

در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: یکشنبه 2 فروردین 1405 02:04
نمایش جزئیات
آفلاین
- ببین کلاه جان، من از بالاترین و باهوش‌ترین مراجع برای رفتن به هافلپاف توصیه‌نامه دارم، پیشنهاد می‌کنم به حرفشون گوش بدی.

گروگان نامه‌ مفصلی را به طرف کلاه می‌گیرد که زیر آن نوشته شده "هلنا ریونکلاو".

افرادی که لایک کردند

!MAKE HUFFLEPUFF GREAT AGAIN
ارسال شده در: شنبه 1 فروردین 1405 00:41
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
آدلاید مورتون نوشت:
یا گریفیندور یااسلایدرین

درود بر تو فرزندم.

انتظار داشتم کمی از خودت برام بگی تا بتونم بهتر از خواسته‌هات مطلع بشم. ولی بیخودی که این کلاه پیر برای گروهبندی ساخته نشده! چیزی که در تو می‌بینم بهم می‌گه بهتره بری به...

اسلیترین!

افرادی که لایک کردند

در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!