جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (15 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  245 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  164 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  194 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: تابلوی قوانين، راهنما و اطلاعيه‌های كوچه دياگون
ارسال شده در: پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 01:35
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سومین اطلاعیه لیگ حذفی دیاگون

مفتخرم اعلام کنم:

به مرحله اول لیگ حذفی دیاگون خیلی خیلی خوش اومدید!

شینقلی نانای نانای!

در طی سه روز دوازده عزیز تمایل خودشون رو برای شرکت در این سری از لیگ حذفی جدی نویسی اعلام کرده و لیست این عزیزان به شرح زیر خواهد بود:

پس از قرعه کشی و مشورت با شخص چت‌ جی‌پی‌تی ،لیست دوئل ها به شرح زیر است:

تلما هلمز Vs مرگ

رزالین اورست Vs لیسا تورپین

فلور دلاکور Vs مرلین

دراکو مالفوی Vs تاتسویا ماتویاما

ملانی استانفورد Vs بلاتریکس لسترنج

کوین‌ کارتر Vs گلرت گریندلوالد

برای اطلاع از شرایط و نحوه برگذاری مرحله اول مسابقات تا طی ساعات آینده به تاپیک میخانه دیگ سوراخ مراجعه کنید.

بخش دوم اطلاعیه: قوانین لیگ حذفی دیاگون

1- در هر مرحله هر کدام از شرکت کنندگان فقط و فقط هفت روز فرصت دارند تا پست خود را ارسال کنند. به دلیل برنامه‌ریزی و زمانی که هر داور برای داوری پست شما خواهد گذاشت، این زمان به هیچ وجه قابل تمدید نیست.
2- به هر دلیل اگر به نحوه بارگذاری و یا داوری اعتراض داشتید، می توانید به شخص من جغدی ارسال کنید تا پیگیری شود. مهلت اعتراض فقط و فقط تا 24 ساعت بعد از ارسال نتایج داوری خواهد بود.

3- در صورت مشاهده هرگونه تقلب، راهنمایی و کمک از اعضای دیگر و یا ناظران، شخص متقلب از کل مسابقات حذف خواهد شد.

4- در صورت سرپیچی از قوانین شماره یک و دو شخص خطاکار از کل مسابقات حذف خواهد شد.

همین!
فعلا.
بدم کاتانا ازت سالاد درست کنه ؟!

یه وقت این قلم قصه پرداز می داد به من حس پرواز!

ارسال شده در: یکشنبه 27 اردیبهشت 1405 23:31
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
دومین اطلاعیه لیگ حذفی دیاگون

درود!

مایلم به عنوان برگذار کننده لیگ حذفی، اعلام کنم که به دلیل استقبال پرشور ملت عزیز جادوگران و به دلیل اینکه ممکنه در مرحله نیمه نهایی نحوه داوری دچار مشکل بشه، ظرفیت لیگ فقط و فقط برای یک نفر دیگه جا داره.

از این ثانیه به بعد اولویت ثبت‌نام با گروه‌های ریونکلاو و هافلپاف خواهد بود. در غیر این صورت زمان تعیین کننده آخرین شرکت کننده این سری مسابقات است.

ظرفیت ثبت‌نام لیگ حذفی دیاگون تکمیل شد!

ممنون از درک شما عزیزان.
ویرایش شده توسط آکی سوگیاما در 1405/2/29 1:54:07

ارسال شده در: جمعه 25 اردیبهشت 1405 01:19
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
اولین اطلاعیه لیگ حذفی دیاگون

تصویر تغییر اندازه داده شده

به لیگ حذفی دیاگون خیلی خیلی خوش اومدید.

درود!
مایلم اعلام کنم که مدیریت کوچه دیاگون در نظر داره از الان تا آخرین روز خرداد ماه امسال شما رو به یک لیگ حذفی جدی نویسی تحت عنوان "لیگ حذفی دیاگون" دعوت کنه.

تو این این لیگ چه خبره و قراره چه اتفاقی بیفته؟!

خبر های خوبی در راهه! خیالتون راحت‌.
اینجا قراره از نفر اول تا نفر آخر همه جوایز ارزنده و نشان دریافت کنند. چرا؟! چون زمان و وقت شما برای ما مهمه.
قراره افراد در سه مرحله و طی دوئل های تک به تک با هم تقابل کنن تا بلاخره در فینال، برنده عزیز و محترم نشان جدی نویس برتر این سری مسابقات رو روی سینه اش بزنه و ازش به عنوان یکی از جدی نویس های برتر سایت یاد بشه و علاوه بر اون 50 گالیون هم به جیب بزنه.

اگر می بینی می تونی کسبه دیاگون و کاتانا رو تو این لیگ به عنوان شرکت کننده همراهی کنی؛ خوشحال میشم تا ساعت ۲۳:۵۹ تاریخ 31 اردیبهشت ماه برای شخص من جغد بفرستی و مطلعم کنی.

سوال برات پیش اومده؟! مشکلی نداره. کاتانا منتظر جغدت می مونه.

همین و فعلا!

پاسخ به: تابلوي قوانين، راهنما و اطلاعيه هاي كوچه دياگون
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 خرداد 1403 23:51
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
اطلاعیه _ شماره 3

ناظر انجمن دیاگون به اطلاع شما جادوگران و ساحرگان می‌رساند:

مهلت ثبت‌نام لیگ دوئل دیاگون به اتمام رسیده و تاپیک مربوطه بسته شده است.
به دلیل استقبال تعداد کمی از شرکت‌کنندگان برای طنزنویسی، لیگ دوئل از این پس فقط در سبک جدی‌نویسی برگزار خواهد شد.

همچنین دیزی کران به جمع داورهای مسابقه اضافه شده است.

توجه!

چنانچه به دلیل تغییر سبک مسابقه به جدی‎نویسی اعتراضی دارید، تا ساعت 00:00 روز 20 خردادماه از طریق ارسال پیام شخصی به ناظر دیاگون، انصراف خود را از مسابقه اعلام کنید.

همچنین اخبار و جزئیات مربوط به مرحله‌ی اول، لیست شرکت کنندگان، گروهبندی‌ها، موضوعات دوئل هر گروه و امتیازات هر مرحله را از طریق تاپیک المپیک دیاگون پیگیری کنید.

افرادی که لایک کردند

I burned my soul to light my own pathتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403 13:44
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
اطلاعیه _ شماره 2

انجمن دیاگون در ماه آینده میزبان برگزاری مسابقات دوئل همگانی خواهد بود.

مهلت ثبت نام:
از ساعت ۰۰:۰۰ تاریخ ۱ خرداد ماه تا ساعت ۲۳:۵۹ تاریخ ۱۵ خرداد ماه
برای شرکت در مسابقه، از طریق تاپیک المپیک دیاگون اعلام آمادگی کنید.

شرکت کنندگان برای مرحله‌ی اول گروهبندی شده و طبق موضوعات داده شده به هرگروه دو نفره، پست دوئل خود را در تاپیک میخانه‌ی دیگ سوراخ ارسال می‌کنند. هنگام اعلام آمادگی برای شرکت در مسابقه سبک نوشتار پست خود را مشخص کنید. شما می‌توانید یا سبک جدی‌نویسی یا طنزنویسی را انتخاب کرده و  در مسابقه شرکت کنید.

مهلت مرحله‌ی اول: از ساعت ۰۰:۰۰ تاریخ ۲۰ خرداد ماه آغاز خواهد شد و تا ساعت ۲۳:۵۹ دقیقه تاریخ 10 تیرماه ادامه خواهد داشت.

داورهای لیگ دوئل:

دوریا بلک
ایزابل مک‌دوگل
جوزفین مونتگومری

پس از داوری پست‌های ارسال شده، تعدادی از شرکت کنندگان حذف شده و تعداد دیگری به مرحله‌ی بعد راه پیدا می‌کنند. مسابقه طی سه مرحله رقابت و یک مرحله فینال برگزار خواهد شد و فقط دو نفر به فینال مسابقه راه پیدا خواهند کرد.

نکته: پیش از شروع هر مرحله‌ جزئیات مربوطه طی اطلاعیه‌های متعدد در انجمن دیاگون توضیح داده خواهد شد.

ناظر انجمن دیاگون _ ایزابل مک‌دوگال

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: یکشنبه 23 اردیبهشت 1403 13:45
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
اطلاعیه _ شماره 1

تاپیک " طرح نقد پست‌های دیاگون " بازگشایی شده و تنها نقد پست‌های این انجمن در این تاپیک صورت می‌گیرد.

نقد پست‌ها توسط ناظر حال حاضر این انجمن: ایزابل مک‌دوگال انجام خواهد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مهر 1394 11:03
نمایش جزئیات
آفلاین
طرح مدیریت یکپارچه شهری - زوپسی!

با سلام و درود.

پیرامون اطلاعیه ای که "پایگاه اطلاع رسانی کوییدیچ"، ارسال شد، و پس از هماهنگی رئیس فدراسیون کوییدیچ با ناظرین دیاگون و همچنین شورای آسمانی - الهی زوپس، کوچه دیاگون از همین لحظه پذیرای اسپانسرین گرامی، برای شرکت در طرح تشویقی است.

اسپانسر هایی که خواهان شرکت در این طرح هستند باید در تاپیک "ارتباط با ناظر دیاگون"، فرم زیر را پر کنند:

نام شرکت اسپانسرینگ:

نام تاپیک / تاپیک های انتخابی:

با تشکرات.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 12 دی 1392 23:36
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره دو
از اونجاییکه کلا آدمی هستم که از حاشیه رفتن نفرت دارم سریع میرم سر اصل مطلب!
غرض از تشریف فرمایی اعلام طرح جدیدی برای انجمن دیاگونه. متاسفانه تو این کوچه شاهد وجود مغازه های بی شماری هستیم که به علت عدم فعالیت و کارایی دچار ورشکستگی شده و به حالت تعطیل در اومدن. ناظران قبلی طرح جالبی تو این انجمن پیاده کردن با عنوان ساکنان دیاگون. من خودم اون طرحو پسندیدم ولی با وضعیت فعلی صلاح نمی دونم اجرا بشه چون همینجوری تعداد پستایی که اینجا می خوره به طرز ناراحت کننده ای کمه. برای همین از همین جا اعلام میکنم هر کس بتونه یکی از تاپیک های موجود در این انجمن رو با تزریق سوژه جدید فعال کنه سرقفلی اون تاپیک به نامش میشه یعنی مغازه رو به نامش خواهیم کرد! حتی اگه کاربریش رو عوض کنه...مثلا اگه شما آفتابه سازی رو تبدیل به طلا فروشی هم بکنین پذیرفته است البته مشروط به اینکه:

1. فعالیتتون مداوم باشه و سوژه یا سوژه هایی که می زنین بتونه تاپیکو فعال کنه.
2.عناوین انتخابی برای فعالیت به عنوان انجمن بخوره. مثلا دفتر کاراگاهی و اینا یا امور مربوط به وزارت خونه یا دستگیری متهمان و اینا متعلق به این انجمن نیست. تکرار می کنم دیاگون فقط یه کوچه است با هدف رفع نیازهای روزمره مردم!بی ناموسی و فعال کردن از طریق موضوعات توهین آمیز چه به شخصیت چه به شناسه کاربری دیگران ممنوع!رول نویسی و فعالیت در حد عرف سایت مورد قبول خواهد بود.

نکات:

الف.فعالیتتون در قالب رول نویسی باشه.
ب.اول با تزریق سوژه سعی کنین تاپیک رو فعال کنین نه اینکه اول مراجعه کنین و تقاضای عوض کردن عنوان تاپیک رو بکنین. اگر فعالیتتون مستمر و مفید باشه من خود به خود عنوانو به نامتون می کنم.
ج.برای فعال کردن تاپیک مورد نظرتون حتما لازم نیست کاربریش عوض بشه. می تونین همون عنوان قبلی رو برای فعالیت انتخاب کنین. مثلا در حال حاضر تاپیک مغازه فروش موجودات جادویی مال چارلی ویزلیه. اگر کسی بخواد تو همین زمینه و با موضوع فروش و پرورش موجودات جادویی تاپیکو فعال کنه هیچ مشکلی وجود نداره و بعد از یه مدت فعالیت قابل قبول این تاپیک به نامش خواهد شد.
د.شروطی که ذکر شد رو حتما رعایت بفرمایین.

سوال و پرسش یا انتقادتون رو هم از طریق ارتباط با ناظر در میون بذارین.
با آرزوی موفقیت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 خرداد 1392 14:02
نمایش جزئیات
آفلاین
ماده ی یک قوانین انجمن دیاگون به شرح ذیل اصلاح می شود:
1- از این به بعد برای ایجاد تاپیک جدید اخذ مجوز از ناظر انجمن کافی بوده و طرح به حد نصاب رسیدن موجودی گالیون تقاضا دهنده منتفی اعلام می شود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آیلین پرنس در 1392/3/30 19:18:28
Re: تابلوي قوانين، راهنما و اطلاعيه هاي كوچه دياگون
ارسال شده در: چهارشنبه 25 خرداد 1390 16:51
نمایش جزئیات
آفلاین
اعلامیه طرح ساکنان دیاگون

از تمامی کاربرانی که قصد ارسال پست در انجمن کوچه دیاگون را دارند، تقاضا نموده ابتدا توضیحات طرح جدید را در تاپیک ((ساکنان دیاگون)) مطالعه، و سپس اقدام نمایند.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1390/3/25 16:53:16
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1390/3/25 16:56:45