جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
6
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  67 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  146 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  256 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  335 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  235 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: بهترین نویسنده فصل بهار
ارسال شده در: امروز ساعت 04:21
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
رای من برای بهترین نویسنده، خالی خواهد بود. همه‌ی قلم‌ها عالی بودن ولی چون توی قسمت رای نمیشه نوشت، همه‌ی قلم‌ها اما می‌شه خالی نوشت، پس رای ما خالی خواهد بود. فقط اسم‌هایی که از ذهنم گذشتن رو میگم که بدونید من تصمیم گیریم قوی هست، منتهی بچه‌ها خیلی قوی ترن. هرپوی کثیف، سوروس اسنیپ، کوین کارتر، تلما هلمز، دابی، گلرت گریندلوالد، ماریلین لایف، لیلیث بم، ارباب، دلفی، دراکو مالفوی، وینکی و... لیست انقد ترسناک بود که برای مراعات حال خودم همینجا تمومش می‌کنم. واقعا انتخاب از میون همه اینا سخته... ولی خب اگه واقعا باید رای داد و اسم هرپوی رو می‌نویسم، تب رو می‌بندم، سیستم رو خاموش می‌کنم و حداقل ۱۰ متر ازش فاصله می‌گیرم.
MAYBE YOU ARE NEXT

ارسال شده در: دیروز ساعت 23:13
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
فعالیت در این فصل بسیار بالا بود. پست‌های بسیار جذابی خواندیم. ولی در نهایت یک نفر هست که هر زمان که به این عنوان فکر می‌کنیم، نامش سریعا ذهن‌مان را پر می‌کند.
رای ما برای این عنوان خودمان وینکی است.

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: دیروز ساعت 22:35
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
رسیدن به یک جمع‌بندی خوب برای عنوان بهترین نویسنده در یک فصل شاید در نگاه اول ساده به نظر برسه، چون واقعاً نوشته‌های خوبی تو این فصل گذشته خوندم (هر چند نرسیدم پست‌های همه رو بخونم)، ولی آنچنان هم آسون نیست. دابی همیشه خوب نوشته. وینکی ذهن بسیار جالبی داره که توی نوشته‌هاش می‌شه دید. کوین کارتر هم خوب می‌نویسه. ولی همچنان اگر بخوام همزمان ایفای نقش رو هم در نظر بگیرم، به نظرم سوروس اسنیپ به خوبی از پسش بر اومد. هم در نوشته‌های طنز کاملاً موفق عمل کرد، هم جدی‌نویسی‌هاش (بخصوص حول محور شخصیت اسنیپ که بسیار پیچیده‌ست و جوری تونست این پیچیدگی رو برامون به رشته‌ی تحریر دربیاره که گاهی شک می‌کنم شاید خود رولینگ پشت اون شناسه نشسته) درجه یک و بی‌نقص بوده.
پس انتخابم سوروس اسنیپ.
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: دیروز ساعت 22:05
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
چقدر سخت.
چقدر انتخاب های رنگارنگ.

ولی چون این فصل به جز دوئل لودر (همون دابی خودمون) رول دیگه ای نخوندم، و یا اگرم چیزی خوندم، توی مغزم چیزی نمونده، پس به کسی رای نمیدم.

پس چرا اومدم اینجا؟ سوال خوبیه.
میخوام فرهنگ رای خالی رو جا بندازم تا اگه واقعا نسبت به چیزی مطمئن نیستیم و یا واقعا نمیدونیم کی با کیفیت تر عمل کرده، الکی حق کس دیگه‌ای رو نخوریم. صرفا برای اینکه رای داده باشیم. پس من حق کسی رو نمیخورم ولی مطمئن باشیم شب تو خواب همتونو میخورم.

پ.ن: البته علاقه داشتن نسبت به سبک یک نویسنده کاملا سلیقه‌ایه. هرکسی میتونه بیاد طبق میل و سلیقش رای بده و قطعا حق خوری نکرده. ولی منی که رول نخوندم، اگه بیام همینطوری یهو به یکی رای بدم، طبیعتا اینکارو کردم. ولی من که نکردم، کردم؟ کی میگه کردم؟ نه کی میگه؟ آقا میکردم نکردم. ولم کنید منو.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: دیروز ساعت 14:43
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
اینجا هم ازون جاهاس که انتخاب سخته. از هرپو و اسنیپ گرفته تا دابی و کوین، واقعا نویسنده‌های زیادی داریم که خوندن رولاشون خیلی به دل می‌شینه.

در نهایت تک رایم رو به کوین کارتر می‌دم که کلا هردفعه دست به قلم می‌شه غوغایی برپا می‌کنه. یادمه رول آخرش تو دوئل رو اختصاصی آکی بهم گفت بخونم و اولش گفتم اوه چقد طولانیه 4هزار کلمه؟ ولی بعد که شروع کردم به خوندن، اونقد قشنگ و روون نوشته بود که نفهمیدم کی تموم شد و از تک تک بخشاش لذت بردم. به نظرم خیلی هنر می‌خواد که بتونی تو یه پست طولانی خواننده رو از اول تا آخر مشتاق نگه داری و کوین به سادگی اینو انجام داد. خلاصه که کارت درسته کوین!
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: دیروز ساعت 00:11
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر فرزندانم،
من تک تک شما رو به یک اندازه در تمام عرصه ها لایق می‌دونم(کپی پیست از دیگر ترین‌ها)، هر چند چرکولکی در سطح سایت نظر این پیر رو جلب کرد و به نحوی خوندن هر پستی ازش لذت‌بخش بود، هرپویِ بابا.
ارسال شده در: دوشنبه 25 خرداد 1405 20:37
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
فلور دلاکور

من پست رول خیلی کم میخونم و از طرفی، طرفدار ایفای نقش طنزآمیز هستم، منتها امروز بصورت اتفاقی این پست رول جدی رو از فلور خوندم. فکر نکنم کسی تا حالا به این زیبایی، روح بزرگ فلور دلاکور، رنجی که متحمل شد و البته عشقی که چشید را توصیف کرده باشه.

باضافه اینکه فلور در کانالش هم پست های خوبی میفرسته و توصیفاتی به کار میبره که آدم حس میکنه واقعا در اون محیطه.

ارسال شده در: دوشنبه 25 خرداد 1405 19:47
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام منم به کوین رای میدم چون خوشمزه‌س ناز و گوگولیه! میدونین که چه ارادتی به بچه های ناز دارم؟
البته از پست دوئلش هم واقعا لذت بردم. انقدر لذت که تاحالا انقدر لذتو یه جا نبرده بودم. کوین، خودتم به اندازه پشتات همینقدر خوشمزه‌ای؟
کی گفته که رباتا نمی‌تونن یه جادوگر باشن؟
ارسال شده در: دوشنبه 25 خرداد 1405 19:45
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود

من برای نویسنده برتر این فصل به کوین کارتر فسقلی رای میدم.

مهم ترین دلیل هم برام پست دوئلش در مرحله دوم لیگ دیاگون هست. بهترین پست بود برام در این فصل.
غیر از اون هم قلم کوین کلا پسندمه!

همین و فعلا!
بدم کاتانا ازت سالاد درست کنه ؟!

یه وقت این قلم قصه پرداز می داد به من حس پرواز!

ارسال شده در: دوشنبه 25 خرداد 1405 18:14
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
بهتر بود وینکی از تقلید رای دابی دست کشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دابی نباید این پست رو می‌نوشت! دابی بد!