پایان ۷۶امین دوره ترینها؛ فصل بهار۱۴۰۵
رأیگیری این دوره از ترینها با مشارکت ارزشمند اعضای سایت جادوگران به پایان رسید. هدف از این فرایند، شناسایی افرادی بود که در طول فصل گذشته بیشترین تأثیر را در بخشهای مختلف سایت داشتهاند؛ چه در ایفای نقش، چه در فعالیتهای گروهی، یا حتی در جلب توجه دیگران!
از همهی جادوگران، ساحرگان، جنها، شبحها، ماگلزادهها، و حتی اون موجود مرموزی که فقط ساعت ۳ شب آنلاین میشه، بابت شرکت در رأیگیریترینها تشکر میکنیم. تمامی آرا با دقت بررسی شدند و نتایج نهایی بر اساس بیشترین رأی اعلام میشوند.
و این هم نتای نظرسنجی:
هرپوی کثیف: ۱۰ رای
کوین کارتر: ۱۲ رای
بهترین نویسنده فصل بهار:
کوین کارتر
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بهترین نویسنده فصل بهار
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/04/20
آخرین ورود: دیروز ساعت 22:11
از: جایی میان خیال و واقعیت
پستها:
414
شغل
ارشد ریونکلاو، ساحره سرشمار

افرادی که لایک کردند
Only Raven

جزئیات کاربر
پستها:
414
شغل

سلام بر جادوگران،الف های خانه زاد، گرگینه ها خون اشام ها، ها باقی موجودات عزیز!
زمان رای گیری بهترین نویسنده به پایان رسیده و نتایج به شرح زیر است:
مارلین لایف:1رای
سوروس اسنیپ:2رای
کوین کارتر:5رای
هرپوی کثیف:5رای
فلور دلاکور: 1رای
وینکی: 1رای
به دلیل نزدیک بودن تعداد رای های(رای مساوی،یا با اختلاف1تا 2 رای) کوین کارتر و هرپوی کثیف از حالا تا ۲۹ خرداد نظرسنجی بین این جادوگران برگزار میشود تا بهترین نویسنده این فصل انتخاب شود.
زمان رای گیری بهترین نویسنده به پایان رسیده و نتایج به شرح زیر است:
مارلین لایف:1رای
سوروس اسنیپ:2رای
کوین کارتر:5رای
هرپوی کثیف:5رای
فلور دلاکور: 1رای
وینکی: 1رای
به دلیل نزدیک بودن تعداد رای های(رای مساوی،یا با اختلاف1تا 2 رای) کوین کارتر و هرپوی کثیف از حالا تا ۲۹ خرداد نظرسنجی بین این جادوگران برگزار میشود تا بهترین نویسنده این فصل انتخاب شود.
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط لیلی لونا پاتر در 1405/3/28 1:26:38
Only Raven

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/01/31
آخرین ورود: دیروز ساعت 15:31
از: فکر فرستادن من به حموم بیا بیرون!
پستها:
105
شغل
مسئول و داور دوئل
افتخارات

بهار امسال بسیار حاصلخیر بود و محصولات (رولها) ارزندهای درو شدن و نعمات هم فراوان میبارید. اما هرپو خیلی پست نمیخونه غیر از پستهای دوئل فراجبههای و تنها نویسندهای که هر پست جدیدی ازش میخوند، وینکی بود.
لذا هرپو که با خوندن مطالب وینکی چشم سومش باز شده، بدون اینکه دست به سیاه و سفید بزنه و با قدرت ذهنی ماوراییای که پیدا کرده، رای رو میندازه تو صندوق و بالبالزنان میره به جهنم.
لذا هرپو که با خوندن مطالب وینکی چشم سومش باز شده، بدون اینکه دست به سیاه و سفید بزنه و با قدرت ذهنی ماوراییای که پیدا کرده، رای رو میندازه تو صندوق و بالبالزنان میره به جهنم.
افرادی که لایک کردند

جزئیات کاربر
پستها:
414
شغل

توی این فصل من پست های خیلی خوبی از نویسندههای خیلی خوبی خوندم اما رای خودم رو به کوین اختصاص میدم!
افرادی که لایک کردند
Only Raven

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: دیروز ساعت 22:10
از: کجا میدونی داسم زیر گلوت نیست؟
پستها:
373
شغل
مدیر رسانهای جادوگران پلاس
افتخارات

رای من برای بهترین نویسنده، خالی خواهد بود. همهی قلمها عالی بودن ولی چون توی قسمت رای نمیشه نوشت، همهی قلمها اما میشه خالی نوشت، پس رای ما خالی خواهد بود. فقط اسمهایی که از ذهنم گذشتن رو میگم که بدونید من تصمیم گیریم قوی هست، منتهی بچهها خیلی قوی ترن. هرپوی کثیف، سوروس اسنیپ، کوین کارتر، تلما هلمز، دابی، گلرت گریندلوالد، ماریلین لایف، لیلیث بم، ارباب، دلفی، دراکو مالفوی، وینکی و... لیست انقد ترسناک بود که برای مراعات حال خودم همینجا تمومش میکنم. واقعا انتخاب از میون همه اینا سخته... ولی خب اگه واقعا باید رای داد و اسم هرپوی رو مینویسم، تب رو میبندم، سیستم رو خاموش میکنم و حداقل ۱۰ متر ازش فاصله میگیرم.
افرادی که لایک کردند
MAYBE YOU ARE NEXT

جزئیات کاربر
شغل
رهبر مرگخواران، داور ذخیره دوئل

فعالیت در این فصل بسیار بالا بود. پستهای بسیار جذابی خواندیم. ولی در نهایت یک نفر هست که هر زمان که به این عنوان فکر میکنیم، نامش سریعا ذهنمان را پر میکند.
رای ما برای این عنوانخودمان وینکی است.
رای ما برای این عنوان
افرادی که لایک کردند
جزئیات کاربر
شغل
شهردار لندن، مترجم دیوان جادوگران

رسیدن به یک جمعبندی خوب برای عنوان بهترین نویسنده در یک فصل شاید در نگاه اول ساده به نظر برسه، چون واقعاً نوشتههای خوبی تو این فصل گذشته خوندم (هر چند نرسیدم پستهای همه رو بخونم)، ولی آنچنان هم آسون نیست. دابی همیشه خوب نوشته. وینکی ذهن بسیار جالبی داره که توی نوشتههاش میشه دید. کوین کارتر هم خوب مینویسه. ولی همچنان اگر بخوام همزمان ایفای نقش رو هم در نظر بگیرم، به نظرم سوروس اسنیپ به خوبی از پسش بر اومد. هم در نوشتههای طنز کاملاً موفق عمل کرد، هم جدینویسیهاش (بخصوص حول محور شخصیت اسنیپ که بسیار پیچیدهست و جوری تونست این پیچیدگی رو برامون به رشتهی تحریر دربیاره که گاهی شک میکنم شاید خود رولینگ پشت اون شناسه نشسته) درجه یک و بینقص بوده.
پس انتخابم سوروس اسنیپ.
پس انتخابم سوروس اسنیپ.
افرادی که لایک کردند
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 00:32
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پستها:
667
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

چقدر سخت.
چقدر انتخاب های رنگارنگ.
ولی چون این فصل به جز دوئل لودر (همون دابی خودمون) رول دیگه ای نخوندم، و یا اگرم چیزی خوندم، توی مغزم چیزی نمونده، پس به کسی رای نمیدم.
پس چرا اومدم اینجا؟ سوال خوبیه.
میخوام فرهنگ رای خالی رو جا بندازم تا اگه واقعا نسبت به چیزی مطمئن نیستیم و یا واقعا نمیدونیم کی با کیفیت تر عمل کرده، الکی حق کس دیگهای رو نخوریم. صرفا برای اینکه رای داده باشیم. پس من حق کسی رو نمیخورم ولی مطمئن باشیم شب تو خواب همتونو میخورم.
پ.ن: البته علاقه داشتن نسبت به سبک یک نویسنده کاملا سلیقهایه. هرکسی میتونه بیاد طبق میل و سلیقش رای بده و قطعا حق خوری نکرده. ولی منی که رول نخوندم، اگه بیام همینطوری یهو به یکی رای بدم، طبیعتا اینکارو کردم. ولی من که نکردم، کردم؟ کی میگه کردم؟ نه کی میگه؟ آقا میکردم نکردم. ولم کنید منو.
چقدر انتخاب های رنگارنگ.
ولی چون این فصل به جز دوئل لودر (همون دابی خودمون) رول دیگه ای نخوندم، و یا اگرم چیزی خوندم، توی مغزم چیزی نمونده، پس به کسی رای نمیدم.
پس چرا اومدم اینجا؟ سوال خوبیه.

میخوام فرهنگ رای خالی رو جا بندازم تا اگه واقعا نسبت به چیزی مطمئن نیستیم و یا واقعا نمیدونیم کی با کیفیت تر عمل کرده، الکی حق کس دیگهای رو نخوریم. صرفا برای اینکه رای داده باشیم. پس من حق کسی رو نمیخورم ولی مطمئن باشیم شب تو خواب همتونو میخورم.
پ.ن: البته علاقه داشتن نسبت به سبک یک نویسنده کاملا سلیقهایه. هرکسی میتونه بیاد طبق میل و سلیقش رای بده و قطعا حق خوری نکرده. ولی منی که رول نخوندم، اگه بیام همینطوری یهو به یکی رای بدم، طبیعتا اینکارو کردم. ولی من که نکردم، کردم؟ کی میگه کردم؟ نه کی میگه؟ آقا میکردم نکردم. ولم کنید منو.
افرادی که لایک کردند
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/09/12
آخرین ورود: جمعه 26 تیر 1405 08:43
از: یه کُنجی تو هاگوارتز!
پستها:
445
شغل
مدیر کل دیوان جادوگران، ارشد ریونکلاو

اینجا هم ازون جاهاس که انتخاب سخته.
از هرپو و اسنیپ گرفته تا دابی و کوین، واقعا نویسندههای زیادی داریم که خوندن رولاشون خیلی به دل میشینه.
در نهایت تک رایم رو به کوین کارتر میدم که کلا هردفعه دست به قلم میشه غوغایی برپا میکنه. یادمه رول آخرش تو دوئل رو اختصاصی آکی بهم گفت بخونم و اولش گفتم اوه چقد طولانیه 4هزار کلمه؟ ولی بعد که شروع کردم به خوندن، اونقد قشنگ و روون نوشته بود که نفهمیدم کی تموم شد و از تک تک بخشاش لذت بردم. به نظرم خیلی هنر میخواد که بتونی تو یه پست طولانی خواننده رو از اول تا آخر مشتاق نگه داری و کوین به سادگی اینو انجام داد. خلاصه که کارت درسته کوین!
از هرپو و اسنیپ گرفته تا دابی و کوین، واقعا نویسندههای زیادی داریم که خوندن رولاشون خیلی به دل میشینه.در نهایت تک رایم رو به کوین کارتر میدم که کلا هردفعه دست به قلم میشه غوغایی برپا میکنه. یادمه رول آخرش تو دوئل رو اختصاصی آکی بهم گفت بخونم و اولش گفتم اوه چقد طولانیه 4هزار کلمه؟ ولی بعد که شروع کردم به خوندن، اونقد قشنگ و روون نوشته بود که نفهمیدم کی تموم شد و از تک تک بخشاش لذت بردم. به نظرم خیلی هنر میخواد که بتونی تو یه پست طولانی خواننده رو از اول تا آخر مشتاق نگه داری و کوین به سادگی اینو انجام داد. خلاصه که کارت درسته کوین!
افرادی که لایک کردند
🦅 Only Raven 🦅

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/02/07
آخرین ورود: دوشنبه 29 تیر 1405 22:04
از: زیر یه کُپه ریش
پستها:
41

درود بر فرزندانم،
من تک تک شما رو به یک اندازه در تمام عرصه ها لایق میدونم(کپی پیست از دیگر ترینها)، هر چند چرکولکی در سطح سایت نظر این پیر رو جلب کرد و به نحوی خوندن هر پستی ازش لذتبخش بود، هرپویِ بابا.
من تک تک شما رو به یک اندازه در تمام عرصه ها لایق میدونم(کپی پیست از دیگر ترینها)، هر چند چرکولکی در سطح سایت نظر این پیر رو جلب کرد و به نحوی خوندن هر پستی ازش لذتبخش بود، هرپویِ بابا.
افرادی که لایک کردند
".It's up to you how far you'll go. If you don't try, you'll never know"
Merlin
The sword in the stone
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج