- میگم حالا این کوین-غالنشنین هنوژ همونژوری شحبت میکنه؟
بعد از اینکه پروفسور این کلمات رو بیان کرد کل محفل متعجب برگشتن سمتش
- چی؟
- اون ابنبات رو میشه از زیر زبونت دربیاری یا قورتش بدی؟
سیریوس بلک بعد از گفتن این با افتخار سرش رو بالا اورد که تونسته از پروفسور دامبلدور برای بار اول اشتباه بگیره.
کوین-غارنشین برگشت رو به سیریوس بلک و با صدای پروفسور دامبلدور گفت
- مشکل از ابنبات نیست، پروفسور اول معجون رو چشید که درست باشه، الان من صدای اون رو دارم و هیکل هاگرید با چشمای هاگرید، اون هیکل خودش رو داره و صدای من و هاگرید هیکل من رو داره با چشمای من.
جمعیت محفلی همه در عجب بودن از روش درست کردن این اتفاق ناخوشایند که جیمز پاتر به کوین-غارنشین نگاه میکرد
- ولی اگه غول های غارنشین ریش و سبیل نداشتن واقعا خوشگل میشدن ها، کوید رو ببینین.
واقعا کوین اگه همچین قدی داشت با اون موهای بور و صورت گوگولی اش خیلی بهتر بنظر میرسید، شاید حتی بهتر از هاول. بیاین اصلا کاری بهش نداشته باشیم.- نه این اصلا با نقشه من نمیخونه، اگه بخوایم کوین رو اینجوری نگه داریم من باید دوباره کلی نقشه بکشم.
دملزا در حالی که دستش رو روی پیشونیش گذاشت و به پشت صندلیش تکیه داد و چشماش رو بست تا دوباره تمرکز کنه برای نقشه کشیدن.
- من هستم که کمکت کنم. ببین اگه توی نقشه جایگزین سومت بیایم...
جیمز هنوز در حال صحبت کردن بود که دستش به لیوان روی میز خورد و اب ریخت روی همه نقشه های دملزا
- حواستو جمع کن چیکار میکنی مردک، کی از تو کمک خواست اصلا
- او ببخشید از عمد نبود
مرلین خیلی ریلکس ریش هاش رو انداخت روی کاغذها و کاغذ ها دوباره به حالت اول برگشت
- دعوا نکنید فرزندانم، چهارتا کاغذه دیگه این حرفا رو نداره
- بابا مرلین، شما که الان تونستین اینجوری با ریشتون کاغذ رو به حالت اول برگردونین.
نمیتونین با ریشتون هاگرید و پروفسور و کوین رو به حالت اولشون برگردونین؟
جمعیت محفلی از این پیشنهاد خوششون اومدو به به، چه چه کردن.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج