جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

26 کاربر(ها) آنلاین هستند (19 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
25 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: جادوگر تی وی
ارسال شده در: پنجشنبه 2 تیر 1384 18:26
نمایش جزئیات
آفلاین
1: اگر وزیر شید مهمترین برنامتون چیه؟ و چگونه تضمین میدید که عضو فعالی باشید؟
از مهم ترین برنامه های من مردمی بودنه!!! دوست دارم از نزدیک با مردم باشم و نظرات و مشکلاتشونو بشنوم و در اداره جادوگران، از اون ها استفاده کنم!!! همچنین ایجاد صلح و صمیمیت میان حزب های مختلف از برنمه های مهممه!
تضمین من، فعالیت گذشتمه!!!
2:موضع شما در برابر ولدمورت چیه؟ ( اون رو قبول میکنید یا رد ؟ آیا دست دوستی به سویش دراز میکنید یا تمام تلاشتون رو برای نابودی اون به کار میگیرید , نظرتون درمورد اختلافات جدید ارتش سیاه و موضع گیری ولدمورت و امپراطور چیه )

من قبلا در این مورد نظرمو اعلام کردم.... میکوبم تو گوش ولدمورت و همه طرفدارانش اگه بخواد امنیت و آرامش رو از جامعه جادوگری بگیره!!! و در آغوشش خواهم گرفت اگه قوانینو رعایت کنه و برای کسی مشکل ایجاد نکنه!!!

3: با امثال گیلدی ها چه میکنید؟( افرادی که سلامت جامعه (سایت) رو به خطر میندازن , افراد چشم ناپاک { گیلدی جان ناراحت نشی ها به قول خودت شوخو میکنم})
بارها گفتم، بازم میگم... با اولین نگاه یک دل نه صد دل عاشق خود شدم و هنوز که هنوز است به این عشق وفادارم!!! آدم عاشق با معشوقش چی کار میکنه؟؟؟ منم با گیلدی همونکارو میکنم!

4:مجوز برای فعالیت خوبه یا بد ( باید باشه یا نه , و کلا آزادی رو تا چه حد قبول دارید )
با مجوز مخالفم!!! نظر من اینه که مردم خودشون میفهمن چه کاری درسته و چه کاری بده!!! ولی در عین حال قوانینی وضع میکنیم و با کسانی که قوانینو رعایت نکنن برخورد میکنیم!!! و نمیذاریم مردم از این آزادی سوءاستفاده کنن!

5: برای جوانان ( اعضای تازه وارد) چه برنامه هایی دارید؟( آیا دست اونا رو برای راه افتادن میگیرید)
هومک... بله... برنامه های منو اگه با دقت بخونید متوجه میشید که چه قدر به این قشر جامعه اهمیت میدم!!! از فعالیت های مفید در این زمینه پی گیری راه کارگاه نمایشنامه نویسی برای آموزش جوانان و همچنین به روز نگه داشتن فرهنگ اصطلاحات برای جلوگیری از گیج زدن ملته!
6 :اعطای نشان مرلین که از جانب بعضی ها مطرح شده رو چه جوری میبینید؟ آیا در برنامه هاتون قرار داره یا نه؟
ایده بسیار جالبه... باید از اعضای فعال تشکر بشه و این راه خوبیه!

7: در مورد کمیته ی تحمیل توضیح بدید , آیا با اونا همکاری میکنید یا کار شما از اونا جداست؟

همکاری میکنیم!!!
8: برای اقلیت ها ( دارن شان و لرد حلقه و از این حرفا) چقدر ارزش قائلید؟ آیا اونها اصلا نقشی در این وزارت دارن؟
در مورد دارن شان قبلا هم گفتم هدایت میشن به زیر آبیوس!!! لرد حلقه ها هم داره کار خودشو میکنه، به ما ربطی نداره!!!

9: برای ایجاد اشتغال (پا گیری رول سایت) چه برنامه هایی دارین؟ چرا در گذشته این برنا مه ها رو اجرا نکردین؟
هوم... برای پاگیری رول سایت برنامه خیلی خاصی ندارم!!! همون کمیته س فقط برای بهبود کیفیت! به نونهالان آموزش هم میدیم! یه چیزایی هم قبلا اجرا کردیم...

10: معاون اولتون رو بر چه اساسی انتخاب میکنید

شاید اصلا انتخاب نکردم!! بر اساس دوستی و فعالیت!!!

1:دیدگاه شما در مورد ورد سازی و اظهارات اخیر آژانس بین الملی وردهای جادویی که ما رو محکوم کردن چیه؟( محکوم شدیم که وردهای کشنده برای اهداف شوم تولید میکنیم و صلح جهانی در خطره)
وم... کی اینارو گفته؟ همش خالی بندیه!!! البته من میرم تحقیق میکنم، اگه راست بود، حالشونو میگیریم!
2:نیرو های نوشابه ای یا امثال آن در وزارت شما وجود دارن؟
شوما اصلا انگار برنامه های منو نخوندی؟؟؟ بله... جا دارن... جامعه نیاز به امنیت داره!!
3: جن های خونگی حق آزادی دارن یا نه ؟ ( با دقت جواب بدین )
بله... زیاد هم دارن!
4: با مسئله ی زن ذلیلی چطور برخورد میکنید!؟؟؟
زن ذلیلی زیادش هم خوب نیست! ولی یه خوردش مفیده! کاری میکنم که در عین حال که ملت زن ذلیلن، از زندگی لذت ببرن و لازم نباشه کار خاصی انجام بدن!!!

4: در مورد ورزش قهرمانی چه برنامه ای داربد؟( تیم کوئیدیچ انگلاستان جایگاهی بین تیم های بر تر نداره)
بسیار برنامه ها دارم! من خودم قبلا توی تیم ملی انگلیس بودم و با وضعیت تیم ملی آشنایی کامل دارم!!! یه کاری هم برای اون میکنیم!!!
البته به جز اون ما آیتم های دیگه ای هم در سطح جهانی خواهیم داشت...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 2 تیر 1384 15:25
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
کدام بوق را بنوازم
سال 2001... جوانی دارک لرد
خیابان شلوغ.. دارکی: بوق دارم.. بوق... آقا بوق میخری؟ جادوییه ها... هر چی بوق بزنی تموم نمیشه.. بوق... بوق بخرین... هر کی توی این بوقا فوت کنه پولدارمیشه.. بوق بوق دارم...
ناگهان پلیس سیاه پوستی از دور نمایان میشه و یک راست به سراغ دارک میره..
دارک خودش رو شکل بستنی درمیاره(توسط طلسمی که سائورون روش قرار داده بود).
پلیس: پس کو این بوق فروش؟
مردی سفید باریش نزدیک میشه: چی شده کینگزلی؟ اتفاقی افتاده؟
کینگزلی: اعصاب ملتو ریخته به هم.. من تازه به سمت نگهبانی ارتقا پیدا کردم.. این داره آبروی منو میبره..
مردی سفید با ریش: حالا تو این دفعه رو ببخشش. من باهاش صحبت میکنم که بره یه جا دیگه بوق بزنه..
کینگزلی اخمی میکنه و باتومبش رو برمیداره و سر چهارراه برمیگرده...
بستنی به حالت دارکی برمیگرده..
مردی سفید با ریش: دارکی جون بپر... بساطتو جمع کن برو یه جا دیگه... من پیشبینی میکنم این چند روز دیگه کودتا میکنه وزیر میشه.. اون وقت دمار از روزگارت درمیاره...
دارک: اما من هنوز نمیدونم کدوم بوق بهتره.. کدومشو بنوازم؟

ادامه دارد...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: پنجشنبه 2 تیر 1384 15:16
نمایش جزئیات
آفلاین
يكدفعه صفحه تلويزيون سياه ميشه اين اطلاعيه مياد رو صفحه :

توجه توجه! اطلاعيه مهم!
قابل توجه كانديداهاي تاييد صلاحيت شده وزارت ،
براي اينكه تبليغات هم اكنون آغاز شده است
و كانديداها از هر فرصتي براي تبليغ استفاده ميكنند ،
لذا به اطلاع عموم جادوگران و ساحره ها و خود كانيداهاي
محترم ميراسانيم :
از تبليغ كردن كانديد مورد علاقه خود در مدرسه
علوم و فنون جادوگري هاگوارتز جدا بپرهيزيد حتي
خود كانديدا ها هم حق دخالت دادن تبليغات خود را
در هاگوارتز ندارند ،‌هرگونه از اين قبيل نوشته ها پاك
خواهند شد و در ضمن به دفتر اجرايي انتخابات شكايت
خواهد شد! زيرا مدرسه جاي يادگيريست و جايز نيست
هيچگونه تبليغي ذهن دانش آموزان هاگوارتز را از پرداختن
به درس باز دارد!
مدير هاگوارتز!
ـــــــــــــــــــــــــــ
يكي از كانديداها كه پشت تلويزيون نشسته ميگه : يعني چي؟!؟! من كلي برا هاگوارتز برنامه ريزي كردم...مسخره ها!
سخنگوي كانديد ميگه : نگران نباش با زير ميزي حل ميشه!
دو باره صفحه تلويزيون سياه ميشه...
ــــــــــــــــــــــــــ
اطلاعيه! توجه!
زير ميزي نمي پذيرم...لطفا بيهوده تلاش نكنيد!
كانديدا :

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وه که چه بیرنگ و بینشان که منم...کی ببینم مرا چنان که منم؟!

ارسال شده در: پنجشنبه 2 تیر 1384 14:26
نمایش جزئیات
آفلاین
از اونجایی که نمیدونستم این پست رو کجا بزنم اینجا زدم

1: اگر وزیر شید مهمترین برنامتون چیه؟ و چگونه تضمین میدید که عضو فعالی باشید؟

2:موضع شما در برابر ولدمورت چیه؟ ( اون رو قبول میکنید یا رد ؟ آیا دست دوستی به سویش دراز میکنید یا تمام تلاشتون رو برای نابودی اون به کار میگیرید , نظرتون درمورد اختلافات جدید ارتش سیاه و موضع گیری ولدمورت و امپراطور چیه )

3: با امثال گیلدی ها چه میکنید؟( افرادی که سلامت جامعه (سایت) رو به خطر میندازن , افراد چشم ناپاک { گیلدی جان ناراحت نشی ها به قول خودت شوخو میکنم})

4:مجوز برای فعالیت خوبه یا بد ( باید باشه یا نه , و کلا آزادی رو تا چه حد قبول دارید )

5: برای جوانان ( اعضای تازه وارد) چه برنامه هایی دارید؟( آیا دست اونا رو برای راه افتادن میگیرید)

6 :اعطای نشان مرلین که از جانب بعضی ها مطرح شده رو چه جوری میبینید؟ آیا در برنامه هاتون قرار داره یا نه؟

7: در مورد کمیته ی تحمیل توضیح بدید , آیا با اونا همکاری میکنید یا کار شما از اونا جداست

8: برای اقلیت ها ( دارن شان و لرد حلقه و از این حرفا) چقدر ارزش قائلید؟ آیا اونها اصلا نقشی در این وزارت دارن؟

9: برای ایجاد اشتغال (پا گیری رول سایت) چه برنامه هایی دارین؟ چرا در گذشته این برنا مه ها رو اجرا نکردین؟

10: معاون اولتون رو بر چه اساسی انتخاب میکنید

1:دیدگاه شما در مورد ورد سازی و اظهارات اخیر آژانس بین الملی وردهای جادویی که ما رو محکوم کردن چیه؟( محکوم شدیم که وردهای کشنده برای اهداف شوم تولید میکنیم و صلح جهانی در خطره)

2:نیرو های نوشابه ای یا امثال آن در وزارت شما وجود دارن؟

3: جن های خونگی حق آزادی دارن یا نه ؟ ( با دقت جواب بدین )

4: با مسئله ی زن ذلیلی چطور برخورد میکنید

4: در مورد ورزش قهرمانی چه برنامه ای داربد؟( تیم کوئیدیچ انگلاستان جایگاهی بین تیم های بر تر نداره)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: پنجشنبه 2 تیر 1384 11:57
نمایش جزئیات
آفلاین
ای جادوگران
ای سایت پر گوهر
ای تاپیکات اندیشه و هنر
در راه تو کی ارزشی دارد این شناسه ما
پاینده باد سایت جادوگران ما
سیریوس با کت شلوار مو های ژل زده میاد روی صندلی جلوی میزی که پرچم لوگوی جادوگران گذاشته شده و به جای خفاشه.
شیر خورشید به نون جادوگران آویزونه
سلام میکنم به جادوگران عزیز امیدوارم که رای ندید پای صندوق های رای نرید حتی برای فضولی و نگا کردن مردم.آقا حوصله ت سر رفته برو هاگزمید چمیدونم پارک باغ وحش حموم چرای میری پای صندوق های رای اصلا بیکاری بیا محفل پست الکی خونه رو سرم خراب کن اگه من پست های شما رو پاک کردم اصلا برو تو روم های مختلفی الکی چرخ بزن چرا دیگه میای رای میدی.
خوب خطا شلوغ من چندتای اینارو بازی میکنم
_الو سلام خیلی ممنون از برنامه خوبتون من میخواستم بگم که ما شما رو ساپورت میکنم
_خیلی ممنون خط بعدی میگیریم
_الو سلام میخواستم به شما بگم که شما از یه داکسی بیشتر نمیفهمید
سیریوس مشت میزنه به تلفن به دوربین زل میزنه:من از یه داکسی بیشتر نمیفهمم منی که به خاطر آزادی شما حبس کشیدم منی که بدترین شکنجه ها رو برای آزادی شما تو آزکبان کشیدم منی که به خاطر آزادی شما از آزکبان فرار کردم من اندازه یه داکسی نمی فهمم ای بوق ای شیپور خط بعدی
_الو سلام میخواستم ببینم هدف شما تسخیر کردن وزرات خونه چیه؟؟
سیریوس به آینده خیره میشه ک وزیرشده:هدف من آزادی شما امت جادوگر هدف من آزادی بیان شماست هدف من اینکه زرت زرت پست های شما رو پاک نکنن چون آنها عقیده شماست حالا فحش باشه همش شکلک باشه این عقیده شماست وبرای من عقیده شما اهمیت داره
_الو سلام میخواستم ببین مگه شما یکی از اون ناظر هایی نیستید که پست های مردم رو تو محفل...بیب..بیب
خوب برنامه امروز سیریش شو هم به پایان رسید خدا نگهدار

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتي به دنيا مي آيم:سياهم
وقتي بزرگ مي شوم:سياهم
وقتي مريض مي شوم:سياهم
ولي تو
وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي
وقتي بزرگ مي شوي:سفيد
وقتي مري
ارسال شده در: پنجشنبه 2 تیر 1384 09:29
نمایش جزئیات
آفلاین
خبرنگار ما ویکتور کرام رو در یکی از کوچه های پایین شهر در حالی که داشت برای مردم درد دیده و رنج کشیده صحبت میکرد پیدا کردند و با ایشون مصاحبه ی کوتاهی داشتند
خبرنگار: سلام آقای کرام میشه درمورد انتخابات و احتمال به دور دوم کشیده شدن اون صحبت کنید؟
کرام: احتمال به دور دوم کشیده شدن خیلی زیاده , امامن یقین دارم مردم ما باهوش تر از این حرفان که گول یک عده که منافعشون در خطره رو بخورن
خبرنگار: بیشتر توضیح بدید
کرام: ما به خط قرمز های بعضی ها نزدیک شدیم و این به مزاج بعضی ها خوش نیومده , بنابر این دست به شایعه پراکنی های گسترده زدن
تا چند روز پیش من عضو برتر در جامعه ی جادوگری(رول پلینگ ) و یکی از مدیران وظیفه شناس در جامعه بودم اما الان همه من رو به عنوان قاتل و مرگ خوار و منشا بدی ها و مامن ولدمورت میدونن
بعضی ها اعلام کردن که البته شناخته شده هم هستند که من در صورت وزارت شناسه ی تمام ساحره ها رو میبندم
بعضی از اعضای جوان و افراطی ما هم از روی کوته فکری این حرفها رو باور کرده در دام دشمنان ما افتادن ,
آقای آبرفوث خودشون نمونه ی بارز آستکبار رو چند روز پیش نشون دادن و با پاک کردن پست 90 نفر زحمات همگی اونها رو در غالب یک پست و به نام خودشون ثبت کردند , این حرفها گفتن نداره ولی مردم باید روشن شن
همین امپراطور به دلیل این که من خودم رو جزو سیاه ها ندونستم من رو لایق بدترین الفاض دونستن اما زمانه زمانه ی باند بازی و گروه بازی نیست ما همگی باید در جهت رشد جا معه ی جادویی تلاش کنیم سیاه و سفید معنی نداره
در آخر این نوید رو به مردم خوب سرزمین میدم که من بعد از روی کار آمدن جلوی این نا بسامانی ها و نا امنی ها و تحریفات خبری رو میگیرم پیام امروز در اختیار همه ی مردم است

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 25 خرداد 1384 13:26
نمایش جزئیات
آفلاین
اخبار ظهرگاهي!!!!

مجري:اكنون به خبري كه اينك به دستموم رسيده توجه فرماييد!!!!

نيروهاي امپراطوري اعلام كردند كه ما نيز با قدرت راه مرلين را ادامه ميدهيم!!!!!!...انها معنقدند كه دوران وزارت كينگزلي ملقب به شكم سر امده است.....گفته ميشود مرلين و شخص امپراطور به توافق پنهاني دست پيدا كرده اند
نيروهاي امپراطوري خواستار راهنمايي از سوي مرلين شده اند كه مرلين نيز با اغوشي باز از انها استقبال نمود

در تصويري كه مشاهده ميكنيد اين نكته كه انها با قدرت راه مرلينو ادامه ميدهند مشخص است:!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 خرداد 1384 15:25
نمایش جزئیات
آفلاین
گزارشگر: سلا بینندگان عزیز هم اکنون با برنامه ی انتخاباتی یکی از کاندیداهای این دوره ی وزارت در خدمتتون هستیم سخنگوی ایشون امروز به استدیوی جادوگر تی وی اومدن تا در مورد آقای کرام توضیحاتی عرض کنند
کریچر: سلام عرض میکنم خدمت همه بینندگان عزیز
گزارشگر: خوب آقای کریچر از اینجا شروع میکنیم که چرا اصلا آقای کرام اومدن کاندید شدن
کریچر: همون طور که شما هم یمدونید آقای کرام نماینده اول آقای کینگزلی وزیر حال حاضر جامعه ی جادوگریه و زا اونجایی که خیلی از مردم در آستانه ی انتحابات جدید دغدغه ی اصلیشون حضور یک کاندیدای مردمی بین دیگر کاندیداهاست آقای کرام پا به عرصه ی انتخابات گزاشتن .
از اونجایی که آقای کینگزلی دیگه دو دوره ی وزارت خودشون رو داشتم و دیگه نمیتونن وزیر بشن ما به یک مهره ی کار آمد مثل ایشون احتیاج داشتیم و چه کسی بهتر از کرام نزدیک ترین فرد به آقای کینگزلی وزیر محبوب مردم
گزارشگر: در مورد کاندیداهای دیگه چه نظری دارید؟
کریچر: در مورد اونا حرفی نزنیم بهتره چون خود مردم بهتر میدونن که آقای مرلین که الان اومده و حرفای خوب میزنه هیچ کاری برای مردم نکرده . همه میدونن که بعد از انقلاب هری که منجر به سرنگونی ولدی شد این آقا چندین وزیر بوده و خفقامن تو اون دوران بیداد میکرده
آزادی در سطح فروم معنی نداشت , شناسه ها بدون هیچ دلیل بسته میشد , پست ها در جهت منافع آقای مرلین ویرایش میشد و تاپیک ها به راحتی پاک میشد
گزارشگر: در مورد امپراطور چی؟
کریچر: این آقا همین چندی پیش ریشش تا نوک زانوش میرسید , همه بهش میگفتن حاجی من نمیدونم رو چه حسابی اومده کاندید شده و سه تیغ کرده , اسمش رو تغییر داده گزاشته امپراطور ,خودتون میدونید که کمتر کسی هست که ندونه پیشینه ی این آقا چی بوده , همین آقا بود که تا دو روز پیش اگه 2 تا عضو رو تنها توی یکی از فروم گیر می یاورد سریع وارد عمل میشد , اونا رو متهم به بی بند و باری و در اکثر مواقع بازداشت میکرد . همین آقا بود که با نیوی های خششنش از جمله گراپی دانش آموزای هاگوارتز رو کتک زد و خیلی هاشون رو به زندان انداخت
اگه میبینید هری معتاد شده و بی بند و باری رواج پیدا کرده همش تقصیر این افراده
اگه میبینید به اعضا برای کوچکترین حرفها گیر داده میشه اما گیلدی ها آزادانه میگردن بدونید که به خاطر این آقایونه.
همون طور که میدونید دامبل اعظم میگفت که در انتخابات سابقه ی افراد رو مد نظر قرار بدین و الان مردم همه تلاش های آقای کینگ رو و معاون ارشدشون رو دیدن و آگاهن و به حرفای پوچ یک عده دل خوش نمیکنن

گزارشگر: الان آقا ی کرام کجاست؟
کریچر: به همراه آقای وزیر رفتن جزایر بریا هوا خوری و استراحت آخه تو این مدت خیلی کارشکنی ها شد و خیلی به آقای وزیر سخت گذشت
گزارشگر: چون وقتمون رو به اتمامه از شما خداحافظی میکنم اما از همین جا به شما بینندگان عزیز قول میدم تا دوباره آقای کریچر و شاید حتی خود آقای کرام رو دعوت کنیم تا رد مورد برنامه هاشون بیشتر برای ما صحبت کنن
کریچر: ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 4 خرداد 1384 22:30
نمایش جزئیات
آفلاین
پیام های بازرگانی
کلاس های مقدماتی و پیشرفته ی همسر داری برای جادوگران شامل
چگونه بدون مادرم زندگی کنم( 3 ترم)
یاد بگیریم دلمان برای همسرمان تنگ شود( 7 ترم)
چگونه تخت خواب خود را بدون کمک جادو و همسرم به تنهایی مرتب کنم( 1 ترم)
یاد بگیریم حرف حرف من نیست( 12 ترم)
دوره های دوستانه ی همسرم با دیگرساحره ها و طرز تلقی ما از آن( 4 ترم)
آموزش دقت , بفهمیم که همسرمان امروز رنگ موهایش را از مشکی به طلایی تغییر داده ( کلاس برای همسر تانکس و امثالهم ضروری است)( 9 ترم)
چگونگی استفاده از وردهای گرد گیری و آشپزی ( 15ترم)
چگونه یک راننده ی شخصی خوب شویم( 5 ترم )
سهم من از حقوق آخر ماهم چقدر است ,آیا اصلا حقی دارم( 23 ترم )

جادوگران عزیز به همراه ساحره ها ( اولیای خود)برای ثبت نام به دفتر اصلی آداس مراجعه کنند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 12 اردیبهشت 1384 20:00
نمایش جزئیات
آفلاین
گزارشگر: سلام بینندگان عزیز ما هم اکنون در خیابان ولی عصر هستیم و به طور اتفاقی با چند جوان که در گوشه ای تجمع کردن روبه رو شدیم ما به سراغ این گروه میریم تا ببینیم موضوع از چه قراره
گزارشگر: سلام آقا میشه خودتون رو برای ما معرفی کنید و بگید برای چی اینجا وایستادید
آقاهه: سلام , فیلم برداریه؟ کی نشونش میدید؟
گزارشگر: بله فیلم برداریه شما لطف کن به سوال ما جواب بده
آقاهه: اسم من کامبیزه و اینجا برای شرکت توی یک میتینگ وایستادم
گزارشگر: شما اون افرادی که اونجا هستند رو میشناسید؟
کامبیز: بله اونا هم قراره تو میتینگ شرکت کنن
گزارشگر: پس چرا شما با اونها نیستید؟
کامبیز: چون اونا دعوت شدن و من نه
(( در این لحظه همگی به سمت کافی شاپی در آن نزدیکی حرکت میکنند و بعد از طی چند متر دختر خشمگینی به سمت این گروه می یاد))
دختر: کامبیز کیه؟ کامبیز تویی؟
گزارشگر: نه خانم ما از صدا و سیما اومدیم , کامبیز این پسره هست
دختر: پس کامبیز تویی ,آدرس رو از کجا اوردی؟ چرا با آبروی من بازی میکنی؟ مگه من به تو آدرس دادم؟ چرا اول میتینگی این جوری اعصاب ادم رو خورد میکنی؟
(( دختر به دلیل عصبانی شدن بسیار برای تمدد اعصاب به گوشه ای میره))
گزارشگر : خوب حالا چی کار میکنید آقای کامبیز؟
کامبیز: هیچی , تو میتینگ شرکت میکنم ,من کلی راه نیومدم که با دو تا حرف بر گردم
(( همگی به سمت داخل کافی شاپ حرکت میکنن که دوباره چشم دختر به کامبیز می افته
دختر: عجب زبون نفهمی هستی ها مگه نمیگم جمع ما رو ترک کن... ای خدا این دیگه کیه
((کامبیز بر میگرده و از جمع دور میشه , گزارشگر به دنبال کامبیز میدوئه))
گزارشگر: حالا چی کار میکنید؟
کامبیز: هیچی دیگه نمیرم تو , قسمت نبود ایشالا دفعه ی بعد , اصلا خوب شد نرفتم چون دوربینم رو نیاورده بودم
گزارشگر:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!