از مهم ترین برنامه های من مردمی بودنه!!! دوست دارم از نزدیک با مردم باشم و نظرات و مشکلاتشونو بشنوم و در اداره جادوگران، از اون ها استفاده کنم!!! همچنین ایجاد صلح و صمیمیت میان حزب های مختلف از برنمه های مهممه!
تضمین من، فعالیت گذشتمه!!!

2:موضع شما در برابر ولدمورت چیه؟ ( اون رو قبول میکنید یا رد ؟ آیا دست دوستی به سویش دراز میکنید یا تمام تلاشتون رو برای نابودی اون به کار میگیرید , نظرتون درمورد اختلافات جدید ارتش سیاه و موضع گیری ولدمورت و امپراطور چیه )
من قبلا در این مورد نظرمو اعلام کردم.... میکوبم تو گوش ولدمورت و همه طرفدارانش اگه بخواد امنیت و آرامش رو از جامعه جادوگری بگیره!!! و در آغوشش خواهم گرفت اگه قوانینو رعایت کنه و برای کسی مشکل ایجاد نکنه!!!
3: با امثال گیلدی ها چه میکنید؟( افرادی که سلامت جامعه (سایت) رو به خطر میندازن , افراد چشم ناپاک { گیلدی جان ناراحت نشی ها به قول خودت شوخو میکنم})
بارها گفتم، بازم میگم... با اولین نگاه یک دل نه صد دل عاشق خود شدم و هنوز که هنوز است به این عشق وفادارم!!! آدم عاشق با معشوقش چی کار میکنه؟؟؟ منم با گیلدی همونکارو میکنم!

4:مجوز برای فعالیت خوبه یا بد ( باید باشه یا نه , و کلا آزادی رو تا چه حد قبول دارید )
با مجوز مخالفم!!! نظر من اینه که مردم خودشون میفهمن چه کاری درسته و چه کاری بده!!! ولی در عین حال قوانینی وضع میکنیم و با کسانی که قوانینو رعایت نکنن برخورد میکنیم!!! و نمیذاریم مردم از این آزادی سوءاستفاده کنن!
5: برای جوانان ( اعضای تازه وارد) چه برنامه هایی دارید؟( آیا دست اونا رو برای راه افتادن میگیرید)
هومک... بله... برنامه های منو اگه با دقت بخونید متوجه میشید که چه قدر به این قشر جامعه اهمیت میدم!!! از فعالیت های مفید در این زمینه پی گیری راه کارگاه نمایشنامه نویسی برای آموزش جوانان و همچنین به روز نگه داشتن فرهنگ اصطلاحات برای جلوگیری از گیج زدن ملته!
6 :اعطای نشان مرلین که از جانب بعضی ها مطرح شده رو چه جوری میبینید؟ آیا در برنامه هاتون قرار داره یا نه؟
ایده بسیار جالبه... باید از اعضای فعال تشکر بشه و این راه خوبیه!
7: در مورد کمیته ی تحمیل توضیح بدید , آیا با اونا همکاری میکنید یا کار شما از اونا جداست؟
همکاری میکنیم!!!
8: برای اقلیت ها ( دارن شان و لرد حلقه و از این حرفا) چقدر ارزش قائلید؟ آیا اونها اصلا نقشی در این وزارت دارن؟
در مورد دارن شان قبلا هم گفتم هدایت میشن به زیر آبیوس!!! لرد حلقه ها هم داره کار خودشو میکنه، به ما ربطی نداره!!!
9: برای ایجاد اشتغال (پا گیری رول سایت) چه برنامه هایی دارین؟ چرا در گذشته این برنا مه ها رو اجرا نکردین؟
هوم... برای پاگیری رول سایت برنامه خیلی خاصی ندارم!!! همون کمیته س فقط برای بهبود کیفیت! به نونهالان آموزش هم میدیم! یه چیزایی هم قبلا اجرا کردیم...
10: معاون اولتون رو بر چه اساسی انتخاب میکنید
شاید اصلا انتخاب نکردم!!
بر اساس دوستی و فعالیت!!!1:دیدگاه شما در مورد ورد سازی و اظهارات اخیر آژانس بین الملی وردهای جادویی که ما رو محکوم کردن چیه؟( محکوم شدیم که وردهای کشنده برای اهداف شوم تولید میکنیم و صلح جهانی در خطره)
وم... کی اینارو گفته؟ همش خالی بندیه!!! البته من میرم تحقیق میکنم، اگه راست بود، حالشونو میگیریم!
2:نیرو های نوشابه ای یا امثال آن در وزارت شما وجود دارن؟
شوما اصلا انگار برنامه های منو نخوندی؟؟؟ بله... جا دارن... جامعه نیاز به امنیت داره!!
3: جن های خونگی حق آزادی دارن یا نه ؟ ( با دقت جواب بدین )
بله... زیاد هم دارن!
4: با مسئله ی زن ذلیلی چطور برخورد میکنید!؟؟؟
زن ذلیلی زیادش هم خوب نیست! ولی یه خوردش مفیده! کاری میکنم که در عین حال که ملت زن ذلیلن، از زندگی لذت ببرن و لازم نباشه کار خاصی انجام بدن!!!

4: در مورد ورزش قهرمانی چه برنامه ای داربد؟( تیم کوئیدیچ انگلاستان جایگاهی بین تیم های بر تر نداره)
بسیار برنامه ها دارم! من خودم قبلا توی تیم ملی انگلیس بودم و با وضعیت تیم ملی آشنایی کامل دارم!!! یه کاری هم برای اون میکنیم!!!
البته به جز اون ما آیتم های دیگه ای هم در سطح جهانی خواهیم داشت...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج