آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
اسم : مارک فاميل : اونز(فاميل ليلي و پنونيا) محل زندگي : اطراف کوچه ماگنوليا علاقه مندي : ورزش (کوييديچ) نوع دسته جارو : شهاب 260 اطلاعات : هنوز از طرف خانوم رولينگ ثبت نشده
1- نام : رَزِن مالفوي 2- سن: چند هزار و اندي 3- تاریخ تولد: از همتون مسن ترم 4- جنس: مرد 5- سال : فوق دكترا 6- رنگ چشم: شرابي روشن 7- گروه : اسليترين 8- مو : ندارم. 9- ظاهر کلی : چهار شانه و زمخت 10- نام کامل: رزن مالفوي پسر عموي لوسيوس مالفوي 11- کویدیچ : مخترع 12- چوب جادو : چترم 13- دسته جارو : با وجود چترم نيازي ندارم 14- علاقه ها: قدرت، جادوي سياه 15 - توانمندیها : آينده را پيش بيني نمي كنم بلكه رقم مي زنم. معرفي كوتاه: كافي با من باشيد تا بشناسيد.
اگه خواستيد از من بشتر بدونيد با من در ارتباط باشيد _________________
profesore aziz man motasefane font farsi nadaram omidvaram in bar az in khata gozasht namaid.
1.مونیکا دلاکور 2. 16 3. 19 نوامبر 4.خانم 5.سال آخر 6. آبی 7. در هاگوارتز نیستم 8. نقره ای 9. صورتی کشیده ، ابروهای کم پشت و قد بلند 10. جنی 11. جستجو گر 12. با پر ققنوس 35 سانتیمتر ( نوشته بودید 35 اینچ !!! می دونید اون چقدر بلنده برای یه واند ؟! ) 13.آذرخش 14.کوییدیچ 15. کوییدیچ و کارت بازی
از توجه شما متشکرم من مونیکا دلاکور، خواهر فلور و گابریل دلاکور هستم و در بابتون درس می خونم
تایید شد! (مک گونگال)
فارسی شد! دوستان حتی اگه فونت فارسی ندارن سایت هایی وجود داره که می تونید اونجا به فارسی تایپ کنید و سپس اونو به اینجا کپی کنید!
ویرایش شده توسط مک گونگال در 1383/10/1 3:58:01
there is just one woman who will stay a live :ylash:
1- نام : لوسيوس مالفوي 2- سن: تقريبا 40 3- تاریخ تولد: 18 قرن بعد از مرلين كبير 4- جنس: مرد 5- تحصیلات : پرفسور 6- رنگ چشم: مشكي 7- گروه : اسليترين 8- مو : مثل پسرم 9- ظاهر کلی : خودتون مشاهده ميكنين 10- نام مستعار:لوسيوس 11- کوییدیچ :مثل پسرم جوينده 12- چوب جادو :11 اينچ شاخ تك شاخ 13- دسته جارو :من پولدارم به گروه اسليترين نيمبوس 2001 دادم خودمم نيمبوس 2001 دارم 14- علاقه ها:در خدمت ارباب بودن 15 - توانمندیها : انجام وردهاي كشنده و ممنوعه و توانايي در مديريت و عضو گروه مرگ خواران
معرفي كوتاه: من با فاج دوست هستم (البته با پول قبلا با هم قاچاق مي كرديم قاچاق اشياي ماگل ها)
نام:هانا آبوت سن:15 تاریخ تولد:17 ژانویه سال 1989 جنس:دختر تحصیلات:سال پنجم رنگ چشم:قهوه ای گروه:هافلپاف مو:صاف و بور ظاهر کلی:قد بلند و خوش قیافه نام مستعار:هانی کوییدیچ:بازی نمی کنم ولی دوست دارم چوب جادو:از جنس چوب بلوط 27 سانت به همراه یک تار از دم اسب تک شاخ دسته جارو:ستاره دنباله دار علاقه ها:کوییدیچ توانمندیها:اجرای انواع طلسم ها معرفی کوتاه:یکی از همکلاسان هری در گروه هافلپاف
agoston rookwood قبلا هم به شما تذکر دادم که معرفی شخصیت باید به فارسی و بر طبق فرم بالا باشه.
در ضمن دوستانی که در گروه ایفای نقش هستند دیگه نیازی به معرفی مجدد شخصیتشون نیست. این تاپیک فقط برای اعضای جدید هست که می خواهند وارد گروه ایفای نقش بشوند .
world has changed...I feel it in the water...I feel it in the earth...I smell it in the air... much that once was is lost... for none now live to remember it
nam:agoston rookwood shoghl:margkhar alaghemandiha:mar va kosht va koshtar va astefade az verdha va telesmhaye na bakhshodani mahale zendegi:fealan azkaban