شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
بعد از بررسی هایی که کردم، بله میتونی جهشی رد کنی. برای اینکه هردو رو جهشی بخونی، باید یه پست توی تاپیک آزمون مقدماتی سطح جادوگری ارسال کنی که ویژگی هایی رو داشته باشه که توی این دو کلاس که میخوای جهشی بخونی نیازه. بعدش اگر تایید شد، میتونی این دو کلاس رو رد شی و اگر نه که باید کلاس ها رو شرکت کنی. یادت نره که حتما پست تدریسِ این دو کلاس رو بخونی!
کاش میتونستم برات پارتیبازی کنم، ولی بالاخره به یه دلایلی مثل عدالت و اینا پسر برگزیده شدم دیگه نه؟
تنها چالشی که امکان جهشی بودنش موجود نیست همین چالشیه که گفتی. چون نیاز به ارسال رول تو یه تاپیک ادامهدار داره در حالی که جهشی رد کردن پست تکی میطلبه. علاوه بر این برای جهشی کردن، باید حداقل دو چالش انتخاب کنی.
بابت تاخیر عذر میخوام. جینی مسابقه کوییدیچ مهمی داشت که باید در کنارش میبودم.
رولای اخیرت رو مطالعه کردم و کیفیت خوبی دارن. تنها مشکلی که میبینم تو بخش ظاهری هست که توصیه میکنم آموزشهای پست تدریس کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه رو مطالعه کنی و بعد برای امتحان اقدام کنی. اگه بخوای میتونی همون پست قبلی امتحان رو ارسال کنی و نکات جدید رو توش اعمال کنی یا هم که از نو داستان جدیدی بنویسی.
ضمنا دلم نیومد اینو نگم که علائم نگارشی به کلمه قبل از خودشون میچسبن و با یه اسپیس از کلمه بعد فاصله پیدا میکنن.
مجوز شرکت در آزمون سپج با در نظر گرفتن مطالعه پستی که گفتم، داده میشه! یادت نره لینک مجوز رو بالای پست آزمون سپج قرار بدی.
درود پر نور و الکتریسیته و انرژی هسته ای و میوه ای و... به دوستانِ اساتید پر برق!
من،مورگانا لی فی،شاهدخت فراموش شده و شکننده ی الگوی مصرف برق دوران،اظهار میدارم: جهت خشنودی ارواح چهارگانه ی هاگوارتز که اکنون در محور افلاک و اجرام آسمانی نظاره گر سیر و سلوک سحرآمیز ما هستند،به عنوان جادوآموزی نسل قدیمی و پیشکسوت-اما همیشه جادو آموز- آزمون سپج اینجانبه را قبول درگاه آشوب ازلی کیهان بفرمایید. یا اگر قبول نمیفرمایید،به قلعه ی من بیایید که جاودانتون کنم لطفا راهنمایی های لازم را مبذول درگاه بفرمایید. باشد تا پربرق باشید
همانا که جادو،همان علمیست که هنوز به آن دست نیافته ایم.همان میزان لایزال،همانقدر پایان ناپذیر،همان اندازه شگرف!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در این درگه که گَه گَه کَه، کُه و کُه،کَه شود ناگَه
جادوآموز نسل امروز میاد تو چشمان مسئول زل میزنه میگه خودت که از قضا دوستم هم هستی اجازه دادی! من اگه اجازه دادم پس شما اینجا چی کار میکنی؟
خب باشه، اینبار در جلوی عموم اعتراف میکنم که اجازه میدم. البته نه سمج رو، بلکه سپج رو. هر هفت تاش با هم میشه آزمون سطح پیشرفته جادوگری یعنی سپج.
یادت باشه باید یک رول تکپستی طنز یا جدی تو تاپیک آزمون سطح پیشرفته جادوگری (سپج) ارسال کنی که هم توصیف و دیالوگ خوب داشته باشه، هم شخصیتپردازی درست انجام شده باشه و هم خلاقیت لازم رو داشته باشه.
برو ببینم چه میکنی. بالای پستت حتما لینک این مجوز رو هم قرار بده. موفق باشی.
پرفسور مصطفی تو دفترش نشسته بود و داشت قهوه میخورد و رادیو جادویی گوش میکرد و صفا میکرد () که یهو یکی از دانش آموزان هاگوارتز پرید تو و گفت: _ اجازه آقا؟ _ بر خرمگس معرکه لعنت! بگو! _ دو نفر دارن تو دفتر اساتید کارای بد میکنن! _ چی؟ کی جرات کرده؟!
پرفسور مصطفی چوبدستیشو کشید () و به دنبال اون دانش آموز فضول به سمت دفتر اساتید رفت و تا پشت در اون جا رسید صدای تلمبه زدن شنید! بهمین خاطر معطل نکرد و با شدت تمام در را باز کرد و گفت: _ بی شرفا دارید چیکار میکنید؟!
داخل دفتر اساتید، بردلی با یکی دیگر از دانش آموزان وایساده بودن و داشتن با تلمبه توپ باد میزدن!
بردلی: _ ئه! سلام پرفسور! _ سلام و زهر مار! وووی وووووی وووووووی! داخل دفتر اساتید هاگوارتز چه غلطی میکنید شماها؟ _ والا چون شما زمین کوییدیچ هاگوارتز رو مهر و موم کردید و درشو قفل زدید مجبور شدیم بیایم اینجا توپ های کوییدیچ رو باد بزنیم! دفتر اساتید هم که خب این ترم خالیه! _ بیخود! سریع اینجا رو خالی کنید! _ ئه! اینجوریاس! پس من هرج و مرج به پا میکنم! خودم واسه کوییدیچ جای جدید درست میکنم! _ هرج و مرج که خوب میکنی به پا میکنی! _ ئه! اوکی پس!