جام آتش!

لوگوی هاگوارتز

رویداد جام آتش

۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

جام آتش

آماده‌اید شاهد یکی از بزرگ‌ترین و نفس‌گیرترین رقابت‌های تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و این‌بار نه‌تنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانه‌ای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار می‌گیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همه‌چیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود می‌گیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته می‌شود و تنها یک گروه می‌تواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پست‌ها را بخوانید، از خلاقیت‌ها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ: دفتر اساتید
ارسال شده در: جمعه 5 اردیبهشت 1404 13:25
تولد نقش: 1404/01/20
آخرین ورود: جمعه 5 اردیبهشت 1404 16:26
از: مرکزیت ابیس
پست‌ها: 54
آفلاین
درود پر نور و الکتریسیته و انرژی هسته ای و میوه ای و... به دوستانِ اساتید پر برق!

من،مورگانا لی فی،شاهدخت فراموش شده و شکننده ی الگوی مصرف برق دوران،اظهار میدارم:
جهت خشنودی ارواح چهارگانه ی هاگوارتز که اکنون در محور افلاک و اجرام آسمانی نظاره گر سیر و سلوک سحرآمیز ما هستند،به عنوان جادوآموزی نسل قدیمی و پیشکسوت-اما همیشه جادو آموز- آزمون سپج اینجانبه را قبول درگاه آشوب ازلی کیهان بفرمایید.
یا اگر قبول نمیفرمایید،به قلعه ی من بیایید که جاودانتون کنم لطفا راهنمایی های لازم را مبذول درگاه بفرمایید.
باشد تا پربرق باشید

همانا که جادو،همان علمیست که هنوز به آن دست نیافته ایم.همان میزان لایزال،همانقدر پایان ناپذیر،همان اندازه شگرف!
در این درگه که گَه گَه کَه، کُه و کُه،کَه شود ناگَه

به امروزت مشو غره که از فردا نِهی آگه!

The white phantom of the opera
پاسخ به: دفتر اساتید
ارسال شده در: جمعه 26 بهمن 1403 18:37
تولد نقش: 1403/02/05
آخرین ورود: دیروز ساعت 22:42
از: دره گودریک
پست‌ها: 155
آفلاین
نگاه کنید تو رو مرلین!

جادوآموز نسل امروز میاد تو چشمان مسئول زل می‌زنه می‌گه خودت که از قضا دوستم هم هستی اجازه دادی! من اگه اجازه دادم پس شما اینجا چی کار می‌کنی؟

خب باشه، این‌بار در جلوی عموم اعتراف می‌کنم که اجازه می‌دم.
البته نه سمج رو، بلکه سپج رو. هر هفت تاش با هم می‌شه آزمون سطح پیشرفته جادوگری یعنی سپج.

یادت باشه باید یک رول تک‌پستی طنز یا جدی تو تاپیک آزمون سطح پیشرفته جادوگری (سپج) ارسال کنی که هم توصیف و دیالوگ خوب داشته باشه، هم شخصیت‌پردازی درست انجام شده باشه و هم خلاقیت لازم رو داشته باشه.

برو ببینم چه می‌کنی. بالای پستت حتما لینک این مجوز رو هم قرار بده. موفق باشی.
پاسخ به: دفتر اساتید
ارسال شده در: جمعه 26 بهمن 1403 18:10
تولد نقش: 1396/08/13
آخرین ورود: امروز ساعت 12:09
از: شبانگاه توی سایه ها.
پست‌ها: 324
ارشد گریفیندور
آفلاین
درود به همه اساتید مجرب و مجرد و...

بنده با اجازه هری پاتر درخواست شرکت در ازمون سمج نهایی رو دارم. هر هفت چالش رو باهم. دوست هری پاتری ما فرمودن آپشن همچین حرکتی رو داریم.
تشکر.
Life flows in the veins.

تصویر تغییر اندازه داده شده
پاسخ به: دفتر اساتيد
ارسال شده در: یکشنبه 23 اردیبهشت 1403 00:25
تولد نقش: 1402/12/01
آخرین ورود: امروز ساعت 03:58
از: هاگزمید
پست‌ها: 234
کیمیاگر
آفلاین
پرفسور مصطفی تو دفترش نشسته بود و داشت قهوه میخورد و رادیو جادویی گوش میکرد و صفا میکرد () که یهو یکی از دانش آموزان هاگوارتز پرید تو و گفت:
_ اجازه آقا؟
_ بر خرمگس معرکه لعنت! بگو!
_ دو نفر دارن تو دفتر اساتید کارای بد میکنن!
_ چی؟ کی جرات کرده؟!

پرفسور مصطفی چوبدستیشو کشید () و به دنبال اون دانش آموز فضول به سمت دفتر اساتید رفت و تا پشت در اون جا رسید صدای تلمبه زدن شنید! بهمین خاطر معطل نکرد و با شدت تمام در را باز کرد و گفت:
_ بی شرفا دارید چیکار میکنید؟!

داخل دفتر اساتید، بردلی با یکی دیگر از دانش آموزان وایساده بودن و داشتن با تلمبه توپ باد میزدن!

بردلی:
_ ئه! سلام پرفسور!
_ سلام و زهر مار! وووی وووووی وووووووی! داخل دفتر اساتید هاگوارتز چه غلطی میکنید شماها؟
_ والا چون شما زمین کوییدیچ هاگوارتز رو مهر و موم کردید و درشو قفل زدید مجبور شدیم بیایم اینجا توپ های کوییدیچ رو باد بزنیم! دفتر اساتید هم که خب این ترم خالیه!
_ بیخود! سریع اینجا رو خالی کنید!
_ ئه! اینجوریاس! پس من هرج و مرج به پا میکنم! خودم واسه کوییدیچ جای جدید درست میکنم!
_ هرج و مرج که خوب میکنی به پا میکنی!
_ ئه! اوکی پس!
ارسال شده در: شنبه 13 شهریور 1400 21:02
تولد نقش: 1397/06/27
آخرین ورود: پنجشنبه 4 اردیبهشت 1404 07:12
از: قـضــــاااا
پست‌ها: 194
آفلاین
سلام پروفسور راکارو
میتونید همینجا اعلام کنید نمره شون رو در ویرایش پست قبلی و من به شرح امتیازات اضافه خواهم کرد. کلاس بسته شده. ممنون
ارسال شده در: شنبه 13 شهریور 1400 20:59
تولد نقش: 1400/02/14
آخرین ورود: پنجشنبه 31 فروردین 1402 02:16
از: سی سی جی!
پست‌ها: 128
آفلاین
فلامل سان!

واقعا عذر می خوام موقع تصحیح یادم رفته نمره شما رو اضافه کنم وگرنه تکلیفتون تصحیح شده.

اگه مدیر گرامی اجازه بدن من پست رو ویرایش کنم، نمره شما رو به لیست نمرات اضافه می کنم!

امتیاز شون ۷/۵ بود.
ویرایش شده توسط اركوارت راكارو در 1400/6/13 22:08:37
ارسال شده در: چهارشنبه 14 اسفند 1398 19:27
تولد نقش: 1398/04/09
آخرین ورود: جمعه 30 آذر 1403 17:31
پست‌ها: 407
آفلاین
وین

نمره‌ای که به شما داده شده معیارش کاملا و کاملا پرداختنِ به موضوع تکلیف بوده. من نه در جایگاه نقد بقیه خودم رو می‌بینم، و نه اجازه دارم که پست شما رو با توجه به معیارهایی که توی یک نقد مورد بررسی قرار می‌گیره ببینم.

راجع به مورد اولی که گفتید، من معذرت می‌خوام. چون سرم شلوغه و نمی‌خوام پستا رو هم تلنبار بشن همون لحظه نمره‌ رو با توضیح می‌نویسم. از اونجایی که جوابی از شما نگرفتم و یکی دو بار بعد از لاگین کردن تغییری ندیدم، باعث این اشتباه شده. و اینکه دلیل کم شدن نمره‌ی شما این مورد نبوده چون جزو معیارای امتیاز دهی نیست. من اینو به صرفِ یه دلخوریِ ساده از جواب نگرفتن مطرح کردم که الان متوجه شدم اشتباه از خودم بوده.

چیزی که من توی تکلیف از همه خواستم این بوده که جادوآموزا دستشون رو ببرن و توی یه پست (که با توجه به اینکه تمام ۳۰ نمره بهش اختصاص داده شده باید یه پست کامل و با ذکر روند اتفاقات می‌بود) بگن که بعد از اون چه اتفاقی میفته و به چه نتیجه‌ای می‌رسن. دلیل کم شدن نمره‌ی شما علاوه بر اینکه حکمت رو توی دو سه خط به پایان رسوندید، این بوده که خودِ حکمت هیچ ربطی به بریده شدن دست نداشته. یعنی من متوجه نشدم این که وین دستش رو بریده، چه ربطی به مرگخوار شدن و هدیه گرفتن بیل مکانیکی می‌تونه داشته‌باشه‌. اگه دارید با بقیه‌ی کسایی که توی کلاس شرکت کردن مقایسه می‌کنید، حکمت هر کدوم از اعضا با بریده شدن دستشون ارتباط داشت.
انتظاری که من از کسی که تکلیف رو می‌نویسه داشتم، این بوده که یه روند رو طی کنه و در نهایت به یه حکمتِ مرتبط با موضوع برسه.

اون "خیلیا"یی هم که گفتید شامل یه نفر دیگه بودن که من به نسبت پرداختنشون به موضوع، نمره رو ازشون کم کردم. این طوری نیست که با کسی خصومت شخصی داشته باشم و بخوام دل‌بخواهی نمره رو کم کنم.

باز هم تکرار می‌کنم، من پست شما رو "نقد" نکردم! نه در جایگاهشم و نه حق این کارو دارم! من پستتون رو با تکلیفی که داده بودم مقایسه و سبک سنگین کردم و نمی‌دونم چرا فکر کردید من پستتون رو فاقد ارزش تصور کردم‌. پست شما به تکلیف در حد سی امتیاز کاملی که داشت نپرداخته بود و این دلیل کم شدن نمره‌تون بود، نه هیچ چیز دیگه.

نقل قول:
حالا اگر شما این نمره رو مناسب می دونید، منم به نظر شما احترام می ذارم و از این سایت می رم. اگه این نمره رو برای من مناسب می دونید، به نظر شما احترام می ذارم و دیگه لاگین نمی کنم. اگه این نمره رو برای من مناسب می دونید، دیگه پستای کاربرا رو هم دنبال نمی کنم.

واقعا نمی‌دونم دلیل اینکه این موارد رو می‌گید و من رو در چنین شرایطی قرار می‌دید که "یا نمره‌م عوض بشه و یا من از سایت می‌رم" دقیقا چیه. این کارتون اصلا درست نیست. اصلا نمی‌فهمم نمره‌ی کلاس هاگوارتز که نمره‌دهیش بر اساس میزان پرداختن به تکلیف بوده دقیقا چه ربطی به لاگین نکردن و رفتن شما از سایت داره، ولی امیدوارم متوجه باشید که با این حرفاتون قصد دارید منو مجبور کنید که نمره‌تون رو تغییر بدم، "وگرنه از سایت می‌رید".

به هر حال با توجه به توضیحاتی که دادم و دلایل کم شدن نمره‌تون رو کامل گفتم، متاسفانه تغییری در نمره تون ایجاد نمی‌شه.
گب دراکولا!
ارسال شده در: چهارشنبه 14 اسفند 1398 17:06
تولد نقش: 1398/04/22
آخرین ورود: چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 23:54
از: بیل زدن خسته شدم!
پست‌ها: 238
آفلاین
توجه: این متن به هدف صحبت با دبیر محترم کلاس فلسفه و حکمت نوشته شده و قصد ایجاد هیچگونه کدورتی رو نداره.

آقا من بعد از هفته ها انتظار کشیدن و صبر برای نمره ی این جلسه، منتظر نمره ی این تکلیفم بودم؛ بالاخره امتیاز امروز اومد و با هزار امید، اومدم توی تاپیک. چی دیدم؟ یه امتیاز بیست و دو؛ بله...بدترین نمره ی کلاس!
حالا توی این پست می خوام یه سری چیزایی بگم که امیدوارم تاثیرگذار باشه.

1. شما توی پیام شخصی فرمودید که جمله ی آخر پستتو ویرایش بکن و دلیلش هم اینه که توی هاگوارتز قصد پست ادامه دار زدن نداریم. من بلافاضله بعد از خوندن پیام شخصی شما، جمله رو حذف کردم؛ اونوقت چرا انگشت اتهام گرفتید طرف من که احتمالا وقت نداشتی و پستو ویرایش نکردی؟!

2. اونطور که من پستارو خوندم، یکی دیگه که واقعا پست ادامه دار زده بود امتیازش خوب شده بود و فقط من به خاطر همین دلیل، چند تا امتیاز از دست دادم. می شه راهنمایی بفرمایید؟

3. ببینید، حرف شما کاملا متینه که می فرمایید من به حکمت به مقدار کم پرداختم؛ اما خیلیا همین اشتباه رو کرده بودن و نمره های عالی گرفته بودن.
این وسط دوباره سوال پیش میاد که چرا این مسئله فقط برای من مشکل ساز شده؟

4.نمره ی بیست و دو به این معناست که پست طرف فاقد هرگونه ارزش هست و فقط به ضرر گروهش تموم می شه؛ اما باور کنید من هر چی حساب کردم، به این نتیجه رسیدم که اگرچه رول نویسیم افتضاحه؛ اما نمره ی بیست و دو واقعا مال من نیست.
حالا اگر شما این نمره رو مناسب می دونید، منم به نظر شما احترام می ذارم و از این سایت می رم. اگه این نمره رو برای من مناسب می دونید، به نظر شما احترام می ذارم و دیگه لاگین نمی کنم. اگه این نمره رو برای من مناسب می دونید، دیگه پستای کاربرا رو هم دنبال نمی کنم.

با تشکر از کسایی که این پست رو تا انتها خوندن و زنده موندن.
ویرایش شده توسط وین هاپکینز در 1398/12/14 17:10:21
ویرایش شده توسط وین هاپکینز در 1398/12/14 17:15:02
ارسال شده در: دوشنبه 11 آذر 1398 12:50
تولد نقش: 1398/01/07
آخرین ورود: سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1404 18:28
از: تسترال جماعت فقط تفش به ما رسید.
پست‌ها: 643
آفلاین
سلام به همگی!

هوریس!
خیلی ممنونم که نظرتو گفتی و نقدتو کردی، چون بالاخره منم صرفا یه عضو عادی ام و خیلی از داوری و نقد چیزی حالیم نیس
بابت اون قضیه ی پلویز خودم دو دل بودم که امتیاز رو کم کنم یا نه، که با صحبت و مشورت با داورای لیگ کوییدیچ تصمیم گرفتم این کار رو بکنم و نقدی که کردی نسبت به داوریِ منم درسته و قبول دارم و متقاعد شدم در واقع با گفته هات. بالاخره گفتم، همه ی اینا از بی تجربگی میاد.
به هر حال، نمره داده شده و تیمتونم برده، حرف اضافی نزن پس حالا اگه که برات مهمه اون دو امتیاز، راستش من مشکلی با تغییر امتیازات ندارم.

و من الله توفیق
ویرایش شده توسط تام جاگسن در 1398/9/11 21:13:14
آروم آقا! دست و پام ریخت!
ارسال شده در: یکشنبه 10 آذر 1398 23:23
تولد نقش: 1397/01/03
آخرین ورود: دیروز ساعت 08:51
از: می عشق تو چنان مستم، که ندانم که نیست یا هستم
پست‌ها: 279
مدیر فنی دیوان جادوگران
آفلاین
سخنی با داور شماره دو بازی تیم ما در برابر گریفیندور!

راستش دچار تردید بودم که این پست رو بفرستم یا نه ... چرا که شما تنها داوری بودین که توضیحاتی در مورد نمره دادین و این کار بسیار ارزنده‌ایه و باعث میشه آدم متر و معیار داوری که قراره براش پست بنویسه دستش بیاد. بنابراین این پست می‌تونه باعث بشه شما با خودت بگی «عجبا! بیا و خوبی کن! منم مث بقیه نمره خشک و خالی میدادم الان بهم گیر نمیدادن! » ولی خوب من همیشه تصمیم می‌گیرم کاری که در انجامش مرددم رو انجام بدم و امیدوارم باعث دلسردی نشم. اعتراضی هم به امتیازم ندارم و صرفا خواستم شفافسازی کرده باشم

نقل قول:
مسئله ای که منو اذیت میکرد بحث پلویز بود، راستش نبودش واقعا خیلی بهتر میبود و مجبورم میکنه بخاطر ابهام پستت دو نمره ازت کم کنم. بغیر از وجود ابهام تو پستت که واسه ی یه خواننده ی عادی که خیلی درگیر فضای مجازی نیست، مسئله ی پرویز خیلی طنز خاصی ایجاد نمیکنه و صرفا گمراهش میکنه

نکته بسیار مهمیه. من همیشه تو نقدهایی که خودم نوشتم به این نکته اشاره داشتم. این‌جا هم یک نمونه ازش موجوده:

نقل قول:
وقتی تلمیح ره استفاده می‌کنی، یا باید از همه فهم بودن سورس اطمینان داشته باشی، یعنی انقدر معروف باشه که احتمال این که کسی نفهمه منظور تو چی هسته خیلی کم باشه، یا باید طوری این کار ره بکنی که اگر طرف سورس تو ره دیده/شنیده/خونده باشه، تلمیح تو ره بفهمه و حال کنه و اگر ندیده/نشنیده/نخونده باشه، اصلاً توجّهش جلب نشه که تو چیز دیگه‌ای ره اشاره کردی. مثلاً یک انیمه یا یک آهنگ متال سورس‌های مناسبی برای تلمیح آشکار نیستن چون افراد خاصّی انیمه ره می‌بینن یا متاله ره گوش می‌دن، امّا مثلا استفاده از لهجه «برره‌ای» ره می‌شه انجام داد چون کمتر فرد ایرانی‌ای هسته که حدّاقل پنج دقیقه از اینه ره ندیده باشه.

با این وجود به نظرم ایراد به جایی نبود. شما ترکیب تیم حریف رو ببین ... این شخصیت جزو ترکیبشونه. وقتی یک بازیکن توی تیمه، پاش به فضای داستان باز شده. حالا چون از بیرون هری پاتر اومده، من باید اون رو صرفا یک اسم خالی متصور بشم؟! یا ازش استفاده نکنم و فقط به شش نفر از تیم اشاره کنم؟ اگر قرار باشه چنین چیزی ایراد تلقی بشه، از اول باید روی انتخاب بازیکن‌های مجازی محدودیت اعمال کنیم. شما رو ارجاع میدم به ترکیب تیم‌های قهرمان لیگ کوییدیچ در سال‌های گذشته که بازیکنای مجازی مثل «سیاوش قمیشی»، «بابا پنجعلی» و «آقوی همساده» توی ترکیب تیمشون بوده. قاعدتا توی رول‌های بازی‌های این تیم، چه توسط خودشون و چه توسط حریف، دیالوگ‌های باباپنجعلی و آقای همساده یا اشعار سیاوش قمیشی استفاده شده. این قضیه چیز روتینیه و این تیم فقط یک مثالش بود. نمی‌شه گفت چون این رول‌ها ممکنه برای کسی که موزیک لوس آنجلسی گوش نکنه یا به سریالای صدا و سیما یا به کارتون علاقه نداشته باشه، گنگ بشه، نباید در مورد این شخصیت‌ها نوشت و از ویژگی‌های از پیش شناخته شدشون استفاده کرد.
با این تفاسیر به نظرم اگر نظر شما متفاوت هست، ایراد به تیم گریفیندور بابت استفاده از چنین شخصیتی در ترکیبشون وارده و نه به پست من بابت پرداختن به یکی از شخصیت‌های تیم حریف.

در آخر این رو هم اضافه می‌کنم که توقع پاسخ و توضیحی ندارم چون سوال و اعتراضی مطرح نکردم. توضیحی بود که لازم دونستم بدم. البته که اگر شما هم خواستید توضیحی اضافه کنید مختارید.
ز خاک من اگر گندم برآید،
از آن گر نان پزی مستی فزاید! تصویر تغییر اندازه داده شده