جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
صفحه اصلی خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
آنلاین‌ها
اطلاعیه مدیریت
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

آنلاین‌ها

36 کاربر(ها) آنلاین هستند (21 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
34
مهمانان
2
اعضا

اطلاعیه مدیریت

تصویر تغییر اندازه داده شده

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

فن‌ فیکشن‌ها

اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: دفتر اساتید
ارسال شده در: شنبه 25 مرداد 1404 12:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام جینی عزیزم.

بعد از بررسی هایی که کردم، بله می‌تونی جهشی رد کنی.
برای اینکه هردو رو جهشی بخونی، باید یه پست توی تاپیک آزمون مقدماتی سطح جادوگری ارسال کنی که ویژگی هایی رو داشته باشه که توی این دو کلاس که می‌خوای جهشی بخونی نیازه.
بعدش اگر تایید شد، میتونی این دو کلاس رو رد شی و اگر نه که باید کلاس ها رو شرکت کنی.
یادت نره که حتما پست تدریسِ این دو کلاس رو بخونی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 24 مرداد 1404 14:47
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
سلام

میتونم چالش های :
چالش اول گیاه شناسی
چالش اول معجون گری

رو جهشی رد کنم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 تیر 1404 01:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام دختر عزیزم.

کاش می‌تونستم برات پارتی‌بازی کنم، ولی بالاخره به یه دلایلی مثل عدالت و اینا پسر برگزیده شدم دیگه نه؟

تنها چالشی که امکان جهشی بودنش موجود نیست همین چالشیه که گفتی. چون نیاز به ارسال رول تو یه تاپیک ادامه‌دار داره در حالی که جهشی رد کردن پست تکی می‌طلبه. علاوه بر این برای جهشی کردن، باید حداقل دو چالش انتخاب کنی.

بنابراین متاسفانه درخواستت رد می‌شه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 30 تیر 1404 23:08
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
سلام
میشه چالش دوم _ کلاس معجون سازی:پروفسور اسنیپ_رو به عنوان چهارمین چالش هاگوارتز جهشی عبور کنم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1404 12:37
نمایش جزئیات
آفلاین
درود متقابل دوشیزه لی‌فای!

بابت تاخیر عذر می‌خوام. جینی مسابقه کوییدیچ مهمی داشت که باید در کنارش می‌بودم.

رولای اخیرت رو مطالعه کردم و کیفیت خوبی دارن. تنها مشکلی که می‌بینم تو بخش ظاهری هست که توصیه می‌کنم آموزش‌های پست تدریس کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه رو مطالعه کنی و بعد برای امتحان اقدام کنی. اگه بخوای می‌تونی همون پست قبلی امتحان رو ارسال کنی و نکات جدید رو توش اعمال کنی یا هم که از نو داستان جدیدی بنویسی.

ضمنا دلم نیومد اینو نگم که علائم نگارشی به کلمه قبل از خودشون می‌چسبن و با یه اسپیس از کلمه بعد فاصله پیدا می‌کنن.

مجوز شرکت در آزمون سپج با در نظر گرفتن مطالعه پستی که گفتم، داده می‌شه! یادت نره لینک مجوز رو بالای پست آزمون سپج قرار بدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 5 اردیبهشت 1404 13:25
نمایش جزئیات
آفلاین
درود پر نور و الکتریسیته و انرژی هسته ای و میوه ای و... به دوستانِ اساتید پر برق!

من،مورگانا لی فی،شاهدخت فراموش شده و شکننده ی الگوی مصرف برق دوران،اظهار میدارم:
جهت خشنودی ارواح چهارگانه ی هاگوارتز که اکنون در محور افلاک و اجرام آسمانی نظاره گر سیر و سلوک سحرآمیز ما هستند،به عنوان جادوآموزی نسل قدیمی و پیشکسوت-اما همیشه جادو آموز- آزمون سپج اینجانبه را قبول درگاه آشوب ازلی کیهان بفرمایید.
یا اگر قبول نمیفرمایید،به قلعه ی من بیایید که جاودانتون کنم لطفا راهنمایی های لازم را مبذول درگاه بفرمایید.
باشد تا پربرق باشید

همانا که جادو،همان علمیست که هنوز به آن دست نیافته ایم.همان میزان لایزال،همانقدر پایان ناپذیر،همان اندازه شگرف!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در این درگه که گَه گَه کَه، کُه و کُه،کَه شود ناگَه

به امروزت مشو غره که از فردا نِهی آگه!

The white phantom of the opera
پاسخ به: دفتر اساتید
ارسال شده در: جمعه 26 بهمن 1403 18:37
نمایش جزئیات
آفلاین
نگاه کنید تو رو مرلین!

جادوآموز نسل امروز میاد تو چشمان مسئول زل می‌زنه می‌گه خودت که از قضا دوستم هم هستی اجازه دادی! من اگه اجازه دادم پس شما اینجا چی کار می‌کنی؟

خب باشه، این‌بار در جلوی عموم اعتراف می‌کنم که اجازه می‌دم.
البته نه سمج رو، بلکه سپج رو. هر هفت تاش با هم می‌شه آزمون سطح پیشرفته جادوگری یعنی سپج.

یادت باشه باید یک رول تک‌پستی طنز یا جدی تو تاپیک آزمون سطح پیشرفته جادوگری (سپج) ارسال کنی که هم توصیف و دیالوگ خوب داشته باشه، هم شخصیت‌پردازی درست انجام شده باشه و هم خلاقیت لازم رو داشته باشه.

برو ببینم چه می‌کنی. بالای پستت حتما لینک این مجوز رو هم قرار بده. موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: دفتر اساتید
ارسال شده در: جمعه 26 بهمن 1403 18:10
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود به همه اساتید مجرب و مجرد و...

بنده با اجازه هری پاتر درخواست شرکت در ازمون سمج نهایی رو دارم. هر هفت چالش رو باهم. دوست هری پاتری ما فرمودن آپشن همچین حرکتی رو داریم.
تشکر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

اثر هنری ضیافت من.

پاسخ به: دفتر اساتيد
ارسال شده در: یکشنبه 23 اردیبهشت 1403 00:25
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
پرفسور مصطفی تو دفترش نشسته بود و داشت قهوه میخورد و رادیو جادویی گوش میکرد و صفا میکرد () که یهو یکی از دانش آموزان هاگوارتز پرید تو و گفت:
_ اجازه آقا؟
_ بر خرمگس معرکه لعنت! بگو!
_ دو نفر دارن تو دفتر اساتید کارای بد میکنن!
_ چی؟ کی جرات کرده؟!

پرفسور مصطفی چوبدستیشو کشید () و به دنبال اون دانش آموز فضول به سمت دفتر اساتید رفت و تا پشت در اون جا رسید صدای تلمبه زدن شنید! بهمین خاطر معطل نکرد و با شدت تمام در را باز کرد و گفت:
_ بی شرفا دارید چیکار میکنید؟!

داخل دفتر اساتید، بردلی با یکی دیگر از دانش آموزان وایساده بودن و داشتن با تلمبه توپ باد میزدن!

بردلی:
_ ئه! سلام پرفسور!
_ سلام و زهر مار! وووی وووووی وووووووی! داخل دفتر اساتید هاگوارتز چه غلطی میکنید شماها؟
_ والا چون شما زمین کوییدیچ هاگوارتز رو مهر و موم کردید و درشو قفل زدید مجبور شدیم بیایم اینجا توپ های کوییدیچ رو باد بزنیم! دفتر اساتید هم که خب این ترم خالیه!
_ بیخود! سریع اینجا رو خالی کنید!
_ ئه! اینجوریاس! پس من هرج و مرج به پا میکنم! خودم واسه کوییدیچ جای جدید درست میکنم!
_ هرج و مرج که خوب میکنی به پا میکنی!
_ ئه! اوکی پس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پاسخ به: دفتر اساتيد
ارسال شده در: شنبه 13 شهریور 1400 21:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پروفسور راکارو
میتونید همینجا اعلام کنید نمره شون رو در ویرایش پست قبلی و من به شرح امتیازات اضافه خواهم کرد. کلاس بسته شده. ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟