هوكي سقلمه اي به بليز ميزنه .
_ببينم لرد كاغذي در اين رابطه نفرستاده؟
بليز:نه اين كاملا خارج از برنامه بود.
هوكي كه ميبينه از دست كسي كاري برنمياد تريپ اي كيو سان با انگشت شروع ميكنه مغزشو ماساژ دادن تا اينكه بلاخره بعد از روشن شدن يك لامپ كم مصرف بالاي سرش به جواب سوالات دست پيدا ميكنه.
نقل قول:
- اولا ! تو حق نداری به من بگی نارسیسا ! تو یه جن خونگی هستی که به دلایل مشکوکی صاحب نداری ! هنوز معلوم نشده خودت اربابتو کشتی یا صرفا دق مرگش دادی ! این اولین سوال منم هست : چی به روز اربابت آوردی ؟
من از زماني كه هنوز واژه اي به نام مرگخوار وجود نداشت ، يك مرگخوار وفادار بودم و براي همين به جرم كشتن اربابم به ازكابان افتادم .
فلش بك --->
يك روز كه مثل هميشه براي اربابم قهوه درست كرده بودم و داشتم براش ميبردم ، در اتاق ارباب با صحنه عجيبي رو برو شدم ديدم تام ريدل چاقويي رو تا دسته توي چشم اربابم فرو كرده و اونو كشته.
تام ريدل:هوكي من فنجون هافلپاف رو ميخواستم براي همين اربابتو كشتم .. يوهاهاهاها .. حالا تو بايد قتل اربابتو به گردن بگيري و وفاداريتو به من ثابت كني قوهاهاهاهاهاه
هوكي:باشه بابا .. مسئله اي نيست برو خيالت جمع.
پايان
نقل قول:
سوال دوم : تو میگی سوژه داری ! سوژه هات کدومان ؟ هنوز ندیدم توی یه تاپیک یه سوژه شروع کرده باشی ! همه ترفنداتو گذاشتی واسه وزارت ؟ پس خانۀ ریدل این وسط چیکاره س ؟ چرا اونجا رول نمی زنی ؟
هوكي با شناسه هاي ديگه اش حسابي به خانه ريدل رسيده ، چه با شناسه گلگوماتش و چه با شناسه كلاه گروه بندي اش و چه زمان كوتاهي كه با شناسه گلرت گريندل والد اش بوده.
اين چند ماهه اخير من متاسفانه به خاطر مشكلاتي كه البته الان ديگه رفع شده كم تر تونستم به سايت بيام و سوژه سازي كنم اما الان كاملا اماده و سرحال با كوله باري از تجربه و سوژه برگشتم
نقل قول:
سوال سوم : چطور می خوای از پس رقابت با سفیدا بربیای ؟ یا نکنه می خوای وقتی وزیر شدی بذاری اونا با خیال راحت نفس بکشن ؟ یا برنامۀ خاصی برای رول نویسی مشترک داری ؟
همونطور كه توي فرم ثبت نام اشاره كردم ، شخصيت من سوژه اي داره كه بيشتر از همه ، سياها و سفيدا رو وادار به نوشتن ميكنه ، من تصميم دارم حال هواي سوژه هاي وزارت را درست مثل فضاي اوايل كتاب هفتم بكنم ، يعني يك وزارت كاملا سياه . اين كار باعث ميشه محفليا به خودشون بجنبن و براي مقابله با دشمن جديدشون تلاش بيشتري بكنن.
نقل قول:
سوال چهارم : ارتش وزارت این وسط چیکاره س ؟ ما مرگخوارا هیچ وقت با وزارتخونه میونۀ خوبی نداشتیم . چطور انتظار داری حالا بیایم و با ارتش وزارت همدست و یا همکار بشیم ؟؟؟
وقتي وزير دست نشانده ي لرد سياه و مرگخوار هاست مسلما ارتش وزارت هم حامي سپاهيان سياهي خواهد بود البته به شكلي كاملا مارمولك گونه و موزمارانه :ydevill: كه خود اين مسئله ميتونه كلي سوژه ساز باشه .
نقل قول:
سوال پنجم : چرا مسابقۀ اول ما رو با تیم پروتاگونیست انداختی درست وسط شلوغ کاریای انتخابات ؟ مگه نمی دونی این مسابقه می تونه به شدت جذاب باشه ؟ با وجود جو شلوغ و پرطرفدار انتخابات ، رقابت ما تماشاچیان لازم رو نخواهد داشت و از همه بدتر ، میزبان تیم مقابل ماست ! آیا از همین حالا داری سیاهی رو شروع می کنی و جو مسابقه رو به نفع بلیز و یارانش تغییر میدی ؟ صرفا چون اون از من سیاهتره ؟ اونم از دو جنبه ؟
شما اون جنبه اشم در نظر بگير كه نيم فصل دوم بازي اخر ، بين شما و پروتاگونيسته و در ورزشگاه خانگي شما
البته من ساعت ها فكر كردم تا يه ارتباط معنايي ميون اين سوال و انتخابات وزارت پيدا كنم

هوكي بعد از پاسخ به سوالات از خوانندگان دعوت ميكنه كه رول قبلي رو بخونند و نمايشنامه رو از اونجا ادامه بدند ..
من همينجا اين سو تفاهم رو بطرف كنم ، درسته كه من نماينده مرگخوارها هستم و تصميم دارم سوژه هاي سياه رو در تاپيك هاي وزارت خونه به اجرا درارم اما اين دليل نميشه كه در پشت پرده شخص من با محفلي ها دشمني داشته باشه ، مسلما فعاليت هاي مشترك و نمايشنامه نويسي هاي مشترك زيادي وزارت با اين جرگه خواهد داشت كه اكثرا در قالب جنگ و جدال و درگيري خواهند بود ، به نظر من سوژه شخصيت من جوريه كه باعث ميشه محفل يه كم به خودش بجنبه و فعال تر از الان بشه.
پاسخ به سوالات مري باود جادوگر فهيم:
من دلايل غيبتم رو در سه ماه اخير هم به مرگخواران و هم به مديران توضيح دادم و مطمئن باش اينقدر قانع كننده بودن كه باعث بشن هم مديران نظارت انجمن پر كار كوئيديچ رو به من بدن و هم مرگخواران براي كانديدا شدن ، من رو تاييد كنن.
حتي يادمه زماني كه قرار بود از طرف ريون كلاو كانديد بشم دلايلي كه اورده بودم اعضاي ريون و حتي خود شما رو هم قانع كرده بود و به من به عنوان نماينده گروهتون اعتماد كرده بوديد.
نكته ي ديگه اي كه لازمه اضافه كنم ، مرگخواران گروه بزرگي هستند و نويسنده هاي تواناي زيادي دارند ، پس بدون از روي اجبار منو انتخاب نكردن و گزينه هاي متعدد زيادي داشتند .
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

اهم ... اهم ... میشه بگین اینجا چه خبره ؟
نیفهمم !
) منتها نارسی نقششو زیادی جدی گرفت واسه جیغ زدن زیادی از حنجره ش استفاده کرد اینطوری شد ! ببینم ، تو نمی خوای جواب سوالاشو بدی ؟

نمیشه یه نفر دیگه رو جای این جن خونگی بفرستین وزارت؟
... راستی! غول های غارنشین چی؟ من موافقت اونا رو هم می خوام! اسمشون تو لیست نبود.
یه گوجه فرنگی پلاسیده ؟ اونم به نمایندۀ لرد سیاه ؟ چه جسارتااااااااااااااا ... کار کی بوده ؟ خودش زود بیاد جلو