تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
148 کاربر(ها) آنلاین هستند (56 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
145
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
قلمپر تندنویس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 13 مهر 1391 17:15
از: روي شونت! باورت نمي شه نگام كن
پستها:
353

سلام
2تا سوال داشتم
1 چرا جسیکا پاتر چه دلیلی داشت که یه شناسه ساختگی بسازی و چه جوری تونستی اونو بگیری با توجه به این که دیگه شناسه ساختگی نداریم؟
2 این جریانی که ریگول گفت داخل روله یا خارج رول هم خبرایی هست؟ اگه خارج رولم خبری هست شیرینیش چی می شه؟
2تا سوال داشتم
1 چرا جسیکا پاتر چه دلیلی داشت که یه شناسه ساختگی بسازی و چه جوری تونستی اونو بگیری با توجه به این که دیگه شناسه ساختگی نداریم؟
2 این جریانی که ریگول گفت داخل روله یا خارج رول هم خبرایی هست؟ اگه خارج رولم خبری هست شیرینیش چی می شه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

یادش آمد که در آن اوج سپهر
هست پیروزی و زیبایی مهر
فر و آزادی و فتح و ظفر است
نفس خرم باد سحر است
دیده بگشود و به هر سو نگریست
دید گردش اثری زاین ها نیست
بال برهم زد و برجست از جا
گفت کای دوست، ببخشای مرا
سال ها باش و بدین عیش بناز
تو ومردار، تو و عمر دراز
من نیم در خور این مهمانی
گند و مردار تو را ارزانی
گر در اوج فلکم باید مرد
عمردر گند به سر نتوان برد
شهپر شاه هوا، اوج گرفت
زاغ را دیده بر او مانده شگفت
سوی بالا شد و بالا تر شد
راست، با مهر فلک هم بر شد
لحظه ای چند بر این لوح کبود
نقطه ای بود دگر هیچ نبود
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1389/10/13
آخرین ورود: جمعه 9 خرداد 1404 11:34
از: تالار گریفندور
پستها:
976

به نام خدا
خب جسیکا زیاد نمی شناسمت ولی حرف هایی دارم
1. چرا آخرین باری که ناظر تالار گریف بودی ، یه ماه به یه ماه میومدی سایت؟! مگه یادت نبود ناظری؟!
2.تو در تغییر شناسه این یارو (ریگیلوس) نقش داری؟
3.توی آخرین پی ام که به همون شخص فوق فرستادی ، چی گفتی؟؟؟
4.نظرت راجب من چیه؟؟ خوبم یا بدم؟؟ می تونی حتی بگی بدم! (اگه جرعت داری بگو بدم
)
5.چرا در گذشته مرگخوار شدی؟
6.مثلا اگه برگردی می خواهی چی کار کنی؟؟!!
7.تو خواهر گرداننده ی سایت (هری پاتر) هستی؟؟
8.اگه سوال بالا مثبته به این جواب بده ، چرا به برادرت یادآوری نمی کنی که یه سایت ساخته و الان در قبالش مسئوله؟؟
9.برای چی این شناسه رو انتخاب کردی؟؟
10.و در آخر مهمترین سوالمو می پرسم ... حالت چطوره؟؟؟؟؟؟
با تشکر
گودریک گریفندور
خب جسیکا زیاد نمی شناسمت ولی حرف هایی دارم

1. چرا آخرین باری که ناظر تالار گریف بودی ، یه ماه به یه ماه میومدی سایت؟! مگه یادت نبود ناظری؟!

2.تو در تغییر شناسه این یارو (ریگیلوس) نقش داری؟
3.توی آخرین پی ام که به همون شخص فوق فرستادی ، چی گفتی؟؟؟
4.نظرت راجب من چیه؟؟ خوبم یا بدم؟؟ می تونی حتی بگی بدم! (اگه جرعت داری بگو بدم
)5.چرا در گذشته مرگخوار شدی؟
6.مثلا اگه برگردی می خواهی چی کار کنی؟؟!!
7.تو خواهر گرداننده ی سایت (هری پاتر) هستی؟؟
8.اگه سوال بالا مثبته به این جواب بده ، چرا به برادرت یادآوری نمی کنی که یه سایت ساخته و الان در قبالش مسئوله؟؟
9.برای چی این شناسه رو انتخاب کردی؟؟
10.و در آخر مهمترین سوالمو می پرسم ... حالت چطوره؟؟؟؟؟؟
با تشکر
گودریک گریفندور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

سلام به جسیکا پاتر
امیدوارم حالتون خوب باشه. یادمه اوایل عضویتم و با شناسه اولم که در گریفندور بودم شما جزو بهترین و فعالترین نویسنده های سایت و گریفندور و محفل بودید. یه تجدید خاطره شد برام الان یاد اونموقع ها افتادم.:دی
سوالات:
1) بهترین و بدترین خاطره تون در سایت در طول این دوران طولانی عضویتتون چیا هستند؟
2) بهترین دوست و بدترین دشمنتون کیا هستند؟
3) این آقای ریگولوس چه رفتاری با شما در دنیای حقیقی دارند؟ ما که خیلی از دستشون راضی ایم.
در همه مراحل زندگی موفق باشید
امیدوارم حالتون خوب باشه. یادمه اوایل عضویتم و با شناسه اولم که در گریفندور بودم شما جزو بهترین و فعالترین نویسنده های سایت و گریفندور و محفل بودید. یه تجدید خاطره شد برام الان یاد اونموقع ها افتادم.:دی
سوالات:
1) بهترین و بدترین خاطره تون در سایت در طول این دوران طولانی عضویتتون چیا هستند؟
2) بهترین دوست و بدترین دشمنتون کیا هستند؟
3) این آقای ریگولوس چه رفتاری با شما در دنیای حقیقی دارند؟ ما که خیلی از دستشون راضی ایم.

در همه مراحل زندگی موفق باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1390/2/6 0:35:10
جزئیات کاربر

جسیکا جان!
بیا بریم یه قاقالیلی برات بخرم دست از سر من و مرگخوارا برداری اما یه سوال اساسی دارم.
عموجون آبنبات چوبی دوست داری یا تمر هندی؟
و یکی دیگه.
روزی چند بار از ریگول جون کمربند میخوری؟
با تشکر
بیا بریم یه قاقالیلی برات بخرم دست از سر من و مرگخوارا برداری اما یه سوال اساسی دارم.
عموجون آبنبات چوبی دوست داری یا تمر هندی؟
و یکی دیگه.
روزی چند بار از ریگول جون کمربند میخوری؟
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط یاکسلی در 1390/2/6 13:36:07
مرگ برای یک انسان فرهیخته شروعی دوباره است
آدولف هیتلر
به نقل از آلبوس دامبلدور
آدولف هیتلر
به نقل از آلبوس دامبلدور
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1387/08/11
آخرین ورود: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 17:15
از: ما گفتن...
پستها:
6961

ریگولوس داشتم میومدم اعتراض کنم که یعنی چی وارد زندگی خصوصی نشین؟اونجا درست جاییه که ارباب قصد داره واردش بشه...که جمله آخرتو دیدم!
جلوی چشم ارباب...دو تا از مرگخوارای ارباب تا مرحله ازدواج پیش میرن و ارباب از این موضوع بی خبر میمونه و تازه بعد از اینکه کار از کار گذشت متوجه موضوع میشه.
1-چطور موفق شدین این موضوع رو از ارباب پنهان کنین؟آیا کلا سعی کردین مخفیش کنین یا براتون مهم نبود کسی بفهمه؟
2-به ارباب اطلاع دادن که شما دارای قدرتهای ویژه ای هستین.مثلا قادرین یک شبه دامبلدور رو نابود کنین...حالا میخوام از خودتون بشنوم که چقدر در نابودی این دامبلدور آخر نقش داشتین؟! و کلا چه احساسی داشتی وقتی این بیچاره(مستر بلک ایماگو دامبلدور) تک و تنها مونده بود تو اون خراب شده(محفل)؟
3-از لحظات ابتدایی آشناییتون تا همین لحظه ای که داری جوابا رو تایپ میکنی برای ارباب توضیح بده... چند بار و در چه زمانی و سر چی دعوا و یا جرو بحث کردین؟ترجیحا همراه عکس و مدارک لازم...(از همسر محترم روزنامه نگارتون یاد گرفتیم.)
(حالا به خاطر شما و حرمت مرگخوار بودن سابقتون این یکی رو بی خیال میشم.اینو نپرسین آقای خبرنگار!
)
4- این جناب بلک چرا اینقدر حرص میخوره کلا؟!البته احساس میکنم الان آرومتر شده...وقتی اینیگو بود من میگفتم آخرش یه روزی خدایی نکرده، زبون ایوان لال، این سکته میکنه!
همیشه همینجوریه؟
5-این یکی سوال نیست.ولی نکته مهمیه!این آواتار شما مستر و میسیز ایماگو مونده هنوز...از اونجایی که طرف مقابل به بلک تغییر نام دادن، شما الان هیچ نسبتی با هم ندارین.
6-تا حالا شده شما و آقای خبرنگار با هم پست بزنین؟(منظورم اینه که یک پست رو با هم بنویسین)
این از زندگی خصوصی...حالا میریم سراغ زندگی عمومی
هوم....ارباب هر چی فکر میکنه هیچ سوال عمومیی به ذهنش نمیرسه!
هوم...یکی دو تا پیدا شد:
1-ما(ارباب خودشونو جمع میبندن) یه موقعی شناسه غیر هری پاتری داشتیم شوتمون کردن بیرون...هر چی گریه زاری کردیم رامون ندادن...و چون مرگخوار بودیم لرد خشانت به خرج داد و ما وحشتزده شدیم و مجبور شدیم تغییر چهره بدیم و مثل بچه آدم برگردیم!
شما چطور موفق شدین جسیکا پاترو حفظ کنین؟!شوت شدین، برگشتین؟یا کلا همینجا تشریف داشتین؟
2-اوایل عضویتتون چرا تو تاپیک داستانهای سه کلمه ای گیر کرده بودین؟!(ارباب طی تحقیقاتش متوجه شد)...دلیلش علاقه بود یا مثل خیلی از تازه واردا جرات نمیکردین جاهای مختلف پست بزنین؟
3- ارباب بازم طی تحقیقاتش به تمایلات شدیدا سفیدانه شما پی برد...برای چی مرگخوار شدین شما؟!کسی تشویقتون کرد مرگخوار بشین؟
4-سال 84 تو یکی از تاپیکا اعلام کردین که اگه میتونستین،طلسم شکنجه گر رو روی معلم پرورشیتون اجرا میکردین...حالا که سالها از اون موقع گذشته...هنوزم همون احساسو دارین؟الان اگه میتونستین این طلسم رو اجرا کنین، شخصی وجود داره که به نظر شما سزاوار این طلسم باشه؟
ارباب سوالای دیگه هم داره که احتمالا طی مصاحبه پرسیده میشه.مثل شناسه های قبلیتون(اگه داشتین)...دوستانتون...و البته سارا اوانز
!
(راستی، وکیل خواستین میتونین رو ارباب حساب کنین.
)
هر گونه سانسور، تغییر و تصرف و تلخیص در سوالات ارباب مجاز میباشد.
فعلا همین.

جلوی چشم ارباب...دو تا از مرگخوارای ارباب تا مرحله ازدواج پیش میرن و ارباب از این موضوع بی خبر میمونه و تازه بعد از اینکه کار از کار گذشت متوجه موضوع میشه.

1-چطور موفق شدین این موضوع رو از ارباب پنهان کنین؟آیا کلا سعی کردین مخفیش کنین یا براتون مهم نبود کسی بفهمه؟
2-به ارباب اطلاع دادن که شما دارای قدرتهای ویژه ای هستین.مثلا قادرین یک شبه دامبلدور رو نابود کنین...حالا میخوام از خودتون بشنوم که چقدر در نابودی این دامبلدور آخر نقش داشتین؟! و کلا چه احساسی داشتی وقتی این بیچاره(مستر بلک ایماگو دامبلدور) تک و تنها مونده بود تو اون خراب شده(محفل)؟

3-از لحظات ابتدایی آشناییتون تا همین لحظه ای که داری جوابا رو تایپ میکنی برای ارباب توضیح بده... چند بار و در چه زمانی و سر چی دعوا و یا جرو بحث کردین؟ترجیحا همراه عکس و مدارک لازم...(از همسر محترم روزنامه نگارتون یاد گرفتیم.)
(حالا به خاطر شما و حرمت مرگخوار بودن سابقتون این یکی رو بی خیال میشم.اینو نپرسین آقای خبرنگار!
)4- این جناب بلک چرا اینقدر حرص میخوره کلا؟!البته احساس میکنم الان آرومتر شده...وقتی اینیگو بود من میگفتم آخرش یه روزی خدایی نکرده، زبون ایوان لال، این سکته میکنه!
همیشه همینجوریه؟5-این یکی سوال نیست.ولی نکته مهمیه!این آواتار شما مستر و میسیز ایماگو مونده هنوز...از اونجایی که طرف مقابل به بلک تغییر نام دادن، شما الان هیچ نسبتی با هم ندارین.

6-تا حالا شده شما و آقای خبرنگار با هم پست بزنین؟(منظورم اینه که یک پست رو با هم بنویسین)
این از زندگی خصوصی...حالا میریم سراغ زندگی عمومی
هوم....ارباب هر چی فکر میکنه هیچ سوال عمومیی به ذهنش نمیرسه!

هوم...یکی دو تا پیدا شد:
1-ما(ارباب خودشونو جمع میبندن) یه موقعی شناسه غیر هری پاتری داشتیم شوتمون کردن بیرون...هر چی گریه زاری کردیم رامون ندادن...و چون مرگخوار بودیم لرد خشانت به خرج داد و ما وحشتزده شدیم و مجبور شدیم تغییر چهره بدیم و مثل بچه آدم برگردیم!
شما چطور موفق شدین جسیکا پاترو حفظ کنین؟!شوت شدین، برگشتین؟یا کلا همینجا تشریف داشتین؟
2-اوایل عضویتتون چرا تو تاپیک داستانهای سه کلمه ای گیر کرده بودین؟!(ارباب طی تحقیقاتش متوجه شد)...دلیلش علاقه بود یا مثل خیلی از تازه واردا جرات نمیکردین جاهای مختلف پست بزنین؟
3- ارباب بازم طی تحقیقاتش به تمایلات شدیدا سفیدانه شما پی برد...برای چی مرگخوار شدین شما؟!کسی تشویقتون کرد مرگخوار بشین؟
4-سال 84 تو یکی از تاپیکا اعلام کردین که اگه میتونستین،طلسم شکنجه گر رو روی معلم پرورشیتون اجرا میکردین...حالا که سالها از اون موقع گذشته...هنوزم همون احساسو دارین؟الان اگه میتونستین این طلسم رو اجرا کنین، شخصی وجود داره که به نظر شما سزاوار این طلسم باشه؟
ارباب سوالای دیگه هم داره که احتمالا طی مصاحبه پرسیده میشه.مثل شناسه های قبلیتون(اگه داشتین)...دوستانتون...و البته سارا اوانز
!(راستی، وکیل خواستین میتونین رو ارباب حساب کنین.
)هر گونه سانسور، تغییر و تصرف و تلخیص در سوالات ارباب مجاز میباشد.
فعلا همین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
های همگی
آرشمیدس فعلا داره طعم لذت بخش درس و سختی رو میچشه. حال و وقت اینجارو نداره گویا !
خب مال منه بدون اجازه !
برای آمیکوس دوباره مصاحبه میذارم. مصاحبه بعدی برای آمیکوس میشه. اما و اما و اما !
مهمان این هفته: جسیکا پاتر
معرفی شخصیتی: (ساختگی) ؛ خواهر گم شده ی هری است که در کتاب های نوشته نشده (احتمالا کتاب هشتم
) هری رو پیدا میکنه و عمه ی بچه های هری میشه. جینی هم این وسط حسابی از این عمه بزرگ حساب میبره و میسوزه دیگه !
. به بیان بهتر، جسیکا دومین مقام سایت جادوگران و آبجی وبمستر کل سایت هستش. حق آب و گل داره.
از جمله افتخارات معنوی جسیکا پاتر ازدواج حقیقی اش با شخص من بوده. بله برید بسوزین. من با عله فامیلم !
از افتخارات مادی و دنیوی جسیکا میشه به ریاست محفل ققنوس در سال 84 اشاره کرد. همینطور سه چهار بار در سه چهار دوره ناظر تالار خصوصی گریفیندور بودن. . ده ها بار رنک بهترین بازیکن کوییدیچ گریفیندور رو برنده شدن. احتمالا در بین سه نفر از بهترین بازیکنان کوییدیچ تاریخ سایت هستن. با تیم کوییدیچ ریش سفیدان هم بودن دو دوره که لیگ کوییدیچ رو بردن و قهرمان شدن. چندین بار هم بهترین نویسنده تالار گریفیندور بودند. رنک فعال ترین عضو هم داشتند. همچنین ارتش قدرتمند وایت تورنادو مدت ها با ریاست ایشون، جنگ های قدرتمندشو پیروز شده ! زمانی هم ناظر و دهدار دهکده هاگزمید بودند. مدتی بعد به محفل ققنوس خیانت کرد و به لرد سیاه پیوست اما دیری نگذشت که دوباره به همراه من استغفار کرد و به محفل برگشت. اما من دوباره جذب لرد شدم. اون حالا مونده با یه محفل ققنوس که فوت شده خیلی وقته !
خب جسی درگیر دانشگاهه و به زودی پس از امتحانات با رمز "یا سارا اوانز مرحوم" قصد داره جنگ های شدیدی رو علیه لرد سیاه برقرار کنه و هدفش فقط و فقط پس گرفتن شخص منه تا منو به محفل برگردونه !
. فقط من !
تا جمعه وقت دارین سوالات خودتون رو مطرح کنید. حواستون باشه به زندگی شخصی ما زیاد گیر ندین که من اینجام !
فقط ارباب اجازه داره وارد زندگی خصوصی ما بشه !
مهمان بعد از جسی هم آمیکوس خواهد بود دوباره !
قلم پر هم مال خودمه دیگه !
فعلا...
آرشمیدس فعلا داره طعم لذت بخش درس و سختی رو میچشه. حال و وقت اینجارو نداره گویا !
خب مال منه بدون اجازه !
برای آمیکوس دوباره مصاحبه میذارم. مصاحبه بعدی برای آمیکوس میشه. اما و اما و اما !
مهمان این هفته: جسیکا پاتر
معرفی شخصیتی: (ساختگی) ؛ خواهر گم شده ی هری است که در کتاب های نوشته نشده (احتمالا کتاب هشتم
) هری رو پیدا میکنه و عمه ی بچه های هری میشه. جینی هم این وسط حسابی از این عمه بزرگ حساب میبره و میسوزه دیگه !
. به بیان بهتر، جسیکا دومین مقام سایت جادوگران و آبجی وبمستر کل سایت هستش. حق آب و گل داره. از جمله افتخارات معنوی جسیکا پاتر ازدواج حقیقی اش با شخص من بوده. بله برید بسوزین. من با عله فامیلم !
از افتخارات مادی و دنیوی جسیکا میشه به ریاست محفل ققنوس در سال 84 اشاره کرد. همینطور سه چهار بار در سه چهار دوره ناظر تالار خصوصی گریفیندور بودن. . ده ها بار رنک بهترین بازیکن کوییدیچ گریفیندور رو برنده شدن. احتمالا در بین سه نفر از بهترین بازیکنان کوییدیچ تاریخ سایت هستن. با تیم کوییدیچ ریش سفیدان هم بودن دو دوره که لیگ کوییدیچ رو بردن و قهرمان شدن. چندین بار هم بهترین نویسنده تالار گریفیندور بودند. رنک فعال ترین عضو هم داشتند. همچنین ارتش قدرتمند وایت تورنادو مدت ها با ریاست ایشون، جنگ های قدرتمندشو پیروز شده ! زمانی هم ناظر و دهدار دهکده هاگزمید بودند. مدتی بعد به محفل ققنوس خیانت کرد و به لرد سیاه پیوست اما دیری نگذشت که دوباره به همراه من استغفار کرد و به محفل برگشت. اما من دوباره جذب لرد شدم. اون حالا مونده با یه محفل ققنوس که فوت شده خیلی وقته !

خب جسی درگیر دانشگاهه و به زودی پس از امتحانات با رمز "یا سارا اوانز مرحوم" قصد داره جنگ های شدیدی رو علیه لرد سیاه برقرار کنه و هدفش فقط و فقط پس گرفتن شخص منه تا منو به محفل برگردونه !
. فقط من ! تا جمعه وقت دارین سوالات خودتون رو مطرح کنید. حواستون باشه به زندگی شخصی ما زیاد گیر ندین که من اینجام !
فقط ارباب اجازه داره وارد زندگی خصوصی ما بشه !
مهمان بعد از جسی هم آمیکوس خواهد بود دوباره !
قلم پر هم مال خودمه دیگه !
فعلا...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
یه مدتی هست که سرم به شدت شلوغ شده و وقت مصاحبه رو ندارم ، شاید خیلی از سوالات مصاحبه ها شبیه هم باشن ، ولی خب ، کاره به شدت وقت گیری هست . توی عید یا بعد از عید مجددا میتونم از سر بگیرم ، اگر مدیرای عزیز شخصی رو خواستن بذارن از طرف من مشکلی نیست ، اگر نه هم که بعد از عید یا توی مدت عید کارها رو انجام میدم .
یه مدتی هست که سرم به شدت شلوغ شده و وقت مصاحبه رو ندارم ، شاید خیلی از سوالات مصاحبه ها شبیه هم باشن ، ولی خب ، کاره به شدت وقت گیری هست . توی عید یا بعد از عید مجددا میتونم از سر بگیرم ، اگر مدیرای عزیز شخصی رو خواستن بذارن از طرف من مشکلی نیست ، اگر نه هم که بعد از عید یا توی مدت عید کارها رو انجام میدم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 10 تیر 1395 23:10
از: من بدبخت تر تو دنیا،تویی!
پستها:
374

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه