با تشکر از ملیندا و آنتونین
درمورد کوتاه شدن مصاحبه ها
به نظر من مصاحبه های طولانی بهتر بودن.باعث میشد مهمون رو(که ممکنه تا مدتها دیگه دعوت نشه به قلم پر)به خوبی بشناسیم.درسته که برای شخصی که مجبور بود یه طومار سوالو جواب بده کمی خسته کننده بود، ولی لازم نبود همه جوابا رو یه روزه بدن .چند روز وقت دارن.میتونن تقسیم بندی کنن.سی تا سوال یه کمی کمه.من الان یه دور نمای کلی از ملیندا دارم.ولی به خوبی مهمونایی که مصاحبه های طولانی داشتن نمیشناسمش.
من دو تا مصاحبه داشتم تا الان.یکی بصورت آنلاین بود که تو مسنجر سامانتا سوالا رو میپرسید و همونجا باید جواب میدادم.این حالت کمی خسته کننده بود و سوالای آخرو دیگه سرسری جواب میدادیم.اشکالای دیگه ای هم داشت.مثلا اگه اشتباهی میکردیم یا فراموش میکردیم به مورد خاصی اشاره کنیم امکان اصلاح وجود نداشت.ولی فکر میکنم در مصاحبه ای که فرصت کافی برای جواب دادن داریم اشکالی نداره که تعداد سوالا بیشتر بشن و کمی بیشتر وارد جزئیات بشیم.
در مورد دعوت کردن تازه واردا
این کار میتونه جالب باشه.به شرطی که تازه وارد یه جوری جلب توجه کرده باشه.البته اینجا منظورم ملیندا نیست.ملیندا مهمون خوبی بود و با توجه به طرز نوشتن و جواب دادنش مشخصه که میتونه ایفای نقش کننده خوبی بشه.
ولی روی هم رفته فکر نمیکنم مصاحبه با افراد تازه وارد به اندازه قدیمیا جالب باشه.دلیلشم همینه که ما هنوز اونا رو نمیشناسیم.اگه به شما بگن میخوای بدونی اون آقایی که داره از خیابون رد میشه به چه میوه ای علاقه داره یا نه احتمالا جوابتون منفیه...میگین خب چه فرقی میکنه که به چه میوه ای علاقه داره! چون ما نمیشناسیمش.ولی اگه بگن "میخوای بدونی آنیتا دامبلدور اولین پستش رو تو کدوم تاپیک زده؟" عده زیادی کنجکاو میشن و همین کنجکاوی مصاحبه رو برای خیلیا جذاب میکنه.
در مورد طرف مقابل(مهمون)هم همینطوره.بیشتر سوالای جالب مصاحبه، درباره سایت و اعضای سایتن.و جواب عضو تازه وارد برای اکثر این سوالات "نمیدونم" خواهد بود.چون به هر حال تازه وارده و تاپیکا و سایت و اعضاشو خوب نمیشناسه.در نتیجه مصاحبه تا حد زیادی جذابیتشو از دست میده و ضمنا اون تازه وارد که بعد ها که با سایت آشنا میشه و شاید حرفی برای گفتن داشته باشه ممکنه دیگه دعوت نشه.
به نظر من بهتره به تازه واردا کمی فرصت بدیم که با سایت آشنا بشن و همینطور سایت با اونا آشنا بشه.بعد سوال بارونشون کنیم!

نکته آخر و مهمترین نکته:
ملیندا، شما با یه دسته گل(کاکتوسم قبوله) تشریف بیارین خانه ریدل که بیشتر با هم آشنا بشیم!