سلام:
خب حالا الان هر گروه باید هم یه مشاور معرفی کنه هم یه بازرس هم یه داور کوییدیچ درسته؟
خب همینجا رسما" اعلام می کنم که اسلیترین در کوییدیچ شرکت نمی کنه! در نتیجه می خواستم بپرسم با این حال باز هم باید داور معرفی کنیم؟
ممنون!
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

اون قانون رو ویرایش کردم !
اصلا الان وقت این بحثا نیست ، فقط برای روشن شدنش میگم ، بازرس و شورا برای اینه که به مدیر توی بهتر اداره کردن کمک کنن ! چون مدیر نمیتونه هم به کارای مدرسه برسه ، هم به امتیاز دهی صحیح اساتید و هم رسیدگی به قوانین مشکل دار !
اگر کوییدیچ وارد شورا بشه ، نمیشه روی عادلانه بودنش حساب کرد چون چهار نفر از چهار گروه میخوان نظر بدن ! حالا هر کسی که میخوان باشن ! ضمنا ، همونطور که توی قوانین اومده و توی قوانین اولیه شورا هم بوده ، شورا فقط وظیفه ی نظارت رو کار مدیر و دادن انتقاد و پیشنهاد داره ، نه کمتر و نه بیشتر
موفق باشی
اصلا الان وقت این بحثا نیست ، فقط برای روشن شدنش میگم ، بازرس و شورا برای اینه که به مدیر توی بهتر اداره کردن کمک کنن ! چون مدیر نمیتونه هم به کارای مدرسه برسه ، هم به امتیاز دهی صحیح اساتید و هم رسیدگی به قوانین مشکل دار !
اگر کوییدیچ وارد شورا بشه ، نمیشه روی عادلانه بودنش حساب کرد چون چهار نفر از چهار گروه میخوان نظر بدن ! حالا هر کسی که میخوان باشن ! ضمنا ، همونطور که توی قوانین اومده و توی قوانین اولیه شورا هم بوده ، شورا فقط وظیفه ی نظارت رو کار مدیر و دادن انتقاد و پیشنهاد داره ، نه کمتر و نه بیشتر
موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/3/29 19:53:15
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/21
آخرین ورود: پنجشنبه 20 آذر 1399 03:38
از: توی دیوارای تالار هافلپاف
پستها:
1511

نقل قول:
پس بی زحمت این قانون رو کلا حذف کن !
نقل قول:
اینطور که نوشتی مدیر اختیار تام داره ! یعنی « مطلقه » و همونطور که آقای موسوی گفتن «مطلقه» فقط مخصوص خداوند است
درست نیست ! بازرس و شورای دقیقا برای اینه که اختیار تام از مدیر گرفته بشه ! مدیر هم حق نداره هرجور دلش بخواد بازرس ها و اعضا شورا و داورای کوییدیچ رو عزل و نصب کنه ! اصلا درست نیست !
عدالت هم بله ! مدیر یعنی کسی که عادل باشه ! اما همیشه توی هاگوارتز شاهد بودیم که در هر ترم حداقل چند مورد بی عدالتی شده مختص شخص خاصی هم نیست همه مدیرا تا حالا از این کارا کردن ! شورا اولین بار برای همین تشکیل شد
نقل قول:
مساله عدالت مدیر رو گفتم ! فقط ببین : اگر بره تو شورا چهار نفر آدمی که بر عدالتشون شکی نیست نظر میدن که نظر معتبر تری خواهد بود از نظری که فقط یک نفر آدم عادل بده ! روش فکر کن
و ممنون از پاسخت !
آره خب ، منم منتظره یه نظر بودم ! برای اینکه یه قوانین خوب داشته باشیم همه باید همفکری کنن دیگه ... بهتره قانون رو ویرایش کنم و بنویسم که اساتید نباید امتیازی به اون پست بدن . ولی خب اینکه اگر کسی شرکت کنه بعد از وقت و امتیاز ازش کم شه ، توی قوانین اصلی بود و مورد تایید چهار مدیر قبلی هم واقع شده بود !
پس بی زحمت این قانون رو کلا حذف کن !
نقل قول:
قانون هشت که دقیقا قانون قبلی بود و فقط کپی شده ... مدیر کسی هست که هم عادلانه رفتار کنه و هم بیشترین اختیارات رو در مدرسه داره !
توجه کن ! مدیر قرار هست امتیاز بده به اساتید ، نه هر کسی که از در اومد ، مدیر هم نمیره بگه خب تو چون عضو گروه من ده امتیاز ! همه ی امتیازات با دلیل و مدرک اضافه میشن و بازرسین هم برای این گذاشته میشن ، نه اینکه بشینن منو نگاه کنن که !
وظیفه بازرس اینه که به همه ی امتیازاتی که توی شرح امتیازات داده میشه نظارت داشته باشه و اگر کم و زیادی شده بود رسیدگی کنه .
سر گردنه چیه دیگه ؟! مدیر اختیار داره اساتید رو عزل و نصب کنه ، بازرسین رو هم همینطور ، داور های کوییدیچ رو و همه ی مسائل مربوط به هاگوارتز رو ، بعد امتیاز اگر بخواد بده میشه سر گردنه ؟! وا !
در کل اینکه هیچ چیزی بی قانون نیست و عدالت همونطور که گفتم کاملا اجرا میشه .
در مورد قانون نه هم ، حرف عجیبی میزنی ! مدیر فعالیت میکنه که امتیاز بگیره ! وگرنه کی حاضره همینطوری الکی تو این همه کلاس شرکت کنه ؟! تو خودت حاضری ؟! ضمنا من هم گفتم که این ترم من هر امتیازی که بگیرم به پای گروهم نوشته نمیشه ( قبلا با مدیر شورا صحبت شده بود و قرار بود امتیازات مدیر به گروهش اضافه بشه ، چون مدیر قبل از مدیر بودنش عضو اون گروه هست و قرار نیست امتیاز الکی به گروهش اضافه بشه ) ولی خب ، من تصمیم گرفتم که امتیازاتم برای خودم بمونه و اضافه نشه !
اینطور که نوشتی مدیر اختیار تام داره ! یعنی « مطلقه » و همونطور که آقای موسوی گفتن «مطلقه» فقط مخصوص خداوند است

درست نیست ! بازرس و شورای دقیقا برای اینه که اختیار تام از مدیر گرفته بشه ! مدیر هم حق نداره هرجور دلش بخواد بازرس ها و اعضا شورا و داورای کوییدیچ رو عزل و نصب کنه ! اصلا درست نیست !
عدالت هم بله ! مدیر یعنی کسی که عادل باشه ! اما همیشه توی هاگوارتز شاهد بودیم که در هر ترم حداقل چند مورد بی عدالتی شده مختص شخص خاصی هم نیست همه مدیرا تا حالا از این کارا کردن ! شورا اولین بار برای همین تشکیل شد

نقل قول:
اگر این مسئله بره توی شورا به مشکل بر میخوریم ، چون هر کدوم نماینده یک گروه هستن و نمیتونن عدالت رو اونطور که هست برقرار کنن ، بهترین اجرا کننده این مورد مدیر هست . همونطور که مدیران پیشین تخلفی نکردن و عدالت برقرار بوده در آینده هم همینطور هست و از اونجایی که مدیر مدرسه از چندین نفر رد میشه ، کسی رو که توانایی اداره و اجرای عدالت رو داره انتخاب میشه برادر من
مساله عدالت مدیر رو گفتم ! فقط ببین : اگر بره تو شورا چهار نفر آدمی که بر عدالتشون شکی نیست نظر میدن که نظر معتبر تری خواهد بود از نظری که فقط یک نفر آدم عادل بده ! روش فکر کن

و ممنون از پاسخت !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
پستها:
3736

خب ، قبلا قوانین هاگوارتز رو مرلین کبیر نوشته بود ، و هفت ترم برگزار شده بود و چهار مدیر پیشین با اون قوانین موافقت کرده بودند . قوانینی که نقل قول کردی ، دقیقا همون قوانینی هست که مرلین نوشته بود و من فقط بازنویسی کردم ... این قوانین وجود داشت ، ولی مدیر ها توجه نکرده بودن بهش !
نقل قول:
آره خب ، منم منتظره یه نظر بودم ! برای اینکه یه قوانین خوب داشته باشیم همه باید همفکری کنن دیگه ... بهتره قانون رو ویرایش کنم و بنویسم که اساتید نباید امتیازی به اون پست بدن . ولی خب اینکه اگر کسی شرکت کنه بعد از وقت و امتیاز ازش کم شه ، توی قوانین اصلی بود و مورد تایید چهار مدیر قبلی هم واقع شده بود !
نقل قول:
قانون هشت که دقیقا قانون قبلی بود و فقط کپی شده ... مدیر کسی هست که هم عادلانه رفتار کنه و هم بیشترین اختیارات رو در مدرسه داره !
توجه کن ! مدیر قرار هست امتیاز بده به اساتید ، نه هر کسی که از در اومد ، مدیر هم نمیره بگه خب تو چون عضو گروه من ده امتیاز ! همه ی امتیازات با دلیل و مدرک اضافه میشن و بازرسین هم برای این گذاشته میشن ، نه اینکه بشینن منو نگاه کنن که !
وظیفه بازرس اینه که به همه ی امتیازاتی که توی شرح امتیازات داده میشه نظارت داشته باشه و اگر کم و زیادی شده بود رسیدگی کنه .
سر گردنه چیه دیگه ؟! مدیر اختیار داره اساتید رو عزل و نصب کنه ، بازرسین رو هم همینطور ، داور های کوییدیچ رو و همه ی مسائل مربوط به هاگوارتز رو ، بعد امتیاز اگر بخواد بده میشه سر گردنه ؟! وا !
در مورد قانون نه هم ، حرف عجیبی میزنی ! مدیر فعالیت میکنه که امتیاز بگیره ! وگرنه کی حاضره همینطوری الکی تو این همه کلاس شرکت کنه ؟! تو خودت حاضری ؟! ضمنا من هم گفتم که این ترم من هر امتیازی که بگیرم به پای گروهم نوشته نمیشه ( قبلا با مدیر شورا صحبت شده بود و قرار بود امتیازات مدیر به گروهش اضافه بشه ، چون مدیر قبل از مدیر بودنش عضو اون گروه هست و قرار نیست امتیاز الکی به گروهش اضافه بشه ) ولی خب ، من تصمیم گرفتم که امتیازاتم برای خودم بمونه و اضافه نشه !
در مورد تعداد افراد ، ترجیح میدم اینو بذارم به عهده اعضای شورا که نمایندگان گروه ها هستن و خودشون نظر بدن !
نقل قول:
اگر این مسئله بره توی شورا به مشکل بر میخوریم ، چون هر کدوم نماینده یک گروه هستن و نمیتونن عدالت رو اونطور که هست برقرار کنن ، بهترین اجرا کننده این مورد مدیر هست . همونطور که مدیران پیشین تخلفی نکردن و عدالت برقرار بوده در آینده هم همینطور هست و از اونجایی که مدیر مدرسه از
چندین نفر رد میشه ، کسی رو که توانایی اداره و اجرای عدالت رو داره انتخاب میشه برادر من
نقل قول:
مشکلی نیست ، هر کسی ، هر مقامی که داشته باشه میتونه توی کلاس ها شرکت کنه و امتیاز بگیره .
در مورد برنامه ها هم ، باید اساتید ثبت نام بشن ، گروه ها هم اسامیشون رو اعلام کنن که من ببینم کوییدیچون اصلا برقرار هست یا نه ! سعی میکنم فردا بزنم برنامه ها رو
گرابلی :
مشکلی نیست ، اختیار این با استاد کلاس هست
موفق باشید
نقل قول:
دلیلی برای کسر امتیاز وجود نداره ! ممکنه یه دانش اموزی به دلیل بی توجهی یا هر چیز دیگه ای یا مثلا یک عضو تازه وارد به دلیل بی تجربگی تکلیف جلسه قبل رو ارسال کنه ! شما میتونید اون تکلیف رو در نظر نگرفته و امتیازش رو منظور نکنید ! اما با کم شدن امتیاز به شدت مخالفم چون دلیلی برای این سخت گیری بیجا نمیبینم !
نقل قول:
ببخشید جسارتا یعنی مدیر جزء آقایون الواته اینجا هم سر گردنه است دیگه ؟ من نمیدونم چقدر شما مدیرای هاگوارتز من رو حرص میدین
آخه برادر من ، دوست من ! عزیز من ! اینطور باشه ترم بعدی یک مدیر دیگه میاد سر کار از این قانون شما سوء استفاده میکنه همینطور فرت فرت به استادای گروه خودش امتیاز تشویقی میده ! نمیشه که ! اونکه گفته بودی بازرس امتیاز بده باز بهتره چون هر چهار گروه بازرس دارن ! اما یعنی جی مگه اینجا سر گردنست مدیر هرکار دلش بخواد بکنه !
حالا مدیر میخواد استاد یا دانش آموز باشه ! خوب به چیزم (!) ... باشه ! اما دیگه معنی نداره که امتیاز هم بهش بدن ! اینطوری خیلی حق کشی میشه ! من با قوانین 8 و 9 به شدت و در حد تیم ملی مخالفم

در مورد تعداد افراد ، ترجیح میدم اینو بذارم به عهده اعضای شورا که نمایندگان گروه ها هستن و خودشون نظر بدن !
نقل قول:
فقط این پیشنهاد رو میدم که اگر اختلاف نظر داورا زیاد بود و شما هم دوست داشتی بر خلاف همه مدیران گذشته هاگواتز که بدون توجه به اختلاف نظر میانگین امتیاز داورا رو میگرفتن ، کاری بکنی ! به جای اینکه خودت بشینی قضاوت کنی که یکوقت خدا نکرده شیطون بره تو جلدت یا بالاخره انسان جایزالتقلبه !!!
به نظرم به جای مدیر شورای هاگوارتز با مشورت چهارنفر امتیاز نهایی بازی کوییدیچ رو بگه بهتره ! اینطوری همه گروهها هم نظرشون رو میگن ! حتی اون دو گروهی که توی بازی شرکت داشتن !!!!
اگر این مسئله بره توی شورا به مشکل بر میخوریم ، چون هر کدوم نماینده یک گروه هستن و نمیتونن عدالت رو اونطور که هست برقرار کنن ، بهترین اجرا کننده این مورد مدیر هست . همونطور که مدیران پیشین تخلفی نکردن و عدالت برقرار بوده در آینده هم همینطور هست و از اونجایی که مدیر مدرسه از
چندین نفر رد میشه ، کسی رو که توانایی اداره و اجرای عدالت رو داره انتخاب میشه برادر من نقل قول:
آیا بازرس های هاگوارتز حق شرکت در کلاسها رو به عنوان دانش آموز دارند یا نه ؟
مشکلی نیست ، هر کسی ، هر مقامی که داشته باشه میتونه توی کلاس ها شرکت کنه و امتیاز بگیره .
در مورد برنامه ها هم ، باید اساتید ثبت نام بشن ، گروه ها هم اسامیشون رو اعلام کنن که من ببینم کوییدیچون اصلا برقرار هست یا نه ! سعی میکنم فردا بزنم برنامه ها رو
گرابلی :
مشکلی نیست ، اختیار این با استاد کلاس هست
موفق باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 25 بهمن 1393 18:40
از: این به بعد آواتار فقط مردونه!
پستها:
621

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/21
آخرین ورود: پنجشنبه 20 آذر 1399 03:38
از: توی دیوارای تالار هافلپاف
پستها:
1511

با سلام ...
قوانین هاگوارتز رو خوندم و چند مورد مشکل یا اعتراض دارم با قوانین که مطرح میکنم ! حتما رسیدگی بشه بخصوص منتظرم تا شورای هاگ تشکیل بشه اونا رسیدگی کنن !
نقل قول:
دلیلی برای کسر امتیاز وجود نداره ! ممکنه یه دانش اموزی به دلیل بی توجهی یا هر چیز دیگه ای یا مثلا یک عضو تازه وارد به دلیل بی تجربگی تکلیف جلسه قبل رو ارسال کنه ! شما میتونید اون تکلیف رو در نظر نگرفته و امتیازش رو منظور نکنید ! اما با کم شدن امتیاز به شدت مخالفم چون دلیلی برای این سخت گیری بیجا نمیبینم !
نقل قول:
ببخشید جسارتا یعنی مدیر جزء آقایون الواته اینجا هم سر گردنه است دیگه ؟ من نمیدونم چقدر شما مدیرای هاگوارتز من رو حرص میدین
آخه برادر من ، دوست من ! عزیز من ! اینطور باشه ترم بعدی یک مدیر دیگه میاد سر کار از این قانون شما سوء استفاده میکنه همینطور فرت فرت به استادای گروه خودش امتیاز تشویقی میده ! نمیشه که ! اونکه گفته بودی بازرس امتیاز بده باز بهتره چون هر چهار گروه بازرس دارن ! اما یعنی جی مگه اینجا سر گردنست مدیر هرکار دلش بخواد بکنه !
حالا مدیر میخواد استاد یا دانش آموز باشه ! خوب به چیزم (!) ... باشه ! اما دیگه معنی نداره که امتیاز هم بهش بدن ! اینطوری خیلی حق کشی میشه ! من با قوانین 8 و 9 به شدت و در حد تیم ملی مخالفم
نقل قول:
این یکی اعتراض نیست نظره ...
به نظر من پنج تا هنوزم زیاده ! هافلپاف الان پنج تا عضو فعال که بخوان تو کلاسا شرکت کنن نداره ! تازه هافلپاف الان در حال حاضر گروه شلوغیه ! اسلایترین یا راونکلاو بخواد شرکت بکنه که نابود میشه ...
به نظرم بهتره این قانون به همون 3 نفر که ترم قبل بود دوباره برگرده هم منطقی تره هم بهتر ! چیزی هم از کسی کم نمیشه اگر این عدد 3 باشه یا 5 ! گروهی که اعضای بهتر و فعالتر داره در هر دو حالت برنده هاگوارتزه !
نقل قول:
این باز برمیگرده به همون جریان سرگردنه و اینا که دیگه توضیح نمیدم خودت مردونه بشین فکر کن ...
فقط این پیشنهاد رو میدم که اگر اختلاف نظر داورا زیاد بود و شما هم دوست داشتی بر خلاف همه مدیران گذشته هاگواتز که بدون توجه به اختلاف نظر میانگین امتیاز داورا رو میگرفتن ، کاری بکنی ! به جای اینکه خودت بشینی قضاوت کنی که یکوقت خدا نکرده شیطون بره تو جلدت یا بالاخره انسان جایزالتقلبه !!!
به نظرم به جای مدیر شورای هاگوارتز با مشورت چهارنفر امتیاز نهایی بازی کوییدیچ رو بگه بهتره ! اینطوری همه گروهها هم نظرشون رو میگن ! حتی اون دو گروهی که توی بازی شرکت داشتن !!!!
یک سوال مهم :
ممنون ...
پ.ن: برنامه کلاسها و بازی های کوییدیچ رو زودتر بزنید لطفا ...
قوانین هاگوارتز رو خوندم و چند مورد مشکل یا اعتراض دارم با قوانین که مطرح میکنم ! حتما رسیدگی بشه بخصوص منتظرم تا شورای هاگ تشکیل بشه اونا رسیدگی کنن !
نقل قول:
4- مهلت ارسال تکالیف و پاسخ سوالات معلم تنها تا جلسه ی بعد میباشد ، در صورتی که دانش آموزی تکلیف جلسه قبل را بعد از تدریس جلسه ی جدید ارسال کند ، بازرس موظف است سه امتیاز از گروه دانش آموز کسر کند .
نقل قول:
8- مدیر مدرسه میتواند به گروه اساتیدی که به خوبی تدریس میکنند امتیاز اضافه کرده و یا از گروه اساتیدی که این کار را ضعیف انجام میدهند امتیاز کم کند .
9- مدیر هاگوارتز در صورت تمایل میتواند درسی را تدریس کند و یا بعنوان دانش آموز در مدرسه شرکت نموده و برای گروه خود امتیاز کسب کند . البته انتخاب اینکه مدیر میخواهد امتیازش به امتیاز گروهش اضافه شود یا خیر ، به انتخاب مدیر خواهد بود . ( در ترم هشتم ، امتیازاتی که مدیر کسب میکند ، به گروه وی اضافه نخواهد شد ! )

نقل قول:
12- نحوه ی امتیاز دهی اساتید به این صورت است که تعداد امتیازات هر گروه تقسیم بر تعداد دانش آموزان شرکت کرده در آن کلاس میشود . یعنی اگر در کلاس معجون سازی شش نفر از گریفیندور شرکت کردند ، امتیاز کسب شده توسط آنها تقسیم بر شش میشود . کمترین حد شرکت کننده در این ترم پنج نفر میباشد ، یعنی در صورتی که از گریفیندور در معجون سازی سه نفر شرکت کردند ، امتیازی که توسط آنها کسب شده تقسیم بر پنج ( که کمترین میزان شرکت کننده است ) میشود !
این یکی اعتراض نیست نظره ...
به نظر من پنج تا هنوزم زیاده ! هافلپاف الان پنج تا عضو فعال که بخوان تو کلاسا شرکت کنن نداره ! تازه هافلپاف الان در حال حاضر گروه شلوغیه ! اسلایترین یا راونکلاو بخواد شرکت بکنه که نابود میشه ...
به نظرم بهتره این قانون به همون 3 نفر که ترم قبل بود دوباره برگرده هم منطقی تره هم بهتر ! چیزی هم از کسی کم نمیشه اگر این عدد 3 باشه یا 5 ! گروهی که اعضای بهتر و فعالتر داره در هر دو حالت برنده هاگوارتزه !
نقل قول:
13- وظیفه ی امتیاز دادن به مسابقات کوییدیچ به عهده ی داورانی است که توسط گروه مشخص شده ( داور نباید جزو بازیکنان تیم کوییدیچ باشد ) ... در صورتی که اختلاف نظر داورانی که یک بازی را داوری میکنند زیاد بود ، مدیر مدرسه میتواند شخصا امتیاز دهی کند .
این باز برمیگرده به همون جریان سرگردنه و اینا که دیگه توضیح نمیدم خودت مردونه بشین فکر کن ...
یک سوال مهم :
ممنون ...
پ.ن: برنامه کلاسها و بازی های کوییدیچ رو زودتر بزنید لطفا ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...

A Never Ending Story ...

A Never Ending Story ...
جزئیات کاربر
پستها:
3736

از اونجایی که اون قانون توی سایت جریان داره توی هاگوارتز هم جریان داره !
نه به اون سفت و سختی ، ولی پستی که زننده باشه و اعتراض سایرین رو در پی داشته باشه باهاش برخورد میشه ... کسی هم که از این پست ها بزنه ، اول بهش تذکر داده میشه و در صورتی که ادامه پیدا کنه از گروهش امتیاز کسر میشه .
نه به اون سفت و سختی ، ولی پستی که زننده باشه و اعتراض سایرین رو در پی داشته باشه باهاش برخورد میشه ... کسی هم که از این پست ها بزنه ، اول بهش تذکر داده میشه و در صورتی که ادامه پیدا کنه از گروهش امتیاز کسر میشه .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

یه سوال داشتم:
اون قانون مخالفت با بی ناموسی که من ترم پیش قرار دادم در ترم شما هم پا برجا هست یا خیر؟
اگر آره که با متخلفان چجوری برخورد میکنید؟
اون قانون مخالفت با بی ناموسی که من ترم پیش قرار دادم در ترم شما هم پا برجا هست یا خیر؟
اگر آره که با متخلفان چجوری برخورد میکنید؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1395/04/05
آخرین ورود: پنجشنبه 9 اردیبهشت 1400 04:38
از: لرد سیاه اطاعت میکنم
پستها:
388