جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  219 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  311 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  213 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: شنبه 30 خرداد 1388 15:50
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشيد ، پروفسور ويزلی ، اجازه هست ؟

همه كارا خوب انجام شده و متوجه شدم همه كلاسا طبق برنامه دارن پيش ميرن . می خواستم ببينم چه تصميمی برای مسابقات هاگواتز دارين ؟

موفق باشين .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 30 خرداد 1388 15:29
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشيد . ما هم مي تونيم تدريس كلاس ها رو به عهده بگيريم؟

اگه ميشه كه فكر نكنم بشه مي خواستم تدريس كلاس طلسم ها رو به عهده بگيرم . البته اگه گرفته نشده . چون طبق اطلاعيه توي تالار خصوصي ريونكلاو گرفته نشده بود .

با تشكر : روونا ريونكلاو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی متفکــر «««
.
.
.

باید که شیوه ی سخنم را عوض کنم!
شد..شد! اگر نشد دهنم را عوض کنم!!

I have updated a new yahoo account, plz add the last one!
ارسال شده در: شنبه 30 خرداد 1388 14:54
نمایش جزئیات
آفلاین
خب ... دو تا کلاس رو من هفت جلسه ای زده بودم و بقیه همون شش جلسه بودن ! اشتباه شده بود ، درستش کردم .

با توجه به موافقت شورا ، کمترین تعداد شرکت کننده همون سه نفر میمونه و قوانین ویرایش شد !

فردا آخرین مهلت برای ارائه اسامی تیم کوییدیچ ، معرفی بازرس عالی رتبه و داور هست ! مسئولین گروهها توجه کنن به این مسئله !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 30 خرداد 1388 12:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام...

اول این رو بگم ! توی پست قبلی هم گفتم حالا دیدم ایگور هم تایید کرده ! اینکه شورا طبق ترم های پیش منطقا" باید یک پله بالاتر از مدیر باشه ! یعنی ببین درست مثل رهبر و مجلس خبرگان

فکر میکنم پرسی باید توی برخوردش با شورا و تعیین قوانین شورا تجدید نظر بکنه !

بعد نکته دوم :

نقل قول:
1. هر درس در مجموع شش جلسه خواهد بود ، که جلسه ی آخر آن امتحان میباشد . در واقع اساتید پنج جلسه تدریس میکنند .

خیلی خوب و منطقیه ! اما ...

نقل قول:
شنبه ها : پیشگویی - پرواز و کوییدیچ
30 خرداد ، 13 تیر ، 27 تیر ، 10 مرداد ، 24 مرداد ، 7 شهریور ، 21 شهریور ( امتحان )

توی برنامه هفت جلسه برای هر کلاس تعبیه شده که جلسه هفتم امتحانه و شش جلسه تدریس ! یا برنامه کلاسها رو عوض کن یا اون نکته ای که توی تابلو اعلانات نوشتی !

در کل میخواستم تذکر بدم چون داشتم گیج میشدم

شاد باشی ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: شنبه 30 خرداد 1388 11:38
نمایش جزئیات
آفلاین
اوهوم ، مشاور همون عضو شوراس ... خب ببین اشتباه فک میکردی دیگه ، اینجا ازین خبرا نیست ، مدیر حتی تو دهنه شورا هم میزنه

دقیقا همینطوره ، گروه ها موظف هستن معرفی کنن اعضاشون رو ، ولی تا الان گروه ها نتونستن یه داور و یه بازرس معرفی کنن ! برای همین تصمیم این شد که استرجس خودش اعضای شورا رو از گروها پیدا کنه .

تصمیم اینکه کی عضو شورا باشه ، به عهده ی ناظرین گروه ها هست ، و اگر ناظرین گروه با عضو بودن یک فرد در شورا مخالف باشن ، اون فرد نباید به شورا بیاد .

اگر ناظرین اسلیترین با مشاور بودنت تو شورا موافقن کی بهتر از تو برای این کار .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 30 خرداد 1388 11:32
نمایش جزئیات
آفلاین
یه سوال!

مشاور کیه؟همون عضو شورا؟

بعد ببینم سوالم اینه که رئیس شورا چرا باید اعضا رو انتخاب بکنه؟من فک میکردم شورا یه جمعیه که حتی میتونه مدیر رو هم عزل کنه ولی اینجوری که شما یه رئیسی بذاری و بعد اونام اعضاش رو انتخاب بکنه میشه ریاست جمهوری و مجلس فعلی ما!

کلن خواستم بگم که قراره هر گروه یه عضو معرفی کنه برای شورا و وظیفه مدیر شورام فقط جمع آوری نتیجه بحث ها و یا دعوت اعضا به نظر دادن هست.هیچ ارجعیت دیگه ای نباید داشته باشه.

یه توضیح کامل خلاصه بده که اگر جاییش به نظرم رسید خوب نیست،یه بحثی با هم بکنیم!جیگرتم خام خام!

---------------
در مورد بازرس،من بازرس گروهم هستم.عضو شورام هستم.

داور رو هم به زودی بلا معرفی میکنه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 30 خرداد 1388 11:19
نمایش جزئیات
آفلاین
هووم ، مثل همیشه !

آره ، هم داور ، هم مشاور و هم بازرس باید معرفی کنید ... البته مشاور رو که استرجس انتخاب میکنه ، ولی بازرس و داورتون میتونه یک نفر باشه که بتونه رسیدگی کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 30 خرداد 1388 00:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام:

خب حالا الان هر گروه باید هم یه مشاور معرفی کنه هم یه بازرس هم یه داور کوییدیچ درسته؟

خب همینجا رسما" اعلام می کنم که اسلیترین در کوییدیچ شرکت نمی کنه! در نتیجه می خواستم بپرسم با این حال باز هم باید داور معرفی کنیم؟

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: جمعه 29 خرداد 1388 19:46
نمایش جزئیات
آفلاین
اون قانون رو ویرایش کردم !

اصلا الان وقت این بحثا نیست ، فقط برای روشن شدنش میگم ، بازرس و شورا برای اینه که به مدیر توی بهتر اداره کردن کمک کنن ! چون مدیر نمیتونه هم به کارای مدرسه برسه ، هم به امتیاز دهی صحیح اساتید و هم رسیدگی به قوانین مشکل دار !

اگر کوییدیچ وارد شورا بشه ، نمیشه روی عادلانه بودنش حساب کرد چون چهار نفر از چهار گروه میخوان نظر بدن ! حالا هر کسی که میخوان باشن ! ضمنا ، همونطور که توی قوانین اومده و توی قوانین اولیه شورا هم بوده ، شورا فقط وظیفه ی نظارت رو کار مدیر و دادن انتقاد و پیشنهاد داره ، نه کمتر و نه بیشتر

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/3/29 19:53:15
ارسال شده در: جمعه 29 خرداد 1388 16:27
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
آره خب ، منم منتظره یه نظر بودم ! برای اینکه یه قوانین خوب داشته باشیم همه باید همفکری کنن دیگه ... بهتره قانون رو ویرایش کنم و بنویسم که اساتید نباید امتیازی به اون پست بدن . ولی خب اینکه اگر کسی شرکت کنه بعد از وقت و امتیاز ازش کم شه ، توی قوانین اصلی بود و مورد تایید چهار مدیر قبلی هم واقع شده بود !

پس بی زحمت این قانون رو کلا حذف کن !

نقل قول:
قانون هشت که دقیقا قانون قبلی بود و فقط کپی شده ... مدیر کسی هست که هم عادلانه رفتار کنه و هم بیشترین اختیارات رو در مدرسه داره !

توجه کن ! مدیر قرار هست امتیاز بده به اساتید ، نه هر کسی که از در اومد ، مدیر هم نمیره بگه خب تو چون عضو گروه من ده امتیاز ! همه ی امتیازات با دلیل و مدرک اضافه میشن و بازرسین هم برای این گذاشته میشن ، نه اینکه بشینن منو نگاه کنن که !

وظیفه بازرس اینه که به همه ی امتیازاتی که توی شرح امتیازات داده میشه نظارت داشته باشه و اگر کم و زیادی شده بود رسیدگی کنه .

سر گردنه چیه دیگه ؟! مدیر اختیار داره اساتید رو عزل و نصب کنه ، بازرسین رو هم همینطور ، داور های کوییدیچ رو و همه ی مسائل مربوط به هاگوارتز رو ، بعد امتیاز اگر بخواد بده میشه سر گردنه ؟! وا !

در کل اینکه هیچ چیزی بی قانون نیست و عدالت همونطور که گفتم کاملا اجرا میشه .

در مورد قانون نه هم ، حرف عجیبی میزنی ! مدیر فعالیت میکنه که امتیاز بگیره ! وگرنه کی حاضره همینطوری الکی تو این همه کلاس شرکت کنه ؟! تو خودت حاضری ؟! ضمنا من هم گفتم که این ترم من هر امتیازی که بگیرم به پای گروهم نوشته نمیشه ( قبلا با مدیر شورا صحبت شده بود و قرار بود امتیازات مدیر به گروهش اضافه بشه ، چون مدیر قبل از مدیر بودنش عضو اون گروه هست و قرار نیست امتیاز الکی به گروهش اضافه بشه ) ولی خب ، من تصمیم گرفتم که امتیازاتم برای خودم بمونه و اضافه نشه !

اینطور که نوشتی مدیر اختیار تام داره ! یعنی « مطلقه » و همونطور که آقای موسوی گفتن «مطلقه» فقط مخصوص خداوند است

درست نیست ! بازرس و شورای دقیقا برای اینه که اختیار تام از مدیر گرفته بشه ! مدیر هم حق نداره هرجور دلش بخواد بازرس ها و اعضا شورا و داورای کوییدیچ رو عزل و نصب کنه ! اصلا درست نیست !

عدالت هم بله ! مدیر یعنی کسی که عادل باشه ! اما همیشه توی هاگوارتز شاهد بودیم که در هر ترم حداقل چند مورد بی عدالتی شده مختص شخص خاصی هم نیست همه مدیرا تا حالا از این کارا کردن ! شورا اولین بار برای همین تشکیل شد

نقل قول:
اگر این مسئله بره توی شورا به مشکل بر میخوریم ، چون هر کدوم نماینده یک گروه هستن و نمیتونن عدالت رو اونطور که هست برقرار کنن ، بهترین اجرا کننده این مورد مدیر هست . همونطور که مدیران پیشین تخلفی نکردن و عدالت برقرار بوده در آینده هم همینطور هست و از اونجایی که مدیر مدرسه از چندین نفر رد میشه ، کسی رو که توانایی اداره و اجرای عدالت رو داره انتخاب میشه برادر من

مساله عدالت مدیر رو گفتم ! فقط ببین : اگر بره تو شورا چهار نفر آدمی که بر عدالتشون شکی نیست نظر میدن که نظر معتبر تری خواهد بود از نظری که فقط یک نفر آدم عادل بده ! روش فکر کن

و ممنون از پاسخت !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...