جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
4 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: چهارشنبه 11 فروردین 1389 01:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلين !
خوفين ؟

آقا من يه سوال دارم ...
البته ببخشيد ... قصد اذيت كردن ندارم .
ولي خب ...

سوال من ...
نقل قول:
ركيك ترين فحشي كه شنيدي يا دادي رو بگو ! ( بگي ها ! آخه خودت كه نميتوني خودت رو بلاك كني ! )

ليست سوالات

26- تا حالا به کسی تو سایت فحش دادی؟ (روفوس اسکریم جیور)

حقيقتش اينا شبيه هم نيستن و محتواي يكسان هم ندارن ! سوال هم اگه غير اخلاقي و از اين چيزاست كه چرا پاك نشد ...

در ضمن آقاي عله ميتونن جواب ندن !

ببخشيد ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا ایشالا به ما خدمت بده به شما توفیق کنیم ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 فروردین 1389 15:22
نمایش جزئیات
آفلاین
کار شما دور از اخلاقه و خیلی هم زشته !

کلا خوشم میاد گروه مدیریت سایت جنبه ی انتقاد ندارند و کلآ انتقاد پذیری رو دوست ندارند .

سوالای منو نادیده گرفتند !

چند تا سوال :

هدف شما از مخالفت با رول پلینگ چیه ؟!
هدف شما از رول نزدن چیه ؟!
هدف شما از شرکت در بحث هایی که تو سایت میشه و یهو میاین نظر میدین چیه ؟!
نظر شما راجع به تصمیماتی که یهو میگیرید چیه ؟!
نظر شما راجع به انتخاب مدیران چیه ؟!
بهترین مدیری که الان نیست کیه ؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مینروا مک گونگال در 1389/1/10 15:23:32
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 فروردین 1389 02:23
نمایش جزئیات
آفلاین
هری جان سلام. به شما مهمان که نمیشه گفت، اینجا میزبانی و سایت خودته ولی در هر صورت از اینکه با روی گشاده قبول کردی مصاحبه کنی ممنونم و سال نو را تبریک میگم.

من چون خودم قبلا اینجا مصاحبه کردم، میدونم سوالات زیاد پرسیدن هم اعصاب نویسنده را خرد میکنه هم خواننده را، بهمین خاطر سعی میکنم سوالا زیاد نشه. هر چند میدونم خیلی سوالات نگفته باقی میمونه.

1- در ابتدا لطفا اسم، سن، تحصیلات و سایر مشخصات خصوصی و خانوادگی را اگه دوست داری برای آشنایی بیشتر اعضا با خودت بگو.

2- اولین کتاب هری پاتر را در چند سالگی خوندی؟ و چی شد که اصلا با کتابای هری پاتر آشنا شدی؟ از این آشنایی الان راضی هستی یا فکر میکنی که عمرت تلف شده؟

4- فکر میکنی هری پاتر اونقدر که برای ما جذاب بود و هست برای نسل های آینده هم کشش داشته باشه یا زیر حجم عظیم کتاب ها و فیلم و گیم ها گم میشه؟

5- اگه رولینگ کتاب جدیدی بنویسه اونو میخونی و دوست داری که اون کتاب در جادوگران یا سایت دیگه ای که خودت داری مطرح بشه؟

6- نظرت در مورد پایان کتاب هفتم و نحوه تموم شدن هری پاتر توسط رولینگ چیه؟ خوب بود یا بد؟

7- از کدام شخصیت کتاب بیشتر خوشت میاد؟

8- اهل مطالعه هستی؟ آخرین کتابی که خوندی چی بود؟

9- یه رول هری پاتری که درباره عید و سال نو باشه بنویس.

10- اعضا به تو انتقاداتی دارند و میگن چرا اینقد کم به جادوگران سر میزنی؟ دلیلت مثل خیلیا اینه که هری پاتر تموم شده و فعالیت سایت کم شده یا دلیل دیگه ای داره؟ به سن و اینکه درگیر کار و زندگی هستی هم ربط داره؟

11- خیلی از اعضا مدیر نبودن و نتونستن انجمن مدیرا رو بخونن. من کامل اونجارو خوندم و دیدم در چندسال ابتدای راه افتادن سایت چه قد فعالیت کردی و چه قد کارا انجام دادی. از مسائل فنی و مدیریتی که بگذریم مثلا خبرایی که فرستادی رو اگه بخوام بگم بعد از مونالیزا بیشترین خبر رو فرستادی و خبرات هم اکثرا پر خواننده بودن.
دلیل اون شور و فعالیتت خود سایت و علاقه به هری پاتر بوده یا طبق گفته بعضی اعضا این بوده که جادوگران یه نمونه کار برای معرفی زوپس باشه؟ دلیلش به امضات و اینکه عقیده داری خوشی های ذهنی از همه چیز برای انسان بیشتر ارزش داره هم ربط داره؟

12- هر کدام از مدیرا رو که میخوای مثلا خود منو نقد کن. خودتم نقد کن.

13- از روز اول فعالیت این سایت حضور داشتی. الان اگه اینهمه سالو تو ذهنت مرور کنی بهترین و بد خاطره ت از این سایت و اعضاش چیه؟ عضوی هست که بخوای ازش تقدیر کنی؟

14- همونطور که میدونی امسال سال ببره. ببره دنبال کار بوده بش میگن بیا لباس خرس بپوش وایسا جلو در رستوران. ببره قبول نمیکنه میگه من خودم شخصیت دارم.:دی جوکش بیمزه بود یا با مزه؟ جوکی هست که تازه شنیده باشی و بخوای برای اعضا هم تعریف کنی؟

15- چند وقت پیش یکی تو مسنجر سند تو آل کرد که: شکسپیر میگه: بجای دسته گل بزرگی که بعد از مرگم روی تابوتم میذاری یه شاخه از آن را الان بهم هدیه کن. نظرت چیه؟

16- بهترین دوستت تو سایت کیه؟

17- تا حالا شده بطور جدی از دختری تو سایت خوشت بیاد؟ بهش گفتی؟ نتیجه چی شده؟

18- جمله بساز: هری پاتر، علی نیلی، آوداکداورا، عله

19- نظرتو در مورد اینا خلاصه بگو: سیاست، منوی مدیریت، جادوگران، موبایل، سربازی، خانه تکانی عید.

20- بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت؟

21- عیدی دادی یا گرفتی؟ چه قد؟

22- اگه موردی مطلبی چیزی هست که تو سوالات گفته نشد و میخوای بگی بگو. کلا هر چه میخواهد دل تنگت بگو.

23- بدترین و بهترین سوال مصاحبه؟

24- عضو خاصی هست که مدنظرت باشه و بخوای پیشنهاد کنی بعنوان مهمان بعدی دعوت بشه؟

25- مصاحبه چطور بود؟ خوب بود یا بد؟

سوالات اعضا

26- تا حالا به کسی تو سایت فحش دادی؟ (روفوس اسکریم جیور)

27- 1- شما توی اون مصاحبه ای که با سامانتا انجام داده بودین؛ گفته بودید وقتی کاری رو شروع میکنید، به بهترین وجه ممکن انجامش میدید. آیا هنوز هم همونجوری هستید؟! اگه هستید، چرا هنوز سایتو آپ نکردید؟! قرار بود عید پارسال آپ بشه! ( البته به شرطی که مشکل شناسه کاربرها درست شده باشه! ) (فرد ویزلی)

28- تکه کلام شما چیه؟ (دابی)

29- تا کی این سایت (جادوگران) رو نگه میداری؟ (آبرفورث دامبلدور)

30- سال گذشته در مسئله ای که ارزشی ها برای انجمن ها و ناظرین مختلف ایجاد کرده بودند، شما وارد جریان شدید. اما رسیدگی واضحی صورت نگرفت. با اینکه 6 تا از ناظرین قدیمی صراحتا نارضایتی خودشون رو اعلام کرده بودن. چرا وقتی میتونستید بیشترین تاثیر رو روی جو متشنج اون زمان بگذارید نگذاشتید؟ (آبرفورث دامبلدور)

31- تا حالا شده تو سایت احساس غریبگی کنی؟ (رون ویزلی)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1389/1/10 2:50:22
ارسال شده در: یکشنبه 8 فروردین 1389 02:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من با سوال اول ابرفورث به شدت موافقم , خودمم می خواستم همینو بپرسم!
۱- به نظرت جادوگران تا کی زنده می مونه ؟! عدم فعالیت خودت مبنی بر همینه ؟ کم کم قراره در سایت تخته شه ؟
۲ - تا حالا شده بعد از یه مدت بیای تو سایت خودت و احساس غریبه گی کنی ؟ هیچ کدوم از اعضای جدید رو نشناسی و ببینی قدیمیا, همه رفتن ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]نان و ستاره
نان در کنارم و ستاره ها دور،
آن دورها...
به ستاره ها نگاه می کنم و نان می خورم!
چنان غرق
ارسال شده در: یکشنبه 8 فروردین 1389 00:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

1 - فکر میکنی تا کی مسوولیت گردوندن سایت رو به دوش خواهی کشید؟ منظورم تامین هرچیزی هست که سایت نیاز داره! تا کی؟
واضح تر بگم تا کی جادوگران رو نگه میداری؟

2 - سال گذشته در مسئله ای که ارزشی ها(!) برای انجمن ها و ناظرین مختلف ایجاد کرده بودند، شما وارد جریان شدید. اما رسیدگی واضحی صورت نگرفت. با اینکه 6 تا از ناظرین قدیمی صراحتا نارضایتی خودشون رو اعلام کرده بودن و واقعا عاجز شده بودن از اون اتفاقات، چرا وقتی میتونستید بیشترین تاثیر رو روی جو متشنج اون زمان بگذارید نگذاشتید؟

( غرض بازخواست و متهم کردن و غیره نیست، فقط میخوام بدونم دلیلش چی بوده)

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: شنبه 7 فروردین 1389 21:45
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم :دی

سوالات من خارج از محدوده سایته :دی

1.نظرتون راجع به سایت نوقلم چیه؟امیدی بهش هست؟

2.میشه لینک دانلود اسپویلر رو بذارین؟ :دی

3.من از سیستم مدیریتی شما واقعاً خوشم میاد و به نظرم یه سایت موفق باید این فاکتور ها رو داشته باشه.حالا به نظرتون نوقلم تونسته با سیستم مدیریتیش موفق جلوه بده؟

4.من کسی نیستم که بخوام نظری بدم ولی فکر میکنم اوضاع جادوگران خرابه....اعضای قدیمی یه جورایی.....میدونن که چی میگم....چرا نمیاین به داد سایت برسین؟

سوأل دیگه ای نیست

با سپاس
زاخاریاس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]Catch me in my Mer
ارسال شده در: شنبه 7 فروردین 1389 21:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

1-تکه کلام...

2-اگه دماغت مثه نوک طوطی بود،عملش می کردی؟

3-اگه سوار یه قالیچه ی پرنده بشی،باهاش کجا می ری؟

4-او...؟

5-چگونه می خندید؟ آرام یا بلند؟

6-آینده رو چطور می بینید؟

7-وحشـت؟

8.روزی که دلقک گریه کرد....؟

توجه این ها یکسری سوال های مفهومی هست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دابی در 1389/1/7 21:12:58
[b] به یاد شناسه ی قبلیم:«د�
ارسال شده در: شنبه 7 فروردین 1389 18:54
نمایش جزئیات
آفلاین
به به عله عزیز !
من یه سال نیمو توی این سایت بوقی عضوم ولی دریغ از دیدن یه بار عله تو سایت !
عووووووووووووووووووووووو!

1. عله گرامی چرا اینهمه بی وفایی ؟ چرا توی سایتی که براش زحمت کشیدی هیچ فعالیتی نمی کنی؟
2. تا حالا شده برات این سوال پیش بیاد که تازه واردا از خودشون بپرسن وب مستر کیه و هری پاتر چرا هیچ وقت نیست؟
3. چند وقت میشه تو سایت خودت رول نزدی؟
4. این سایت وب مستر نمی خواد شما گذاشتی رفتی؟
5. چرا گفتی میشه بهت گفت عله؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در قلمروی ما چیزی جز تاریکی دیده نمی شود !
اینجا قلمروی فراموش شدگان است !
ارسال شده در: شنبه 7 فروردین 1389 18:18
نمایش جزئیات
آفلاین
چقدر خوشحالم که عله حاضر شدن مصاحبه کنن!

اول بگم که من آنیتا دامبلدور هستم.

دوم اینکه تازه واردترها اگه این پست رو بخونن؛ میبینن که عله قلم خوبی دارن!

حالا سوالا:

1- شما توی اون مصاحبه ای که با سامانتا انجام داده بودین؛ گفته بودید وقتی کاری رو شروع میکنید، به بهترین وجه ممکن انجامش میدید. آیا هنوز هم همونجوری هستید؟! اگه هستید، چرا هنوز سایتو آپ نکردید؟! قرار بود عید پارسال آپ بشه! ( البته به شرطی که مشکل شناسه کاربرها درست شده باشه! )

2- هیچوقت شده تصمیمی برای اینده ی سایت بگیرید؟ مثلا اضافه کردن یه کتاب دیگه؟

3- فک میکنم همه از بیرون میگن مدیرا چیکار میکنن؟ اما من خودم وقتی مدیر شدم، فهمیدم واقعا مدیریت کار سخت و طاقت فرسائیه! به طوری که شخصا بعضی وقتا فقط یه تیغه ی دیوار میخواستم که سرمو بکوبونم توش! چه ماجرائی در سایت خیلی شما رو خیلی تحت فشار قرار داد که شاید حتی تصمیم گرفته باشید که سایتو ببندین و خلاص بشید از شرش؟!!

4- با یه زمان برگردون چیکار میکردید؟!( در مورد وقایع سایت)

5- نظرتون در مورد اسنیپ چیه؟

6- و آخرین سوال اینکه، 20-30 سال بعد وقتی اینشکلی شدید: !! از این سایت و خاطراتش برای نوه هاتون! چطور یاد میکنید؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فرد ویزلی در 1389/1/7 18:27:13
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/profile/userinfo.php?
ارسال شده در: شنبه 7 فروردین 1389 13:25
نمایش جزئیات
آفلاین
چند تا سوال :

هدف شما از مخالفت با رول پلینگ چیه ؟!
هدف شما از رول نزدن چیه ؟!
هدف شما از شرکت در بحث هایی که تو سایت میشه و یهو میاین نظر میدین چیه ؟!
نظر شما راجع به تصمیماتی که یهو میگیرید چیه ؟!
نظر شما راجع به انتخاب مدیران چیه ؟!
بهترین مدیری که الان نیست کیه ؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مینروا مک گونگال در 1389/1/7 19:02:39