هری جان سلام. به شما مهمان که نمیشه گفت، اینجا میزبانی و سایت خودته ولی در هر صورت از اینکه با روی گشاده قبول کردی مصاحبه کنی ممنونم و سال نو را تبریک میگم.
من چون خودم قبلا اینجا مصاحبه کردم، میدونم سوالات زیاد پرسیدن هم اعصاب نویسنده را خرد میکنه هم خواننده را، بهمین خاطر سعی میکنم سوالا زیاد نشه. هر چند میدونم خیلی سوالات نگفته باقی میمونه.
1- در ابتدا لطفا اسم، سن، تحصیلات و سایر مشخصات خصوصی و خانوادگی را اگه دوست داری برای آشنایی بیشتر اعضا با خودت بگو.
2- اولین کتاب هری پاتر را در چند سالگی خوندی؟ و چی شد که اصلا با کتابای هری پاتر آشنا شدی؟ از این آشنایی الان راضی هستی یا فکر میکنی که عمرت تلف شده؟
4- فکر میکنی هری پاتر اونقدر که برای ما جذاب بود و هست برای نسل های آینده هم کشش داشته باشه یا زیر حجم عظیم کتاب ها و فیلم و گیم ها گم میشه؟
5- اگه رولینگ کتاب جدیدی بنویسه اونو میخونی و دوست داری که اون کتاب در جادوگران یا سایت دیگه ای که خودت داری مطرح بشه؟
6- نظرت در مورد پایان کتاب هفتم و نحوه تموم شدن هری پاتر توسط رولینگ چیه؟ خوب بود یا بد؟
7- از کدام شخصیت کتاب بیشتر خوشت میاد؟
8- اهل مطالعه هستی؟ آخرین کتابی که خوندی چی بود؟
9- یه رول هری پاتری که درباره عید و سال نو باشه بنویس.
10- اعضا به تو انتقاداتی دارند و میگن چرا اینقد کم به جادوگران سر میزنی؟ دلیلت مثل خیلیا اینه که هری پاتر تموم شده و فعالیت سایت کم شده یا دلیل دیگه ای داره؟ به سن و اینکه درگیر کار و زندگی هستی هم ربط داره؟
11- خیلی از اعضا مدیر نبودن و نتونستن انجمن مدیرا رو بخونن. من کامل اونجارو خوندم و دیدم در چندسال ابتدای راه افتادن سایت چه قد فعالیت کردی و چه قد کارا انجام دادی. از مسائل فنی و مدیریتی که بگذریم مثلا خبرایی که فرستادی رو اگه بخوام بگم بعد از مونالیزا بیشترین خبر رو فرستادی و خبرات هم اکثرا پر خواننده بودن.
دلیل اون شور و فعالیتت خود سایت و علاقه به هری پاتر بوده یا طبق گفته بعضی اعضا این بوده که جادوگران یه نمونه کار برای معرفی زوپس باشه؟ دلیلش به امضات و اینکه عقیده داری خوشی های ذهنی از همه چیز برای انسان بیشتر ارزش داره هم ربط داره؟
12- هر کدام از مدیرا رو که میخوای مثلا خود منو نقد کن. خودتم نقد کن.
13- از روز اول فعالیت این سایت حضور داشتی. الان اگه اینهمه سالو تو ذهنت مرور کنی بهترین و بد خاطره ت از این سایت و اعضاش چیه؟ عضوی هست که بخوای ازش تقدیر کنی؟
14- همونطور که میدونی امسال سال ببره. ببره دنبال کار بوده بش میگن بیا لباس خرس بپوش وایسا جلو در رستوران. ببره قبول نمیکنه میگه من خودم شخصیت دارم.:دی جوکش بیمزه بود یا با مزه؟ جوکی هست که تازه شنیده باشی و بخوای برای اعضا هم تعریف کنی؟
15- چند وقت پیش یکی تو مسنجر سند تو آل کرد که: شکسپیر میگه: بجای دسته گل بزرگی که بعد از مرگم روی تابوتم میذاری یه شاخه از آن را الان بهم هدیه کن. نظرت چیه؟
16- بهترین دوستت تو سایت کیه؟
17- تا حالا شده بطور جدی از دختری تو سایت خوشت بیاد؟ بهش گفتی؟ نتیجه چی شده؟
18- جمله بساز: هری پاتر، علی نیلی، آوداکداورا، عله
19- نظرتو در مورد اینا خلاصه بگو: سیاست، منوی مدیریت، جادوگران، موبایل، سربازی، خانه تکانی عید.
20- بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت؟
21- عیدی دادی یا گرفتی؟ چه قد؟
22- اگه موردی مطلبی چیزی هست که تو سوالات گفته نشد و میخوای بگی بگو. کلا هر چه میخواهد دل تنگت بگو.
23- بدترین و بهترین سوال مصاحبه؟
24- عضو خاصی هست که مدنظرت باشه و بخوای پیشنهاد کنی بعنوان مهمان بعدی دعوت بشه؟
25- مصاحبه چطور بود؟ خوب بود یا بد؟
سوالات اعضا
26- تا حالا به کسی تو سایت فحش دادی؟ (روفوس اسکریم جیور)
27- 1- شما توی اون مصاحبه ای که با سامانتا انجام داده بودین؛ گفته بودید وقتی کاری رو شروع میکنید، به بهترین وجه ممکن انجامش میدید. آیا هنوز هم همونجوری هستید؟! اگه هستید، چرا هنوز سایتو آپ نکردید؟! قرار بود عید پارسال آپ بشه!

( البته به شرطی که مشکل شناسه کاربرها درست شده باشه! ) (فرد ویزلی)
28- تکه کلام شما چیه؟ (دابی)
29- تا کی این سایت (جادوگران) رو نگه میداری؟ (آبرفورث دامبلدور)
30- سال گذشته در مسئله ای که ارزشی ها برای انجمن ها و ناظرین مختلف ایجاد کرده بودند، شما وارد جریان شدید. اما رسیدگی واضحی صورت نگرفت. با اینکه 6 تا از ناظرین قدیمی صراحتا نارضایتی خودشون رو اعلام کرده بودن. چرا وقتی میتونستید بیشترین تاثیر رو روی جو متشنج اون زمان بگذارید نگذاشتید؟ (آبرفورث دامبلدور)
31- تا حالا شده تو سایت احساس غریبگی کنی؟ (رون ویزلی)