جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  101 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  213 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  220 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  309 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  211 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: پيام امروز
ارسال شده در: پنجشنبه 17 بهمن 1392 17:45
نمایش جزئیات
آفلاین
"مـــصــاحـــبه ای با بانو بروکلی هــرســت!"
مــــوضـــوع داغ ایــن هــــفـــته
.
.
.
گرگینه ها!

فلور دلاکور: مهمان ما آماندا بروکلی، دشمن خونی گرگینه ها و گرگینه شناس حرفه ای! بــانو سلام!
آماندا ماری بروکل هرست: سلام!
فلور دلاکور: سوال اول...
آماندا ماری بروکل هرست: بانو دلاکور عزیز...اول از خودتون برام بگین...خیلی وقته شما رو ندیدم! آنوشا رو دیده بودم، ولی شما رو نه...
فلور دلاکور: چشم بانو بروکل هرست! فلور دلاکور ملقب به پروانه جهنمی، حامی ماه و ماه دوستان، با تخلص دخترک بی نام و نشون هستم! و البته خبرنگار ویـژه پیام امروز و فصلنامه هاگوارتز!
آماندا ماری بروکل هرست: بله بله...میبینم...مثل همیشه پوست براق شما باعث میشه خون جاری زیرش بدرخشه و ... صبر کن بینم! این مصاحبه که قرار نیست پخش بشه؟
فلور دلاکور: مسلما نه! فقط تو پنج شیش تا روزنامه چاپ میشه همین ^___^
آماندا ماری بروکل هرست: پس لطفا خودتون سانسور های لازم رو انجام بدین... ما تو جامعه به عنوان خون آشام محترمی شناخته میشیم
فلور دلاکور: حتما مسلمه! خب بــانو بروکل هرست، برای ما توضیح بدین که در کجا رشته گرگینه شناسی خوندین؟ تجربی بوده یا تئوری؟
آماندا ماری بروکل هرست: چرا راجع به گرگینه ها حرف بزنیم...کلی موضوع جذاب تر هست... مثلا خون پریزاد ها یا...
فلور دلاکور: بـــانو : shout:
آماندا ماری بروکل هرست: خب خب...
سکوت
آماندا ماری بروکل هرست: اهم...
ســـــکـــــوت
آماندا ماری بروکل هرست: یه لحظه صبر کنید این آهنگو تا آخر گوش بدم خیلی قشنگه!
فلور دلاکور:
آماندا ماری بروکل هرست: بله... الان میگم خدمتتون
فلور دلاکور: بفرمایید
آماندا ماری بروکل هرست: خوب...چند قرن پیش جمعیت گرگینه ها به طرز غیرمنتظره ای افزایش پیدا کرد که نه تنها برای آدما بلکه برای خون آشاما هم خطرناک بود-
فلور دلاکور: بله...
آماندا ماری بروکل هرست: دارم می گم! وسط حرف نپر!:vay:
سکوت
آماندا ماری بروکل هرست: ببخشید. کنترلمو از دست دادم... یه لیوان آبمیوه بیارین، لطفا!
فلور دلاکور: آب میوه؟ یا...؟
آماندا ماری بروکل هرست: یا اگه وقتتون تنگه گردنتونو بیارین جلو، فرق نمی کنه!
فلور دلاکور: دست اندر کاران عــزیـــز، پشت صحنه ایــا! اون لیوانو رد کنین بیاد! : shout:
فلور دلاکور: بفرمایید بانو، ما منتظریم
آماندا ماری بروکل هرست: عه !چه حیف شد. فکر می کردم هم وقتتون تنگه هم دستتون
آماندا ماری بروکل هرست: به دستور ملکه به سرعت یه گروه از زبده ترین جادوگرا برای مقابله با این بحران انتخاب شدن
فلور دلاکور: ملکه منظور همون مادرتونه؟!
آماندا ماری بروکل هرست: نه نه... مادر من که اگه مادر بود من الان اینجا نبودم! ملکه ویکتوریا.
فلور دلاکور: بعله... می فرمودید!
آماندا ماری بروکل هرست: و من هم بین اونها حضور داشتم-
فلور دلاکور: پـــس تــجــربی بوده... سوال بعدی...
آماندا ماری بروکل هرست: خودم می خواستم نتیجه بگیرم.
فلور دلاکور: سم گرگینه روی خون آشام ها چه تاثیری میذاره؟
آماندا ماری بروکل هرست: سم گرگینه ها...باعث مرگ ما میشه ^^
فلور دلاکور: به صورت تدریجی یا فوری؟
آماندا ماری بروکل هرست: بالاخره گرگینه ها هم باید یه برتری داشته باشن. سم گرگینه به تدریج در خون خون آشام منتشر میشه و بعد از اون خون آشام عطش سیری ناپذیری به خون پیدا می کنه؛ بعد از مدتی دچار اختلالات روانی میشه و بعد میمیره.
فلور دلاکور: واااییی!چه بــــاحــــال!
آماندا ماری بروکل هرست: خیلی ممنون از همدردیتون
فلور دلاکور: منظورم اینه که... واییی... چه بد!
فلور دلاکور: تا حالا مرگ کسی توسط گرگینه رو از نزدیک دیدین؟
آماندا ماری بروکل هرست: البته... همون چند قرن پیش- اول بذارین بهتون بگم، برخلاف خون آشام ها گرگینه ها پیشینه ی وسیعی ندارن
فلور دلاکور: درسته...
آماندا ماری بروکل هرست: در واقع تا قرن 18م وجودشون ناشناخته بوده. و در اون زمان ما هیچ اطلاعاتی راجع بهشون نداشتیم
آماندا ماری بروکل هرست: بنابراین دادن طلفات حتی برای ما که مثلا آمادگی داشتیم بدیهی بود.خیلی از اون دوستانم جلوی چشمام دریده شدن. هر چند نمی تونم بهشون بگم دوست... معادل ناکاما رو تو زبون فارسی پیدا نکردم.
فلور دلاکور: آیا این خون آشام های ناکام نقشی توی تنفر شما از گرگینه ها داشتن؟
آماندا ماری بروکل هرست: من تنها خون آشام گروه بودم بقیه همه جادوگر بودن. در ضمن من نگفتم ناکام...
فلور دلاکور: رابطه ی شما با اونا چه طور بود؟
آماندا ماری بروکل هرست: واستا دارم سوال قبلیو می جوابم :vay:
فلور دلاکور: من دیگه حرف نمیزنم دیگه تا خودت بگی! خب...
آماندا ماری بروکل هرست: به علت غافل گیری مون توسط گرگینه ها از هر جهت، خیلی ضرر کردیم. فرا تر از انتظار ما بودن. اون زمان هم طلسمات ممنوعه ممنوع بودن و راجع به شون خیلی بیشتر از الان سخت گیری میشد. بنابراین نمی تونستیم خیلی راحت از خودمون دفاع کنیم...در جواب سوال بعدیتون باید بگم مرگ دوستامون یه نتایجی هم داشت(یادش رفته سوال قبلی دقیقا چی بوده) فهمیدیم گرگینه ها هم موجوداتی جادویی هستن و با اینکه اون اوایل وضعیت مساعد نبود حتی تونستیم یکیشونو به دام بندازیم و بالاخره به قضیه فیصله دادیم
فلور دلاکور: چه طور؟
آماندا ماری بروکل هرست: دیدن اونا یه بار در ماه خیلی عجیب و عذاب آور بود. بالاخره تو یکی از شبای ماه بدر یکیشونو گیر انداختیم و با توجه به حدثیاتمون انجام آزمایشات رو یه روز به تاخیر انداختیم. و فردای اون روز... تـــادا! قضیه کشف شد. البته از قبل هم به این که گرگینه ها انسان هستن شک داشتیم. اما با گیر انداختن اون گرگینه به ماهیتشون به طور کامل پی بردیم. اینکه چین و چطور تبدیل میشن، چه قدرتایی دارن و چه قدر فرو کردن نقره تو قلبشون و دیدن جون دادنشون لذت بخشه!^^
سکوت
آماندا ماری بروکل هرست: خیلی حرف زدم. یه لیوان نوشیدنی لطفا!
فلور دلاکور: چشم! :pretty:
فلور دلاکور: اون لیوانو بیار زود! الآن میاد هممونو... : بفرمایید بانو. با تشکر از همکاری شما!
آماندا ماری بروکل هرست:عه...تموم شد؟ به همین زودی؟
فلور دلاکور: نــه. هنوز یه سوال مونده
فلور دلاکور: و آخرین سوال... بزاق گرگینه وقتی ماه کامل نیست روی خون اشام ها تاثیری داره؟
آماندا ماری بروکل هرست: کار به اونجا ها نمی کشه...
فلور دلاکور: ؟
آماندا ماری بروکل هرست: بدن یه خون آشام اونقدر قدرتمند هست که بتونه در مقابل یه گرگینه تبدیل نشده یه خراش هم برنداره.
فلور دلاکور: توضیح قابل قبولی بود!
آماندا ماری بروکل هرست: در اون صورت هم...بدن خیلی زود بزاق رو پس میزنه. اینم قابل قبول ترش
فلور دلاکور: ممنون. حرف آخرتون؟!
آماندا ماری بروکل هرست: ...چرا نمی ذاری خونتو بخورم؟
فلور دلاکور: کـــــات کــــات! الآن خورده میشیم!

+مــربــوط به کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فلور دلاکور در 1392/11/17 17:56:07
بار دیگر سایتی که دوست می داشتم. :)
ارسال شده در: دوشنبه 30 دی 1392 01:09
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب، بد، زشت!

با سلام خدمت خوانندگان عزیز، امروز در این مقاله قصد دارم تا برخی از وقایعی را که در طی چند روز اخیر در جامعه ی جادوگری اتفاق افتاد را بررسی کنم. در ابتدا میخواهم به اتفاقات مهمی که پیش آمده ست اشاره کنم:

- کودتای آدولو و روی کار آمدن دولت زمستان
- مقاوت ارتش آزادی آزکابان و شکست مشکوک آنها
- روی کار آمدن دولت تخریب چی وزارت

در ابتدا توجهتان را به زمانی که این اتفاقات افتاد جلب میکنم، همگی آنها در نیمه شب و زمانی که مردم آسوده خوابیده اند و ما بیداریم، اتفاق افتاده ست. چرا که دزدی تو روز روشن هیچ نتیجه ای نخواهد داشت و فقط مایه ی آبرو ریزی و همچنین دستگیر شدن عامل می شود.

ای خوانندگانی که دارید این سطر ها را میخوانید، به یاد بیارید دولت آزادی و پرواز را، دولتی که به خدماتش برچسب جرم زدند و بر ضد وزیر محبوبمان، وزیر گانت، تهمت ها روا داشتند و حق خوری ها کردند.

آحاد جامعه ی جادوگری، نگاهی به اطراف خود بیاندازید، نگاهی به ذات خویش بیاندازید، مگر نه اینکه همه ی شما دلتان میخواهد ثروتمند باشید؟ حال نگاهی به ثروتمندان جامعه بیندازید و ببینید روز های کاریشان را! صفر! به یاد بیاورید اطلاعیه ی دولت پرواز را که روزهای تعطیل را چهار روز کرد و به شما امکان نزدیک شدن به ثروتمندی را داد. کاری که به عنوان جرم بر ضد او استفاده کردند و به وی تهمت بی عاری زدند. اما بدانید و آگاه باشید که وزیر گانت از کاری ترین مردم زمان بود.

به وزیر گانت عزیزمان تهمت بی عدالتی زدند و گفتند که وی از ظالمان عصر است، اما به یاد بیاورید کابینه اش را و اطلاعیه ی معاونش را که حرف های زیادی برای اثبات بی گناهی و پاکی و درستکاری وزیر گانت در آن اطلاعیه بود؛ معاونی که آن قدر درستکار بود که در دولت بعدی نیز ابقا شد.

و همین برای رد دو دولت دیگر، دولت زمستان و رانده شدگان بس که یک خیانتکار است و دیگری متقلب. نگاهی به اطلاعیه های وزیر گانت بیاندازید، در انتهایش چه می بینید؟ آزادی! شعار وزیر گانت چه بود؟ آزادی! و حال رانده شدگان دم از چه میزنند؟ آزادی! و این متقلبان، اهداف خودشان را از وزیر گانت تقلب کرده اند. دولتی که دارد وزارت سحر و جادوی که با خون دل ساختیم و اداره کردیم را خراب میکند، دولتی که به زحمات ما ارج نمی گذارد.

و دولت زمستان، دولتی خیانتکار و برای اثبات خیانتکاری اش همان بس که آدولو در هر برخوردی از وزیر گانت تعریف میکرد و خوشحال بود که در کنار وی است. اما افسوس که وقتی آب سربالا برود، وزغ هم ابوعطا میخواند در کنار قورباغه ها.

در کنار ما باشید برای بازگرداندن وزیر گانت به جایگاه حقیقی خویش، برای بازگشت دوباره ی آزادی و پرواز به آغوشمان، برای عدالت، برای ثروتمندی، برای چیز!

و کلام آخر خطاب به وزیر گانت:

دست روی دست گذاشتی تا کشور آرام باشد، جام زهر نوشیدی. می‌دانم چه رنج‌هایی در این راه کشیده‌ای؛ می‌دانم!

تمام طرفدارانت هر روز غروب بر فراز تپه‌ی همیشه سبز و پرخشخاش جای جای کره ی زمین به امید بازگشتت به دوردست‌ها خیره می‌شوند؛
نمی‌دانی چقدر دلتنگت هستیم!

اکنون مدتی است که گل‌های خشخاش باز شده‌اند اما تو هنوز بازنگشته‌ای.
به نسیم گفته‌ایم تا چیز گل‌های خشخاش را برایت بیاورد.
به نسیم گفته‌ایم که خس و خاشاک سختی‌ها را از چهره‌ ـت بزداید.
ما را بیش از این منتظر نگذار قهرمان، برگرد!

با پیروزی برگرد!
با آزادی برگرد!
با پرواز برگرد!

زنده باد تابستان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 29 دی 1392 11:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سر تیتر :

ریموس تدی لوپین، روحش هم بی خبر بود !

نویسنده : پرفسور فلیت ویک

مدت زیادی نمی گذرد که کلاهِ وزارتِ جادوگری بر روی سرِ وزیر لوپین، خودنمایی می کند اما ایشان که ساعاتی قبل تمام جامعه را تعطیل رسمی اعلام نموده و فقط یکبار برای درج اطلاعیه به ساختمان وزارت مراجعه نمودند، چگونه می توان از او انتظار داشت که خود خواستار این کلاهِ منحـــــوس و ملعــــون بوده است؟ به راستی دست های چه وزغِ بی شکلی پشت این قضایا بوده است؟

به نظرتان عجیب نیست که تدی لوپین وزارت را به یکباره تعطیل کرد. مطمئنا مدیرِ وزغ نما و زوپسش عامل اصلی این تغییر نگهانی وزیر هستند.

پس از گفتگو هایی که به سختی با تد ریموس لوپین و آلبوس دامبلدور و افرادِ در جریان، انجام شد، ما مطمئن شدیم این یک نقشه طرح ریزی شده برای بهم ریزی محفلیان و دو دستگی رانده شدگان بوده است.

دلورس آمبریج معروف به دلولوف و یا وزغ، کلاه وزارت را بدون اطلاع قبلیِ تد ریموس لوپین بر روی سرِ او گذاشت و این عملش تنها برای بر هم زدن نظمِ جامعه بود. نظمی که هر روز بیش از پیش بر هم می خورد و این تنها کارِ افرادی خیر ندیده ای چون دلورس آمبریج است.

بهتر است حواسمان را بیشتر برای تحلیل اتفاقاتی که در حال وقوع است جمع کنیم ...

منتظر افشاسازی های بعدی ام باشید ...

امضا فلیت ویک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دربرابر شرارت وزیر و مدیر خیانت کار و مفسد و چیزکش جامعه ساکت نمی مانیم ... !

با هم، قدم به قدم، تا پیروزی ...

- - - - - - - - - - - - - - - - -

تا عشق و امیدی هست؟ چه باک از بوسه دیوانه سازان!؟
ارسال شده در: پنجشنبه 26 دی 1392 17:33
نمایش جزئیات
آفلاین
وزیر جامعه جادوگری تغییر کرد/ نقل و انتقالات بازیکنان یا کلاه / پرفسور فلیت ویک هشدار دادند؛ همین گونه پیش برویم تا چند روز آینده باید منتظر وزیر جدید باشیم

وزیر جامعه جادوگری تغییر کرد

به گزارشِ جادوگر نیوز و به نقل از "دفترچه خاطراتِ یک وزغ تنها" دیروز رسما کلاه وزارت بر سرِ تد ریموس لوپین دیده شد! در برگی از این دفترچه که متعلق به وزغی صورتی رنگ می باشد که اکنون در کما است، آمده است :

- « کلاه عزیز من بزودی به طرز مرموزی گم خواهد شد. هر چند قرار است من به کسی نگویم که در قبال این گم شدن چه شلوارک های زوپس نشانی رشوه هدیه گرفتم ولی تو که هر کس نیستی! »

در آخرین برگ های این دفترچه خاطرات به وضوح حتی وزیر بعدی نیز مشخص شده بود که متاسفانه رسانه ها همین امروز به متن این دفرچه دسترسی پیدا کردند. در این دفترچه خاطراتِ جیبی آمده است که "یک گرگِ مردود سر کار خواهد آمد" و همچنین اطلاعات جالب دیگری نیز از روابط این وزغ تنها با مورفین گانت وزیر اسبق سابق، و همینطور مکاتبات سری اش با رئیس آزکابان، تام ریدل نیز وجود دارد که کم کم و پس از دریافت رشوه پاداش لازم، در اختیار عموم ملتِ سرافراز و آستکبار ستیز و همیشه در صحنه و همینطور چیزپرورِ جادوگران قرار خواهد گرفت.

در آخر این مقاله به قسمتی از نوشته های این " وزغِ تنها و در کما" اشاره می کنیم.

- « امیدوارم این دفترچه دستِ این پیام امروزیها نرسه و یا حداقل با قیمت پایین نرسه، بالاخره اسرار مملکتی خرج داره ...

جریانات عجیبی رو در آینده طرح ریزی کردیم؛ تحریم و پلمپ و کلی شلوغ بازی های دیگر در راه خواهد بود و همینطور وزاری جادوگری بعدی ... »

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

نقل و انتقالات بازیکنان یا کلاه

مدتی است که نقل و انتقالات بازیکنان آغاز شده است و رئیس فدراسیون کوییدیچ رسما در چند هفتة پیش نقل و انتقالات را آغاز کرد. اما این روز ها به نظر می رسد که نقل و انتقالات کلاه بیشتر مد جذاب باشد و همینطور واضح است که این روند تا وقتی که یک کودتای اساسی و پاینده رخ ندهد ادامه خواهد داشت.

ادامه مقاله را در صفحه 5 بخوانید.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

بیانیه سیاستمداران و صاحب نظران جامعه جادوگری ؛ پرفسور فلیت ویک هشدار داد؛ همین گونه پیش برویم تا چند روز آینده باید منتظر وزیر جدید باشیم / رون ویزلی اعلام کرد: جامعه جادوگری در سراشیبی سقوط است

به گزارش جادوپرس و به نقل از میوه فروشی اصغر عاقا دیروز رون ویزلی که از نویسندگان، محققین، جامعه شناسان، قهرمانانِ داستان و همینطور ملتروی صحنه می باشد، مقاله ای منتشر کرده که شما را به خواندن آن ترغیب می کنیم.

در این مقاله یک هشدار بزرگ داده شده است؛ جامعه جادوگری در سراشیبی سقوط قرار دارد، این در حالی است که وزرا و قدرتمند زوپس نشان و بی زوپس و یا چیزکش جامعه، چه اسبق و چه افعل (فعلی) ، در خوشی و سلامتی با هم کلاه پاس می دهند!

پرفسور فلیت ویک نیز در همین باره یک مقاله بلند بالا را به انتشار درآورد و در کنفرانس خبری جِنِو (از همون ژنو میاد) این پاسکاری کلاه را به نقل و انتقالات کلاه تشبیه کرد، نقل و انتقالاتی که با اقبالی بیشتر از نقل و انتقالات کوییدیچ روبرو شده است.

او در این کنفرانس با تاکید بر این که به آینده جامعه جادوگری و اتفاقات آینده مشکوک است گفت:

- « از نظر من تمام این اتفاقات دارای دست های پشت پرده هستند. من به آینده جامعه جادوگری و نحوه انتخاب وزرا مشکوکم؛ نخست که وزیر گانت بوسیله نفوذیانش روی کار آمد و بعد از آن هم با کودتایی احمقانه وزیر گانت رفت و فردی بد تر یعنی وزغِ صورتی جادوگران روی کار آمد، و تازه اسم خودش را هم "بلخود" گذاشت! این یعنی فاجعه ... »

ایشان در بخشی از صحبت های خود ضمن هشدار به وزیر فعلی که فردی خردمند و زیر حمایت راهنمایی های آلبوس دامبلدور است گفت:

- « امیدوارم که تد لوپین، وزیر فعلی، قدرتمند در جایگاه خود بماند. تا ما شاهد یک پاسکاری دیگر نباشیم ... »

// پایان
------------------------------------------------------------------

اینم دویستمین پست ما ! تبریک به خودم ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دربرابر شرارت وزیر و مدیر خیانت کار و مفسد و چیزکش جامعه ساکت نمی مانیم ... !

با هم، قدم به قدم، تا پیروزی ...

- - - - - - - - - - - - - - - - -

تا عشق و امیدی هست؟ چه باک از بوسه دیوانه سازان!؟
ارسال شده در: چهارشنبه 25 دی 1392 23:26
نمایش جزئیات
آفلاین
ای ساحره های جهان!

احساس می کنین حقوق شما پایمال شده است؟احساس می کنید که نیاز به همراهی و کمک دارید؟
به جمع ما بپیوندید تا حقوق از دست رفته و نرفته اتان را به شما بازگردانیم!

با تشکر- روابط عمومی سازمان بین المللی حمایت از سواحریون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 25 دی 1392 22:23
نمایش جزئیات
آفلاین
سقوط یک چیزکش!
نگارنده: هلگا هافلپاف

شاید تا چند ماه قبل کسی باور نمی کرد که تا مدت های مدید، ظلم و ستم مرد چیزکش، از جامعه ی جادوگری جدا شود. ملت آنقدر در چیز فرو رفته بودند که انگار چیز در آنان فرو رفته بود!()

اما نوری از دور دست ها تابید و کودتایی مردمی کم کم عرصه را بر او تنگ کرد. بانو آمبریج که بسیاری از چیز هایی که مورفین گانت به طور پنهانی انجام می داد را علنی کرد. بسیاری از یاران گانت که به خاطر تهدید و ارعاب و وعده های پوچ و تو خالی وی در کنارش مانده بودند از او جدا شدند و به جبهه ی زوپسیان همیشه قهرمان پیوستند.

یاران باقی مانده ی گانت که بعضاً با طلسم فرمان دور او مانده بودند یا از خویشان و نزدیکانش بودند، در تلاشی بی فایده به وزارت و دولت موقت حمله ور شدند که شکست مفتضحانه ای خوردند و مجبور به فرار به آزکابان شدند.

در اینجا بود که یک بار دیگر دولت چیزکش نشان داد بر هیچکدام از شعارهای آزادی و پرواز استوار نیست.
آن ها اینجانب را که برای رهنمود ها و پند های اخلاقی و انسان دوستانه به آزکابان رفته بودم، دنبال کردند و در اتاق کارم در وزارت گیر انداخته و دستگیرم کردند.
در زندان شکنجه های جسمی و روحی بر من روا داشتند اما مرلین را شکر می کنم که همین کار ها باعث شد که ذات پلید وی روشن شده و بالاخره با کمک رانده شدگان و دولت موقت سرنگون گشتند.

و حالا همه با هم می توانیم فریاد بزنیم:
مرگ بر آزادی دروغین...
مرگ بر پرواز چیزکشی...
درود بر بانو آمبریج...
درود بر زوپس...
درود بر ملت همیشه در صحنه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 دی 1392 11:58
نمایش جزئیات
آفلاین
پیروزی مقتدرانه دولت ساحره سالاری در جنگ آزکابان

دولت ساحره سالاری در اقدامی خودجوش که گفته می شود با دخالت های نابجای رانده شدگان نیز همراه بود، موفق شد تا در جنگ آزکابان با اقتدار مطلق ارتش آزکابان را مغلوب و منهدم کند. بر اساس گزارشات محلی تلفات در جبهه هواداران گانت فراری و ملعون بالا بود و تعداد زیادی از کورممدها و جاسمین و سوگلی ها به هلاکت رسیدند. متاسفانه علیرغم تاکتیک های نظامی خارق العاده بانو آمبریج، افراد وزارتخانه به دلیل دخالت های اشتباه ستاد رانده شدگان، نتوانستند مورفین گانت فراری و ملعون را دستگیر نمایند.

خبرها حاکی از این است در آخرین لحظه که تک تک عوامل اصلی ارتش آزکابان دستگیر شدند، گانت که کار خود را پایان یافته دید، ده کیلو «چیز» را در یک حرکت بلعید و به شدت high شد و در حرکتی انتحاری به دل دریا زد، دریا دل درد گرفت و مورفین به ناکجا دفع شد. اگرچه به دنبال تحقیقات مشخص شد گانت هنوز زنده می باشد و رد وی تا نواحی شمالی گرفته شده است. به نقل از برخی کارآگاهان وزارتخانه، گانت احتمالاً با گله گوزن های شمالی همراه شده است.

بانو آمبریج، پس از فتح آزکابان دمنتورها را بوسه باران نمودند و همگی شان اهلی بانو شدند. ایشان همچنین سریعاً میز محاکمه را برقرار نمودند و یک به یک در همانجا عوامل آشوب و متحدین گانت را محاکمه کردند.

گفته می شود برخی از این افراد سعی داشتند در حین آزاد شدن سایر زندانیان سیاسی و رنج کشیده دوره گانت، شامل الاغ های جفتک انداز و هیپوگریف های پر عضله، خود را در لابلای آنها قرار دهند و چهار دست و پا فرار نمایند اما در پل صراط دستگیر شدند. احکام صادر شده برای مجرمین در اوج آمبروکراکسی صادر شده و تا این حد عدالت در تاریخ جادوگری بی سابقه بوده است. مرلین از آسمان به خودش قسم فرستاد، تنبان طلایی اش را در میان ابرها چرخاند و اذعان کرد که همینطور است.

بانو آمبریج پس از جنگ و در حین ترک آزکابان به مقر سیاسی خود خطاب به مردم در جراید و رسانه ها اعلام کرد که به زودی هر شب راس ساعت 9 با جمع آوری زباله، سفره های حاوی گالیون ها فراوان توزیع می گردد و مردم شریف جامعه از این پس می توانند طعم نان را بچشند و تمایز پلاستیکی که گانت در اسم نان به آن ها می انداخت را با نان واقعی درک نمایند.

شایان ذکر است صدها کیلو تن «چیز» از آزکابان کشف گردید که همگی به مدد کارشناسان خبره سنت مانگو سریعاً مبدل به داروی جامد جهت درمان بیماران نیازمند در سنت مانگو شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: جمعه 13 دی 1392 16:31
نمایش جزئیات
آفلاین
شبنامه ی هلگا

هلگا هافلپاف، از اعضای محفل ققنوس و همچنین معاون وزارت موقت سحر و جادو که اکنون در بند به سر می برد و بعد از سخنرانی آتشین خود بر بالکن آزکابان به شدت از او مراقبت می شود با سختی پیامی برای ملت جادوگر بیرون داده.

در این متن بانو هافلپاف جادوگران و ساحرگان را به قیام بر علیه ظلم و جور دولت چیزکش مورفین گانت تشویق کرده و وعده داده در صورت آزادی مجدداً به آن ها ملحق خواهد شد و تا نابودی دولت موسوم به آزادی و پرواز می جنگد.

شبنامه ی بانو هافلپاف را می توانید در همین صفحه بخوانید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 12 دی 1392 21:44
نمایش جزئیات
آفلاین
محفلیان بر میخیزند

طی اخباری که از چند روز پیش تا حالا به دست ما رسیده نشان میدهد که در محفل غوغا برپا شده است.
علت این جنب و جوش دستگیری هلگا هافلپاف یکی از اعضای محفل ققنوس هستش. تمامی اعضای محفل، ققنوس وار برخیزیدند و شروع به اعتراض کردند. البوس دامبلدور رهبر محفل ققنوس خودش رسما وکالت ننه هلگا را به دست گرفته و از تمام محفلی ها خواسته تا بریزند تو بند ساحرگان و هلگا هافلپاف را نجات دهند.

همچین البوس دامبلدور به مورفین گانت و تام ریدل اخطار جدی داده است.

اما نکته ی دیگر انکه طی یک عملیات انتحاری و طبق دستور البوس دامبلدور اعضای محفل ققنوس به ازکابان حمله کردند تا حق مورفین گانت را دستش بگذارند اما مورفین گانت به موقع متواری شد. هم اکنون اعلام میدارم:
مورفین گانت از طرف ستاد رانده شدگان و محفل ققنوس تحت تعقیب قرار گرفته و برای سر او جایزه گذاشته اند.
MORFIN GANT

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شیفته یا تشنه؟

مسئله این است!
ارسال شده در: پنجشنبه 12 دی 1392 20:54
نمایش جزئیات
آفلاین
لودو بگمن در دادگاه حاضر شد.

صاحب اين عكس،لودو بگمن،ساعاتي پيش در دادگاه تابستان و آزادي حاضر شد و از خود دفاع كرد.

گزارشي از جلسه دادگاه مورخ چيزم دي ماه:

نام متهم:لودو بگمن

قـاضـی دادگاه : تام ریدل مقلب به داماد سرخونه!

چکش دار دادگاه : مورفین گانت مقلب به چیـزکش معـرکه!

بلبل و سوگلی دادگاه: مروپی گانت

وکیلان متهم: بانوان دلاکور و آیلین!

وكيل دولتي حاضر در صحنه:چارلي ويزلي

جرايم:نقل قول:
موارد اتهامی: 1. ایجاد حکومت دیکتاتوری و فضای سرکوب و خفقان در مدت زعامت بر وزارت سحر و جادو 2. شرکت در کودتای زمستان و تلاش در جهت براندازی دولت قانونی با همکاری دلوروس جین آمبریج 3.تردد بدون لباس در معابر عمومی هاگزمید طی گزارش شماره 30 4.تلاش برای زدن مخ بانو مروپ گانت،همسر قاضی دادگاه،تام ریدل!

بعد از دعوت شدن لودو بگمن براي ارائه دفاع،وي گفت:
نقل قول:
آقایون! خانوما! ملت! من من نیستم، من الان آزادم ... من یکی دیگه ام که معجون مرکب به خوردم دادن ... منِ واقعی الان اون بیرون داره برای بریدن سر مورفین نقشه میکشه، من نسخه ی تقلبی ام!

وي افزود:در آزكابان مرا چيزخور كرده اند.
او در ادامه به مشنگ بودن زندانبان اعتراض كرد و درباره جرايم اين گونه سخن گفت:
...
با عرض تاسف بايد بگم كه روزنامه پول كاغذ اضافي براي نوشتن ادامه گزارش نداره پس براي مطلع شدن از دادگاه به دادگاه آزكابان مرجعه كنيد.

اميدواريم قاضي تام ريدل با بصيرت اين مجرم بد لباس را به اشد مجازات محكوم كند.

ياكسلي،خبرنگار پيام امروز و آزكابان نيوز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!