جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

38 کاربر(ها) آنلاین هستند (18 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
37 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

مرگ دامبلدور: حقه یا حقیقتی تلخ؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مرگ دامبلدور: حقه یا حقیقتی تلخ؟
ارسال شده در: یکشنبه 28 خرداد 1385 16:55
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا حقه است!
مگه ما آخرش نمي خونيم كه فوكس يه صدايي مي كنه و هري يه چيزي مثل ققنوس مي بينه؟درضمن،اين نكته هم بايد در نظر باشه كه اسنيپ يه معجونساز ماهره.از كجا معلوم اون معجوني كه دامبلدور مي خوره كار اسنيپ نباشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
لحظات را گذرانديم
ارسال شده در: یکشنبه 28 خرداد 1385 14:46
نمایش جزئیات
آفلاین
متاسفانه باید قبول کنیم که دامبلدور مرده! اما یه چیزی هست که گفته ی منو نقض می کنه موقعی که همه منتظر کتاب 5 بودیم وقتی با جی کی مصاحبه می شد همش می گفت من یک نفرو کشتم و خیلی گریه کردم اما قبل از کتاب 6 همچین حرفی نزد یعنی نگفت گریه کردم تا جاییکه من می دونم بعد همه هم می دونیم که دامبلدور یکی از شخصیت های محبوب جی کی است این مطلب ممکنه ناقض اون باشه ولی من هنوزم می گم دامبلدور به رحمت ایزدی رفته!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
... حالا که تنهاتر از هر وقت تنهاییم ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 خرداد 1385 11:42
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا دامبلدور به وضوح مرد و حتی جسدشم دفن کردن دیگه دنباله چی هستین؟! حالا مرگ سیریوس مشکوک بود یه ذره جای شک داشت ولی این یکی که اصلا هیچ شک و شبهه ای باقی نذاشت دیگه .... هر کی ندونه فکر می کنه مده هر کی می میره بگن نمرده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 خرداد 1385 11:34
نمایش جزئیات
آفلاین
دامبلدور نمرده.....................................................

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 خرداد 1385 10:07
نمایش جزئیات
آفلاین
من خودم شخصا مطمئنم يعني اطمينان دارم كه دامبلدور نمرده.مي گين نه؟صبر كنين تا كتاب 7 بياد!
درسته كه چيزي كه مي خوام بگم شايد ربط زيادي به اين موضوع نداشته باشه اما جي كي نصف بيشتر داستان رو از جي آر آر تالكين تقليد كرده كه اگر واقعا هم همين طور باشه دامبلدور بايدمثل گندالف زنده باشه.
و يك چيز ديگه اين كه وقتي دامبلدور مرد بايد اثر طلسمش روي هري در جا از بين مي رفت اما اين طور نشد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Ginny Weasley
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 خرداد 1385 09:55
نمایش جزئیات
آفلاین
چيز هاي بي ربطو ننويسين
آقاي شادمهر گرام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچ کسی لایق اشک های تو نیست!!! اگر بود باعث اشک ریختنت نمیشد!

وق?
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 خرداد 1385 09:10
نمایش جزئیات
آفلاین
رحلت حضرت امام خميني رهبر كبير انقلابو به همه تسليت مي گم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 خرداد 1385 08:20
نمایش جزئیات
آفلاین
این یک چیز معلوم هست که دامبلدور جوری که مرد خیلی شک بر انگیز بود.
البوس وقتی بهش اواداکورا خورد پرت شد با اینکه کتاب های دیگه تو مرگ سدریک یا اون نگهبان خونه ریدلاینجوری نبوده.
در ضمن ما هیچ چیزی نمیتونیم بگیم چونکه:ما ترجمه رو خوندیم و هیچ تضمینی نیست که دقیقا همونا رو که رولینگ نوشته ترجمه کرده باشه.
در ضمن تابلوی مدیر خالی بود.
مینروا مثلا دوست البوس بوده دیگه عین خیالشم نبود.هاگرید هیچ حرکت خاصی انجام نداد.
یک مرگ همراه با حقه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: سه‌شنبه 16 خرداد 1385 07:48
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا دامبلدور مرده خدا بيامرزدش چقدر بحث ميكنيد .
من كه خيلي گريه كردم..........

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 15 خرداد 1385 21:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بچه ها!!من بعد از یک غیبت یک ساله بازم اومدم یه مشکلی واسه شناسم پیش اومده بود و هر کاری هم میکردم نمیدونم چرا نمیتونستم شناسه ی جدید بسازم اما بالاخره موفق شدم دوباره بیا خوب دیگه بریم سر موضوع تاپیک:

خوب همون طور که اعضای قدیمی تر سایت میدونن من میگم دامبلدور نمرده و برای خودم دلایل بسیاری دارم(بلیز زابینی عزیز خیلی خوب از این موضوع مطلع هست)من میترسم که دوباره دلایلمو بیان کنم و اون جنگ قدیمی دوباره راه بیفته پس فعلا چیزی نمیگم فقط اقا دامبلدور نمرده و اسنیپ هم خیانت کار نیست(اگر هم مرده باشه این نقشه ی خود دامبلدور بوده که به اسنیپ دستور این کارو داده شک نکنید)همیشه دامبلدور میگفت من به یه دلیلی به اسنیپ اعتماد دارم و کسی هم دلیلشو نمیدونست پس حتما دلیلش الکی نبوده پس در صورتی هم که دامبلدور مرده باشه اسنیپ خیانت کار نیست و همش نقشه ی دامبلدور بوده
نمیشه نمیتونم طاقت بیارم میخوام یکی از دلایلمو بگم:

وقتی اسنیپ به دامبلدور اواداکداورا زد دامبلدور در جا نمرد(اونطور که معموله)بلکه از زمین بلند شد و به هوا رفت بعد مرد پس میشه نتیجه گرفت اسنیپ از یک ورد ذهنی استفاده کرده و الکی بعدش گفته اواداکداورا(اگر دقت کرده باشید تو این کتاب خیلی به وردای ذهنی اشاره میکرد) و اسنیپ هم وقتی داشت از دست هری فرار میکرد اونو نکشت و نگذاشت کسی به اون اسیب برسونه(در صورتی که به راحتی میتونست اونو بکشه و از شرش راحت بشه) و چند بار هم گفت یادت باشه که باید از وردای غیر کلامی استفاده کنی (یعنی با زبان بی زبانی داشت به هری میگفت چی کار کرده)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دامبلدر تا وقتی مردم یادش باشن زندس و نمرده!

زنده باد دامبلدور
زنده باد گریفی?