جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

144 کاربر(ها) آنلاین هستند (19 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
141 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ناظر ماه
ارسال شده در: جمعه 16 شهریور 1386 16:36
نمایش جزئیات
آفلاین
ناظران خوبي در انجمن هستند ولي من نظارت ناظران انجمن هاي خصوصي را نميبينم!در بين انجمن هايي كه دسترسي به ديدنشون را دارم،آراگوگ بهترين ناظر بوده است..

باباي!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 16 شهریور 1386 16:02
نمایش جزئیات
آفلاین
با تقدیر از لودو بگمن ناظر محبوب هافلپاف و ایگور کارکاروف ناظر بسیار کوشای انجمن ها رایم رو میدم به ماندانگاس فلچر به خاطر زحمات زیادی که این مدت برای تالار هافلپاف کشید !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: جمعه 16 شهریور 1386 15:38
نمایش جزئیات
آفلاین
با اینکه مدت کوتاهی هست که در ایفای نقش عضو شدم ولی باید به عرض برسونم که قبلاً وقتی پیش آراگوگ مینشستم و میدیدم واقعاً زحماتش رو میدیدم ... اینکه ماموریت های جرگه مرگ خواران و محفلی ها توی انجمنش (لندن) برگزار میشد و اون سعی میکرد که تاپیک های خوبی رو درست کنه و همین که اسکار رو دوباره رو به راه کرد و خیلی در این زمینه پیگیری کردش...
در کل رای من آراگوگ هست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 16 شهریور 1386 14:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

باید بگم که توی این دوره ، دو نفر فعالیت مناسبی داشتن ! ایگور کارکاروف و جرج ویزلی .

هر دو دوست عزیز ، فعالیت مناسبی در زمینه نظارت داشتند ، ولی به این خاطر که ایگور کارکاروف انجمن یادگاران مرگ رو هم نظارت میکرد که کاری بس دشواره ، با تقدیر فراوان از جرج ویزلی رایم رو به ایگور کارکاروف میدم .

به استن : دوست عزیز ، پستتون رو پاک کنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ناظر ماه
ارسال شده در: جمعه 16 شهریور 1386 09:01
نمایش جزئیات
آفلاین
پانزدهمین دوره از انتخاب جادوگر ماه برای ماه های مرداد و شهریور در سال هشتاد و شش آغاز شد.

تمام اعضای سایت موظف هستند با در نظر گرفتن فعالیت اعضا در این رای گیری شرکت کرده و کاندایدای خود را معرفی نمایند تا با توجه به رای اکثریت، جادوگران برتر در این دوره تعیین گردند.

خواهشمندانه تقاضا داریم که سعی کنید کاندیدای خود را با توجه به زحماتشان در این مدت معرفی کرده تا کسانیکه واقعا شایسته این رنک می باشند انتخاب گردند.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!