جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

62 کاربر(ها) آنلاین هستند (39 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
61 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نقد ترجمه‌ی گروه ترجمه

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نقد ترجمه ي گروه ترجمه
ارسال شده در: یکشنبه 20 آذر 1384 18:30
نمایش جزئیات
آفلاین
اول از همه ی گروه ترجمه تشکر میکنم چون واقعا" ترجمه کار سخت و وقت گیری هست و دست همگی درد نکنه .
راستی این ترجمه که بیشتر فصل هاش ترجمه ی محمد نوراللهی بود!
اما از اینکه ترجمه ی قسمت های سانسور شده رو گذاشتین واقعا" متشکرم .
اما چند تا اشکال داشت که با توجه به وقت کمی که داشتید زیاد نمی تونم اشکال بگیرم :
علاوه بر اشتباهات چاپی
_در فصل 22[ پس از خاکسپاری ] صفحه ی 154 در آدوبی
اسلاگهورن به هری میگوید :{ یک جن خانگی همه ی بطری ها رو امتحان کرد . بعد از اون اتفاقی که برای دوست بیچاره ات رون! پیش اومد }
که توی متن انگلیسی روپرت به جای رون هست و این هم به خاطر مستی اسلاگهورن بوده که رون رو روپرت می گه .
_و یک نکته ی دیگه که هری روی جلد کتاب تاریخ رو میبینه نه در صفحات اول . متاسفانه این موضوع رو نمی دونم در چه صفحه ای هست و وقت کافی برای پیدا کردنش ندارم وگرنه حتما" مرجع رو می نوشتم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=990
ارسال شده در: پنجشنبه 17 آذر 1384 21:09
نمایش جزئیات
آفلاین
اول اينكه اسلاميه و گنجي هم درس ترجمه نخوندن و من تصور نميكنم درسي به اين نام در ايران داشته باشيم. حداقل از اسلاميه كه مطمانم اولين ترجمشو با هري پاتر شروع كرده

اين تاپيك باز نشده بود تصور ميكنم به خاطر اين بود كه مثلا خود ترجمه گروهي واسه خودش سايت داشت و قرار بود اونجا بحث بشه حالا به نظر ميرسه به هم ريخته

سوم اينكه حقيقتش خودم هنوز ترجمه گروهي رو نخوندم تا نظر بدم و فكر ميكنم اينجور پست ها در اين تاپيك بدون نقل قول از متن جالب نيست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: پنجشنبه 17 آذر 1384 20:54
نمایش جزئیات
آفلاین
خب هر چند ما مترجم نیستیم امّا فقط و فقط به عشق شما دوستان هری پاتریست عزیز با جون و دل این ترجمه رو انجام دادیم .نکته جالب اینجاست که من که فصل 6 رو ترجمه کردم الآن که به من انگلیسیش نگاه می کنم گرخیده میگیرم و پیش خودم می گم: من واقعاً اینو ترجمه کردم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 مهر 1384 21:58
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

harmiyoun granjer نوشته:
من دانلود کردم ولی نمی تونم بخونم ولی میگن خیلی جالب!با این حال ممنون

حتما Acrobat Reader را نصب نکرده ای که نمیتونی بخونی. اگر اشتباه نکنم باید ورژن 5 یا 6 را نصب کنی چون با Acro Reader4 مشکل دارد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Soon we must all face the choice
between what is right and what is easy

ارسال شده در: پنجشنبه 21 مهر 1384 21:51
نمایش جزئیات
آفلاین
من دانلود کردم ولی نمی تونم بخونم ولی میگن خیلی جالب!با این حال ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دامبلدورنباید میمرد

نبایدنباید

نباید
ارسال شده در: پنجشنبه 21 مهر 1384 14:20
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من که عالی بود ولی اگه اون کسایی ترجمشونه دیر تحویل دادن زودتر می دادن خیلی بهتر بود ولی به هر حال از ترجمه بعضیا ( برای جلوگیری از اختلافات داخلی نمی گم کیا ) خیلی بهتره و من در همین جا از همه کسایی که به نحوی تو این کار دخیل بودن تشکر می کنم :fan: :fan:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 مهر 1384 13:17
نمایش جزئیات
آفلاین
ترجمه کتابی مثل هری پاتر خیلی هنر می خواهد و این بی انصافی است که ترجمه گروهی را با ترجمه ویدا اسلامیه یا پرتو اشراق مقایسه کرد که کارشان ترجمه است. با این وجود من ترجمه گروهی را بیشتر از ترجمه خانم اسلامیه پسندیدم و احساس می کنم که به متن انگلیسی نزدیک تر است و حال و هوای داستان رو بیشتر حفظ می کند.
شاید خانم اسلامیه یا اشراق در امر ترجمه حرفه ای تر از مترجمین ترجمه گروهی بودند اما به نظر من به اندازه این بچه ها با کتابهای هری مانوس نبوده اند و به کار ترجمه نگاه بازاری داشتند. به همین خاطر ترجمه گروهی گیراتر از سایر ترجمه هاست.
مطمئنم اگر همین بر و بچ جلد هفتو ترجمه کنن بهترین ترجمه بازار خواهد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Soon we must all face the choice
between what is right and what is easy

ارسال شده در: پنجشنبه 21 مهر 1384 12:46
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
در مورد مال ترجمه جناب نوراللهی بایستی بگم که من عین متن ایشون رو تایپ نکردم. اونجاهایی که باید گفتاری میشد تغییر دادم و بعضی جاهایی که مشنگ بود رو کردم ماگل و خلاصه سعی کردم یکدست با فصلای دیگه بشه.

خداوندا.. به برکت این ماه رمضون افرادی رو که از عمد کار ما رو مختل کردن به زمین گرم بزن و حق تمامی افرادی که نتونستن به موقع کتاب رو بخونن از حلقومشون بکش بیرون! آمین یا رب العالمین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: پنجشنبه 21 مهر 1384 12:11
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی ترجمه ی خوبی بود.
یکی از خوبی هایش این بود که نقاشی های خانوم مری گرند پره را هم انداخته بودید.
اسم فصل پنج هم یکم ضایع بود.خلط بهتر از فلغومه!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 مهر 1384 02:02
نمایش جزئیات
آفلاین
دستتان درد نكند .فكر ميكنم با اين ترجمه سريع جزء اولين خوانندگان غير انگليسي زبان بوديم كه به اين سرعت كل كتاب را در اختيار داشتيم.البته من قبلا ترجمه سايت هاگوارتز را تا فصل شانزدهم خوانده بودم ولي نمي دانم چطور شد كه سايت تعطيل شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!