جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  316 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1385 21:26
نمایش جزئیات
آفلاین
- ادامه نمایشنامه این جلسه ( 10 امتیاز )

_ هوی!... کل ممد، شل ممد، کر ممد!... یا شمام!... بیاین اینجا... شماها مهاجمین!... من و نور ممدم مدافع!... این کورممد جستجوگره،... این چراغعلی هم دروازه بانه!... ما باید بازی جوانمردانه بکنیم!... آماده این؟!...
و بلرویچ در سوت میده و :
_ ســــــــــــــــووووت!... توف... فوف!... آه! لعنتی!
خلاصه بازی شروع میشه و در همون وهله ی اول، آنیتا بوسیله ی ضربه ی جاسم، ناک اوت میشه! دو ثانیه بعد، دراکو با ضربه ی نور ممد! سه ثانیه بعد از اون، دامبل با صربه ی کل ممد! چهار ثانیه بعدش، بلیز مدافع، با ضربه ی کر ممد! پنج ثانیه بعدش، سارای مدافع، با ضرب ی شل ممد! ایکی ثانیه بعدش، آوریل درواه بان، با ضربه ی چراغعلی! و سه سوت بعدش، چو که جستجوگر بود، با ضربه ی کور ممد ناک اوت میشه!
و بلاخره تیم جاسمینا() میبینن کسی نمونده، همگی میریزن سر بلر و...
شپلخیوس!

و کاپ جام جهانی به تیم جاسمینا تعلق میگیره!
و البته بلرویچ در این هوای گرم، از خوندن این نوشته ی آنیت به شدت یخ میکنه، به طوری که بخاری روشن میکنه!

- سوال 1 : به نظر شما تیم جاسم و ور ممد در این بازی از چه تاکتیکی استفاده میکنن ؟ ( 5 امتیاز )

از تاکتیک جدید " خشن باش و خوش باش!"
این تاکتیک به قدرت بدنی زیادی نیاز داره! که البته تیم اونا...!

- سوال 2 : دوست داشتین یک چشم نداشتین ولی حریف تیم جاسم و نور ممد اینا نمیشدین ؟ با ذکر دلیل . ( 5 امتیاز )

آره!... به جان خودم نه به جان بابام نه به جان شوورم نه، به جان همین عمو بلر(!) کمرم چنان درد میکنه که میگی با گرز گراپ زدن بهش!... از اون ور دستم هم شکسته! از اون ور ترش هم زانوم زخمی شده!... تازه اینا بماند، باید از شوور و بابام هم پرستاری کنم!!... ای خدا!!

- سوال 3 : چهار نمونه از تاکتیکهای تهاجمی و چهای نمونه از تاکتیهای تدافعی در بازی کوییدیچ را نام ببرید . ( 5 امتیاز )

تهاجمی:
1- مثلث آتش: سه تا مهاجم با هم پاسکاری میکنن و میرن جلو!
2- گردباد!: سه تا مهاجم در حالی که دور همدیگه میچرخن، پاسکاری میکنن.
3- برادر حمید: به شدت بدون شرح!
4- گیلیدی: برای مسابقه با تیمهایی که مدافعاشون ساحرن!!

تدافعی:
1- برادر حمید: بدون شرح!
2- گیلدی: برای تیمهایی که مهاجماشون ساحرن!
3- خشانت: چماقهامون رو خردار می کنیم!
4- جاسمینایی: بدون شرح!

استاد سخت بود ولی!! من کلی تلاش کردم!

- سوال 4 : اگر در بین مسابقه و هنگامی که کوافل در دست شماست و در حال حمله اید ، جاسم در سمت چپ شما ، نور ممد در سمت راست شما ، ولدی کچل در مقابل شما و برادر حمید در پشت شما قرار داشتند ، شما ترجیح میدهید چه کاری انجام دهید ( 5 امتیاز )

ترجیح میدم شیرجه بزنم تو بغل ولدی کچل!!...
آخه بعدش سه سوت میشه از دستش فرار کرد! کافیه بهش بگم ولدی کچل، تا گریش بگیره، منو و کنه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1385 04:09
نمایش جزئیات
آفلاین

_ ولي يه ذره هيجان هيچ وقت مشكلي نداشته ، مگه نه بچه ها ؟!
نورممد ، جاسم و دوستان : آره بلري !
_ خب شروع كنيد !

_ آآآآآآآآآخ !
همه با تعجب به سمت هدويگ كه داره نوكشو مي ماله بر مي گردند ؛
_ شرمنده ، بلر گفت بازيش درد داره ، جوگيزر شدم نوكم درد گرفت !
هدويگ اينو مي گه ، سرخگونو رو هوا مي قاپه و بعد از چهار تا بالي كه مي زنه اونو به استرجس پاس مي ده .
جاسم و نورممد به هم چشمكي مي زنن و به استقبال استرجس كه حالا سرخگونو در دست داره مي رن !
استرجس نگاهي به اون دو تا مي اندازه ؛
_ جســـــــــــــي !
_ چيه عزيزم ؟
_ اين دو تا به من بد نگاه كردن !
_ بيخود كردن عزيزم !
جسي اين رو مي گه و با اجراي يه فن پنجه گربه با ناخن هاش ، جاسم و نورممد رو خط خطي مي كنه !
در همين موقع يار سوم از راه مي رسه و در يه حركت انتحاري خودش رو ميون زمين و هوا منفجر مي كنه ، دود همه جا رو فرا مي گيره و در همين موقع يار چهارم سرخگون رو از دست استرجس مي قاپه و توي دروازه مي پره ! در همين حين يار پنجم جيغ مي كشه كه گربه جاسم اسنيچ رو قورت داده و داره خفه مي شه ، يار ششم و هفتم گربه رو سر و ته مي كنن و در نهايت مقداري بال و اسنيچ ! روي زمين مي ريزه !

- سوال 1 : به نظر شما تیم جاسم و نور ممد در این بازی از چه تاکتیکی استفاده میکنن ؟ ( 5 امتیاز )

تاكتيك اين دو دوست عزيز چيزي وراي تاكتيك بود و مي شه اسمش رو تحولي بزرگ در عرصه كوييديچ دونست ، اسم اين تاكتيك بزن تيز فرار كن ! بود ، معني اسم اين تاكتيك در لحظه اي مشهود مي شه كه نور ممد و جاسم به اشتباه همديگر رو مجروح مي كنن و با سرعت و به صورت نامحسوس از زمين خارج مي شن !

- سوال 2 : دوست داشتین یک چشم نداشتین ولی حریف تیم جاسم و نور ممد اینا نمیشدین ؟ با ذکر دلیل . ( 5 امتیاز )

من در واقع حاضر هستم دو تا دست و يه سرمو ! بدم يا حتي يه چشم شما رو هم بگيرم ولي با اون ها رو به رو شم و تاكتيك هاي زيباي نمايشيشونو از نزديك ببينم !

- سوال 3 : چهار نمونه از تاکتیکهای تهاجمی و چهار نمونه از تاکتیهای تدافعی در بازی کوییدیچ را نام ببرید . ( 5 امتیاز )

تهاجمي
1. پاسكاري مثلثي
2. دور زدن مدافع ها به صورت تيز !
3. بلد بودن شيرين كاري براي گول زدن دروازه بان !
4. حركت موجي ، استرسي ، تشنجي !!!

تدافعي
1. جفت پا
2. كف گرگي
3. بلد بودن ژانگولر براي در آوردن سرخگون از دروازه !
4. پنجه گربه

- سوال 4 : اگر در بین مسابقه و هنگامی که کوافل در دست شماست و در حال حمله اید ، جاسم در سمت چپ شما ، نور ممد در سمت راست شما ، ولدی کچل در مقابل شما و برادر حمید در پشت شما قرار داشتند ، شما ترجیح میدهید چه کاری انجام دهید ( 5 امتیاز )

در يك حركت تيز 180 درجه مي چرخم ، حالا كه برادر حميد جلومه ، ولدي پشت ، جاسم راست و نورممد در سمت چپمه احساس بهتري دارم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مریدانوس در 1385/4/28 4:19:40
ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1385 01:18
نمایش جزئیات
آفلاین
. زمين بازي.بازي دوستانه ي جاسم و نورممد.
بلرويچ كه مي داند چه اتفاقي در شرف وقوع بود لبخند مرموزانه اي بر لبانش نقش بست.هنوز اتفاقاتي كه مرلين بر سر او آورده بود نفراموشيده بود.مي خواست تا جون دارد بچه ها را اذيت كند.تا جوندارد بچه ها را اذيت كند.آخ چه حالي داشت.مثل اين بود كه تمام اغده هاي زندگيت خالي شه.سرخون و بازدارنده ها و گوي زرين رو در مي آره و به طرف تيمها م ندازه.نمامي بچه ها به خيال اينكه اين بار هيچ اتفاقي در شرف وقوع نيست از سوراخ سنبه ها بيرون اومده بودند.
بلرويچ:
جاسم و نورممد:
بازي شروع مي شه و دوتيم به پرواز درميان.دو تيم 5 دقيقه ي اول خيلي عادي بازي كردند.بعد برويچ مي ره اشاره اي به دو كاپپيت مي كنه.كاپيت ها هم اشاره اي به بازيكنا مي كنن.اوه هر بازيكن يك بازدارنده رو از جيبش در مي آره و و به طرف بچه ها مي اندازن.
بازدارنده ها با سرعت گلوله به طرف بچه ها مي رن.يك بازدارنده به نوك هدويگ برخورد مي كنه و نوكشو كج مي كنه.يكي ديگه مي خوره به سارا خفنز كه خفنيتشو ازش مي گيره.يكي ديگه مي خوره به استرجس ولي جسيكا غش مي كنه.
بلرويچ و تيمهاي جاسم و نورممد: :barare

- سوال 1 : به نظر شما تیم جاسم و نور ممد در این بازی از چه تاکتیکی استفاده میکنن ؟ ( 5 امتیاز )

به نظر من از تاكتيك هايي كه بلرويچ به آنها گفته.يعني اينكه تمام سعي و تلاششون رو براي ايمن به كار ببرن كه دخل بچه ها رو بيارن.

من دوست داشتم دو چشم نداشتم ولي اين دو تا رو نمي ديدم.
چون خيلي نامردن.
از بلرويچ دستور مي گيرن.
از قيافشون خوشم نمي آد.
دوست ندارم ريختوشون رو ببينم.
بسه يا بازم بگم.

- سوال 3 : چهار نمونه از تاکتیکهای تهاجمی و چهای نمونه از تاکتیهای تدافعی در بازی کوییدیچ را نام ببرید . ( 5 امتیاز )تاكتيك هاي هجومي:
يك پا دو پا.
قيچي برگردون.
آبدوليا چگي.
يك دو با بازيكن حريف.

تاكتيك هاي دفاعي.
دفاع خطي براي دفع تهاجمات.
استفاده از نورممد و جاسم.
استفاده از هدويگ چون مهارت خوب در دفع تووپها با نوكش داره.
استفاده از مربي بدنسازي با لهجه ي علي دايي.

من ترجيح مي دم جلو برم و با ولدي كچل روبرو بشم.چون خيلي فاز + مي ده.اگه برم پيش جاسم و نورممداتفاق بدي مي افته چون حس ششمم اينو بهم مي گه.اگر هم برم عقب پيش برادر حميد كه خودتون مي دونيد .................. واويلا. : :

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دارن الیور فلامل در 1385/4/28 1:25:19
ویرایش شده توسط دارن الیور فلامل در 1385/4/28 1:30:00
[i][size=small][color=3333CC]هيچ وقت نگوييد كه اي كاش زندگي بهتر �
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 تیر 1385 16:41
نمایش جزئیات
آفلاین
یاهو

هنوز سوت بازی توسط بلرویچ زده نشده بود که نورممد و دوستان گارد گرفته آماده ی زدن هر گونه بلاجر و آدم شدند!
سووووووووووووت
تیم افتخاری شماره ی یک که توسط بلرویچ ترکیب بندی شده بود با ترس فراوان روی جاروهاشون نشستند و به پرواز در اومدند!
هدویگ که از ترس سرخگون رو زیر بالش قایم کرده بود با سرعت داشت جلو میرفت که یهو بـــــوم!.... سرش گیج ویجی میره و سقوط میکنه!
بلرویچ:
...کارشناسان این بازی بر این نظر هستند که جاسم با داشتن عضلاتی ورزیده و به دست داشتن دستکش گل مریم تونست به دوره بخوابونه تو نوکه هدویگ و اونو نقش بر زمین کنه!
اینبار سرخگون دست جاسمه و همین طور جلو میره تا اینکه با دفاع سه نفره ی دخترا مواجع میشه!
جاسم نیش ترمزی میزنه و در سرش رو پایین کرده بود گفت:
_ آبجی برو کنار!
دخترا: نمیشه!
جاسم زیر لب استغرفراالهی میگه و زیر چشمی نگاهی به اطرافش میکنه و میگه:
_ عقب بی چشم و رویی هستن .... در همین حال سره جاروشو کج میکنه و از کمی اونورتر رد میشه!
دخترا:
جاسم همینطور جلو میره تا اینکه به آنی مونی و استرجس میرسه!
جاسم بده من !....هوووووووی جاسمی بده من خب!
فریاد های بی وقفه ی نورممد و رفقا که پشت به پشت جاسم میومدند لحه ای قطع نمیشد ... آنی مونی با یک جهش میره سرخگون رو از جاسم بگیره که نـــــــــه !.... اونم سقوط میکنه ! جاسم طی یک حمله ی انتحاری جا خالی میده و آنی مونی به تقی ترقه میخوره و میفته پایین!
بلرویچ:
حالا سرخگون دست عله نیتروژنه !... اون جلو میره ، بعد از کمی کل انداختن با استرجس اونو جا میزاره میره که گل بزنه !.... شوت میکنه ولی نـــــــه بلیز با انتهای جاروش توپ رو به کمی عقب تر شوت میکنه !...اوه چه کاره اشتباهی کرد بلیز !... نورممد با سرعتی برابر با میشاییل شوماخر داره به سمت سرخگون میره !... اونو میگیره !... ممد شوت میکنه !...... گووووووول !.... بلیز توپ رو با دستاش میگیره و با همون شکل وارد دروازه میشه و گل میخوره!
بلرویچ :

در این خصوص خوده نورممد و جاسم هم شک دارن !... ممد میگه از تکنیکه " اژدها وارد میشود " استفاده کنیم ولی جاسم میگه از تکنیکه " فوتبال شائولین " !... اما کارشناس ما جناب آقای رجبعلی والاکویی این نظر رو دارن که با ترکیبی از این دو تکنیک میتونیم بازی کاملا جوانمردانه و جوان پسندی رو در معرض نمایش قرار بدیم!!!

نـــــــه مامان ، به منه عاجز بیچاره کمک کنین!...چطور دلتون میاد یه چشم رو در بیارین ، بابا مگه نورممد و جاسم تروریستن؟؟ ... خدا منو بکش!!!!!!
درکل بازی با اعجوبه هایی مانند جنابان نورمحُمد و جاسم جان جایی بس افتخاره ، زیرا اونها به راحتی میتونن یک بازی روان و شناور رو داشته باشن !... در کشور ما میتونیم کعبی رو مثال بزنیم ! ... مستر کعبی در حالی که دست تنها بود تونست فیگو رو نفله کنه ، حتما الگوی عملی داشته دیگه؟؟؟... من که میگم از نورممد و جاسم یاد گرفته !... پس چه لزومی داره ما بازیکنان کوییدیچ یاد نگیریم؟؟... نتیجه ی اخلاقی : باعث افتخار است !ولی خوبه که در حق ما خواهری کنن کمتر جوانمردانه بازی کنن!

- سوال 3 : چهار نمونه از تاکتیکهای تهاجمی و چهای نمونه از تاکتیهای تدافعی در بازی کوییدیچ را نام ببرید . ( 5 امتیاز )
تهاجمی:
بزن در رو!
حقه ي پورسكف!
انرژی هسته ای !
از جلو نظام ( همه ی مهاجمان رو یک خط ایستادن)!

دفاعی:
گول زدن مهاجمان حریف!
عین گاو رفتن تو دل مهاجمان حریف! در نتیجه ناکار کردن اونا!
داشتن قدرت عضلانی!
زدن بازدانده مستقیم به بازکنان حریف!

در چنین حالت زیبایی باید از پایین به سرعت تیزی جاخالی داد!... به طور مثال:
وقتی از بغل جاسم و نور ممد بهت چسبیده باشن ، بهترین راه اینه که بری پایین در این حال سرهای ولدی و برادر حمید به هم برخورد میکنه و گویی نیاز به کروکی دارد !... با همه ی تفاسیر این 4 نفر به درمانگاه رفته و شما میتونین با فراخ بال به پروازتون ادامه بدین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 26 تیر 1385 18:28
نمایش جزئیات
آفلاین
نمایشنامه:
و بدین ترتیب قرار شد که نور ممد و جاسم تیم مقابل دانش آموزان شوند.
چند نفر از دانش آموزان سوار بر جارو به سوی آسمان پرواز می کنند. همگی در جایگاه خودشون قرار می گیرند. در همان لحظه نور ممد رو به بلرویچ فریاد می کشد: دِ بده اونو تا قاطی نکردیم ها!
نور ممد با این که دوست بلر بود، با این حال گاهی اوقات از این جواد بازی ها در می آورد. بلر با گونه هایی سرخ شده به بچه ها نگاهی انداخت و آن ها را در حال نخودی خندیدن یافت.
بعد از گذشت چندین ثانیه بلرویچ کوافل، اسنیچ و بلاجر را به سمت بالا پرتاب کرد. دانش آموزان چشمانشان به نور ممد و جاسم دوخته شده بود که از پشتشون چماق هایی به شکل های و رنگ های مختلف بیرون آورده بودند. در آن لحظه دهان بچه ها از این بابت که نمی دانستند آن چماق ها از کجا بیرون آمدند، باز ماند، اما سرانجام آن ها حالت عادی به خود گرفتند.
هر کدامشان با توجه به پستی که به آن ها واگذار شده بود، به طرف توپ های مورد نظرشان به پرواز در آمدند. اما به نظر می رسید که جاسم و نور ممد علاقه ای به این کار ندارند.
آن ها به جای این که به اهداف خود برسند به طرف دانش آموزان هجوم می آوردند و با چماق های چند کاره شان به سر و صورت آن ها می کوبیدند و آن ها را به طرف پایین شوت می کردند.
نور ممد به طرف یکی از بچه ها رفت و با چماق به بینی او کوبید. به طرف فرد دیگری رفت... همین طور بعدی... و بعدی...
این کار تا زمانی ادامه پیدا کرد که تمام بازیکنان دانش آموز سرنگون شدند. در همان لحظه سوت پایان بازی به صدا در آمد.
نور ممد و جاسم با چهره ای خوددار به پایین آمدند و مغرورانه گفتند: خب... دیدین که با ما نمی تونین مبارزه کنین... یییعنی... بازی!
صدای اعتراض دانش آموزان برخاست. هر کدام از آن ها به نحوی ابراز احساسات می کردند.
- اونا ما رو می زدن پروفسور..!
- اونا تقلب کردن... از چماق استفاده کردن!
بلرویچ با حرکت دست آن ها را ساکت کرد و سعی کرد مودبانه آن ها را قانع کند:
- من جلسه ی قبل به شما گفتم که استفاده از چماق ضروری است و هیچ تقلبی هم توش نیست.
- ولی آخه...
بلرویچ به سمت کامیون به راه افتاد و در حالی که پشتش به شاگردانش بود، فریاد زد: دیگه اعتراضی وارد نیست... تا جلسه ی بعد و جواتی دگر بدرود!
بعد از این حرف جاسم و نور ممد چماق هایشان را در دستانشان فشردند و پوزخندی شیطانی زدند، سپس در حالی که با انگشتانشان زنجیری نقره ای رنگ را تکان می دادند، پشت سر بلرویچ به سوی کامیون حرکت کردند.

سوال اول:
تاکتیکشون؟... حمیـــــــــــــــــــــــــد!
خب باید بگم که دو جوات به نام های نور ممد و جاسم خان از تاکتیک خشونت و چماق استفاده کردن؛ به عبارتی آن ها تصمیم گرفتن که به جای این که به دنبال اسنیچ بگردند و یا بلاجرها را به دست بیاورند، به سراغ حریفان بروند و آن ها را یکی پس از دیگری از بازی محروم کنند. و این گونه است که خودشان پیروز میدان می شوند!.. البته اونا تاکتیک به خصوصی ندارن. جوادن دیگه..!

سوال دوم:
نه مرسی... من حاضرم با نور ممد و جاسم حریف شم. چشمم از اونا بیش تر ارزش داره!

سوال سوم:
تاکتیک تهاجمی جوادی: 1- با چماق 2- با مشت 3- با زنجیر (همونی که دور دستاشون می پیچونن) 4- با حرکت سر (البته این چیزایی رو که گفتم بیش تر مورد استفاده ی افرادی امثال نور ممد و جاسم است)
تاکتیک تهاجمی عادی: 1- پاس کاری فطیر 2- شیرجه تو هوا 3- گشتن دور حریف 4- تهدید کردن با چوبدستی
تاکتیت تدافعی: 1- با جارو کوبیدن تو صورت حریف 2- ایجاد سد بازیکنان جلوی دروازه 3- ایستادن تو دروازه 4- جادو کردن حریف (اطلاعات دیگری در دسترس نمی باشد. البته این رو هم باید بگم که هر کس از این دو تا استفاده کند به طور حتم کوییدیچ رو به حریف واگذار می کنه)

سوال چهارم:
تا حد ممکن سعی می کنم که خودم رو از میان اونا نجات بدم. البته بستگی به موقعیت داره اما اگر نشد:
1- خودم رو از اون بالا به پایین پرت می کنم!
2- کوافل رو بهشون تقدیم می کنم.
3- توپ رو قایم می کنم و بهشون نمی دم.
4- کوافل رو به کس دیگری می دم.
دیگه شماره ی پنجی وجود نداره. جز این که خودکشی کنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر یک فرد انسان، واحد یک بود ، آیا یاز یک با یک برابر بود؟!
[b][s
ارسال شده در: دوشنبه 26 تیر 1385 01:17
نمایش جزئیات
آفلاین
1 - به نظر شما تیم جاسم و نور ممد در این بازی از چه تاکتیکی استفاده میکنن ؟

نورممد و جاسم که تاکتیک ماکتیک حالیشون نیست ... به احتمال زياد تو این بازی از بیل به جای چوبهای ضربه زننده استفاده میکنن و به جای شووت کردن توپ ، صورت بازيکنای بدبخت رو هدف قرار میدن.
احتمال هم داره که همش عقب بکشن و دفاع کنن تا بازيکنهای حريف برای گل زدن نزديکشون شن و اون وقت ....

2 : دوست داشتین یک چشم نداشتین ولی حریف تیم جاسم و نور ممد اینا نمیشدین ؟
والا ما که تو تیم پاورداس هم تیمی این دو اعجوبه هستیم میدونیم چه زجری میکشن بازيکنای مقابل !
صبح روز بازی ، نفری شیش تا بربری تازه میزنن تو رگ تا قدرتشون بیشتر بشه و بیلهای طلایی که از فستیوال کشاورزان نمونه گرفتن رو هم تمیز میکنن تا عکس صورت بازيکنای حريف به زيبایی روش نقش ببنده .
به خاطر همین به عنوان پدیده خريدیمشون تو تیم پاورداس دیگه ولی عمرا خودم حاضر بشم جلوشون بازی کنم .

- سوال 3 : چهار نمونه از تاکتیکهای تهاجمی و چهار نمونه از تاکتیهای تدافعی در بازی کوییدیچ را نام ببرید .

تاکتیکهای دفاعی :
1 - بزن زير کوافل بره
2 - نشونه گرفتن
3- توپ رو گرفتی این قدر پاسکاری کن تا وقت بازی تموم بشه یا اعصاب بازيکنای حريف که در اون صورت پیامدهاش به عهده صاحب سنده
4- هفت نفری جلوی سه تیر دروازه ایستادن حتی به ارزش نابودی خود

تاکتیکهای هجومی :
1- سانت از جناحین برای سوتی دادن دروازبان ( مخصوصا که دومبول دروازبان باشه )
2- مثل هیپوگريف برو جلو خطا بگیر برای ضربه پنالتی
3- شوت سهمگین با نشونه گیری چشم و شکم دروازبان حریف
4 - حرکت ترکیبی تیمی که تا به حال در عالم بازی های کوييدیچ ما دیده نشده

4 : اگر در بین مسابقه و هنگامی که کوافل در دست شماست و در حال حمله اید ، جاسم در سمت چپ شما ، نور ممد در سمت راست شما ، ولدی کچل در مقابل شما و برادر حمید در پشت شما قرار داشتند ، شما ترجیح میدهید چه کاری انجام دهید .

چه حالت جواتی !!
1- درجه اول همون بالا که هستم استعفا نامه وزارت سحر و جادو رو مینويسم .

2 - سعی میکنم کوافلی که تو دستم هست رو بکوبم تو صورت ولدی تا آخرين کار مردمی خودم رو انجام داده باشم و احیانا ولدی بمیره تا اسیبی به مردم بی ازار جادوگری ما نرسونه

3 - چون میدونم میخوام بمیرم سعی میکنم بی ناموسی کنم اون وسط که با خاطره خوش از دنیا برم

البته اگر برسم اولويت رو به مورد سوم میدم که فکر نمیکنم همون یک کار رو هم فرصت بدن که انجام بدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
ارسال شده در: یکشنبه 25 تیر 1385 17:34
نمایش جزئیات
آفلاین
ادامه نمایشنامه:

جاسم و نورممد و گیج ممد و کور ممد از ماشین پیاده می شن.دو نفر هم پشت سرشون پیاده می شن.
بلر:معرفی می کنم.نفر سمت چپ.چپول ممد!نفر سمت راست.زور ممد!سریعا ترکیبتونو اعلام کنید که مسابقه رو شروع کنیم.

بچه های کلاس شروع به مشورت می کنن.بعد از صحبتهای فراوان هدویگ برمیگرده و می گه:
_ترکیب تیم ما اینه:
بلیز زابینی...دروازه بان...آنی اسی و بینز...مدافع...من و زاخاریاس و سامانتا ولدمورت...مهاجم...سارا اوانز هم جستجوگر!

بلر:خوبه خوبه...اینم ترکیب تیم ماست.
گیج ممد...دروازه بان...جاسم و نورممد...مدافع...من و چپول ممد و زور ممد مهاجم...کور ممد هم جستجوگر

همه سوار جارو ها می شن و می رن سر پستاشون.بلر سوتشو می زنه و سرخگونو می اندازه هوا و خودش هم میره سر جاش.

گزارشگر(مک بون پشمالو):چپول ممد توپو می گیره...پاس می ده به بلرویچ...اوه نه...توپ با فاصله پنج متری از کنار بلرویچ رد می شه و میفته دست هدویگ...هدویگ پاس می به زاخی...زاخی پاس می ده به سامانتا...سامانتا پاس میده به هدویگ...هدویگ دوباره می ده به زاخی...زاخی می ده به سامانتا...سامانتا می ده به زاخی...اوه نه!هدویگ دوباره پاس می ده به زاخی...

==========ساعاتی بعد===========

گزارشگر:زاخی دوباره می اندازه به سامانتا...بله...بالاخره دروازه بان حریف هم خوابش برد!...سامانتا شوت می کنه و گل ...گل برای تیم شاگردا!

تیم بلر:

گزارشگر:خدای من!ببینید هدویگ داره چی کار می کنه...گوی زرینو از سارا اوانز گرفت و گذاشتش تو یه پاکت نامه!پاکت نامه رو گذاشت...تو جیب بلر...اوه نگاه کنید!همه شاگردا از کلاس فرار کردن...خدای من!

=========ساعاتی بعد============

بلر از خواب پا می شه و سنگینی چیزی رو تو جیبش حس می کنه...دست تو جیبش می کنه و پاکت نامه رو پیدا می کنه...اونو باز می کنه...گوی زرین پرواز می کنه و میره...بلر نامه رو باز می کنه تا بخونه:

پرفسور بلرویچ!با ما در نیفت!همه از کلاس در رفتیم!اگه یه نمره از هر کدوم از شاگردا کم بشه خودم با نوک میام تو شیکمت!

قربانت ، هدویگ!

بلر:

============================================================
جواب 1-
هوووم...اونا می خواستن تاکتیک "شل و پل در سه سوت" رو به کار ببرن ولی خوشبختانه تو بازی اصلا توپ دستشون نیفتاد...این تاکتیک اینجوریه که جاسم و نورممد با بیل و کلنگشون همه بازیکنای حریفو مصدوم می کنن و به راحتی بازی رو می برن!

جواب 2-
هوووم...البته که دوست نداشتیم!دوست داشتم پا هم نداشتم ولی حریفم اینا بودن...چون:
جستجوگرشون کورممد بود و تعطیل بود...دروازه بان گیج ممد بود...مهاجم بلرویچ بود!(hammer:)...چپول ممد آقای گل تیمشون بود!...با این تیم تونستیم از کلاس در ریم...خیلی حال داد بازیش...بینز خیلی ارزشیه!()...و و و و

جواب 3-
هوووم...تیکتیکهای تهاجمی:
تاکتیک آرایش نوک جغدی...تاکتیک آرایش عقابی...تاکتیک آرایش گردباد...تاکتیک حمله از نوع خفنز!(این تاکتیک قفط در صورتی که سارا اوانز کاپیتان باشه قابل اجراست).
تاکتیکهای تدافعی:
تاکتیک آرایش پر جغد!...تاکتیک آرایش شاخ گوزن!..تاکتیک آرایش دیوار!...تاکتیک آرایش خطی...
هوووم...خواستم مثل بلیز بنویسم گفتم تقلید می شه...پس قبول کن دیگه بلر جون

جواب 4-
جاسممی خواد با چماق منو بزنه...ولی جا خالی می دم و چماق می خوره تو سر نورممد و سقوط می کنه...جاسم هم برای نجات نورممد از روی جاروش می پره پایین...بعدش با نوک می رم تو شیکم ولدی...بعد برادر حمید از پشت می خواد دست به کار شه...ولی من عمودی به سمت بالا پرواز می کنم و پشت برادر حمید پایین میام و به جای اون من عملیاتو انجام می دم!
صدای برادر حمید:آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخ!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 تیر 1385 11:15
نمایش جزئیات
آفلاین
1:ادامه نمايشنامه
قبل از اينكه بچه ها حرفي بزنند محاصره شدند : پس جاروهاي شما كو؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها كمي دستپاچه بطرف زمين رفتند .بالاخره بازي شروع شد.نور ممد در همون ابتدا يك شيرجه با كله رفت تو شكم دروازه بان. داور كه از تيم خودشون بود گفت:اين زيدان را بندازيد بيرون!!!!
نور ممد گفت:قبول نيست .اين به من گفت تروريست.
داور: جدي مي گي؟
دروازه بان: نهههههههههه...!!!!
داور:please be quiet
ملت: نه بابا...
نور ممد:اين آخرين بازي من بود .باشه من ميرم بيرون اما شما بايد رسيدگي كنيد.
داور:ايم باشه!!!
نورممد:پس بازي را فيسله بده.
داور:ايم باشه!!!
سوت پايان بازي..........
--------------------------------------------------------

1:به نظر شما تيم جاسم و نور ممد در اين بازي از چه تاكتيكي استفاده مي كنن؟؟

همه تاكتيك هاي فوتبال:بازي ايتاليا ، فرانسه
2:دوست داشتي يك چشم نداشتي ولي حريف...
نه . چشمم را خيلي دوست دارم .تازه اگر باهاشون بازي كنم اميدي هست كه معروف شم....(!)
3:چهار تاكتيك تهاجمي،چهار تاكتيك تدافعي
تهاجمي:
1:تشكيل حمله ي شاهين وار
2:چنگك پاركين
3:حقه ي پورسكف
4:پاس وارونه
تدافعي:
1:ضربه ي وارونه بازدارنده
2:دفاع دو مدافعه
3:لايي وولونگانگ(هم مدافع،هم مهاجم)
4:برخورد ترنسيلوانيايي(هم مدافع،هم مهاجم)
4:اگر در بين مسابقه و هنگامي كه كوافل در دست..........

از پايين شيرجه مي رم و هم خودم را آزاد مي كنم وهم اونها را ضايع مي كنم.

ارادتمند شما *دنيس*

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: شنبه 24 تیر 1385 00:13
نمایش جزئیات
آفلاین
1-ادامه نمایشنامه این جلسه

-بوق،تفنگ،طوطی بلر باید بره تو قوطی
این صدای تماشاگران و طرفداران تیم ایگور بود که تازه داست خودشو گرم میکرد.
ایگور جلو امد و اعضای تیمش رو معرفی کرد:
ایشون شل ممد هستند.
شل ممد:
ایشان بزرگ ما جمعه ممد هست.
جمعه ممد:
ایشون اژدر هست.
اژدر:
و ایشون هم اخرین نفر بوق ممد 2:
بوق ممد 2:
بله کشتی کج شروع میشه .اخخخ.منظورم بازی بود.
اژدر جاسم رو میگره جاسم با یک ضربه مشت به جای بوقش،بوقش کرد.
-اینا کین؟
یک سری ادم اومدند و پرده کشیدند و روی پرده با ماژیک نوشتند:
این صجنه با توجه به قوانین جمهوری اسلامی بسته شده.در صورت اشتباه به این ایدی میل بزنید.

------------------------------
2-به نظر شما تیم جاسم و نور ممد در این بازی از چه تاکتیکی استفاده میکنن ؟
از تاکتیک کور شل کش.
این تاکتیک با یک چماق اجرا میشود و تا لحظه اخر مرگ فرد ادامه دارد.
-------------------------------
3-دوست داشتین یک چشم نداشتین ولی حریف تیم جاسم و نور ممد اینا نمیشدین ؟ با ذکر دلیل .
من حاضرم 3 چشم داشته باشم ولی حریف این افراد بشم.
دلایل:
1-برای انالیز بازی جام جهانی
2-برای با افرادشون.
3-برای رفتن به سنت مانگو و دیدن گیلیدی.
4-برای خشنودی اقا امام برادر جمید.
5-برای زنده نگه داشتن آسلام.
6-برای حفظ وحدت جامعه اسلامی
7-سلام!
8-خوبی!؟
9-به ایال سلام برسون!
10-
------------------------------
4- چهار نمونه از تاکتیکهای تهاجمی و چهای نمونه از تاکتیهای تدافعی در بازی کوییدیچ را نام ببرید .
تهاجمی:
1-311
2-500
3-600(دور از چشم داور از جستجو گر هم استفاده میکنیم.)
4-700(یکی از بازیکنان حریف رو با دادن پول مال خود میکنیم)
دفاعی:
1-113
2-023
3-005
4-500(بهترین دفاع حملست )
-------------------------------
5- اگر در بین مسابقه و هنگامی که کوافل در دست شماست و در حال حمله اید ، جاسم در سمت چپ شما ، نور ممد در سمت راست شما ، ولدی کچل در مقابل شما و برادر حمید در پشت شما قرار داشتند ، شما ترجیح میدهید چه کاری انجام دهید ( 5 امتیاز )
توپ رو با احترام میدم به برادر حمید.بعد که اونا رفتند کنترل از ره دور رو در میارم و بمبی که در توپ کار گذاشتم رو منفجر میکنم.تا اینها به دیار باقی بپیوندند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 23 تیر 1385 08:33
نمایش جزئیات
آفلاین

جاسم و نور محمد و بقيه ي افراد جاروهاشون رو ميكشن بيرون...
ملت:
روي جاروهاشون نوشته بود تيم خفن جواتي....
نور محمد داد زد:
هي رفقا شما نميخواين جاروهاتون رو در بيارين...
بچه هاي منتخب تيم(اسم نميبرم)جاروهاي آذرخش رو ميكشن بيرون....
جاسم ميزنه زير خنده و ميگه:
با اين قارقاركها ميخواين با ما بازي كنيد؟
ملت:
بعد از 5 دقيقه ملت روي هوان و دارن پرواز ميكنن...يعني بازي ميكنن...يكي از بچه ها كوافل رو ميگيره ميره سمت دروازبان اونها....
_
دروازبان داره فوتبال نگاه ميكنه...بازيكن تيم منتخب ما ميگه:
برادر بين كي و كيه؟
_بين منتخب هاگوارتز و تيم منتخب بلر
_
در همون لحظه چوبي ميخوره توي سر بازيكن ما و ولو ميشه!!!
كوافل دست بازيكناي بلر هستش....و به سمت دروازه ميرن...
نزديك دروازه كه ميشن ... نورمحمد ميگه:
اونجارو!!!
دروازبان ما بر ميگرده كه ببينه چيه!!!ولي...
گل...
10 - 0 به نفع بلر اينا
دروازبان:
نور محمد:

توپ دست مهاجم ماست....تبديل ميشه به دوغ چون جاسم اومد يك عدد لگد مشتي ممدلي تقديمش كرد....
اونم رفت با كله توي جايگاه ويژه ي ورزشگاه!!!
جاسم ميره طرف دروازه و ميگه:
اونجارو !!!
دروازبان بر نميگرده كه ببينه چيه ولي از قضا ...
بوم...
بلوجر ميخوره بهش و ...
گل....
در آخر
دروازبان :
جاسم:

* 20 دقيقه بعد *

بلر با جستجوگر تيم ما تك به تكه يعني چيزه شونه به شونس....
بلر ميخواد قانوني اسنيچ رو بگيره ولي جستجوگر ما ميپيچه جلوش اونم چپ ميكنه
هورا تيم ما برنده شد...جاسم و نور محمد هم بند و بساتشون رو جمع ميكنن
بلر از روي زمين بلند ميشه در حالي كه تلو تلو ميخوره ميگه:
20 امتياز از
بوم....با كله رفت توي زمين!!!

از تكنيكايي ماننده:
كلك
دوز
زيركي
و تكنيكهايي كوييديچي شامل:
پرتاب بلوجر با سر
پرتاب كوافل با پا
خورد كردن تيرك دروازه ها با سر به دليل شكست
گرفتن كوافل از حريف با تكل مشنگي...
دعوا در آخر بازي

نور ممد كيه بابا ... من چشم نازنينم رو فداي يك بازي نميكنم ميخوان توي بازي حرفي بزنن...
به هر صورت من كامل برابر نور محمد اينا قرار ميگرفتم چون كاري از پيش نميبردن...شجاعتو داشتي

تهاجمي:
1.تشكيل حمله ي شاهين وار
2.حقه ي پورسكف
3.پاس وارانه
4.حمله ي بي صدا

تدافعي:
1.چنگك پاركين
2.ضربه ي واروي بازدارنده
3.دفاع دو مدافعه
4.لايي وولونگانگ

ترجيح ميدم از پايين حركت كنم چون زيرم خاليه و كسي نيست اگر كسي هم باشه ترجيحا ميرم به سمت ولدي كچل و انتهاي جارو ميزنم توي صورتش و ميگم :
خجالت بكش و به راهم ادامه ميدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

تصویر تغییر اندازه داده شده