جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[educate]] نقد پست‌های انجمن محفل ققنوس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نقدستان محفل ققنوس
ارسال شده در: شنبه 23 تیر 1386 13:04
نمایش جزئیات
آفلاین
پست شماره 110ویولت بودلر ، پادگان نظامی

نقل قول:
استر و ریموس که این رو میشنون این رگ غیرتشون همچین میشه اندازه این کابل هایی که دور چراغ برق میپیچن

احیانا این جمله ایراد نگارشی نداشت ؟

نقل قول:
آلبوس خارج میشه تا ادامه بندری های قدیمش رو بره

این جمله باید حذف میشد ، درسته پست قبلی در مورد بندری دامبل بود ام در یان پست هیچ نیازی نبود دوباره تکرار بشه .

نقل قول:
پارسال با هم دسته جمعی رفته بودیم زیارت

اول این که اون ( پارسال بهار دسته جمعی رفته بویدم زیارت ) هستش ، دوم این که این شعر شدیدا خز شده این همه شعر باحال چرا گیر دادین به این شعر ؟

نقل قول:
لیلی با عشوه جواب داد:نه نمیگن.من منتظر دامبلم

خب این تیکه دیسکو خوب بود ولی باید به این نکته توجه کنی که تیکه های طنز باید خیلی کوتاه باشن تا تاثیر قوی بذارن واگه زیادی کش بیان لوس میشن ، همین دیالوگ لیلی لطمه زیادی به پستت زد ، اول این که پستت رو نباید با این دیالوگ تموم میکردی ، چون در بعضی از مواقع مثل همین ، دیالوگی که پست با اون تموم میشه تیر خلاصه به نمایشنامه .

1- آلبوس زیر پستت گفته بود ، منم میگم که بین دیالوگ وفضا سازی فاصله بده .

2- پست رو هیچ وقت با دیالوگ یا شکلک تموم نکن مگه این که فضا رو بسته باشی ونفر بعدی که می خواد بپسته باید در مورد یه مکان دیگه و یا یه موضوع دیگه بنویسه ( نمی دونم گرفتی یا نه )

3- نکته دیگه این که یه فنی هستش که من بهش میگم : خر کردن خواننده ، حالا خر کردن خواننده یعنی چی ؟ یعنی این که تو می خوای توی یه تاپیک بپستی ولی می دونی پستت خدا نمیشه ، برای همین میای پارگراف اول پستت رو خنده دار میکنی ، خواننده میاد پاراگراف اولو می خونه و خوشش میاد پس میاد بقیه ی پست رو هم می خونه غافل از این که بقیه پست بسیار ارزشیه وکلا این که این فن یه روشیه برای جلب خواننده همون طور که فاصله دادن بین دیالوگ وفضاسازی واستفاده از شکلک یه روشه برای جلب خواننده .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 23 تیر 1386 03:02
نمایش جزئیات
آفلاین
پست شماره 128 ویولت بودلر، دره گودریک

از لحاظ روند داستانی، کلا خودم که پست قبلو زدم نظرم این بود که با حمله یک گرگ، ترکز استرجس و ریموس از بین بره و کلا باعث سقوط لارتن بشه و حالا لارتن به طریقی نجات پیدا کنه از تصادف با زمین!

یعنی کلا منطقی تر هم هست که وقتی جادوگری که طلسم رو اجرا کرده و چوبدستیش به طرف سوژه هست، حواسش پرت بشه، اثر طلسم باقی نمونه و از بین بره.

ولی خب، اینجوری هم بد نشد! یه مقدار حالت طنز پیدا کرد! کرفس هم خنده دار بود. کلا یکی از خصوصیت های تو همین نکات طنز توی پستای جدیه که منم سعی می کنم یاد بگیرم.

منظورت رو از این جمله متوجه نشدم:

استرجس که محکم ریموس را رها کرده بود

از لحاظ سوژه برای نفر بعد هم خوب عمل کردی به نظرم. جای کار خوبی داره.

از نظر پاراگراف بندی هم معمولا پستات مشکلی نداره، منتها اگه یه خط خالی هم بین پاراگراف ها بندازی، خوانایی متنت بیشتر میشه!

و در نهایت هم بگم که من کلا از پستای کوتاه خوشم میاد! کوتاه نویسی ای که مختصر و مفید باشه، یه هنره. (اینم بگم که این پست دیگه کوتاه ترین حالت بود! یعنی از این کوتاه تر خیلی کم می شه.)

اینا نظر من درباره این پست بود. امیدوارم جسارتی نشده باشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نارنجی رو بخاطر بسپار!

طنز نویسی به موجی از دیوانگی احتیاج داره...

چه کسی بود صدا زد : لارتن!؟
ارسال شده در: شنبه 23 تیر 1386 00:55
نمایش جزئیات
آفلاین
پست شماره 48- روانخانه سیاه سفید- نوشته شده توسط سارا اوانز

از ظاهر شروع میکنم.ظاهر نمایشنامت خوبه. اگه بین دیالوگ هات و متن های دیگه مثل فضاسازی فاصله بدی پست بهتری داری.
اگر برای یک جمله علامت مناسبی پیدا نمیکنی ولی میخوای با تکه بعدش فاصله بدی به جای ! از ...(سه نقطه) استفاده کن.
و حالا محتوا سعی کن از همون اول پست یراست سوژه ای رو که مدنظر داری شرح ندی و قبلش یه مقدمه کوتاه برای پستت تهیه کنی تا خواننده به خاطر اون مقدمه ترغیب بشه به خوندن پست.
استفاده از شکلکت بجاست ولی اگه متعادلتر استفاده کنی و سعی کنی مقداری از نیازت به شکلک رو با نوشتن برطرف کنی پست بهتری خواهد شد.
سعی کردی بیشتر به روان خانه بپردازی و این نکته مثبت پستت هست که سعی میکنی بیشتر به سوژه بپردازی.
پستت زیاد خنده دار نبود و فقط بعضی قسمت ها کمی خواننده رو میخندوند. البته پستهای دیگه ی تو، اینطوری نبوده و فکر میکنم برای زدن این پست کمی عجله داشتی.
پایان پستت هم زیاد جالب نبود و نویسنده رو به ادامه دادن ترغیب نمیکرد. سعی کن پایان پست هات زیبا باشه تا هم خواننده بخواد ادامه داستان رو دنبال کنه و هم نویسنده بتونه و بخواد ادامه بده. طوری که وقتی میخونه دستش دنبال نوشتن بره.
اینکه در پایان پستت خلاصه ای از سوژه ای رو که دادی مینویسی در قالب یک سؤال یکی از نکات مثبت پستت هست.
این رو در تعدادی از پست هات دیدم و اینجا میگم که سعی کن تعادل توی پستت برقرار باشه. یعنی فقط مرگخوارها رو مسخره نکن یا سفیدها رو بزرگ جلوه نده. در این صورت خواننده پستت رو در قالب یک رول میخونه در قالب یک پست در محفل.
این نظر و پیشنهاد من برای پست شما بود و نظرم اینه با رعایت کردن این نکات رول زیباتری مینویسی.
منتظر پست های زیبات هستم.
امتیاز دهی: 4 از 5 به همراه یه C در کل 7 امتیاز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1386/4/23 9:21:36
تصویر تغییر اندازه داده شده
نقد پست‌های انجمن محفل ققنوس
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1386 21:33
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام ، قبل از اینکه وظایف این تاپیک را خدمتتان عرض کنم ، باید یک تشکر ویژه از عضو فعال محفل ققنوس ، لارتن کرپسلی بکنم که طرح اولیه این تاپیک را ارائه دادند.

امیدوارم طرح ایشان ، همانطور که خودشان می خواستند در جهت بهتر شدن محفل باشد.و هدف از زدن این تاپیک ، از امشب به بعد تمام نقدهای پستها د اینجا انجام می شود ، حال هدف از این کار چیست؟

1-ممکن است موردی از نظر ناظر نقاد کننده دور بماند ، دیگران می توانند برای کمک به بهتر شدن نقدها به او در همین تاپیک گوشزد کنند ، چون می توانند همه در این قسمت پست بزنند.

2-اگر زننده پست اعتراضی در مورد نقد پست خود داشته باشد ، بتواند در اینجا انعکاس دهد.

3-کسان دیگر نیز می توانند پستی را که مناسب دیدند نقد کنند ودر این تاپیک بزنند و ما با استفاده کردن از پستشان بهتر بتوانیم زوایای پست را ببینیم.

و اما قوانین این تاپیک:

1-به شدت با ارزشی شدن این تاپیک برخود خواهد شد.

2-در مورد امتیازها سخنی به میان نمی آید ، این تاپیک فقط در ارتباط با نقد است.چنانچه اعتراضی در مورد امتیاز دارید ، لطفا در تاپیک گفتگو با ناظرین مطرح کنید.

3-اعتراض به نقدها با عقل و منطق همراه باشد.

4-در مجموع ناظر ها می تونن با توجه به نقد و برداشت خودشون، و همینطور اگه مناسب دیدن نقدهایی که احیانا دیگران نوشتن، امتیازی رو برای پست در نظر بگیرن.

باز هم از لارتن عزیز تشکر می کنم.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/7/17 22:09:39
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1391/5/30 1:33:23
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/2/26 15:55:19
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/7/16 23:41:12
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1396/10/28 0:14:21
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1403/3/23 0:06:28
ویرایش شده توسط کوین کارتر در 1405/2/20 18:51:00
ویرایش شده توسط کوین کارتر در 1405/3/12 18:40:25