شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
از ظاهر شروع میکنم.ظاهر نمایشنامت خوبه. اگه بین دیالوگ هات و متن های دیگه مثل فضاسازی فاصله بدی پست بهتری داری. اگر برای یک جمله علامت مناسبی پیدا نمیکنی ولی میخوای با تکه بعدش فاصله بدی به جای ! از ...(سه نقطه) استفاده کن. و حالا محتوا سعی کن از همون اول پست یراست سوژه ای رو که مدنظر داری شرح ندی و قبلش یه مقدمه کوتاه برای پستت تهیه کنی تا خواننده به خاطر اون مقدمه ترغیب بشه به خوندن پست. استفاده از شکلکت بجاست ولی اگه متعادلتر استفاده کنی و سعی کنی مقداری از نیازت به شکلک رو با نوشتن برطرف کنی پست بهتری خواهد شد. سعی کردی بیشتر به روان خانه بپردازی و این نکته مثبت پستت هست که سعی میکنی بیشتر به سوژه بپردازی. پستت زیاد خنده دار نبود و فقط بعضی قسمت ها کمی خواننده رو میخندوند. البته پستهای دیگه ی تو، اینطوری نبوده و فکر میکنم برای زدن این پست کمی عجله داشتی. پایان پستت هم زیاد جالب نبود و نویسنده رو به ادامه دادن ترغیب نمیکرد. سعی کن پایان پست هات زیبا باشه تا هم خواننده بخواد ادامه داستان رو دنبال کنه و هم نویسنده بتونه و بخواد ادامه بده. طوری که وقتی میخونه دستش دنبال نوشتن بره. اینکه در پایان پستت خلاصه ای از سوژه ای رو که دادی مینویسی در قالب یک سؤال یکی از نکات مثبت پستت هست. این رو در تعدادی از پست هات دیدم و اینجا میگم که سعی کن تعادل توی پستت برقرار باشه. یعنی فقط مرگخوارها رو مسخره نکن یا سفیدها رو بزرگ جلوه نده. در این صورت خواننده پستت رو در قالب یک رول میخونه در قالب یک پست در محفل. این نظر و پیشنهاد من برای پست شما بود و نظرم اینه با رعایت کردن این نکات رول زیباتری مینویسی. منتظر پست های زیبات هستم. امتیاز دهی: 4 از 5 به همراه یه C در کل 7 امتیاز
با سلام ، قبل از اینکه وظایف این تاپیک را خدمتتان عرض کنم ، باید یک تشکر ویژه از عضو فعال محفل ققنوس ، لارتن کرپسلی بکنم که طرح اولیه این تاپیک را ارائه دادند.
امیدوارم طرح ایشان ، همانطور که خودشان می خواستند در جهت بهتر شدن محفل باشد.و هدف از زدن این تاپیک ، از امشب به بعد تمام نقدهای پستها د اینجا انجام می شود ، حال هدف از این کار چیست؟
1-ممکن است موردی از نظر ناظر نقاد کننده دور بماند ، دیگران می توانند برای کمک به بهتر شدن نقدها به او در همین تاپیک گوشزد کنند ، چون می توانند همه در این قسمت پست بزنند.
2-اگر زننده پست اعتراضی در مورد نقد پست خود داشته باشد ، بتواند در اینجا انعکاس دهد.
3-کسان دیگر نیز می توانند پستی را که مناسب دیدند نقد کنند ودر این تاپیک بزنند و ما با استفاده کردن از پستشان بهتر بتوانیم زوایای پست را ببینیم.
و اما قوانین این تاپیک:
1-به شدت با ارزشی شدن این تاپیک برخود خواهد شد.
2-در مورد امتیازها سخنی به میان نمی آید ، این تاپیک فقط در ارتباط با نقد است.چنانچه اعتراضی در مورد امتیاز دارید ، لطفا در تاپیک گفتگو با ناظرین مطرح کنید.
3-اعتراض به نقدها با عقل و منطق همراه باشد.
4-در مجموع ناظر ها می تونن با توجه به نقد و برداشت خودشون، و همینطور اگه مناسب دیدن نقدهایی که احیانا دیگران نوشتن، امتیازی رو برای پست در نظر بگیرن.
باز هم از لارتن عزیز تشکر می کنم.با احترام.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/7/17 22:09:39 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1391/5/30 1:33:23 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/2/26 15:55:19 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/7/16 23:41:12 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1396/10/28 0:14:21 ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1403/3/23 0:06:28 ویرایش شده توسط کوین کارتر در 1405/2/20 18:51:00