امممم...هلگا اینارو تو پستای قبلی هم گفته بودی نیاز نبود تکرار کنی منم جوابمو تکرار نمیکنم...
اما گذشته از تو کلا به همه مدیرا یا اعضایی که اینجا فعالیت میکنن یه چیزی میخوام بگم، شاید به عنوان آخرین حرف هایی که میتونه بدرد بخور باشه و بعدش تصمیم دارم دخالتی نکنم:دی
_ اونایی که هنوز میان جادوگران حتما اینجا هنوز براشون جاذبه داره. حالا چه کلیت سایت، چه ایفاش بصورت عمومی چه یه گروه خاص و مدیر اون گروه.
شاید چون الان عضو هیچ گروهی نیستم میتونم راحت تر به عنوان یه سوم شخص ببینم و نظر بدم ولی اگه در سایت های دیگه فعالیت کرده باشید متوجه میشید جادوگران بصورت کلی و گروه هاش و شاکله ش بصورت جزیی، خیلی محدودیت داره. یه فرم خاص که حتما باید اونجوری رفتار کنی...دو تا گروه خاص که حتما باید جزو اینا باشی وگرنه اجازه هویت پیدا کردن تو سایت نداری.
اینهمه سالی که اینجا بودم و فعالیت کردم دو بار فقط این حسو داشتم و یکیش الانه وقتی داخل ایفایی و سرت داغه و فعالیت میکنی متوجه نمیشی ولی وقتی میای بیرون، جاهای دیگه رو میبینی و فکرت بازتر میشه میبینی واقعا اینجا یه محیط بسته با یه فرم و گروه های و افراد خاص و محدوده. دنیا خیلی بزرگتر از این حرفاست! بنظر من یا این فرم رو عوض کنید یا اگه نمیتونید خودتونو به اینجا محدود نکنید. دنیا به همین یه جا خلاصه نشده.
حالا اگه دوس دارید گارد بگیرید...بگیرید خب:دی نیش و کنایه بزنید...بزنید خب:دی...فکر کنید زیر آب سایت رو میخوام بزنم...فکر کنید خب:دی چون تو هیچ گروهی نیستم و مسئولیتی هم ندارم و ابایی هم ندارم طبیعتا:دی فقط به عنوان یه عضوی که چندین سال اینجا بوده میگم و البته خیلیا ممکنه همین شکل رو دقیقا دوست داشته باشن و همین رو مزیت جادوگران نسبت به سایت های دیگه بدونن و بگن اجباری نیست هر کی خوشش نمیاد بره جاهای دیگه...
اوکی ادامه بدید...فقط دوست دارم بگم که منم دقیقا از همین فرم همیشه خوشم میومد ولی وقتی جهانت توی یه سایت یا یه نفر خلاصه بشه و جاها و افراد دیگه رو نبینی خیلی محدود و بسته میشی.
اگه بتونید این تخم مرغ سر بسته رو باز کنید و آزادی عمل بدید به اعضا به نظر من خیلی بهتر و مفید تر میشه. حتی هنوز نحوه جواب دادن مدیرا به اعضا هم شبیه زمانیه که من مدیر بودم و البته خیلی سعی میکردم باز کنم این شکل کلی رو. حالا چه وقتی ناظر بودم با گفتن اینکه برای ایجاد تاپیک به مجوز گرفتن نیازی نیست...چه زمانی که مدیر بودم با وارد کردن افراد جدید به تیم مدیریت... و البته همیشه ایراداتی هم داشتم و کوچیک هم نبودن حتما و همه هم میدونن...
حالا که دیگه طومار شد بعضی مسائل هم بگم... مثلا یه جا گفته شد که من از مدیرا دفاع میکردم یا بقول اون بنده خداها دستمال کشی! من قبل از اینکه مدیر بشم واقعا دوس داشتم شبیه مدیرایی مثل بارون خون آلود و کوییرل و هری پاتر رفتار کنم کلا خوشم میومد ازشون...هر چند بعدا که مدیر شدم دوست نداشتم این شکلی باشم دوست داشتم یه فرمی شبیه خودم بگیرم... و بله من اونموقع که جر و بحث میشد بین مدیرا و گروه خاصی که اون زمان بودن معمولا طرف مدیرارو میگرفتم چون از اون گروه خاص حالا اگه شده حتی سه چهارم سایت هم بودن خوشم نمیومد. طبیعتا اونا هم خوششون نمیومد:دی
و گذشته از همه این ها مدیریت هم برای من جذاب بود دوست داشتم تجربه ش کنم هر چند با مدیر اخبار شدن و خب بعدا چون دسترسی وبمستر هم داشتم جاهای دیگه زیاد دخالت کردم و سعی کردم به دید خودم درستشون کنم و البته دعوا درست کردم:دی میگفتن آقاجون تو چیکار داری به کار خودت برس بذار همه چیز آروم باشه خب من تو کتم نمیرفت:دی و بعضی جاهام قاطی میکردم یدفعه یه نفرو بلاک میکردم و نهضت ضد مدیریت درست میکردم:دی
در کل مهم نیست این چیزها... نهایتش اینه از هم خوشمون نمیاد...ولی خواستم اینارو بگم... این ها بردشت کلی من در همه این سال ها از جادوگران بود....باضافه چند تا نکته که دوست داشتم بگم.
اممممم... در کل اینقدر آروم نباشید، بکشید، خونریزی کنید، بدون نزاکت باشید! بهتر از ساکت و ساکن و...=> راکد بودنه...