جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 12 مهر 1393 15:20
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اون موقعی هم که می خواین از نقدهای مداوم صحبت کنین به آیلین پرنس و وینسنت کراب و سیبل تریلانی نگاه کنید فی المثل. اینا رو هم گفتم که تام دقت داشته باشن از "مطلع" بودن نگن. یوآن مطلع نیست ولی یه نفر هست که مطلعه!

من اصلا متوجه حرف ها و اشاره های دامبلدور نشدم. نفهمیدم از چی مطلعه که بقیه نیستن.هیچ شباهتی هم بین آیلین و وینسنت و سیبل پیدا نکردم!
شرایط و تاریخ عضویت و فعالیت هر کدوم فرق می کنه. برای آیلین کلی نقد کردم. برای وینسنت چند تا و برای سیبل اصلا نقد نکردم. آیلین شاید یکی دو بار به ویزن رفته باشه برای نقد. ویسنت فکر نمی کنم رفته باشه و سیبل هم نرفته.
حالا چه نتیجه ای باید از این سه تا بگیرم؟!
اینکه آیلین زیاد درخواست نقد می کرد و وینسنت کمی کمتر و سیبل اصلا اهل درخواست نقد دادن نبود؟
با اینکه مرگخوارای جدید بهتر از قدیمیا هستن؟ که این نتیجه گیری اصلا درست نیست چون شرایط اینا با هم فرق می کنه.

نقل قول:
می تونین به جمعیت نگاه کنین و لینی رو ببینید و لودو و الادورا و الفیاس دوج و فلور دلاکور و اون موقع میگم بی انصافی چیه دقیقا.

الان اینا رو ویزن پرورش داده؟! محفل پرورش داده؟! لطفا بگین بی انصافی دقیقا چیه...چون من یکی که نفهمیدم!

چیزی که من گفتم هم همین بود که ویزن تازه واردای خوبی پرورش داد. نمی دونم چند تا از مرگخوارای فعلی زیر دست جادوکارا پرورش پیدا کردن ولی اینو نمی شه به محفلی بودنشون ربطی داد و پرورش یافته ها رو هم طبقه بندی کرد و گفت اینا مرگخوار هم پرورش دادن. مرگخوارا رو من پرورش دادم. جادوکارا اینو قبول دارن. مرگخوارا هم قبول دارن. حالا این که شما به چه عنوان و با چه دلایلی قبول نداری و هدفت چیه و می خوای چیو ثابت کنی؛ اینو نمی دونم و چیزی جز ماهی گرفتن از آب گل آلود به ذهنم نمی رسه.

ارزش کار جادوکارا رو با این حرفا و اشاره ها پایین نیارین. جادوکارا خیلی کارا کردن. ولی شما دارین روی کمرنگ ترین و کم اهمیت ترین جنبه تاکید می کنین. روی کمک به مرگخوارا! در حالی که مرگخوارا به کمک احتیاج نداشتن.من از جادوکارا عذرخواهی می کنم که دارن اینجوری به حاشیه کشیده می شن. می دونم حقشون نیست. ولی حتما درک می کنن که مجبورم از حق خودم و مرگخوارا دفاع کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 12 مهر 1393 14:22
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
بعضیا میگفتن و هنوزم میگن محفلی بودن جادوکارای ویزنگاموت خیلی ناجور و ناعادلانه س و خیلیا هم الان معتقدن که محفل علاف و بیکاره و هیچ فعالیتی از اعضای گروهش سر نمیزنه و این مرگخوارا هستن که حاکم ایفای نقشن و ایفا بدست همین گروهه که داره میچرخه و... درسته! قبول دارم این حرف رو اما یه چیزی رو نباید پنهون کرد.. نباید انکار کرد.. نباید منکر این شد اکثر تازه واردهای مرگخوار که خیلیاشون هم فعالن، به دست همین جادوکارای محفلی پرورش یافتن و رشد کردن و پخته شدن تا به وضع کنونی شون رسیدن.. هیشکی نمیتونه منکر این باشه که بیشتر از نصف فعالیت مرگخوارها مربوط به محفله! آره، الان محفل مرده و دیگه جون نداره.. چون تموم انرژیش رو صرف پرورش افرادی کرد که اکثرشون مرگخوار بودن و هستن.. جسم و گوشت و خون محفل تو ایفا به چشم نمیاد اما روحش و آموزه ی جادوکاراش به وفور یافت میشه.. محفل کار مهمتر رو به کار مهم ترجیح داده.. لقمه ی آماده رو گذاشته توی دهن گروه تاریکی و کاری کرده که خودش تقریبا از بین بره اما روحش که هنوز توی اون لقمه ای که رفت تو دل مرگخوارا هست.. محفل از خودش گذشته.. محفل پاس گل داده، گل رو نزده.. و همه ی ما میدونیم که بدون پاس گل، گل به ثمر نمیرسه..!

چه حرف جنجال بر انگیزی!

یوآن من باهات موافقم باباجان.. نمی دونم طبق چه مصلحت اندیشی باید بگم نه اما می گم آره. درست نیست که بگم ویزنگاموت مرگخوارا رو پرورش داد چون همون طور که تام گفت این گروه قبل از این ها هم با این تام بوده. اما درسته که بگیم "همین جادوکارای ویزنگاموت" بودن که مرگخوارا رو هم پرورش دادن.. می تونین به جمعیت نگاه کنین و لینی رو ببینید و لودو و الادورا و الفیاس دوج و فلور دلاکور و اون موقع میگم بی انصافی چیه دقیقا.

اون موقعی هم که می خواین از نقدهای مداوم صحبت کنین به آیلین پرنس و وینسنت کراب و سیبل تریلانی نگاه کنید فی المثل. اینا رو هم گفتم که تام دقت داشته باشن از "مطلع" بودن نگن. یوآن مطلع نیست ولی یه نفر هست که مطلعه!

نتیجتا این که گذشته یه کلیتی داره که در قدح اندیشه من هم موجوده و مصادره به مطلوب نشود لطفا!

کاری که ویزنگاموت کرد پرورش تازه واردها برای سایت بود. برای این که در مجموع ایفای نقش ما بتونه یه پله بالاتر بره و جادوکارانش این کار رو انجام دادن و البته که اونقدر دل گنده هستن که فکر نکنن مالکیت اعضایی که براشون نقد کردن رو دارن و به این نقطه از باور آزادی انسانها رسیدن جا داره روی ماهشون رو ببوسیم اصلا.

از حرفات تقدیر می کنم یوآن ولی اینجا به اون لفظ از خود گذشتگی می رسیم که باید تغییر می کرد. از خود گذشتگی زمانیه که چیزی رو که برای خودت هست ببخشی ولی آدمها تحت مالکیت هیچ کس نیستن باباجان.

وقتی با دید بازتری نگاه کنی می بینی که کار جیمز و تدی و ویولت خود گل بود نه پاسش حتی و به معنای کامل همین حرف تدی و جمله ی محشر آخرش:
نقل قول:
وقتی می‌دیدیم طی یه بازه ی زمانی کسی که پستای اولش به سختی قابل خوندن بود، تبدیل میشه به یکی از نویسنده‌های خوب سایت.. اون بهترین پاداش بود و بس!

در مورد بخش های دیگه از صحبت هات هم یه پست خصوصی زدم. جیمز هم اشتباه کردن که فکر کردن ظاهر بهتری داره!

مصاحبه ی خیلی خوبی هم بود مثل بقیه مصاحبه های تدی. موفق باشی و سر بلند!

تامم اگه اذیت کرد خودم اینجا هستم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 10 مهر 1393 18:00
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون یوآن از وقتی که گذاشتی، به زودی با تحلیل کامل مصاحبه برمیگردم ولی فعلا خارج از مصاحبه لازم می‌بینم این توضیحو بدم:

ممنون از یوآن و لرد عزیز که به فعالیت من و بقیه جادوکارها طی چند ماه گذشته لطف داشتن ولی یادآوری این مسئله برای بچه‌هایی که شاید کمتر ما رو بشناسن فکر میکنم بد نباشه که فعالیت لرد ولدمورت و نقدهاشون، برای ما از اول کارمون به عنوان جادوکار الگو بوده.. صبر، حوصله و نحوه‌ی برخوردشون با درخواست‌های نقد متعدد که به خونه‌ی ریدل سرازیر میشد، برای هر کسی که میخواد نقد انجام بده مثل کلاس آموزشیه.

با یوآن کاملا مخالفم که محفل از خودش گذشته و وقتشو رو صرف آموزش به تازه‌واردایی کرده که رفتن مرگخوار شدن!
همیشه گفتم و بازم میگم: فعالیت من و همکارام فارغ از گروه و جبهه بود، بچه‌های زیادی با ما از طریق ویزنگاموت در تماس بودن ولی هیچوقت ما نگاه نکردیم که ببینیم عضو کدوم گروهه یا بعدا چه گرایشی پیدا کرده و مهم هم نبود، وقتی می‌دیدیم طی یه بازه ی زمانی کسی که پستای اولش به سختی قابل خوندن بود، تبدیل میشه به یکی از نویسنده‌های خوب سایت.. اون بهترین پاداش بود و بس!

ضمن اینکه محفل با هر تعداد اعضایی، محدود به سه چهار نفری که تو ویزن فعال بودن، هیچوقت نبود که مشغله‌ی ما بخواد رو فعالیت محفل تاثیر بذاره. همونطور که ما هم سعی میکردیم فعالیت تو ویزن، روی فعالیتمون توی ایفای نقش حتی المقدور تاثیر نذاره!

درسته لرد.. این برداشت در مورد فعالیت شما و گروهتون کاملا به دور از انصافه و لطفا در نظر داشته باشین که اصلا نشون‌دهنده‌ی عقاید جادوکارهای سابق نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 10 مهر 1393 17:48
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
یکی از مهمترین مشکلات و معاضلش همین کوالا بودن اعضاشه! حتی وقتی هم که جیمز به مقام رهبر الثانی نائل شد، اوضاعش چندان فرقی نکرد! شده عین اون تیمایی که هرچی مربی درجه یک میاره اما بازم مشکل داره و لنگ میزنه! انصافا همه چیش خوب و میزونه، تعداد اعضاش بد نیس، تاپیکاش دلنشینه، سوژه هاش خوبه، اعضاش گلن و خیلیم سمبلن، زوزه هاش صافه، جیغاش کر کننده س ولی نمیدونم چرا فعالیتش اینجوری شده؟ چرا همه خوابیدن؟ چرا روزانه پستی نمیخوره تاپیکاش و اگه هم بخوره فوق فوقش یکی میخوره؟ واقعا چرا چرا چرا؟ [کپی رایت بای دافنه!]
من هیچ پیشنهاد و انتقادی ندارم فقط امیدوارم مسئولین رسیدگی کنن به اوضاعش که میدونم این اعتراض صد در صد بی تاثیر و بی جواب خواهد موند :دی

کوالایم کوالا.

خب اعتراف میکنم من از هر کسی انتظار این برداشت رو داشتم الا تو، یوآن.
در مورد نظارت محفل، پروفسور دامبلدور در جریان هست که من با چه مکافاتی راضی شدم قبولش کنم، چون اول ترم هاگوارتز بود و لیگ کوییدیچ نزدیک بود و من دقیقا از همین می ترسیدم که مسئولیت های هاگ و کوییدیچ، اونقدر وقت و انرژی ازم بگیره که منو جلوی محفلی ها شرمنده کنه.

دقیقا به همین دلیل من نمی خواستم ناظر محفل شم.
اما به هر حال به اصرار آلبوس دامبلدور (که با این نظری که تو به عنوان عضو محفل داری، اون دیگه چی بگه پس! حسابی قطع امید کرده ازم احتمالا. ) این اتفاق بر خلاف میل باطنی من افتاد و ناظر محفل شدم.
تمام تلاشم رو کردم که اگه وقت ندارم توی ایفای نقش فعالیت کنم، حداقل جو داخل آشپزخونه رو گرم نگه دارم که بچه ها با هم بیشتر مچ شن و انگیزه ی فعالیتشون بالا بره.

اگه میگم از تو انتظار نداشتم، دلیلش گریفیندوری بودنته. تو تمام و کمال شاهد انرژی ای که من توی تالار خصوصی گریفیندور میذاشتم برای ترم پا به پای سال اولی ها، بودی. روزی که مهران اصرار کرد برای نظارت محفل، بهش گفته بودم که درگیر گریفیندور میشم و انرژی نمیمونه برام.
گریفیندور تمام وقت من رو دراختیار داشت. استاد هاگوارتز بودم. بازیکن تیم کوییدیچ بودم. نیمه وقت تو ویزنگاموت جون می کندم. زندگی خرج داشت لامصب!

آخه خوش انصاف یه نگاهی به پروفایل من بنداز.. آخرین پستی که واسه دل خودم تو ایفای نقش زدم واس نیمه اول تیر بوده. بقیه ش بدون استثنا "کارگاه هاگوارتز"، "آشپزخونه گریمولد" و کلاس های هاگوارتز و استادیوم های زمین کوییدیچ بوده.

این به اون معنی نیس که کسی نخواد لذت ببره از ایفای نقش. من دلم لک میزنه گاهی واسه یه پست بی دغدغه. وقتشم داشته باشم انرژی ای نمی مونه برام!

در نهایت عرض شه خدمتت که عیزم اعتراضت بی تاثیر و بی جواب نیست.
شما هم حق داری. درسته حرفت. من نمیتونم کم کاری خودم رو توجیه کنم با حرفایی که زدم این بالا الان. دوتا دست داشتم و شصت تا هندونه برداشتم، فرضا که یکی دوتاش به خواست خودم نبوده.. ولی وقتی بیفته زمین، مسئولش منم به هر حال. حق دارید. حرف زیاد زدیم توی گریمولد همه با هم. خیلی تلاش کردم اگه مشکلی هست خصوصی حل شه اونجا. ولی ظاهرا عذرخواهی عمومی من جلوه ی قشنگتری داره.

من متاسفم به خاطر اینکه با نظارتم، اوضاع فرق چندانی نکرد فرزندان روشنایی. امیدوارم بتونم جبران کنم.

مرسی از مصاحبه ت.

پی نوشت: پست ولدک تایید میشه.
پی نوشت پی نوشت: ولدک! امروز با یه پیری آشنا شدم، میگفت تو دهاتشون یه مرد کچل بی دماغ! هست. دماغ نداره! سوراخ دماغ داره ولی دماغ نداره! و به کار شریف کشاورزی مشغوله.. یاد بگیر یکم! ببین کچلای بی دماغ مردم چجوری نون درمیارن؟ حالا تو هی برو قتل عام کن ملتو.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1393/7/10 18:00:05
ارسال شده در: پنجشنبه 10 مهر 1393 15:41
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
سایت به نسبت خیلی سوت و کور شده الان ولی اوایل عضویتم اینجوری نبود! الان "رزرو" دیگه هیچ کاربردی نداره چون عملا ایفای نقش جنب و جوشی به خودش نمیبینه.. اون اوایل عضویت رو خیلی بیشتر دوست داشتم، مخصوصا حال و هواش!

شما مطمئن باش نظر اکثر اعضای سایت در هر دوره ای که عضو شده باشن همینه!

نقل قول:
با این وضع.. متاسفانه فوق فوقش یه سال دیگه بیشتر عمر نمیکنه!

فکر کنم سال 84 بود که گفتم این سایت فوقش دو سال دیگه عمر می کنه!

نقل قول:
بعضیا میگفتن و هنوزم میگن محفلی بودن جادوکارای ویزنگاموت خیلی ناجور و ناعادلانه س و خیلیا هم الان معتقدن که محفل علاف و بیکاره و هیچ فعالیتی از اعضای گروهش سر نمیزنه و این مرگخوارا هستن که حاکم ایفای نقشن و ایفا بدست همین گروهه که داره میچرخه و... درسته! قبول دارم این حرف رو اما یه چیزی رو نباید پنهون کرد.. نباید انکار کرد.. نباید منکر این شد اکثر تازه واردهای مرگخوار که خیلیاشون هم فعالن، به دست همین جادوکارای محفلی پرورش یافتن و رشد کردن و پخته شدن تا به وضع کنونی شون رسیدن.. هیشکی نمیتونه منکر این باشه که بیشتر از نصف فعالیت مرگخوارها مربوط به محفله! آره، الان محفل مرده و دیگه جون نداره.. چون تموم انرژیش رو صرف پرورش افرادی کرد که اکثرشون مرگخوار بودن و هستن.. جسم و گوشت و خون محفل تو ایفا به چشم نمیاد اما روحش و آموزه ی جادوکاراش به وفور یافت میشه.. محفل کار مهمتر رو به کار مهم ترجیح داده.. لقمه ی آماده رو گذاشته توی دهن گروه تاریکی و کاری کرده که خودش تقریبا از بین بره اما روحش که هنوز توی اون لقمه ای که رفت تو دل مرگخوارا هست.. محفل از خودش گذشته.. محفل پاس گل داده، گل رو نزده.. و همه ی ما میدونیم که بدون پاس گل، گل به ثمر نمیرسه..!

سالهاست نقد می کنم و می دونم چه کار وقت گیریه. جادوکارا در این مورد خیلی زحمت کشیدن. تازه واردای زیادی رو راهنمایی کردن... ولی!

جادوکارا کی شروع به فعالیت کردن؟

مرگخوارا چند ساله که فعالن؟

فعال بودن مرگخوارا و قوی بودن این گروه رو نمی تونین به جادوکارا ربط بدین.

این باعث نمی شه زحمتشونو برای کل سایت انکار کنم. همشون اعضای دوست داشتنی و فداکاری هستن. بدون اینکه اجباری در کار باشه به همه کمک کردن. وقت گذاشتن. و فکر می کنم هممون بدونیم اینکه یه قدیمی که شاید انگیزه و دلیل زیادی برای فعالیت نداشته باشه خیلی باارزشه. اینکه تجربه های خودشو بدون هیچ توقع خاصی در اختیار بقیه بذاره. برخوردهای بعضا بد و طلبکارانه رو تحمل کنه و همچنان خوش برخورد باشه!
جادوکارا دقیقا به این شکل بودن.

نقل قول:
محفل کار مهمتر رو به کار مهم ترجیح داده.. لقمه ی آماده رو گذاشته توی دهن گروه تاریکی و کاری کرده که خودش تقریبا از بین بره اما روحش که هنوز توی اون لقمه ای که رفت تو دل مرگخوارا هست.. محفل از خودش گذشته.. محفل پاس گل داده، گل رو نزده.. و همه ی ما میدونیم که بدون پاس گل، گل به ثمر نمیرسه..!
زحمات ناظران مرگخواری همچون لرد ولدمورت خیلی قابل ستایش و تاثیرگذاره اما تلاش و نقش جادوکارای ویزنگاموت کم چیزی نبود و نباید به دست فراموشی سپرده بشه!

محفل از خودش گذشته؟

لقمه آماده رو گذاشته تو دهن گروه تاریکی؟

خیلی بی انصافی بود این توصیف! حتی با وجود جمله و اشاره آخرش!

شما از تعداد نقدای من مطلعین؟ یه جایی تو موزه نوشته شده بود. روزایی بود که طی یک روز هفت تا نقد می کردم. حساب نقدایی که برای محفلیا انجام دادم از دستم در رفته.
نه اینکه کار خاص وعجیبی انجام داده باشم. فقط می خوام بگم ساخته شدن این گروه کار یکی دو سال نیست ها...پایه هاش خیلی قدیمی تر از این حرف هاست. زحمتی که براش کشیده شده خیلی بیشتر از این حرف هاست.
اعضای این گروه هم همینجوری و به این سادگیا به این انسجام نمی رسن. فقط خودشون می دونن چقدر وقت براشون گذاشته می شه.
برای پستاشون-رفتارشون-برخوردشون با بقیه اعضا-حرفاشون تو چت باکس-جواب دادن بهشون-ماموریت هاشون و حتی مشکلات شخصی شون!
شاید شما خیلی از اینا رو نمی بینین. تقریبا همه کسایی که می خوان مرگخوار بشن قبل از ورودشون بارها پیام شخصی می دن. درخواست نقد می کنن. درباره سطح و روش نوشتنشون می پرسن. پستاشونو نقد می کنم(گاهی با پیام شخصی)-درباره رفتارشون توضیح میدم. اینکه چطور بنویسن که بتونن مرگخوار بشن-کجا چه برخوردی داشته باشن.

هیچ لقمه آماده ای در کار نیست...من جون می کنم تا این لقمه ها رو می گیرم! و خوشبختانه مرگخوارا هم به همون شکل جوابم رو می دن.
ویزنگاموت به تازه واردا خیلی کمک کرد ولی حساب مرگخوارا جداست. اگه ویزنگاموتی در کار نبود مرگخوارای تازه وارد هم همونطوری فعال می شدن که مرگخوارای قدیمی شدن.

این تعبیر که "محفل از خودش گذشت و مرگخوارا رو پرورش داد" کاملا اشتباه و به دور از انصافه. اگه چنین چیزی از ویزنگاموتیا شنیدین مطمئن باشین که منظورشون این چیزی که شما برداشت کردین نبوده.

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم. منکر زحمات جادوکارا نیستم. ولی در مورد مرگخوارا قضیه فرق می کنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 10 مهر 1393 06:13
نمایش جزئیات
آفلاین
بالاخره بعد از گذشتن از سد مشکلات مدرسه ای فرصت کردم به تموم سوالا پاسخ بدم!
اول اینکه مرسی از تدی که منو به قلم پر تندنویس دعوت کرد.
دوم اینکه من اینو با گوشیم که فونت فارسی رو بولد نمی بینه و ریز نشون میده، ادیت کردم. اگه مشکلی تو بولد و ریز بودن کلمات هست، به جادویی بودن خودتون بیآمرزشید!

خب دیگه.. پرحرفی بسه!

این شما و این قلم پر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 203.84 KB; بازدیدها: 24
ویرایش شده توسط تد ریموس لوپین در 1393/7/10 6:40:42
If you smell what THE RASOO is cooking!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 مهر 1393 08:01
نمایش جزئیات
آفلاین
قلم‌پر تقدیم می‌کند... سوالات مصاحبه با یوآن ابرکرومبی!

مهمون بعدی آماده هم آماده است... منتظر بمونید..از چهره‌های شاخص زحمتکش سایته و برنامه‌های خوبی براش داریم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 19.71 KB; بازدیدها: 14
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مهر 1393 19:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام روبهک مکار

به نظرت چرا یه روباه باید پنیر دوس داشته باشه؟ به نظرت آیا روباه علاوه بر پنیر، کلاه هم دوست داره؟ نظرت راجع به کلاه چیه؟ دوست داری کلاه بشی؟ اگه جوابت منفیه، چراییش رو بگو.

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: یکشنبه 30 شهریور 1393 22:00
نمایش جزئیات
آفلاین
یوآن آمبرکومبی!

اسم سختیه فرزندم.. ذهن قدیمی ما کهنسالا دیگه به تلفظ این جور اسم ها قد نمیده. باورت نمیشه باباجان توی پست های کوئیدیچ اسمت رو مدام از روی نوشته های قبل می خوندم که مبادا اشتباه بنویسم و امتیازی چیزی بپره و خلق اله به ریش ما بخندن!

اصلا این یوآن انی ثینگ(!) کی بوده؟ جادوگر بوده؟ گابلین؟! سنتور؟! تو کتاب بود؟ آه باور کن حافظه م یاری نمی کنه.. از کجا اوردیش واقعا؟!

ولی اولین چیزی که از شما تو ذهنم میاد اون آواتار نویل لانگ باتمه! واقعا هیچ نظری راجع بهش نداشتم.. چه ربطی به نویل داشت؟! هیچی! یادمه که تو نقدم بهت ایراد گرفتم.. ناراحت که نشدی؟! کلا توی سایت پیش اومده که از کسی دلخور شی؟ دعوا هم که نکردی.. می دونی نحوه ی برخورد چیه!؟

راستی شایعاتی وجود داره که میگه قرار شما به زودی پرچم محفل رو بالا ببری.. میگن قرار جیمز ثانی باشی.. تدیت کیه؟ رفیق به قولی فابریک توی سایت داری؟

کلا چه برنامه ای برای آینده ت داری؟ چه واقعی و چه مجازی! نمی گم بیا برنامه پنجم توسعه بده ها.. صرفا ببین چی تو دلت هس.. دل مهمه فرزندم!

و.. هووم.. راجع به کوئیدیچ، پیشنهاد تشکیل تیم دو نصفه جارو از تو بود.. اصلا خودت توضیح بده همه ی داستان رو..

راستی.. پدرم راست گفت.. واقعا به شما علاقه مندیم باباجان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 30 شهریور 1393 13:00
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم اهم ... افتخار دادیم ازت سوال بپرسیم یوآن. ( پرتاب گوجه و کاهو ملت. )

1. اگه بگن برای همیشه شخصیتت اصلیتو ( شخصیتی که پشت یوآنه ) ول کن و تو قالب یوآن زندگی کن، قبول میکنی؟ چرا؟

2. چرا گریفیندور؟

3. آیا حقیقت داره همه ی نویل ها بعدا" گولاخ میشن؟

4. تو شناسه ی قبلیت ( نویل ) زیاد ازت خبری نبود اما وقتی تبدیل به یوآن شدی تازه شناخته شدی، ب نظر خودت چرا؟

5. یوآنو یه دفعه با شلغم و اینا به ذهنت اومد یا نه به تدریج؟

6. از نزدیک شدن دوران مدارس ماگلی چه احساسی داری؟

7. رماتیسم مغزیو به دست آوردی یا اول رملتیسم مغزی بودی بعد دست و پا در آوردی؟

همینا بسه.
در ضمن تدی سوالامو نپرسی اینجا رو تحریم میکنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گيديون پريوت در 1393/6/30 22:16:20
ارزشی نیمه اصیل!