نقل قول:
سایت به نسبت خیلی سوت و کور شده الان ولی اوایل عضویتم اینجوری نبود! الان "رزرو" دیگه هیچ کاربردی نداره چون عملا ایفای نقش جنب و جوشی به خودش نمیبینه.. اون اوایل عضویت رو خیلی بیشتر دوست داشتم، مخصوصا حال و هواش!
شما مطمئن باش نظر اکثر اعضای سایت در هر دوره ای که عضو شده باشن همینه!
نقل قول:
با این وضع.. متاسفانه فوق فوقش یه سال دیگه بیشتر عمر نمیکنه!
فکر کنم سال 84 بود که گفتم این سایت فوقش دو سال دیگه عمر می کنه!
نقل قول:
بعضیا میگفتن و هنوزم میگن محفلی بودن جادوکارای ویزنگاموت خیلی ناجور و ناعادلانه س و خیلیا هم الان معتقدن که محفل علاف و بیکاره و هیچ فعالیتی از اعضای گروهش سر نمیزنه و این مرگخوارا هستن که حاکم ایفای نقشن و ایفا بدست همین گروهه که داره میچرخه و... درسته! قبول دارم این حرف رو اما یه چیزی رو نباید پنهون کرد.. نباید انکار کرد.. نباید منکر این شد اکثر تازه واردهای مرگخوار که خیلیاشون هم فعالن، به دست همین جادوکارای محفلی پرورش یافتن و رشد کردن و پخته شدن تا به وضع کنونی شون رسیدن.. هیشکی نمیتونه منکر این باشه که بیشتر از نصف فعالیت مرگخوارها مربوط به محفله! آره، الان محفل مرده و دیگه جون نداره.. چون تموم انرژیش رو صرف پرورش افرادی کرد که اکثرشون مرگخوار بودن و هستن.. جسم و گوشت و خون محفل تو ایفا به چشم نمیاد اما روحش و آموزه ی جادوکاراش به وفور یافت میشه.. محفل کار مهمتر رو به کار مهم ترجیح داده.. لقمه ی آماده رو گذاشته توی دهن گروه تاریکی و کاری کرده که خودش تقریبا از بین بره اما روحش که هنوز توی اون لقمه ای که رفت تو دل مرگخوارا هست.. محفل از خودش گذشته.. محفل پاس گل داده، گل رو نزده.. و همه ی ما میدونیم که بدون پاس گل، گل به ثمر نمیرسه..!
سالهاست نقد می کنم و می دونم چه کار وقت گیریه. جادوکارا در این مورد خیلی زحمت کشیدن. تازه واردای زیادی رو راهنمایی کردن... ولی!
جادوکارا کی شروع به فعالیت کردن؟
مرگخوارا چند ساله که فعالن؟
فعال بودن مرگخوارا و قوی بودن این گروه رو نمی تونین به جادوکارا ربط بدین.
این باعث نمی شه زحمتشونو برای کل سایت انکار کنم. همشون اعضای دوست داشتنی و فداکاری هستن. بدون اینکه اجباری در کار باشه به همه کمک کردن. وقت گذاشتن. و فکر می کنم هممون بدونیم اینکه یه قدیمی که شاید انگیزه و دلیل زیادی برای فعالیت نداشته باشه خیلی باارزشه. اینکه تجربه های خودشو بدون هیچ توقع خاصی در اختیار بقیه بذاره. برخوردهای بعضا بد و طلبکارانه رو تحمل کنه و همچنان خوش برخورد باشه!
جادوکارا دقیقا به این شکل بودن.
نقل قول:
محفل کار مهمتر رو به کار مهم ترجیح داده.. لقمه ی آماده رو گذاشته توی دهن گروه تاریکی و کاری کرده که خودش تقریبا از بین بره اما روحش که هنوز توی اون لقمه ای که رفت تو دل مرگخوارا هست.. محفل از خودش گذشته.. محفل پاس گل داده، گل رو نزده.. و همه ی ما میدونیم که بدون پاس گل، گل به ثمر نمیرسه..!
زحمات ناظران مرگخواری همچون لرد ولدمورت خیلی قابل ستایش و تاثیرگذاره اما تلاش و نقش جادوکارای ویزنگاموت کم چیزی نبود و نباید به دست فراموشی سپرده بشه!
محفل از خودش گذشته؟
لقمه آماده رو گذاشته تو دهن گروه تاریکی؟
خیلی بی انصافی بود این توصیف! حتی با وجود جمله و اشاره آخرش!
شما از تعداد نقدای من مطلعین؟ یه جایی تو موزه نوشته شده بود. روزایی بود که طی یک روز هفت تا نقد می کردم. حساب نقدایی که برای محفلیا انجام دادم از دستم در رفته.
نه اینکه کار خاص وعجیبی انجام داده باشم. فقط می خوام بگم ساخته شدن این گروه کار یکی دو سال نیست ها...پایه هاش خیلی قدیمی تر از این حرف هاست. زحمتی که براش کشیده شده خیلی بیشتر از این حرف هاست.
اعضای این گروه هم همینجوری و به این سادگیا به این انسجام نمی رسن. فقط خودشون می دونن چقدر وقت براشون گذاشته می شه.
برای پستاشون-رفتارشون-برخوردشون با بقیه اعضا-حرفاشون تو چت باکس-جواب دادن بهشون-ماموریت هاشون و حتی مشکلات شخصی شون!
شاید شما خیلی از اینا رو نمی بینین. تقریبا همه کسایی که می خوان مرگخوار بشن قبل از ورودشون بارها پیام شخصی می دن. درخواست نقد می کنن. درباره سطح و روش نوشتنشون می پرسن. پستاشونو نقد می کنم(گاهی با پیام شخصی)-درباره رفتارشون توضیح میدم. اینکه چطور بنویسن که بتونن مرگخوار بشن-کجا چه برخوردی داشته باشن.
هیچ لقمه آماده ای در کار نیست...من جون می کنم تا این لقمه ها رو می گیرم! و خوشبختانه مرگخوارا هم به همون شکل جوابم رو می دن.
ویزنگاموت به تازه واردا خیلی کمک کرد ولی حساب مرگخوارا جداست. اگه ویزنگاموتی در کار نبود مرگخوارای تازه وارد هم همونطوری فعال می شدن که مرگخوارای قدیمی شدن.
این تعبیر که "محفل از خودش گذشت و مرگخوارا رو پرورش داد" کاملا اشتباه و به دور از انصافه. اگه چنین چیزی از ویزنگاموتیا شنیدین مطمئن باشین که منظورشون این چیزی که شما برداشت کردین نبوده.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم. منکر زحمات جادوکارا نیستم. ولی در مورد مرگخوارا قضیه فرق می کنه.