جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: پنجشنبه 20 فروردین 1394 20:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
تدی، من کلا انگیزه ام از سوال پرسیدن دونستن جواب همون سه تا سوالی بود که جواب ندادی!

گلرت عزیز! شما بیست و پنج نفر از اعضای ایفای نقش رو اسم ببر (بدون نظر گرفتن گروه) که فعالن.

نقل قول:
چند روز پیش فکر کردیم شاید چون لاست اولین سریال خارجی جدید(اون موقع که دیدیم جدید بود!) بود که مشاهده کرده بودیم خوشمون اومده بود. ولی بعد از دیدن چند قسمت متوجه شدیم که اینطور نیست و لاست همچنان لاست است و برترین است!

اتفاقا وقتی داشتم مصاحبه رو جواب می‌دادم دقیقا به همین فکر میکردم، یعنی دقیقا همین بودا!! از ذهن من برو بیرون!

نقل قول:
ما به این سادگی ها ذله نمی شویم! راه های بیشتری پیدا کن.

صد و ده راه خیرشو ببینی!

در کل هر چی آخرش گفتی رو تکذیب میکنم! چون تو دیبی هستی و حرفات برعکسه و من امکان نداره اینا باشم! ملت بدانید و آگاه باشید! :|

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 فروردین 1394 02:35
نمایش جزئیات
آفلاین
تدی، من کلا انگیزه ام از سوال پرسیدن دونستن جواب همون سه تا سوالی بود که جواب ندادی!

اسپل چک هم نداریم ما... ما غریزه ای کار می کنیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!

!Only Raven
!Only Raven

!I am THE PROUDFOOT
!Only Raven
OnlyRaven
ارسال شده در: دوشنبه 17 فروردین 1394 23:32
نمایش جزئیات
آفلاین
محفلی مورد علاقه/نفرت ما!

ما قبلا گفته بودیم...ساراها زیاد حرف می زنن!

ما یک شعار داریم در زندگی اونم اینه که: خیلی سریال دیدیم...ولی هیچکدوم لاست نشد!(شعار زیاد می دیم...این یکیشه!)
چند روز پیش فکر کردیم شاید چون لاست اولین سریال خارجی جدید(اون موقع که دیدیم جدید بود!) بود که مشاهده کرده بودیم خوشمون اومده بود. ولی بعد از دیدن چند قسمت متوجه شدیم که اینطور نیست و لاست همچنان لاست است و برترین است!

من واقعا دلم برات می سوزه...این همه آدم...جیمز آخه؟! دنیا به جیمز های بیشتری احتیاج داره....واقعا؟ جان ما؟!

گربه یک ساله شما هم بسیار کم نمک تشریف دارن.کمی هم شبیه ما هستن...گرچه گربه سه ساله تون این نقص(کم نمکی رو...شبیه ما بودن البته که نقص نیست) رو جبران می کنن.روی هم رفته قابل تحمل هستن.

ما به این سادگی ها ذله نمی شویم! راه های بیشتری پیدا کن.

نقل قول:
نهایتش اینه که خسته شدی و وقتت کم اومد، میتونی بقیه ی راهو آپارات کنی، نه؟

نخیر...وقتی خسته شدی باید بقیه شو پیاده بری.

به جان(های) عزیز خودمون ما این جانور کلپچ نام رو فراموش کرده بودیم. کابوس هامون تازه تموم شده بودن...چرا یادمون انداختی؟ نامرد! آدم باید جوانمردانه بجنگه!

بی نقص هم خودتی!

باهات موافقم که ذهن خوانی وحشتناکه.البته اگه این قدرت فقط مال تو باشه. یه موقعی یه فیلمی دیده بودیم که توش ملت نمی تونستن دروغ بگن. بلد نبودن کلا. نمی دونستن دروغ چیه.شنیدن نظر واقعی دیگران براشون عادی شده بود. ولی اگه مثلا الان بتونی ذهن ما رو بخونی و بفهمی دربارت چه نظری داریم شوکه می شی خب! گناه داری!

این ایرما هم شیرازیه...هی فالوده به خورد ما می ده! جای مو داره از سرمون رشته فالوده در میاد.

ما آرزو می کنیم خدا به همه دشمنی همچون شما بده...همیقدر عاقل...همینقدر با احساس...همینقدر خوب...همینقدر منصف... همینقدر واقع بین و همینقدر دوست داشتنی. همیشه می دونیم که هستی. برای کمک...برای حمایت...برای دوستی.
سفید و سیاه نداره...تو می تونی برای همه یه الگوی خوب باشی. می دونم الگو بودن سخته...ولی به ما چه! تمرین کن...باش!

نقد هم خواهیم کرد...باش تا بیام!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 17 فروردین 1394 22:13
نمایش جزئیات
آفلاین
مرسی پروفسور عزیز.. قرار نبود انقدر زیاد بشه و انقدر طول بکشه، ولی خب.. شد!

اگه بحثی نکته‌ی گنگی سوالی مونده، بیاین همینجا روشنتون کنم!

*مصاحبه به دو فرمت Docx و PDF پیوست شده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 425.35 KB; بازدیدها: 20
ارسال شده در: شنبه 8 فروردین 1394 13:52
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر همگان

خب این هم از سوالات تدی عزیز. چنان نقره داغش کردم که جیگرتون حال بیاد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 35.89 KB; بازدیدها: 18
ارسال شده در: دوشنبه 3 فروردین 1394 11:09
نمایش جزئیات
آفلاین
ای گرگینه بوقی!

اول از همه این که تو بوقی!‌ نه قورباغه شکلاتي!

دوم این که چه قدر ناراحت شدی دابی مجبور شد آواتارتو از تو قورباغه جیمز برداره؟
الف) بسیار زیاد ب) بوق بر تو ج)‌قورباغه منم درست کردی جیمز رو بردار یه نفسی بکشم! د) ب صحیح است!

سومین سوال پیشنهادت برای مهونای بعدی قلم پر کی هستن؟ دابی دوست داره از افراد خیلی قدیمی (حتی قبل تر از اسکاور) هم تقدیر کنه، مشکل اینه چون نسل جدید سایت این عزیزان رو نمیشناسن، به اندازه جدیدا کارتشون مورد استقبال قرار نمیگیره.

چهارم این که بزرگترین چالشی که تو جادوگران باهاش مواجه شدی چی بوده؟

پنجمین سوال که دابی از پروفسور دامبلدور تقاضا داره حتما در مصاحبه بیارن این که وایبر جیمز رو داری؟

دابی به خودش اجازه داد از تدی قربان سوال بپرسه! دابی بد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 27 اسفند 1393 03:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام تدي

به ما هم گفتن اگه سوال نپرسى هيچ وقت بهت نمى گيم ساعت چنده.

1- اگه اجازه داشتى به جاى يکى از آدما باشى، دوست داشتى به جاى کى باشى؟ چرا؟

2- اگه مى تونستى يه شناسه ى ديگه بردارى شناسه ى چه کسى رو برمى داشتى؟ چرا؟

3- دوست دارى مرگخوار بشى؟ فکر مى کنى ي روز محفل رو ول کنى و مرگخوار بشى؟

4- به نظرت اگه يه خانم, دامبلدور باشه محفل فعال تر نمى شه؟

5- اسم دوتا گربه ت چيه؟ سوال پيش مياد خب.

6- اگه تو يه جزیره گير کنى و فقط يه چيز بتونى با خودت ببرى..چى مى برى؟

7- چقدر رو يه رول وقت ميذارى؟

8- چرا وبلاگتون رو به روز نمى کنید؟

9- اگه بخواى برى براى قدم زدن و بتونى سه نفر ديگه رو هم دعوت کنى..چه کسانى رو دعوت مى کنى؟ حالا نه حتما از اطرافيانت.

10- فکر مى کنى هرى پاتر کى از بين ميره؟ کى از ياد ها ميره؟

تو بعضی کتاب هاى درسى ميگه مثلا: به نظر شما چرا نادر شاه به هند حمله کرد؟ خب من ترجیح ميدم بگم نظرى ندارم. اما تو از اين كارا نكن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فلورانسو در 1393/12/27 4:23:53

I'm James.
ارسال شده در: دوشنبه 25 اسفند 1393 22:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام تدی!

نمیخوام زیاد اذیتت کنم فقط یه ذره!

اسم کتابی که جای خاصی توی قلبت داره چیه؟ (اگر کتاب میخونی!)

اسم بهترین کتابی که خوندی رو بگو.

فکر میکنی تا حالا حدوداً چندتا کتاب خوندی؟

توی Goodreads.com عضو هستی یا نه؟

اگر عضو هستی، شناسه ات چیه؟ و اگر عضو نیستی، یه شناسه بساز و بگو شناسه ات چیه؟!

به انتخاب خودت، 10 نفر از اعضای گریف رو انتخاب کن و یه توضیح مختصری از دیدگاه خودت در موردشون بده.

به انتخاب خودت، 5 نفر از اعضای محفل ققنوس (به جز اون 10 نفر بالا) رو انتخاب کن و یه توضیح مختصری از دیدگاه خودت در موردشون بده.

به انتخاب خودت، 5 نفر از اعضای محفل سایت (به جز اون 15 نفر بالا) رو انتخاب کن و یه توضیح مختصری از دیدگاه خودت در موردشون بده.

فحش مورد علاقه ات در این شرایت چیه؟

بعد از دادن چه فحشی بیشتر از بقیه احساس آرامش می کنی؟

دوتا سوال آخر به سبک لودو بود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!

!Only Raven
!Only Raven

!I am THE PROUDFOOT
!Only Raven
OnlyRaven
ارسال شده در: دوشنبه 25 اسفند 1393 21:18
نمایش جزئیات
آفلاین
اوه ببین این دفعه کی مهمونه! هوم... از قدیم گفتن معجون ساز از پاتیل شکسته معجون میخوره! و همچنین تدی که سوال می پرسید همه عمر دیدی که چطور سوال تدی گرفت؟؟زیاد جور در نمیاد!

بگذریم و بریم سر سوالات!

والا با اینکه زیاد نمی شناسمت یعنی سعادتشو نداشتم نمی دونم چرا چیزی به ذهنم نمیاد؟پس 10 امتیاز از گریفندور کم می کنم که یکی از اعضاش باعث شد بیافتم تو زحمت!

نام،سن،قصدت از ورود به سایت؟
چی شد تدی رو برداشتی؟من خیلی کنجکاوم!یادمه یه بار گفتی چون نتونستی ریموس رو برداری...چی تو این شخصیت بود که جذبت کرد و باعث شد تد رو انتخاب کنی؟

چرا گرگینه اونم فیروزه ای؟من هیچوقت تو کتم نرفت این مورد!

از آشناییت با جیغول بگو و چی شد که شدین برادران معنوی هم تو سایت؟در ضمن چطور ممکنه تو خاله باشی در حالیکه برادری؟اینو برامون روشن کن!

سبک نویسندگیت بیشتر جدیه یا طنز؟من هر دو رو ازت خوندم و دوست دارم اینو هم خودت مشخص کنی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 25 اسفند 1393 15:25
نمایش جزئیات
آفلاین
ترل!(مخففتم عادی نیست...شبیه ترول شد!)

یکی از نفرت انگیز ترین و غیر قابل تحمل ترین اعضایی هستی که این سایت به خودش دیده.
مطمئنم هر دفعه که وارد سایت می شی یه عده فرار می کنن و وقتی بر می گردن که نباشی. حضورت مایه عذاب و رنج ماست.
هرگز ندیدیم به کسی کمک کنی یا برای عضوی مفید واقع بشی. پست هات قابل خوندن نیست و فن فیکشن مشترکتون رو هم نخوندیم ولی مطمئنیم اونم قابل خوندن نیست و به نظر ما اصلا لازم نیست بقیه شو بذارین. همینقدر شکنجه کافیه.
یک ذره آرامش و صمیمیت و صداقت و مهربونی در وجودت نیست.

و وای بر کسی که جمله های ما رو بر عکس برداشت کنه.

به ما گفتن طرح سوال اجباریه. وگرنه ما رو می فرستن محفل...به همین دلیل ناخواسته مجبور شدیم بیاییم. وگرنه هیچ علاقه ای به شناختن شما نداریم.

1-اگه قرار بود یه کتاب بنویسی که قرار باشه تک تک آدمای دنیا بخوننش، موضوعش چی می شد؟ اسمشم می تونی بگی!
2- استعدادی هست که نداشته باشی و همیشه دلت می خواسته داشته باشی؟
3-قصد داری به مکان دوری سفر کنی. عجله ای هم نداری. برای رفتن آپارات رو انتخاب می کنی یا جارو رو؟
4-به نظر تو زندگی رو چقدر باید جدی گرفت؟
5-اگه بهت بگن تا آخر عمرت فقط حق داری یک نوع غذا(یا خوراکی یا میوه و ...) بخوری چی رو انتخاب می کنی؟
6-وقتی عصبانی می شی دوست داری باهات چه رفتاری داشته باشن؟ تنهات بذارن تا آروم بشی؟ یا بمونن و آرومت کنن؟
7-کدوم قدرت جادویی رو ترجیح می دی؟ زمان برگردان؟ آپارات؟ یا ذهن خوانی؟

بعضی از آدمایی که دور و برمونن مثل هدیه می مونن. چیزی نمی گم دیگه....بفهم!
گرگ بودی...گرگ هستی و گرگ خواهی موند! و من تا حالا شخصی رو ندیدم که تا این حد گرگ باشه و "گرگ" نباشه.

نقد بی نقد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!