جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
50 کاربر(ها) آنلاین هستند (33 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
49
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] قلمپر تندنویس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/05/29
آخرین ورود: پنجشنبه 9 خرداد 1398 22:04
از: همراه با ذهنم قصری دست و پا کردم
پستها:
52

جزئیات کاربر

هری پاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
ما یه سوال کاملا واضح داریم! چرا دست از سر ملت بر نمیداری؟ بسه دیگه ! دیگه دوران تو به پایان رسیده باید بذاری ستاره های درخشان تر تر(مثل ما) پا در عرصه ی درخشش بذارن. والا! ای کاش ارباب موفق می شد و تو را از میان بر میداشت که ما امروز درخششمان را به همه نشان دهیم
ما یه سوال کاملا واضح داریم! چرا دست از سر ملت بر نمیداری؟ بسه دیگه ! دیگه دوران تو به پایان رسیده باید بذاری ستاره های درخشان تر تر(مثل ما) پا در عرصه ی درخشش بذارن. والا! ای کاش ارباب موفق می شد و تو را از میان بر میداشت که ما امروز درخششمان را به همه نشان دهیم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

سلام
اینطور که من فهمیدم تو می خوای نوزده سال بعد هری رو تو سایت نشون بدی و این هری جدید آدمیه که دچار روزمرگی و یکجورایی افسردگی شده. چرا؟ چرا تصمیم گرفتی شخصیت هری رو به این شکل تغییر بدی و اصلا چرا نوزده سال بعد هری رو شخصیت پردازی می کنی؟
منظورم اینه که ، به نظرت همون هریه نوجوون شجاع و ماجراجو بهتر نبود؟
اینطور که من فهمیدم تو می خوای نوزده سال بعد هری رو تو سایت نشون بدی و این هری جدید آدمیه که دچار روزمرگی و یکجورایی افسردگی شده. چرا؟ چرا تصمیم گرفتی شخصیت هری رو به این شکل تغییر بدی و اصلا چرا نوزده سال بعد هری رو شخصیت پردازی می کنی؟
منظورم اینه که ، به نظرت همون هریه نوجوون شجاع و ماجراجو بهتر نبود؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
من رو از روی طرز فکر و گفتار و رفتارم بشناس ، نه از روی ظاهرم.
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/03/14
آخرین ورود: چهارشنبه 19 شهریور 1399 19:51
از: کالیفرنیا
پستها:
359

سلام به هری پاتر.
۱- برای چی هری پاترو انتخاب کردی؟ مثلا همه ازت توقع بالایی دارن که رول نویسیت خوب باشه و از این جور چیزا.
۲- هری پاتر بودن برات سخت نیست؟
۳- وقتی تازه وارد بودی، تو ترما، نمره هات چی بوده؟
۴- وقتی که تو کارگاه نمایشنامه نویسی، رول نوشتی، دفعه ی اول تاییدت کردن یا دفعه ی دوم یا دفعه ی هزارم؟!
۵- تو بخاطر این که گریفندور تیم محبوب و مشهور کتاب و یا فیلم بود، به اینجا رفتی؟
۶- چرا هری پاترو انتخاب کردی؟ هری پاتر شخصیتیه که همه دوسش دارن و کسیه که از همه مشهور تره. دوست داشتی هری پاتر بشی که به چشم بیای؟
۷- سه نفر از هر گروه رو بگو که باهاشون خوبی و دوستی.
تموم شد. خودمم خسته شدم اما...
۱- برای چی هری پاترو انتخاب کردی؟ مثلا همه ازت توقع بالایی دارن که رول نویسیت خوب باشه و از این جور چیزا.
۲- هری پاتر بودن برات سخت نیست؟
۳- وقتی تازه وارد بودی، تو ترما، نمره هات چی بوده؟
۴- وقتی که تو کارگاه نمایشنامه نویسی، رول نوشتی، دفعه ی اول تاییدت کردن یا دفعه ی دوم یا دفعه ی هزارم؟!
۵- تو بخاطر این که گریفندور تیم محبوب و مشهور کتاب و یا فیلم بود، به اینجا رفتی؟
۶- چرا هری پاترو انتخاب کردی؟ هری پاتر شخصیتیه که همه دوسش دارن و کسیه که از همه مشهور تره. دوست داشتی هری پاتر بشی که به چشم بیای؟
۷- سه نفر از هر گروه رو بگو که باهاشون خوبی و دوستی.
تموم شد. خودمم خسته شدم اما...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Cause i don't wanna lose you now
I'm looking right at the other half of
me
I'm looking right at the other half of
me
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1395/04/07
آخرین ورود: یکشنبه 15 مهر 1397 19:50
از: دُم سوجی پالتویی خواهم دوخت!
پستها:
52

خب کله زخمی... چند تا سوال میپرسیم ازت، یک موز و دوتا نون خامه ایی برمیداریم ببریم خانه ریدل ها، میریم و دیگه پشت سرمون هم نگاه نمیکنیم.
اول از همه برامون از اولین دوئلت توی سایت بگو... با کی بود؟ سوژه اش چی بود؟ و نتیجه اش چه شد؟
چند تا شخصیت از سری مجموعه هری پاتر برات نام میبرم شما می بایست هر بار از این اشخاصی که نام میبرم یکی رو گزینش کنی با توجه به محبوبیت اون شخصیت توی دیدگاه خودت؛ و در اخر که یکی از اونها باقی ماند دلیل انتخاب و نکاتی که موجب شده انتخابت این شخصیت باشه رو برامون بگی.
معیار های انتخابت کاملا مربوط به خودته ولی دلیل نمیشه مارو در جریانشون نذاری!
به طور مثال اگر بین دراکو و ویکتور، ویکتور رو انتخاب کردی حالا انتخابت بین ویکتور، جینی و لونا هستش.
دراکو مالفوی_ویکتور کرام
جینی ویزلی_لونا لاوگوود
فرد ویزلی_ جرج ویزلی
سوروس اسنیپ_ سیریوس بلک
تا به حال شده از هری پاتر خسته بشی؟ منظورم جهت تعویض شناسه هستش... شده بخوای از هری دل بکنی و شناسه ایی جدید باز کنی؟ اگر اری چرا اگر خیر باز هم چرا و دلیل وابستگیت؟
و در اخر به نظرت پالتوی سبز به من میاد یا مشکی؟
اول از همه برامون از اولین دوئلت توی سایت بگو... با کی بود؟ سوژه اش چی بود؟ و نتیجه اش چه شد؟
چند تا شخصیت از سری مجموعه هری پاتر برات نام میبرم شما می بایست هر بار از این اشخاصی که نام میبرم یکی رو گزینش کنی با توجه به محبوبیت اون شخصیت توی دیدگاه خودت؛ و در اخر که یکی از اونها باقی ماند دلیل انتخاب و نکاتی که موجب شده انتخابت این شخصیت باشه رو برامون بگی.
معیار های انتخابت کاملا مربوط به خودته ولی دلیل نمیشه مارو در جریانشون نذاری!
به طور مثال اگر بین دراکو و ویکتور، ویکتور رو انتخاب کردی حالا انتخابت بین ویکتور، جینی و لونا هستش.
دراکو مالفوی_ویکتور کرام
جینی ویزلی_لونا لاوگوود
فرد ویزلی_ جرج ویزلی
سوروس اسنیپ_ سیریوس بلک
تا به حال شده از هری پاتر خسته بشی؟ منظورم جهت تعویض شناسه هستش... شده بخوای از هری دل بکنی و شناسه ایی جدید باز کنی؟ اگر اری چرا اگر خیر باز هم چرا و دلیل وابستگیت؟
و در اخر به نظرت پالتوی سبز به من میاد یا مشکی؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلوینا بلک در 1397/5/25 13:17:48
اصالت و قدرت برای لحظه اوج!
به یک باره خاموشی ما برای
دگرگونی شما...
بهتر است به یک باره خاموش شد تا ذره ذره محو شد...
به یک باره خاموشی ما برای
دگرگونی شما...
بهتر است به یک باره خاموش شد تا ذره ذره محو شد...
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/05/08
آخرین ورود: سهشنبه 21 مرداد 1399 20:51
از: کوچه دیاگون پلاک شیش
پستها:
144

خب بعنوان یه تازه وارد میل شدیدی به اشنا شدن با همه دارم پس پلیز به سوالام جواب گو باش:
1-هری پاتر رو معنی کن...منظورم اینه که شخصیتشو چطور می بینی و از نظر خودت چجور ادمیه؟
2-اگه توی یه جزیره تک و تنها باشی و فقط هم بتونی یک کتاب همراهت داشته باشی، اون چه کتابیه؟(یکی از سوالای تام فلتون
)
3-اگه قرار باشه سری فیلم های هری پاترو از نو بسازن و به تو هم پیشنهاد بازیگری بدن، کدوم نقشو انتخاب میکنی؟
4-بهترین رول یا کلا متنت تو تمام دوران فعالیتت تو جادوگران کدوم بوده؟
5-از کدوم بخش سایت بیشتر از همه خوشت میاد؟
6-تعصبت به گریفیندور خیلی زیاده ویا نه برعکس؟ اگه مثلا بهت پیشنهاد بدن با همین شناسه گروهتو تغییر بدی، اینکارو میکنی؟
7-دنیا رو از چه دیدی میبینی؟اسمون ابی با گلای رنگارنگ و خورشید صبحگاهی درحال درخشش و نسیم بهاری یا یه دید منطقی تر نسبت بهش داری؟
8-نظرتو نسبت به تازه واردا کلی بهم بگو ... مثلا اکثرشون خیلی رو اعصابن یا بعضیاشون اراده ی خیلی قوی دارن؟
9-چرا همه تمایل دارن برن گریفیندور؟بنظرت بخواطر اینه که تحت تاثیر کتاب قرار گرفتن؟
10-چرا بین اینهمه عکس از هری و دنیل این عکسو گذاشتی واسه پروفت؟(سوال چرتیه ولی واقعا برام پرسش برانگیز بود...براستی چرا؟)
11-نظر خودت درمورد زخمت چیه؟ توهم به عشق مادرو این حرفا باور داری یا نه فقط بخواطر اینکه صرفا تو کتاب تحمیل شده بهش فکر نکردی و همینو تو باورت ثبت کردی؟ ... اصلا اگه مسئله عشق مادر بوده چرا باید اثر یه زخم بمونه مگه غیر ازینه که ضد ضربه شده بودی؟
12-اخرین سوالم ازت ... هری پاتر بودن چه حسی داره؟ ... یعنی اینکه وقتی داری به جای شخصیت اصلی یه کتابی که حداقل دو ملیارد ادمو شیفته خودش کرده مینویسی هیچ احساس خاصی بهت دست میده؟اصلا بگو چطوری تونستی این شناسه رو به مستعمره خودت در بیاری تا اونجایی که من خبر دارم تازه واردا براش سر و دست که سهله گردنم میشکنن؟
تل عاس یور سیکرت !
13-اهم اهم...خب قرار بود اخرین سوالم دوازدهمی باشه اما به طبع از سریال مورد علاقم(سیزده دلیل برای اینکه) و عشق و علاقه خاصم به نحسیات بعلاوه اینکه یکی از مهم ترین سوالات نیز به شمار میرود اینو هم بی زحمت بجواب هری جون: چطوری با جادوگران اشنا شدی؟(چیه نکنه فکر کردی میخوام سوال تکراری چطوری با دنیای هری پاتر اشنا شدیو بپرسم؟!
یوهاهاها نخیر ساختار شکنی یکی از ویژگی های بارز بندست!
)
خب امیدوارم حسابی خستت کرده باشم ... چی یعنی امیدوارم خستت نکرده باشم و ممنون از همگی!
1-هری پاتر رو معنی کن...منظورم اینه که شخصیتشو چطور می بینی و از نظر خودت چجور ادمیه؟
2-اگه توی یه جزیره تک و تنها باشی و فقط هم بتونی یک کتاب همراهت داشته باشی، اون چه کتابیه؟(یکی از سوالای تام فلتون
)3-اگه قرار باشه سری فیلم های هری پاترو از نو بسازن و به تو هم پیشنهاد بازیگری بدن، کدوم نقشو انتخاب میکنی؟
4-بهترین رول یا کلا متنت تو تمام دوران فعالیتت تو جادوگران کدوم بوده؟
5-از کدوم بخش سایت بیشتر از همه خوشت میاد؟
6-تعصبت به گریفیندور خیلی زیاده ویا نه برعکس؟ اگه مثلا بهت پیشنهاد بدن با همین شناسه گروهتو تغییر بدی، اینکارو میکنی؟
7-دنیا رو از چه دیدی میبینی؟اسمون ابی با گلای رنگارنگ و خورشید صبحگاهی درحال درخشش و نسیم بهاری یا یه دید منطقی تر نسبت بهش داری؟
8-نظرتو نسبت به تازه واردا کلی بهم بگو ... مثلا اکثرشون خیلی رو اعصابن یا بعضیاشون اراده ی خیلی قوی دارن؟
9-چرا همه تمایل دارن برن گریفیندور؟بنظرت بخواطر اینه که تحت تاثیر کتاب قرار گرفتن؟
10-چرا بین اینهمه عکس از هری و دنیل این عکسو گذاشتی واسه پروفت؟(سوال چرتیه ولی واقعا برام پرسش برانگیز بود...براستی چرا؟)
11-نظر خودت درمورد زخمت چیه؟ توهم به عشق مادرو این حرفا باور داری یا نه فقط بخواطر اینکه صرفا تو کتاب تحمیل شده بهش فکر نکردی و همینو تو باورت ثبت کردی؟ ... اصلا اگه مسئله عشق مادر بوده چرا باید اثر یه زخم بمونه مگه غیر ازینه که ضد ضربه شده بودی؟
12-اخرین سوالم ازت ... هری پاتر بودن چه حسی داره؟ ... یعنی اینکه وقتی داری به جای شخصیت اصلی یه کتابی که حداقل دو ملیارد ادمو شیفته خودش کرده مینویسی هیچ احساس خاصی بهت دست میده؟اصلا بگو چطوری تونستی این شناسه رو به مستعمره خودت در بیاری تا اونجایی که من خبر دارم تازه واردا براش سر و دست که سهله گردنم میشکنن؟
تل عاس یور سیکرت !
13-اهم اهم...خب قرار بود اخرین سوالم دوازدهمی باشه اما به طبع از سریال مورد علاقم(سیزده دلیل برای اینکه) و عشق و علاقه خاصم به نحسیات بعلاوه اینکه یکی از مهم ترین سوالات نیز به شمار میرود اینو هم بی زحمت بجواب هری جون: چطوری با جادوگران اشنا شدی؟(چیه نکنه فکر کردی میخوام سوال تکراری چطوری با دنیای هری پاتر اشنا شدیو بپرسم؟!
یوهاهاها نخیر ساختار شکنی یکی از ویژگی های بارز بندست!
)خب امیدوارم حسابی خستت کرده باشم ... چی یعنی امیدوارم خستت نکرده باشم و ممنون از همگی!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/01/15
آخرین ورود: یکشنبه 8 تیر 1404 02:40
از: اکسیژن به دیاُکسید کربن!
پستها:
65

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/18
آخرین ورود: سهشنبه 26 آذر 1398 19:00
از: ماست که بر ماست...
پستها:
252

خب خب خب...
بالاخره موفق شدم یوآن رو از اینجا بندازم بیرون و خودم بهش حکم برانم!
لیدیز اند جنتلمن.. با شما هستیم با مهمان تازهی قلمپر. این شما و این هم...
بفرمایید سوالپیچش کنید!
بالاخره موفق شدم یوآن رو از اینجا بندازم بیرون و خودم بهش حکم برانم!

لیدیز اند جنتلمن.. با شما هستیم با مهمان تازهی قلمپر. این شما و این هم...
بفرمایید سوالپیچش کنید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Only Raven
هر کسی به اصل خود باز میگردد...
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/01/15
آخرین ورود: یکشنبه 8 تیر 1404 02:40
از: اکسیژن به دیاُکسید کربن!
پستها:
65

جزئیات کاربر

سلام.
برای هر رول جدیت چقدر وقت می زاری؟
برای هر رول جدیت چقدر وقت می زاری؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق نیروی وحشتناکی است. نیرویی که مثل یک تیر در قلبتان فرو می رود و زهرش آرام آرام همه ی وجودتان را می گیرد.
یک روز چشم هایتان را باز می کنید و می بینید عاشق شده اید. عاشقی که همه ی وجود و هستی اش ، همه ی ذهن و نیرویش همه ی آرمان ها و همه ی زندگی و دنیایش در چنگال معشوقی گرفتار شده.
وقتی به خود می آیید که می بینید تبدیل عروسک خیمه شب بازی ای شده اید که معشوق نخ هایش را در دست دارد.
خوشحالم که هیچ وقت در این مرداب فرو نرفتم.
یک روز چشم هایتان را باز می کنید و می بینید عاشق شده اید. عاشقی که همه ی وجود و هستی اش ، همه ی ذهن و نیرویش همه ی آرمان ها و همه ی زندگی و دنیایش در چنگال معشوقی گرفتار شده.
وقتی به خود می آیید که می بینید تبدیل عروسک خیمه شب بازی ای شده اید که معشوق نخ هایش را در دست دارد.
خوشحالم که هیچ وقت در این مرداب فرو نرفتم.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج