اوکی. اگه فکر میکنی اینطور بهتره همینطور عمل کنیم. بالاخره ناظر اینجا شمایی و به بحث های هری پاتری هم مسلطی. با این تفاصیل، بنظرم میشه اسم تاپیک رو گذاشت: "مدارس و اماکن جادویی"
ممنون ازت!
نقل قول:
شرمنده واقعا. نمیدونستم این قضیه ایده شما بوده. فک کنم گابریلا گفته بود اما میان بقیه حرف ها من دقت نکرده بودم بهش. ایده خیلی جامع و خوبیه و حیفه که بقول شما به تاریخ بپیونده. همونطور که گفتی میشه در همین تاپیک این مطالب را هم گنجاند.
نه مشکلی نیست فقط گفتم که بدونی اوکیه که توی تاپیکت باشه و مشکلی باهاش نیست!
آره به نظرم اینطوری بهتر میشه

نقل قول:
حقیقتش من تو وضعیتی نیستم که بتونم قول بدم و کامل قبول مسئولیت کنم. بخاطر همین یه پیشنهاد دارم. میتونیم با خودت مشترکا تاپیک رو اداره کنیم. بخصوص که ایده خودتم قراره بهش اضافه بشه. اگه گابریلا هم تمایل داشته باشه خیلی خوبه. البته الان نمیدونم تاپیک چطور پیش میره و ممکنه فعالیت خاصی نداشته باشه اما اگه نرمال پیش بره خیلی مطالب برای گفتن توش هست و میشه چند نفری اداره ش کرد و از ایده های چندگانه استفاده کرد. بالاخره اینم یه روش اداره تاپیکه که فک کنم تا الان تو جادوگران انجام نشده. میشه امتحانش کرد.
همینکه شروع کنندهی تاپیک باشی خودش کمک بزرگیه. پیشنهاد خوبیه و تماما سعیمون رو میکنیم تا به بهترین شکل پیش ببریمش!
نقل قول:
خیلی ممنون
حقیقتش جغد من یه کم تنبله و سختشه نامه ببره بیاره
ولی اگه بازم لازم بود و بخوای، جغد میفرستم.
نه راحت باش!
میتونی تاپیک رو بزنی. منتظریم
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

) و اگه برین، کسی نیست که بخواد به این تاپیک رسیدگی کنه.