بازدید سالازار اسلیترین از انجمن ارتش تاریکی

امروز من، به عنوان خبرنگار، به انجمن ارتش تاریکی آمدهام تا گزارشی از نخستین تور سالازار اسلیترین، پدرخوانده جادوی سیاه، ارائه دهم. با اینکه هیجان زدهام که از نزدیک شاهد این رویداد تاریخی باشم، نمیتوانم انکار کنم که از عواقب احتمالی آن بیمناکم. اینجا، در دل تاریکترین و مخوفترین محفل جادوگران، حتی هوا نیز مملو از تنش و قدرت است. در هر گوشهای میتوان حس کرد که چشمهایی در کمین نگاه میکنند و برای خبرنگاری مانند من، این نگرانی را به همراه دارد که آیا میتوانم بدون آسیب دیدن از این مکان خارج شوم یا خیر. اما وظیفهای که بر دوش دارم، گزارش راستین از این بازدید برای جامعه جادوگری است و من مصمم هستم که تا آخرین لحظه در این مکان بمانم و وقایع را به دقت گزارش دهم.
در اولین سفر خود، سالازار اسلیترین، بنیانگذار هاگوارتز ،انجمن ارتش تاریکی را برای دیدار با لرد ولدمورت و مروپ گانت، وارثین مستقیم خود، بازدید کرد. لرد ولدمورت که برای از بین بردن ماگلها به استرالیا سفر کرده، به زودی باز خواهد گشت. در غیاب وی، مروپ گانت، که هم اکنون فرماندهی ارتش تاریکی را بر عهده دارد، از پس مسئولیتهای خود به خوبی برآمده و سالازار از نحوه مدیریت این دو بسیار رضایت دارد.
در ادامه این سفر، سالازار از دو خانواده قدیمی و نجیبزاده بازدید کرد: قصر مالفویها و خانه گانتها. در کاخ مالفوی، سالازار از دیدن اسکورپیوس مالفوی که واقعاً ویژگیهای یک اسلیترینی واقعی را نشان میدهد، لذت برد. اسکورپیوس با هوشمندی و زیرکی خاصی که دارد، نمونهای بارز از خصایل یک اسلیترینی به شمار میرود.
لوسیوس و دراکو مالفوی، دو نماینده برجسته و اصیل خاندان مالفوی، با هیجان و شوق فراوان در انتظار ورود سالازار اسلیترین، بنیانگذار خانه اسلیترین در هاگوارتز، به عمارت خود بودند. این دیدار برای آنها فرصتی استثنایی به شمار میرفت تا از نزدیک شاهد حضور یکی از مهمترین شخصیتهای تاریخ جادوگری خود باشند. لوسیوس، با آراستگی خاصی، با لباسهایی به رنگ سبز تیره و نقرهای که نشان از وفاداریشان به اسلیترین داشت، آماده استقبال بود. دراکو نیز که جوانتر است ولی همان احترام و ادب را در برابر سالازار نشان میداد، در کنار پدر ایستاده بود و با اشتیاق چشم به راه ورود او بود. هنگامی که سالازار وارد شد، لوسیوس با احترام کامل به استقبال او رفت و با لحنی پر از تمجید و ادب، ابراز داشت که چه افتخاری برای خاندان مالفوی است که میزبان چنین شخصیتی باشند. دراکو، با اندکی خجالت ولی با همان شور و شوق، دست سالازار را فشرد و به او خوشامد گفت. هر دو پدر و پسر، با نگاههایی مملو از تحسین و احترام، سعی کردند این لحظات را به یادماندنی سازند و تأکید کنند که همیشه به اصول و ارزشهای اسلیترین وفادار خواهند ماند.
از سوی دیگر، سالازار خانه گانتها را، که اخیراً از بانک خریداری کرده بود، بازدید کرد تا اطمینان حاصل کند که این خانه به عنوان میراثی برای وارثینش باقی بماند. او در این بازدید، به یادآوری خاطرات کهن خانوادگی پرداخت و تاکید کرد که حفظ خانهای که سالها متعلق به خاندان گانت بوده، برای آینده نسلهای آتی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
این دو بازدید نشان دهنده تعهد سالازار به حفظ ارزشهای خاندانهای خونپاک و تقویت پیوندهای قدرتمند در بین جادوگران نجیبزاده است.
پیشبینی میشود که سالازار اسلیترین تا روز جمعه در انجمن ارتش تاریکی حضور خواهد داشت. این مدت زمان، فرصتی استثنایی برای تمامی جادوگران به شمار میرود تا با پیوستن به دیدارهای او، از نزدیک شاهد تجارب و دانش او باشند. حضور سالازار در این انجمن نه تنها برای اعضای آن، بلکه برای کل جامعه جادوگری فرصتی برای آموزش و بهرهبرداری از دانش عمیق او در زمینههای مختلف جادوگری است. انتظار میرود که این بازدید تأثیرات مثبتی بر فعالیتها و برنامههای آینده انجمن داشته باشد و هر کسی که به دنبال بهبود مهارتهای جادویی و درک عمیقتری از تاریخ جادوگری است، باید از این فرصت استفاده کند.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

چرا یک احساس محبتی نسبت به ایناره در من شکل گرفته؟ 

داشتید منظورتون رو میفرمودید!