شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
در جواب به این حرفا که گفته میشه داور وقت نداره و کسی نمیاد فصل بعد داور بشه و این حرفا باید بگم: مگه وظیفه ی داور غیر از امتیاز دهی و نقده؟ وقت ندارین خب یکی دیگه بیاد داور شه وظایفش رو انجام بده. کسی که خربزه میخوره پای لرزشم میایسته. این رو نسب به داوری کلی گفتم نه امتیازات تیم خودمون چون واقعا وضع خنده داریه.
آره دوست عزیز، نقد وظیفه ی داور نیست. امتیاز دهی وظیفه ی داوره ولی نقد وظیفه ـش نیست. چون لیگ کوییدیچ جای چیز یاد گرفتن نیست. جای آموزش دادن نیست. جای امتحان گرفتن ـه! اگه کسی میخواد چیز یاد بگیره باید بره توی هاگوارتز شرکت کنه.
شما داور پیدا کن من با کمال میل داوری ها رو بهش میدم. اصلاً مسئول برگزار کننده هم پیدا کن تا من فدراسیون رو هم بهش بدم. اینجوری که میگی هر کی خربزه میخوره، واقعاً به نظرت داور ها الان چه خربزه ای خوردن دوست عزیز؟ به نظرت خیلی لذت بخشه خوندن خط به خط و با دقت 8 تا پست و امتیاز دادن بهشون؟ یا شاید هم ما داریم پول به داور ها میدیم و خودمون نمی دونیم؟
دوستان عزیز این شیوه ای ـه که من می تونم لیگ رو برگزار کنم. اگه کسی بهتر می تونه بسم الله. من با کمال میل کلیه ی امور رو بهش می سپارم تا به شیوه ی غیر خنده دار لیگ رو اداره کنه.
تاپیک هم قفل میشه. تراورز، شما هم می تونی گزینه های مد نظرت برای داوری و برگزاری لیگ رو توی دفتر نظارت پیشنهاد بدی.
در جواب به این حرفا که گفته میشه داور وقت نداره و کسی نمیاد فصل بعد داور بشه و این حرفا باید بگم: مگه وظیفه ی داور غیر از امتیاز دهی و نقده؟ وقت ندارین خب یکی دیگه بیاد داور شه وظایفش رو انجام بده. کسی که خربزه میخوره پای لرزشم میایسته. این رو نسب به داوری کلی گفتم نه امتیازات تیم خودمون چون واقعا وضع خنده داریه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
every fairytale needs a good old-fashioned villain
من همون طور که گفتم، فقط پست یک نفر؛ اونم "آرسینوس جیگر" رو نقد میکنم. اونم فقط چون حرف زدم و خواستم دوستان متوجه اشتباهشون بشن؛ این تاپیک هم فقط به اون جهت باز شد.
دو تیمی هم که من داوریشون رو کردم ؛خیلی نکات در پستهاشون مشترک بوده، اگر علاقه دارید متوجه اشتباهاتون بشید همون پستی که در آینده خواهم زد رو بخونید؛ سعی میکنم یه جوری شامل حال عموم بشه اون نقد رو، که شامل کل تیمها بشه.
توی این دوره لیگ، فقط و فقط همین یک بار هم این کار رو میکنم؛ عذر میخوام چون واقعا وقتی ندارم که بیشتر برای پستهای کوییدیچ بزارم.
جیمز که نقد نمیکنه. آلبوس هم که فکر نکنم بکنه. من هم همین یکبار این کار رو میکنم. در نتیجه فکر کنم، نیازی نباشه این تاپیک باز باشه؛ منم وقتی پستم حاضر شد یا خودم میزنم یا میدم جیمز که دسترسی داره بزاره توی همین تاپیک. آلبوس فکر کنم تاپیک رو ببندی؛ خوب باشه.
می دونم همگی ممکنه از امتیازاتی که داده شده شوکه شده باشید و بعضاً فکر می کنید حقتون بیشتر از این ها بوده. قبل از هر چیزی من این نکته رو بگم که بنای ما در این لیگ سختگیری شدیده. شاید به نظرتون لزومی نداشته باشه که این سختگیری انجام بشه ولی من میگم اگه این سختگیری نباشه به اون صورت تفاوت پست خوب و بد مشخص نمیشه. تفاوت قیمت بازیکن ها مشخص نمیشه. به نظر من وقتی دو تا پست طنز هست و من با اولی ـش خیلی می خندم و دومی حتی یه لبخند کوچیک هم روی لبای من نمیاره، این اختلاف باید توی نمره دهی هم مشخص باشه. یعنی نباید تفاوت این دو پست 5-6 امتیاز باشه. در نتیجه این سختگیری ها که برای همه هم یکسانه در نهایت به نفع شماست.
دوستان من، همونطور که می دونید( و شاید هم ندونید!) داوری کار خیلی سخت و طاقت فرسایی ـه. خوندن 6 تا 8 پست به دقت و کلمه به کلمه و قضاوت اون ها چیزی نیست که وقت و انرژی کمی از داور مسابقه بگیره. باز هم همونطور که می دونید نقد پست هم کار بسیار زمان بری هست و واقعاً هر نقدی به اندازه ی زدن یکی از همین رول ها مسابقه وقت می گیره. با این اوصاف فکر می کنم که شما هم با من هم عقیده باشید که این تعداد درخواست نقد از داور یه مقدار بی انصافی باشه و اگه بخوایم این رو گردن داور بندازیم مسلماً از لیگ بعدی هیچ کسی نمیاد داور بشه. من داور ها رو اجبار به نقد نمی کنم. اگه بخوان می تونن همین جا یا توی پیام شخصی به نحوی که صلاح می دونن شما رو راهنمایی کنند. اون دیگه تصمیم ـش با خودشونه. من هم نکاتی رو از طریق پیام شخصی برای سیوروس، سیریوس و هکتور عزیز می فرستم. در صورتی که واقعاً نیاز به نقد کامل دارید، مسلماً جادوکار های عزیز با آغوش باز توی ویزنگاموت ازتون استقبال می کنند.
در حقیقت مزاحم شدیم تا درخواست نقد این پست رو خدمت شما ارائه بدیم.باشد تا در مسابقات بعدی راهگشای ما جهت شناخت نقاط ضعف رول نویسیمون و جلوگیری از تکرار مجددشون باشه.
ضمن عرض خسته نباشید به همگی داوران دقیق و ریز بین. در راستای اینکه من بازیکن بی تجربه ای هستم اومدم اینجا درخواست نقد این و این رو بدم. باشد که در بازی های بعدی اشتباهاتی چنین فاحش و وحشتناک نداشته باشم.
سلام خدمت گولاخان کوییدیچ، سروران معظم، داوران بر حق (اصن کسی تکذیب کرد اسم بده رنده شده تحویل بگیر )، اصن آقا الکوییدیچو مع الشما و الشما مع الکوییدیچ!
ضمن عرض خسته نباشید و تشکر بابت داوری فوق العاده برای بازی ما با تیم قدرتمند کیو سی ارزشی،
آقا من یه پست بسی داغون و در پیت زدم تو اون بازی. گفتم منت سر ما بذارین، با توجه به معیار های بر حقی که پست رو داوری کردین، این پست منو نقد کنین و اشکالاتشو بگین. البته پست که سراپا مشکل بود. می دونم. ولی اگر قبول زحمت کنین بسی ممنون مشیم.
البته اون نظرات شخصیتون هم که توی نمرات وارد می کنین، از همین الان فرو کنین توی حلق من، دیگه خدایی نکرده اعتراض هم نتونم بکنم.